|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
5.5.2010 12:54:35   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Drage moje, kako sem jaz vesela user posted image user posted image user posted image !!!

Bila na 3D UZ in najina pupa je že sedaj pravi fotomodel. Enkrat za spremembo je bila čisto mirna in se je lepo pustila "slikati".  Seveda je meni že sedaj najlepša user posted image user posted image user posted image , sva se pa obe z zdravnico strinjali, da srčkasta ustka ima po mojem. Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, ostalih mer si pa nisem zapomnila user posted image . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?!). MV zaprt, dovolj dolg (mislim, da sem videla 47?).

Tokrat je bil še user posted image navudušen, saj se je po njegovem prvič zares kaj videlo in dalo razločit, tako, da nama res ni žal, da sva šla. Pa zdravnica je res carica in se potrudi. Posebej zanj je prikazala še njeno ritico in luliko in po tem grobem napadu je dala pupica rokice na učke...kot ni me več in dajte mi že mir.

Slikica tudi pride, le moj mi jo mora pomagat prilepit.
Želim vam tako lepo noč, kot bo moja!!

Ja bravo mami in bravo pupi da tako pridno raste. 4,5 kg ? O to pa bo prava pupa. user posted image user posted image  

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
5.5.2010 12:58:53   
mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, glede komisije pa no comment user posted image
ne vem kako si predstavljajo, da bi v takem stanju lahko delala user posted image
še malo pa bo tukaj petek. a boš želela vedeti spol?

Ojla. Ja kaj čmo, zdaj ta teden sem na dopustu, potem pa ne vem kaj bom.

Ja petek je pred vrati, juhuuu, bom vprašala kaj imam, da vem od katerega sorodnika bom prevzela cunjice (od fantkov ali pupik-mam velik na izbiro)user posted image user posted image .

Kako se ti kaj počutiš in tvoje dete. Kdaj imaš zdaj naslednji ultrazvok?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
5.5.2010 13:19:23   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

ne vem kako si predstavljajo, da bi v takem stanju lahko delala user posted image

Ja petek je pred vrati, juhuuu, bom vprašala kaj imam, da vem od katerega sorodnika bom prevzela cunjice (od fantkov ali pupik-mam velik na izbiro)user posted image user posted image .

upam, da boš porihtala tako da bo zate ok.
no super, da imaš možnosti za cunjice ne glede na to kaj boš imela user posted image
midva z mojim fantičkom sva ok, naslednji pregled imam 3.6.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
5.5.2010 13:21:12   
hermy1
Ja bravo mami in bravo pupi da tako pridno raste. 4,5 kg ? O to pa bo prava pupa. user posted image user posted image  

Meni bi zdaj ena manjša prav prišla,...ampak očino iz te moke ne bo kruha user posted image . Obe "dozdajšnji" sta bili dolgi 56 cm in težki: prva 4680 in druga 4550 g.

Ja petek je pred vrati, juhuuu, bom vprašala kaj imam, da vem od katerega sorodnika bom prevzela cunjice (od fantkov ali pupik-mam velik na izbiro) .

Če boš ti mela fantka, vzemi tud za pupo...bo pa za našo...če maš že tko veliko izbiro user posted image ! Moje prijateljice ali sorodniki imajo že vsi tako velike otroke kot jaz in nimam na kaj računat user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
5.5.2010 13:21:59   
mojškra

no super, da imaš možnosti za cunjice ne glede na to kaj boš imela user posted image

No fajn, čuvajta se s fantičomuser posted image
Zdaj si moram ta teden, jutri ali v petek nekaj za oblečt kupit -bolj elegantno, ker gre sine k obhajilo. Kam naj grem, v katero trgovino (mislim za nosečnice, ker mi itak ni nič več prav).

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
5.5.2010 13:24:01   
Urshy78

No fajn, čuvajta se s fantičomuser posted image
Zdaj si moram ta teden, jutri ali v petek nekaj za oblečt kupit -bolj elegantno, ker gre sine k obhajilo. Kam naj grem, v katero trgovino (mislim za nosečnice, ker mi itak ni nič več prav).

jaz drugje kot v Kepici nisem bila, imajo pa lušne cunjice, pejt pogledat en dan. imajo pa nosečniška oblačila tudi v H&M na Rudniku, ampak tam še nisem bila.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
5.5.2010 14:41:49   
jona klara
mojškra-jaz sem nekaj kupila v lavie v baby centru, meni je bilo všeč je sicer malo dražje, ampak jaz sem kavbojke in sredne športne prav za elegantne ne vem mislim da tudi imajo, imaš še popek v stavbi diamant btc, pa kepica kot je rekla urshy,TUDI MENI NI VEČ NIČ PRAV KAR SE TIČE OD TREBUHA NAVZDOL,a nisi ti zelo shujšala? pa vseeeno? meni je trebuh problem.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.5.2010 16:06:40   
špica84
pa saj tudi meni ni vec nic prav...bom tudi mogla kaj kmalu v trgovino zavit.
mi je pa mami dala ene par stvari za oblect,ko je bila moja svakinja noseca

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.5.2010 16:29:01   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Meni bi zdaj ena manjša prav prišla,...ampak očino iz te moke ne bo kruha user posted image . Obe "dozdajšnji" sta bili dolgi 56 cm in težki: prva 4680 in druga 4550 g.

