|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
6.5.2010 10:07:23   
gigi1
Dan user posted image

Sonček je in danes vse nekako bolje izgleda.

Oprostite, če sem vas zamorila. Danes je nov dan in gremo v nove zmage user posted image

Mišmišu moj saj me poznaš... Ponavadi se zakopljem v delo in nekako preglodam čez težave.
No..včeraj mi delo ni glih laufalo in sem tukaj malo zamorila user posted image .
Ko so me uhvatile žute minute, je bilo prepozno, da bi te poklicala. Hvala user posted image

Loremi ostani z nami user posted image . Sem že včeraj napisala, da imamo nekaj mlajših konzervic user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.5.2010 10:11:42   
biba007
Helou pupke, so me packarije navlekle k vam (no, pa, roko-na-srce, preveč časa, brojimo sitnouser posted image ). Madoniš vam gre dobro. Kakšna inspiracija user posted image

Žižetek, objemčka, pa Miklca, zate tudi. Tanartavečjega.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.5.2010 10:17:30   
gigi1
Bibek Bond še malo pa v Rim user posted image  user posted image  user posted image .  Kaj pravijo? Bomo kmalu pomagale dihat? Kako se počutiš? Lupčka user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.5.2010 10:21:52   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bibek Bond še malo pa v Rim user posted image  user posted image  user posted image .  Kaj pravijo? Bomo kmalu pomagale dihat? Kako se počutiš? Lupčka user posted image

La mama in le bibonček oba kar ok. In ja, računata, da bosta kmalu rabila kakšno hiperventilacijsko pomoč, sicer se lahko preselim med nasedle walruseuser posted image
Pa lupča nazaj, mwa*

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.5.2010 10:58:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

La mama in le bibonček oba kar ok. In ja, računata, da bosta kmalu rabila kakšno hiperventilacijsko pomoč, sicer se lahko preselim med nasedle walruseuser posted image
Pa lupča nazaj, mwa*

eh, kakšen kit neki, sem že zadnjič hvalila tvojega bušija user posted image .
Vidim, da smo že na dnevu številka 4., še malo pa bo...itak pa vsako jutro pokukam na nosečke, če je torta že postrežena user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.5.2010 11:14:22   
zarja1
Srce, Gigi.....močno te stiskam k sebi. Čutiš draga.user posted image user posted image user posted image Rada te imam, fejst, mučo fejst.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.5.2010 14:02:02   
Rakica_80

Lubice moje..
Ah... zadnji dnevi so zame zelo težki. Čist iz druge zgodbe...ki je sicer povezana z našo.... S tem zakaj sem se jaz tako pozno odločila za to borbo...
Življenje sem posvetila nekomu, ki nikdar ne bo zdrav. Je pa otrok, skoraj moj otrok...(pa ni moj - je pa najbližji svojec - pravzaprav edini)
Ta otrok nikoli ne bo odrasel in sem in bom vedno skrbela zanj. Te dni mi je njegova zdravnica povedala. da bo od sedaj naprej šlo samo še navzdol...
Saj sem vedla, da nas to čaka in....vem, da je preživel leta, ki so mu jih določili....pa ne morem tega slišati od drugih, čeprav mislim, da sem zmožna vsega...in sem že zelo hude stvari v življenju prestala...ampak tega se mi zdi, da ne bom zmogla...
Oprostite za ta izliv...

In Mausi oprosti, ker sem ti besede nakako v usta polagala, vendar vem, da misliš le dobro...na forumih pa ljudje včasih stvari ne zastopijo najbolje....in ne razumejo trenutnega navdiha ali zafrkance....
Se spomnim kako sem bila včasih prizateda,.. ko sem se šele vključila na sosednjo temo... Pa sem ugotovila, da vse dobro mislimo, le na papirju (net-u) včasih zadeve drugače izpadejo, kot smo si zamislili...

Pa pls ne skrbet zame. Jutri bo že bolje user posted image
RVI 

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.5.2010 14:06:08   
Rakica_80
Loremi, lepo, da si se oglasila in res bi rada da ostaneš tu z namiuser posted image
Pe še pogrešam tvoje fine kavice in tvoj seznamček na IVF/ICSIuser posted image
Lav juuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.5.2010 14:49:19   
gigi1
Jooj hvala vam. Pa mi je nekako še hujše, ko gledam te objemčke in vas prosim, da tega ne omenjamo preveč. Nisem glih tip, ki zahteva in pričakuje pozornost. Včeraj je bil trenutek slabosti.

Res, res hvala user posted image  ste

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.5.2010 14:50:55   
mismis

Jooj hvala vam. Pa mi je nekako še hujše, ko gledam te objemčke in vas prosim, da tega ne omenjamo preveč. Nisem glih tip, ki zahteva in pričakuje pozornost. Včeraj je bil trenutek slabosti.

Res, res hvala user posted image  ste

user posted image  ma veš kaj ti, zdaj se pa nehaj zmišljevati, kdo te bo pa skoz poslušal user posted image user posted image user posted image

ps. saj veš, da je đovk, a ne

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.5.2010 14:53:35   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image

Prava si user posted image . Saj veš user posted image

Ala gremo mal kakšne stimulacije nalimat, da se premaknemo nekam od teh stvari..

