Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 10:07:23
|
|
|
|
gigi1
|
Dan Sonček je in danes vse nekako bolje izgleda. Oprostite, če sem vas zamorila. Danes je nov dan in gremo v nove zmage Mišmišu moj saj me poznaš... Ponavadi se zakopljem v delo in nekako preglodam čez težave. No..včeraj mi delo ni glih laufalo in sem tukaj malo zamorila . Ko so me uhvatile žute minute, je bilo prepozno, da bi te poklicala. Hvala Loremi ostani z nami . Sem že včeraj napisala, da imamo nekaj mlajših konzervic
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 10:11:42
|
|
|
|
biba007
|
Helou pupke, so me packarije navlekle k vam (no, pa, roko-na-srce, preveč časa, brojimo sitno ). Madoniš vam gre dobro. Kakšna inspiracija Žižetek, objemčka, pa Miklca, zate tudi. Tanartavečjega.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 10:17:30
|
|
|
|
gigi1
|
Bibek Bond še malo pa v Rim . Kaj pravijo? Bomo kmalu pomagale dihat? Kako se počutiš? Lupčka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 10:21:52
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibek Bond še malo pa v Rim . Kaj pravijo? Bomo kmalu pomagale dihat? Kako se počutiš? Lupčka La mama in le bibonček oba kar ok. In ja, računata, da bosta kmalu rabila kakšno hiperventilacijsko pomoč, sicer se lahko preselim med nasedle walruse Pa lupča nazaj, mwa*
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 10:58:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibek Bond še malo pa v Rim . Kaj pravijo? Bomo kmalu pomagale dihat? Kako se počutiš? Lupčka La mama in le bibonček oba kar ok. In ja, računata, da bosta kmalu rabila kakšno hiperventilacijsko pomoč, sicer se lahko preselim med nasedle walruse Pa lupča nazaj, mwa* eh, kakšen kit neki, sem že zadnjič hvalila tvojega bušija . Vidim, da smo že na dnevu številka 4., še malo pa bo...itak pa vsako jutro pokukam na nosečke, če je torta že postrežena
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 11:14:22
|
|
|
|
zarja1
|
Srce, Gigi.....močno te stiskam k sebi. Čutiš draga. Rada te imam, fejst, mučo fejst.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 14:02:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubice moje.. Ah... zadnji dnevi so zame zelo težki. Čist iz druge zgodbe...ki je sicer povezana z našo.... S tem zakaj sem se jaz tako pozno odločila za to borbo... Življenje sem posvetila nekomu, ki nikdar ne bo zdrav. Je pa otrok, skoraj moj otrok...(pa ni moj - je pa najbližji svojec - pravzaprav edini) Ta otrok nikoli ne bo odrasel in sem in bom vedno skrbela zanj. Te dni mi je njegova zdravnica povedala. da bo od sedaj naprej šlo samo še navzdol... Saj sem vedla, da nas to čaka in....vem, da je preživel leta, ki so mu jih določili....pa ne morem tega slišati od drugih, čeprav mislim, da sem zmožna vsega...in sem že zelo hude stvari v življenju prestala...ampak tega se mi zdi, da ne bom zmogla... Oprostite za ta izliv... In Mausi oprosti, ker sem ti besede nakako v usta polagala, vendar vem, da misliš le dobro...na forumih pa ljudje včasih stvari ne zastopijo najbolje....in ne razumejo trenutnega navdiha ali zafrkance.... Se spomnim kako sem bila včasih prizateda,.. ko sem se šele vključila na sosednjo temo... Pa sem ugotovila, da vse dobro mislimo, le na papirju (net-u) včasih zadeve drugače izpadejo, kot smo si zamislili... Pa pls ne skrbet zame. Jutri bo že bolje RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 14:06:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Loremi, lepo, da si se oglasila in res bi rada da ostaneš tu z nami Pe še pogrešam tvoje fine kavice in tvoj seznamček na IVF/ICSI Lav ju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 14:49:19
|
|
|
|
gigi1
|
Jooj hvala vam. Pa mi je nekako še hujše, ko gledam te objemčke in vas prosim, da tega ne omenjamo preveč. Nisem glih tip, ki zahteva in pričakuje pozornost. Včeraj je bil trenutek slabosti. Res, res hvala ste
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 14:50:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jooj hvala vam. Pa mi je nekako še hujše, ko gledam te objemčke in vas prosim, da tega ne omenjamo preveč. Nisem glih tip, ki zahteva in pričakuje pozornost. Včeraj je bil trenutek slabosti. Res, res hvala ste ma veš kaj ti, zdaj se pa nehaj zmišljevati, kdo te bo pa skoz poslušal ps. saj veš, da je đovk, a ne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 14:53:35
|
|
|
|
gigi1
|
Prava si . Saj veš Ala gremo mal kakšne stimulacije nalimat, da se premaknemo nekam od teh stvari.. Maš kaj pri roki?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.5.2010 14:54:03 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 15:50:48
|
|
|
|
mismis
|
ja no, za tega si želim, da bi ga imela skoz pri roki, nogi, ustih,... pa še za ostale mal cukra...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 15:51:28
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, a bo gut, ta drug je tvoj, če ga slučajno nisi prepoznala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 17:00:27
|
|
|
|
gigi1
|
Bo bo . Hvala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 6.5.2010 21:12:35
|
|
|
|
alpog
|
Mmm, dober cukr!!! Tak verjetno ne redi? Mimogrede, a katera hujša?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 7:54:27
|
|
|
|
zarja1
|
Opice moje, dans je petek, pa zunaj sonce........