[

Ja potem pa res velike punce rojevaš, to pa je zelooo veliko. Moj sin je bil 52 in 3300, tvoje pupe pa prave velikanke.

Če boš ti mela fantka, vzemi tud za pupo...bo pa za našo...če maš že tko veliko izbiro user posted image ! Moje prijateljice ali sorodniki imajo že vsi tako velike otroke kot jaz in nimam na kaj računat user posted image .

Velja. Če mam fanta, bom oni kolegici rekla, da imam pupo, in bo dala , potem pa bom rekla , da so se zmotili in da je pupa z anteno user posted image user posted image . Če imam pa pupo, pa ti za fanta ne bo nič prišlo prav.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.5.2010 16:34:23   
mojškra
Urshy- v H&M sem bla, na Rudniku in v Celju, pa nič mi ni posebnega všeč. Bom šla kar malce drugam pogledat.
Jona Klara-ja hvala, upam da kaj najdem.
Špica 84- jaz sem tudi kar nekaj cunj dobila, vendar bolj športe, saj so ful dobre, sam za obhajilo jih glih ne morem imeti, moram se mal bolj zrihtat, itak že izgledam bolj slabo, če se pa ne bom zrihtala, potem pa bo še hujeuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.5.2010 17:38:58   
Teta M
Špica&Jona: a morata že cunje menjat al kako? Jaz pa sem shujšala za 3 kile od začetka postopka pa do danes, sem bila zadnjič prav presenečena ko sem se tehtala....očitno grejo kile dol,ker sam zelenjavo več ali manj jem....mi full paše, pa sadje, pa juhe....tako da nič redilnega....sem takoj oblekla kavbojke,ki so mi bile full tesne prej,zdej so pa ok, edino med vožnjo sem si pa morala gumb odpeti, ker me je tiščalo v trebuh....
Drugače pa jaz že tako rada nosim kakšne tunike, pa dolge obleke, tako da čez poletje ne vidim problema, edino pol v jeseni, bo pa treba še kakšno debelejšo in večjo zadevo kupiti....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.5.2010 17:53:34   
špica84
jaz sem se zredila med samim postopkom celih 4 kile skoraj..jah teta m pocas bo treba zamenjat del garderobe.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.5.2010 18:34:54   
hermy1

Velja. Če mam fanta, bom oni kolegici rekla, da imam pupo, in bo dala , potem pa bom rekla , da so se zmotili in da je pupa z anteno user posted image user posted image . Če imam pa pupo, pa ti za fanta ne bo nič prišlo prav.

Zmenjeno user posted image user posted image user posted image ! A v petek si rekla, da zveš user posted image ?! No pri nas smo malo dlje čakali,...šele na MF je prvič rekla, da je pupa! Je pa res, da se je meni že kmalu po testu sanjalo, da imamo Pupo v rdečem vozičku (takrat še ni imela izbranega imena)!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.5.2010 19:46:42   
Fargesia
hermy, a zdej že imate ime izbrano?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.5.2010 22:57:18   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hermy, a zdej že imate ime izbrano?

Ja, je včeraj user posted image za naslov slikic od 3D tako lepo napisal vsa tri imena: od mamice, očita in pupe user posted image user posted image user posted image !!
Kar pa ne velja ravno 100%...pri prvi sem do mesec pred porodom imela izbrano eno ime, potem sva si pa premislila. Je bila ves čas Nastja, na koncu pa je postala Neja.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.5.2010 7:49:13   
biba007
Dan 4: MARCIPAN IN PISTACIJA
user posted image

Zupek, v soboto se greva s prestolonaslednikom že "mal pokazat", uradno naj bi pa prispel v ponedeljek... čeprav se zna zgodit, da bo fashionable late. Zvezdnik, kaj češuser posted image .

Sapi, pri nas ništa, niente, nada, zero, ma smo se že navadili... Kaj novega pri vas? Se mi bo zamalo zdelo, če me takole v finišu prehitiš po levi...ko vendar vodim že celo tekmouser posted image .