Maš kaj pri roki?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.5.2010 14:54:03 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.5.2010 15:50:48   
mismis
ja no, za tega si želim, da bi ga imela skoz pri roki, nogi, ustih,...user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa še za ostale mal cukra...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.5.2010 15:51:28   
mismis
Žižek, a bo gut, ta drug je tvoj, če ga slučajno nisi prepoznala user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.5.2010 17:00:27   
gigi1
Bo bo user posted image . Hvala user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.5.2010 21:12:35   
alpog
Mmm, dober cukr!!! Tak verjetno ne redi?

Mimogrede, a katera hujša?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.5.2010 7:54:27   
zarja1
Opice moje, dans je petek, pa zunaj sonce........user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 7.5.2010 7:55:18 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.5.2010 8:24:38   
mausikaa
dobro jutro,

o Mišumašu to pa je stimulacija...user posted image user posted image   sej ne vem, katerega bi se najprej lotila...sem včeraj zvečer na telefonu brskala po mojem RR in seveda videla slikice, pa hotela odgovoriti, pa me je telefon vrgel z neta dol user posted image

alpong a hujšam naj ob takšnem "cukru" ma kaki, bom rajši predozirala cukr....

in ja PETEK je, aleluja

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.5.2010 8:34:49   
gigi1
Jutrčka user posted image
Res je petek user posted image  user posted image  user posted image

Alpog jaz "hujšam" že 2 leti, pa mi bolj slabo uspeva, ker se ne morem hrani odpovedat user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
7.5.2010 8:42:27   
miklarom
biba bond - thanks in objemčke nazaj, pa lubčeka tuduser posted image , joj sem vesela vsaj to da lahko vsaj diham za vas user posted image , ki boste kmalu mamice, zate sem že začela dihat, da ne bom pol omagalauser posted image

gigi - RTM, saj veš zavedno ob objemčkam te

aja pa lepo sončno jutro user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.5.2010 9:17:45   
miklarom
mismis - ooooooooooo, kaka stimulacija sam onga na postli k je v adamovem kostimu bi se mu kar z veseljem mal pridružlauser posted image user posted image , sam jeb.....i, ko pa user posted image še ni mimouser posted image

loremi - res je kot pravijo punce, ti kar ostani tukaj na tej temi z nami, na onih temah se tak nič kaj ne dogaja k ni več starih bork ( nas ) , tuki je pa prav fletno smo same fajn babikeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.5.2010 9:38:14   
Kruce Fiks

Jutrčka user posted image
Res je petek user posted image  user posted image  user posted image

Alpog jaz "hujšam" že 2 leti, pa mi bolj slabo uspeva, ker se ne morem hrani odpovedat user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem user posted image

Ja kje maš pa ti kaj viška lepo te prosim????
Hm, pogrešam tvoj dekolte...user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.5.2010 10:33:58   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
loremi - res je kot pravijo punce, ti kar ostani tukaj na tej temi z nami, na onih temah se tak nič kaj ne dogaja k ni več starih bork ( nas ) , tuki je pa prav fletno smo same fajn babikeuser posted image

miklarom, gigi, bebiii hvala
miklarom, tole glih ugotavljam ja, da v ivf/icsi ni babik, ki sem jih zmer rada brala user posted image  pa vidim, da mate tule eno tako podobno bazo, miss you

bebiii bom še štimala seznamček na ivf/icsi, sam zdej enostavno nisem več skor mogla niti odpret tiste strani, ne bom razlagala zakaj, da me nebi katera narobe razumela user posted image  ... pride pa še tudi to, samo da se malo poberem user posted image

mismis pa hvala, ko zmer tko dobr skrbi za stimulacijo, aleluja

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.5.2010 10:38:37   
gigi1
Kruceee user posted image . Pa saj so druge punce bolj obdarjene user posted image . Jaz sem imela le enkrat zmagovano globok dekolte user posted image
Nehi me zezat user posted image  pa povej že enkrat, kaj si si naredil v toplicah in kaj so povedali na CT.

Glede kilc pa...sem v prvem postopku pridelala 8, v drugem še dodatno 2-3...pol mi je pa uspelo ohranjati neki status quo na +10. Ampak bi bilo dobro vsaj 5 se znebit user posted image

Miša a bo dans spet kaj stimulacije? Ti itak to najboljš obvladaš user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.5.2010 10:59:30   
Fidolina
Bonžorno,
bila na poti pri italjančkih, kar 1100 km vožnje user posted image . Zmatrana user posted image . Ampak jo kmalu pobrišem domovuser posted image .

Gigika moja zlata, prijazna lubicauser posted image .

Zelo lep dan vsem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.5.2010 11:14:10   
mismis
dober dan vsem skupaj, a mamo kaj sonca?

Žižek, stimulacija bo, bo saj mora biti

Loremi, ti si kar postreži, a ne pozabi Butler je moj user posted image

Kruce, a furaš image mistirioz man, ajde hit povedat kaj je bilo v toplicah. A so te preveč masirali user posted image

Fida, dobrodošla doma, a ni fajn pri nas

Mikla, tale stimulacija ti je pred pripravauser posted image , da bo potem bolj veselo

mausi, kaj se pa zafrkavaš s telefonom, gor pridi pa bo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

termometer
Admin

Kateri termometer uporabljate?

digitalni za pod pazduho (33%)

ušesni (17%)

čelni / brezkontaktni (50%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!