|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
6.5.2010 13:37:31   
zup2
Dober dan user posted image !

Evo mene, nisem šla še rodit! Upoštevam prometna pravila in čakam na Bibončka in Sapi!
Biba brez veze se je it sam pokazat, rajši kar tam ostani in se na štiri oči spoznaj s prestolonaslednikom user posted image . Bomo v soboto kar dihale s tabo user posted image . Pol je pa drug teden že Sapi na vrsti, nekje do konca tedna bi šla pa še jaz. A je dober planuser posted image ?

Sicer sem pa ravno s pregleda in imam malo povišan pritisk. Ne vem kako to, da ga imam samo pri njih, doma je vedno nekje pri tleh user posted image . Uglavnem, zdaj si ga moram vsakodnevno kontrolirat in če bo še zmeraj tako visok kar v porodnišnico. Drugače pa je vse o.k., user posted image se ni še nič spustila, tako da še vedno težko diham, popadkov pa tudi še ni!

Bitka jaz sem jutri ob 11-ih tam, tako da se vidimo!

Lep dan vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil zup2 -- 6.5.2010 13:38:12 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.5.2010 16:40:47   
Fargesia
hejla...zadnje dneve sem toooook utrujena, da ne vem kaj bi sama s sabo... danes sem mislila da bom zaspala v MŠ, pol je pa ena skup padla in sem se zbrihtala...

sem bila varuška do zdele in je naša tamala hotla vozek vozit in je šel tamal notr in pol ga je vozila okol po dnevni.
za jutri pa še ne vem, ker mi še niso povedal, al bom varuška al ne...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.5.2010 17:55:26   
Urshy78
jona, kako je bilo na UZ?
mojškra, dobro opravi jutri na NS user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.5.2010 18:06:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jona, kako je bilo na UZ?
mojškra, dobro opravi jutri na NS user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.5.2010 20:39:23   
Teta M
Mojškra: srečno jutri, pa upam da izveš za spol....
Jonči:kako je bilo na pregledu, čakamo tvojih novičk.....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.5.2010 20:40:34   
jona klara
danes imela prvi uz, veliki smo 2 cm, srček jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj več mi niso povedali, niti me ne stehtali, nič samo kri sem dala za toxo,naslednji pregleduz 1.6

ns-3.6-darja strah

mojškra-
držim pesti jutri in čakam na lepe novičke!!!!

urshy- hvala, ker misliš name

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.5.2010 20:40:54   
jona klara
punce pa fajn se mejte jutri na čveku

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.5.2010 20:47:13   
Fargesia
jonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čveke, mene jutri ne bo...klepetajte še zame...

mojškra, odlično opravi!!!!

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 6.5.2010 20:58:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.5.2010 20:56:41   
špica84
jona superca user posted image
mojska dobro opravi jutri

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.5.2010 6:51:06   
biba007
Dan 3: DOBRO JUTRO Z JAGODNO
user posted image

Jutri pa privič v Puser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.5.2010 7:34:07   
bit
Biba... njami njami....ta pa je po mojem okusu. user posted image

a jutr bo tut tortica preden greste v PO.

eno tehnično imam... a kdo pozna posteljnino ALJAŽ www.aljaz.si

aja pa še to ...včeraj mi je dragi kupu spalno blazino....sem se končno naspala in zbudila brez bolečin..user posted image zakon

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.5.2010 7:54:26   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Biba... njami njami....ta pa je po mojem okusu. user posted image

a jutr bo tut tortica preden greste v PO.

eno tehnično imam... a kdo pozna posteljnino ALJAŽ www.aljaz.si

aja pa še to ...včeraj mi je dragi kupu spalno blazino....sem se končno naspala in zbudila brez bolečin..user posted image zakon

Bitka, definitnivno jutri tudi (veš da ne morem odnehat tik pred ciljem), razen če bom smotka zaspalauser posted image . Aha, vidim, jagodne sedejo. Bomo zrihtaliuser posted image

Z Aljažem pa nimam izkušenj....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.5.2010 8:02:47   
BarbiG
Dobro jutro.

Biba, tale jagodna pa tudi meni danes sede. Mi zadnje čase res neki na sladko obrača, včasih kr mal preveč. user posted image Sej se mi pozna. V parih dneh mi je obseg trebuha iz 107 poskočil na 111. user posted image Moj user posted image me pa že nekaj časa predstavlja kot trajekt. user posted image

Bit, jst imam njihovo posteljnino za tamali dve. Mi je zelo všeč, imajo res cort vzorčke in barvne kombinacije so tud luštne. Zaenkrat kokr sm pogledala sem zadovoljna, preizkus bo pa taprav šele potem, ko jo bosta moji čebelci uporabljali. user posted image

Jona klara super za srčka. Le tako naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.5.2010 8:04:51   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
mojškra (15.11.2010)
jona klara
teta M (24.12.2010)
špica84 (02.01.2011)

user posted image

filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

petek, 07.05.
BarbiG - UZ
mojškra - NS
petyyy - pregled

ponedeljek, 10.05.
teta M - UZ

petek, 14.05.
S* - pregled

torek, 18.05.
špica84 - UZ

četrtek, 27.05.
Bit - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

torek, 01.06.
jona klara - UZ

sreda, 02.06.
BarbiG - pregled

četrtek, 03.06.
Urshy78 - pregled
jona klara - NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V APRILU

