|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
4.5.2010 12:21:24   
zup2
Fargi danes je pa super dan .... voziček, pregled.... vse štima user posted image user posted image
Bit saj kar gre, se pa moram malo sama sebi smilit, če ne bi mi bilo dolgčas user posted image . Si me spraševala za previjalno, če je od Lip Poljčane....Ne ni, je kar iz Ikee, pa polička tudi. Na komodo pa pride še previjalna, ki jo je že pred leti naredil en mizar za mojo sestro, je pa zdaj spet pri njemu, ker jo barva na belo...upam, da jo čimprej dobim user posted image
Upam, da kmalu dobiš datum za pregled in pa da bo vse o.k. user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
4.5.2010 13:10:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Dobro jutro drage souser posted image .

Vas samo na hitrco pozdravim in letim nazaj spat, ker me takile dnevi ubijajo. Od včeraj ste kar nekaj prebrale, pa moram priznat, da se mi ne da brat, edino Bit, upam, da ni kaj hujšega. Še nova skrb se ti manjka v nosečnosti. Držim pesti, da bodo izvidi OK in boš lahko uživala še naprej v nosečnosti. Bove pa v petek sigurno kakšno rekle.

Mojškra, ti kr pritožbo napiši. Je pa tako, da ti ni nujno dati 10 dni dopusta, ampak le 2-3 dni, če ti osebna zdravnica odpre bolniško zaradi drugega razloga. Odvisno, kakšno osebno zdravnico imaš.

aha, hvala. Bom jutri klicala dohterja, danes nisem sposobna nič, ker celo noč nisem spala, tako mi je bilo slabo.

Kaj pa če komisija potem odobri za nazaj? Kaj se potem zgodi z odprto bolniško zaradi drugega razloga?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
4.5.2010 13:11:42   
mojškra
Punce, vsem hvala. Verjemite, zdaj grem pisati pritožbo, do zdaj nisem mogla, sem preveč slaba. Tudi šef mi je napisal vzpodbuden e-mail, da naj se z zdravnikom zmenim, kako in kaj,da zdaj ful šparajo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
4.5.2010 13:13:54   
mojškra
MATEJA -javi kako je bilo na NS, jaz jo imam v petek.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
4.5.2010 13:22:52   
mateja33
evo mene..............bla na nuhalni je vse ok,velki smo 6 cm in se premika in premetava sem pa tjauser posted image
namignala mi je da bi naj bil fantek ampak ni 100 procentno.............blo je fajn gledat pa use sm vidla srček,hrbtenico možgane.......res lepouser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
4.5.2010 13:29:29   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

evo mene..............bla na nuhalni je vse ok,velki smo 6 cm in se premika in premetava sem pa tjauser posted image
namignala mi je da bi naj bil fantek ampak ni 100 procentno.............blo je fajn gledat pa use sm vidla srček,hrbtenico možgane.......res lepouser posted image

lepo lepo....čestitke za dobro opravljeno NSuser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
4.5.2010 13:36:31   
sapi
še 14 dni ...

Danes sem pa čisto brez volje, bolj kot ne poležavam, mi paše. Jutri grem k frizerju, da se malo uredim. Mogoče se pocrkljam še s čim.
Sicer sem za naravni porod vendar sem že pozabila ali je potrebno za epiduralno kakšno izobraževanje ali kaj podobnega. Me očitno malo trema daje tik pred zdajci user posted image user posted image .

Biba tale je pa res čisto poročna. Pa samo še 6 dni, brojiš sitno ni kaj.
Bit in Fargi pa spet v šolo hodita user posted image . Midva sva bila redna udeleženca, nisva zamudila nobenega predavanja in nama ni žal. No sva pa marsikatero besedo vzela malo za rezervo.
Bit upam, da bo vse v redu in da čimprej dobiš datum.
Fargi voziček je super pa otroček že pripravljen. Moj otroči je pa ultra priden je obrnjen na glavo že od morfologije, je mami res ponosna nanj.
zup res lepa previjalna.
Špica čestitke za visoko beto sedaj še UZ počakaš, da vidiš prej kot ne dve pikici.
hermy samo, da gre kot mora, super za Moniko.
mojškra bodi vztrajna. Res upam, da se bo izšlo kot se mora.
mateja super za NS.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
4.5.2010 13:43:43   
Teta M
Mateja: bravo za krasen izvid....user posted image
Fargi: full lepo voziček...kje pa si ga nabavila oz. kaj je za en?
Špica: bravo za 1.UZ ,ga imaš točno 8 dni za mano....user posted image
Mojškra: upam da čimprej rešiš to zmešnjavo glede bolniške in ne pusti se!
Biba 007: ti pa samo še 6 dni....iiiii...ti greš roditi,jaz pa na prvi UZ, SREČNO!
Sapi:ti tudi že sitno šteješ.....user posted image čestitam in srečno še teh nekaj dni....

Meni je pa danes prvič slabo....in me že kar cel dan drži,tako da poleg banane nisem še nič jedla....sem si govejo župco skuhala, upam da mine ta slabost.....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 4.5.2010 13:44:25 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
4.5.2010 14:17:32   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Hermy, če ne pride kaj vmes, res šibam v PO. So tkoooooo prijazniuser posted image . Kaj greš pa ti vasovati v petek?

Grem jih malo pogledat...ob petkih naj bi imeli predavanje za EA, če je še tako. Zaenkrat se še nisem nič odločala, nabiram informacije. Imam pa sestro tam, bo padla še ena kavica!

Fargi...super voziček, obrnjen dojenček...zdaj je pa že vse videti resnično, a user posted image ?!

Mateja33, krasno za MF user posted image !