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 7.5.2010 7:55:18 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 8:24:38
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, o Mišumašu to pa je stimulacija... sej ne vem, katerega bi se najprej lotila...sem včeraj zvečer na telefonu brskala po mojem RR in seveda videla slikice, pa hotela odgovoriti, pa me je telefon vrgel z neta dol alpong a hujšam naj ob takšnem "cukru" ma kaki, bom rajši predozirala cukr.... in ja PETEK je, aleluja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 8:34:49
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Res je petek Alpog jaz "hujšam" že 2 leti, pa mi bolj slabo uspeva, ker se ne morem hrani odpovedat Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 8:42:27
|
|
|
|
miklarom
|
biba bond - thanks in objemčke nazaj, pa lubčeka tud , joj sem vesela vsaj to da lahko vsaj diham za vas , ki boste kmalu mamice, zate sem že začela dihat, da ne bom pol omagala gigi - RTM, saj veš zavedno ob objemčkam te aja pa lepo sončno jutro
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 9:17:45
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ooooooooooo, kaka stimulacija sam onga na postli k je v adamovem kostimu bi se mu kar z veseljem mal pridružla , sam jeb.....i, ko pa še ni mimo loremi - res je kot pravijo punce, ti kar ostani tukaj na tej temi z nami, na onih temah se tak nič kaj ne dogaja k ni več starih bork ( nas ) , tuki je pa prav fletno smo same fajn babike
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 9:38:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Res je petek Alpog jaz "hujšam" že 2 leti, pa mi bolj slabo uspeva, ker se ne morem hrani odpovedat Lep dan vsem Ja kje maš pa ti kaj viška lepo te prosim???? Hm, pogrešam tvoj dekolte...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 10:33:58
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom loremi - res je kot pravijo punce, ti kar ostani tukaj na tej temi z nami, na onih temah se tak nič kaj ne dogaja k ni več starih bork ( nas ) , tuki je pa prav fletno smo same fajn babike miklarom, gigi, bebiii hvala miklarom, tole glih ugotavljam ja, da v ivf/icsi ni babik, ki sem jih zmer rada brala pa vidim, da mate tule eno tako podobno bazo, miss you bebiii bom še štimala seznamček na ivf/icsi, sam zdej enostavno nisem več skor mogla niti odpret tiste strani, ne bom razlagala zakaj, da me nebi katera narobe razumela ... pride pa še tudi to, samo da se malo poberem mismis pa hvala, ko zmer tko dobr skrbi za stimulacijo, aleluja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 10:38:37
|
|
|
|
gigi1
|
Kruceee . Pa saj so druge punce bolj obdarjene . Jaz sem imela le enkrat zmagovano globok dekolte Nehi me zezat pa povej že enkrat, kaj si si naredil v toplicah in kaj so povedali na CT. Glede kilc pa...sem v prvem postopku pridelala 8, v drugem še dodatno 2-3...pol mi je pa uspelo ohranjati neki status quo na +10. Ampak bi bilo dobro vsaj 5 se znebit Miša a bo dans spet kaj stimulacije? Ti itak to najboljš obvladaš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 10:59:30
|
|
|
|
Fidolina
|
Bonžorno, bila na poti pri italjančkih, kar 1100 km vožnje . Zmatrana . Ampak jo kmalu pobrišem domov . Gigika moja zlata, prijazna lubica . Zelo lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.5.2010 11:14:10
|
|
|
|
mismis
|
dober dan vsem skupaj, a mamo kaj sonca? Žižek, stimulacija bo, bo saj mora biti Loremi, ti si kar postreži, a ne pozabi Butler je moj Kruce, a furaš image mistirioz man, ajde hit povedat kaj je bilo v toplicah. A so te preveč masirali Fida, dobrodošla doma, a ni fajn pri nas Mikla, tale stimulacija ti je pred priprava , da bo potem bolj veselo mausi, kaj se pa zafrkavaš s telefonom, gor pridi pa bo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
sindarinKoliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?pod 50 (
31%)
50-100 (
18%)
100-150 (
17%)
150-200 (
12%)
200-250 (
5%)
nad 300 (
16%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!