D0aisy (PO)
jona klara (LJ)
teta M (LJ)
špica84 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.5.2010 8:05:46   
jona klara
dobro jutro....
barbig, fargesia- hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dober se mejte danes, sem vam kr fouš, samo nisem iz lj

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.5.2010 8:06:39   
BarbiG
Bit, joj, šele zdele sem vidla, da si mi včeri napisala, da naj grem v Rim konec julija. Do takrat me bo razneslo. user posted image Sej boš dons vidla kakšna že sm. Mislim, da bi bil začetek julija čist OK. user posted image Če priguramo do tja, bomo na konju in ne pričakujem potem nobenih zapletov in da bi šli po kakšnem tednu lohk tud že domov.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.5.2010 8:07:42   
jona klara
mojškra- dobro opravi, čakam vesele noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.5.2010 8:23:57   
Teta M
Jutro punce!

No včeraj je bil krasen dan glede prihoda novorojenčkov na svet. Kolegica(tudi po IVF) imela sicer carski rez, ampak je vse ok,ima pa punčko. Drugi kolega pa ravnotako dobil pupo......
Tako da Biba007, Sapi, Zup, drage mamice vi ste naslednje.....user posted image

Ufff..jagode bi pobrala dol s te, ostalo pa odstopim komu drugemu...user posted image

Prijeten čvek vam želim danes...

Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.5.2010 8:33:34   
špica84
jutro pupe
lepo se mejte dons da cveku....
teta m- se malo pa bos vidla svoje pikice

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.5.2010 8:44:51   
Teta M
Špica: sitno, sitno je ja.....upam da bo vse ok, komaj čakam po eni strani, po drugi me je pa malček strah....
No sej, ti pa potem 1 teden za mano....vse smo na kupu(Jona, ti, Honey,jaz)user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.5.2010 9:25:44   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dan 3: DOBRO JUTRO Z JAGODNO
user posted image

Jutri pa privič v Puser posted image

jutro...mmmljask user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.5.2010 9:29:51   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čveke, mene jutri ne bo...klepetajte še zame...

mojškra, odlično opravi!!!!

se podpišem pod oboje...ne strinjam pa se Fargi, da te danes ne bo user posted image !
Vsi, ki danes kaj imate, krasno opravite!!!

Jaz se bolj potepam okoli, zato se ne javljam pogosto, ker sem zvečer že čisto utrujena,...predvsem pa imam svoj lap top nekaj pokvarjen, za mizo se mi pa ne sedi...pa njegov je še tako počasen user posted image !

V glavnem čveke, se že veselim user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.5.2010 10:15:17   
Fargesia
dobro jutro!
bit, tista moja prijateljica k je bila zadnjič z mano ima od njih posteljnino in je fuuul zadovoljna!user posted image

hermy, nč user posted image ... se moraš user posted image ...

biba, uuuuu, v P!!!!maš namen tam ostat al še ne?user posted image

jst sem ob popoldnevih in zvečer noro utrujena...pa sploh ne vem zakaj...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.5.2010 11:53:10   
sapi
še 11 dni ... dober dan ...

biba mmm jagode. Pri nas nič novega CTG črta za popadke čisto ravna tako, da ni za skrbeti. Trebuh na momente otrdi to pa je tudi vse, no pa sramne kosti bolijo na vsake toliko časa. Očitno si je otroči resni vzel, ko sem mu rekla, da lahko pride šele naslednji teden nič prej.
A misliš, da obstajajo kake vaje za pravočasni porod ali kaj takega user posted image . Saj veš, da bi do roka rodile ne čez.
A imaš v PO CTG randi ali je že kaj več?
teta jaz bom že pridna samo za dojenčija pa ne morem garantirat. Sicer pa ima že direktivo nič prehitevanja user posted image .
bit midva sva se pa že v osnovi odločila za vsak svoj kovter in nama res odgovarja. Saj, če se pa crkljaš je pa vsak kovter dober user posted image .
zup zelo dober plan!
Barbi bom upoštevala tvoj nasvet glede pohodništva. Bomo videli ali bo tudi pri meni tako kot pri tebi.
jona super za srček in 2 cm user posted image .

Naslednji pregled imam 13.05.-moj magičen dan user posted image .
Sem pa spraševala, ko sem bila pri G ali je kakšno pravilo glede začetka poroda. Pa je rekla, da ga ni. Lahko te ščipa že kak teden prej ali pa pridejo popadki iz danes na jutri in greš rodit. Torej je še upanje za naslednji teden in mojo ravno črto na CTG-ju user posted image .

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.5.2010 15:10:20   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst sem ob popoldnevih in zvečer noro utrujena...pa sploh ne vem zakaj...user posted image

ker v šolo hodiš in si že pozabla kako je ko moraš druge poslušat user posted image

smo te pogrešaleuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?