|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
8.5.2010 21:36:35   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Papa, se beremo čez kak teden ...

Želim ti srečno potuser posted image  komaj čakam, da sporočiš, kako je bilo.
Še malo pa boš na ciljuuser posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
8.5.2010 22:02:50   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

komaj čakam, da postanemuser posted image
user posted image

Ojej,dvojčici...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me sploh ne čudi več,da si tako na trnihuser posted image
Koliko sta pa stari ti dve temnolasi lepotički?

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
8.5.2010 22:08:08   
sami0804

kavica, ko se vrnem iz rusije pričakujem veselo poročilo o kuverti. Velja?

deji, midve si bova pa kljuki podali v rusiji, srečno pot in ... najbrž te bo potem manj brat, ker bo tvoje naročje polno :)

ostalim pa en lepo pozdravček, grem počasi pakirat. Sem si kupla celo krilo, da bom zgledala kot resna in taprava mama na sodišču. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tia-na,taprava že,resna pa malo manj,ker se ti bo verjetno kar samo smejalo...Srečno!!!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
8.5.2010 23:56:05   
DaisyE
Dober večerček (al je že noč)...

BK, zdaj pa razumem, zakaj tolk traja. Sporazum je kul, samo problem je, da vse drugi namesto tebe rihtajo in potem papirji potujejo levo in desno. Če pa sam rihtaš, pa pač na licu mesta pooblastila in izjave podpisuješ v spremstvu sodnega tolmača... Vsaj zdi se mi, da je v tem razlika. user posted image Kukerkol, glede na to, kolk navijamo, bo tole pri tebi malo bolj hitro steklo, kot pri ostalih. user posted image

Fargi, sem si ogledala tvoj tapravi nasmešek in ti moram povedat, da ma miška prav! Je isti kot na sliki. pa ne gre za konjske zobe, ampak za širino. Krasen nasmeh! Prav iz srca.

Tia-na, lepo odletita jutri, Moskvo pozdravita, pikece pa še posebej. Pesti bom pa tolk držala, ko pri norcih!!!!!!!!!!!! Ampak itak, da bo okej. Če bosta mela pa kaj dostopa do neta, pa javi, kako je šlo.

Jaz sem včeraj celo noč plenice previjala, pa me je dons kar malo strah zaspati, ker ne vem, kaj me čaka... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
9.5.2010 8:26:38   
Eva**
Srečno pot in javi  se kmalu z dobro novičko, pa tamaladva pocartlaj v imenu RR tet.

kavica, ko se vrnem iz rusije pričakujem veselo poročilo o kuverti. Velja?

deji, midve si bova pa kljuki podali v rusiji, srečno pot in ... najbrž te bo potem manj brat, ker bo tvoje naročje polno :)

ostalim pa en lepo pozdravček, grem počasi pakirat. Sem si kupla celo krilo, da bom zgledala kot resna in taprava mama na sodišču. user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
9.5.2010 10:13:27   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

BK kaj sta tvoji princeski dvojčici al samo sestrici? Koliko sta pa stari če ni skrivnost? Vem da dnevi minevajo zelo počasi če nekaj čakaš samo prej ali slej bosta pri tebi v objemu (tvoji princeski ne kuverta seveda).

komaj čakam, da postanemuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se spomnila na mamičino sodelavko...zdej sta njeni dvojčici iz makedonije stari 26 al 27 let...je pa ta ženska zanosila ko ju je posvojila in je šla delat splav...user posted image

Ojoj user posted image user posted image user posted image

B.K user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za dvojčici! Res držim pesti, da jih čimprej greš pogledat in pocartat!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
9.5.2010 10:14:52   
Matejčika

Želim ti srečno potuser posted image  komaj čakam, da sporočiš, kako je bilo.
Še malo pa boš na ciljuuser posted image

Tia-na, jaz ti tudi želim srečno pot in obiloooo poljubčkov in cartanja!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1007
9.5.2010 10:17:19   
Matejčika
Dejzi, saj bo šlo! user posted image Sploh ne dvomim! 

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
9.5.2010 12:17:51   
Matejčika
Kje pa ste vse? Vse pridno kuhate kosilo. Moj mož je šel na kolo, jaz bi mogla cote zložit, pa se mi nekak neda, tašča pa kosilo kuha. user posted image
Bom šla vseeno nekaj delat, da nebom edina lenarila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.5.2010 19:01:51   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Kje pa ste vse?

jaz sem tukajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.5.2010 22:09:57   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kukerkol, glede na to, kolk navijamo, bo tole pri tebi malo bolj hitro steklo, kot pri ostalih. user posted image

Dejzika, v to pa niti ne dvomimuser posted image .
Pravzaprav zdaj razmišljam, če res ne bi tako za vsak slučaj nekaj znamk dol poslalauser posted image
Kakšna gospodinjska opravila pa so te prejšnjo noč čakala?Mogoče peglanje, ha, ha
user posted image

Sami0804, nista še za v šolouser posted image

Matejčika, upam, da si se na koncu odločila za lenarjenjeuser posted image

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 9.5.2010 22:11:19 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.5.2010 8:34:47   
špelin@
Tia-na, SREČNOOOOOOOOOOOOOOO user posted image

bela.kava, a kar dvojčici čakaš? Kako lepo user posted image user posted image Ne vem, če si že napisala, bom vseeno vprašala: koliko sta tvoji deklici stari?