Pozdravček vsem, pupike moje. Naj bo dan čudovit.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.5.2010 8:00:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Špica&Jona: a morata že cunje menjat al kako? Jaz pa sem shujšala za 3 kile od začetka postopka pa do danes, sem bila zadnjič prav presenečena ko sem se tehtala....očitno grejo kile dol,ker sam zelenjavo več ali manj jem....mi full paše, pa sadje, pa juhe....tako da nič redilnega....sem takoj oblekla kavbojke,ki so mi bile full tesne prej,zdej so pa ok, edino med vožnjo sem si pa morala gumb odpeti, ker me je tiščalo v trebuh....
Drugače pa jaz že tako rada nosim kakšne tunike, pa dolge obleke, tako da čez poletje ne vidim problema, edino pol v jeseni, bo pa treba še kakšno debelejšo in večjo zadevo kupiti....

Jaz sem po kg tudi shujšala, samo imam pa kar trebuh, pa pasa nimam več. pa jaz sem vse tako ozko v pasu nosila, ni mi nič prav več, prav tako pa ne želim da me kaj tišči, ko mi je že itak slabo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.5.2010 8:48:32   
Teta M
Jutro user posted image !

Upam da ste fajn spale, glede na nevihtno noč.
Mojškra: saj ni čudno da si šla po kilah dol, glede na tvoje slabosti in bruhanje....Trebuh pa hvala Bogu da raste.....No moj je tudi v primerjavi s tisto začetno napihnjenostjo po postopku in potem ko sem nalulala plus malo splahnel, tako da je sedaj malo bolj napet kot ga imam ponavadi, tako da med vožnjo si pa itak odpnem gumb na hlačah,pa pasu tudi ne nosim....Dojke so pa še vedno ubijalske...user posted image
A si že našla kaj za oblečt za sinovo obhajilo?
Biba 007: še malo pa si na cilju, pa se ja ne boš pustila Sapi da te prehiti noooouser posted image
Sapi: ti pa upoštevaj prometna pravila in pusti prednost Bibi.....user posted image

Lep dan vsem....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.5.2010 8:54:54   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Sapi: ti pa upoštevaj prometna pravila in pusti prednost Bibi.....user posted image

Tako se govoriuser posted image ! Ordnung muss seinuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.5.2010 9:48:35   
bit
Dobro jutro čačke,

huhhh danes sem se pa naspala....vedno bolj ugotavljam da pod nujno rabim blazino za spanje.. (če ne moj ostane brez kovtra pa je 240x200)
Danes po šoli greva pogledat kaj pametnega se dobi.

Bibek...vaš korenjak je pa priden da še noče ven....ve da mora še mal čokolade pojest.user posted image

no punce.... jutri klasika ob 11. Mormo mal dežja priklicat...k je tko suho pa solata noče rastuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.5.2010 10:58:27   
BarbiG
Dobro jutro še z moje strani.

Bit, jutri se zna zgodit, da bom zamudila, ker imam UZ šele ob 10.30, pa tko al tko nisem nikoli ob uri na vrsti.

Biba, meni je prvič pomagalo to, da sem šla na en lušten sprehod 10 dni pred rokom - do slapa Savice in potem sem čez tri dni že rodila našega korenjaka. Mi je zjutraj na lepem voda odtekla.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.5.2010 11:09:51   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Bit, jutri se zna zgodit, da bom zamudila, ker imam UZ šele ob 10.30, pa tko al tko nisem nikoli ob uri na vrsti.

ti kar v miru..... te bova z Zup2 počakale ona ima 10.30 deko. razen če ni šla že rodituser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.5.2010 11:18:32   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
mojškra (15.11.2010)
jona klara
teta M (24.12.2010)
špica84 (02.01.2011)

user posted image

filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

petek, 07.05.
BarbiG - UZ
mojškra - NS
petyyy - pregled

ponedeljek, 10.05.
teta M - UZ

petek, 14.05.
S* - pregled

torek, 18.05.
špica84 - UZ

četrtek, 27.05.
Bit - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

sreda, 02.06.
BarbiG - pregled

četrtek, 03.06.
Urshy78 - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V APRILU

D0aisy (PO)
jona klara (LJ)
teta M (LJ)
špica84 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.5.2010 11:21:54   
BarbiG
Takole, sem nas po daljšem premoru spet mal poseznamčkala. Upam, da sem ujela vse datume. user posted image

Aja, pa še tole sem pozabla napisat, da sem včeraj že dobila napotnico za P in rešilca. Mi je sestra rekla, da je že čas, ker je pri dvojčkih vse prej. user posted image Drgač pa komi čakam jutri UZ, da spet vidim ti dve moji čebelci. Pa upam, da še tako pridno rasteta in se debelita.

Bit, sam tolk, da bosta vedle, da bom zamudila. Bom pa sam par metrov niži po cesti, tko da bom vsaj z mislimi pri vama ob 11-tih, osebno pa mal kasenje. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.5.2010 11:30:50   
bit
BarbiG...ti se kar naglej tvoji čebelilci...in itak da pridno rasteta in si vse na pol delita...user posted image papirje ki si jih dobila pa želim da čim kasneje uporabiš..ta konec julija...a pravuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?