Grem se še zrihtat, potem pa gledat našo pupico !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
4.5.2010 14:24:26   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M
Fargi: full lepo voziček...kje pa si ga nabavila oz. kaj je za en?

tukile sem ga naročila...s poštnino vred sem dala 120 evrov manj, ko bi dala, če bi ga v slo vzela..

http://www.babyonlineshop.de/frame.php?prodid=1001020013

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
Fargi.
..super voziček, obrnjen dojenček...zdaj je pa že vse videti resnično, a user posted image ?!

ja, res ratuje resnično!!!user posted image sta morala nečak in nečakinja sprobat vozek...noben ni hotu it dol.user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
4.5.2010 14:44:53   
jona klara
fargesia- super voziček,norouser posted image user posted image user posted image

urshy-
ti odpišem, še nisem, pa doma na bolniški, res groza,tudi meni je slabo, slabo spim, full boleče noge

teta m-a slabost....vem kako je, kdajn imaš uz

špica- kako si kaj ti

mojškra- ne morem verjeti, da ti niso odobrili res, pa kaj jim je? pa ponoči ne spiš, cela boga, kriza, a onim simulantim pa ne pridejo do živega ne? upam, da uspešno urediš

mateja 33- bravo za ns

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
4.5.2010 15:03:39   
špica84
jona zadnjih par dni kar vredu,..od kar upostevam nasvet tete m

mateja cestitam za ns...
mojska upam da uredis to s podaljsanjem bolniske...

kako pa kj ti jona....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
4.5.2010 15:25:23   
jona klara
špica-ko okej, le spim slabo, noge me full bolijo, zvečer kake krče v nogah, trebuh že fajn okrogel

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
4.5.2010 15:52:03   
Teta M
Jona: UZ imam v ponedeljek 10.5., upam da bo vse ok...

Imam pa vprašanje za nosečke tukaj gor: zanima me koliko vas je starih 35 in več? kako je z bolniško v teh primerih? a morajo biti resni razlogi za bolniško,namreč nekje sem slišala da ti jo kar dajo, če imaš 35 let in več.... dvomim v te govorice, bi raje iz vaših lastnih izkušenj kaj slišala.....

Fargi: ja hud voziček zelo, sem ga že na netu uočilauser posted image , hvala za info
Špica: je bolje z modrcom a? user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 4.5.2010 15:56:53 >

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
4.5.2010 16:05:10   
hermy1

Imam pa vprašanje za nosečke tukaj gor: zanima me koliko vas je starih 35 in več? kako je z bolniško v teh primerih? a morajo biti resni razlogi za bolniško,namreč nekje sem slišala da ti jo kar dajo, če imaš 35 let in več.... dvomim v te govorice, bi raje iz vaših lastnih izkušenj kaj slišala.....

No, mogoče ti lahko jaz iz prve roke povem, da bolniške samo zaradi let ne dobiš...jaz sem krepko čez 35 let (točno 10 več user posted image !! verjetno sem najstarejša carica tu gor user posted image ), pa mi je niso dali, poleg ivf in poleg težav s pogostimi vnetji sečil in ledvic. Še vedno čakam na odgovor na mojo pritožbo. Tokrat sem bolniško dobila, ker imam "težave s hrbetnico", sicer verjetno spet ne bi bilo nič.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
4.5.2010 16:11:38   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

user posted image user posted image user posted image bravo za pobčkauser posted image user posted image , in fajn da je vse ok. Joj komaj čakam petka, da tudi jaz vidim bebiko mojo zlato user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
4.5.2010 16:12:46   
Teta M
Hermy: hvala, no sej se mi je zdelo ja,da to ni kar tako.....Srečno še naprej in držim pesti da dobiš pozitiven odgovor.....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
4.5.2010 16:12:49   
mojškra

No, mogoče ti lahko jaz iz prve roke povem, da bolniške samo zaradi let ne dobiš...jaz sem krepko čez 35 let (točno 10 več user posted image !! verjetno sem najstarejša carica tu gor user posted image ), pa mi je niso dali, poleg ivf in poleg težav s pogostimi vnetji sečil in ledvic. Še vedno čakam na odgovor na mojo pritožbo. Tokrat sem bolniško dobila, ker imam "težave s hrbetnico", sicer verjetno spet ne bi bilo nič.

No jaz sem 36, pa mi niso odobrili, kljub težavam, krvavitvi, bruhanju, vrtoglavici.....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
4.5.2010 16:13:45   
mojškra

Kako dolgo že čakaš na odločbo? Ali si sama napisala pritožbo, si priložila še kakšne izvide?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 4.5.2010 16:20:57 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
4.5.2010 18:13:32   
Teta M
Mojškra: hvala tudi tebi za odgovor....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
4.5.2010 18:36:59   
špica84
teta m mnogo bolje,..hvala ti

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
4.5.2010 18:45:16   
Fargesia
jaz sem krepko čez 35 let (točno 10 več user posted image !! verjetno sem najstarejša carica tu gor user posted image ),

dej nehi se hvalit noooo...user posted image user posted image user posted image

jst sem pa vejretn najmlajšauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
4.5.2010 18:46:11   
špica84
fargi mocno dvomim v to...mislim da sem najmlajsa tuki jaz

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
4.5.2010 18:57:07   
mateja33
Hvala vsem za lepe želje!Glede bolniške jes do sedaj nism mela problemol in mi je ginekologinja rekla da bom dokonca v bolniški,sem z okolice Celja in do sedaj sm mela podalšan,bomo ta mesec vidl do 20 mam potem pa da vidmo al bojo podalšaluser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
4.5.2010 19:24:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

fargi mocno dvomim v to...mislim da sem najmlajsa tuki jaz

no, če maš letnico rojstva v nicku, pol pa res.user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?