DaisyE, joooooj, še malo user posted image

Matejčika, tudi za vaju stiskam pestke, da se postopek hitro nadaljuje, sploh vsa ta papirna vojna...

Kako kaj ostale mamice-to-be? user posted image No, in tiste, ki že imate vaše srčke ob sebi.

P.S.: Se mi zdi, da zgornji smajli (tisti, ki navija) čisto nevrotično skače... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.5.2010 9:00:29   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

bela.kava, a kar dvojčici čakaš? Kako lepo user posted image user posted image Ne vem, če si že napisala, bom vseeno vprašala: koliko sta tvoji deklici stari?

sem že napisala, hi, hi, da še nista za v šolouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.5.2010 9:04:34   
špelin@

sem že napisala, hi, hi, da še nista za v šolouser posted image

Aaaaaa, to je pomenil tisti odgovor sami0804 user posted image Mi ni potegnilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.5.2010 9:11:42   
koala
Jutro!

Tia-na sicer vrjetno ne bereš več pa vseeno sreeeeeeeeečno, nacartatajte se!

bela.kava a čmo me malo v SK stopit in jih malo spodbost? Stiskam pestke da te bo presenetil klic z CSD-ja.

Dejzi a še lahko spiš? Al te že nestrpnost daje?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.5.2010 9:14:34   
Eva**
Kako kaj ostale mamice-to-be? user posted image No, in tiste, ki že imate vaše srčke ob sebi.

Jutro,

no mi smo že z enim obiskali zjutraj zobarja, jutri spec ceplenje in v sredo spet. No ja tako je če imaš dva, sprašujem se kako bi mi uspevalo če bi jih imela pet.
Ja sicer pa smo fino, včeraj kolesarili, je bilo super fino, mi je kar manjkal veter v laseh. Upam na sončne dni da bomo s najinimi polžki več lahko na sončku.

Sicer pa doma obelodanila tudi mojemu očetu da bi še ! Fotr ful navija za šeuser posted image ! Ja moški pač! No ja mogoče bom v kmalu

user posted image

Eva**

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.5.2010 9:18:38   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**
Sicer pa doma obelodanila tudi mojemu očetu da bi še ! Fotr ful navija za šeuser posted image ! Ja moški pač! No ja mogoče bom v kmalu

user posted image

oooo, bomo spremljali in navijaliuser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.5.2010 9:25:54   
Eva**
BK to je še sedaj vse v teku pogovora, iskanja možnosti .... v bistvu čist na začetku. Želim čimveč info ker je postopek nov za našo družbo in državo. Upam pa da nam uspe... seveda ne računam v tem letu , človek mora biti realističen, vse traja tudi papirnata nosečnost kajne.

user posted image

oooo, bomo spremljali in navijaliuser posted image

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.5.2010 9:31:31   
bela.kava

... seveda ne računam v tem letu , človek mora biti realističen, vse traja tudi papirnata nosečnost kajne.

traja, traja, a nekje je treba začeti, torej čestitke za nov začetek in pogumuser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.5.2010 9:36:46   
Matejčika

Kak veš? user posted image user posted image user posted image Tak sem lenarila, da me je krž bolel. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.5.2010 9:40:35   
Eva**
user posted image user posted image user posted image

Kak veš? user posted image user posted image user posted image Tak sem lenarila, da me je krž bolel. user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.5.2010 9:42:02   
Matejčika
Eva, čestitam za odločitev! user posted image user posted image user posted image Nekje je treba začet in to je sigurno pogovor in pridobivanje informacij. Uspešno pot! user posted image user posted image Jaz bom pa navijala ko norc! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.5.2010 9:42:05   
Eva**
Hvala BK, upam da bo kaj ratalo iz naših prizadevanj

... seveda ne računam v tem letu , človek mora biti realističen, vse traja tudi papirnata nosečnost kajne.

traja, traja, a nekje je treba začeti, torej čestitke za nov začetek in pogumuser posted image

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.5.2010 9:43:31   
Matejčika
Eva, bo bo! user posted image Rabimo nekoga, ki se bo podal tudi v te dežele. Da bomo imela čez 3, 4 leta koga za rokav pocukat.  

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.5.2010 9:43:53   
Eva**
Matejčka hvala, saj zdaj je to še bolj zbiranje info. meilanje na vse možne konce sveta, mogoče najdemo nekoga ki nam bi pomagal zbrat vse podatke da lahko začnemo.

Eva, čestitam za odločitev! user posted image user posted image user posted image Nekje je treba začet in to je sigurno pogovor in pridobivanje informacij. Uspešno pot! user posted image user posted image Jaz bom pa navijala ko norc! user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?