|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
4.5.2010 19:46:07   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

fargi mocno dvomim v to...mislim da sem najmlajsa tuki jaz

no, če maš letnico rojstva v nicku, pol pa res.user posted image

dej no nehi nakladat user posted image jst sm najmlajšauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
4.5.2010 20:55:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

fargi mocno dvomim v to...mislim da sem najmlajsa tuki jaz

no, če maš letnico rojstva v nicku, pol pa res.user posted image

dej no nehi nakladat user posted image jst sm najmlajšauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
4.5.2010 20:57:17   
Fargesia
zapiski za MŠ.... z neta... http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

sicer sva pa midve danes z bit fenomenalne zapiske delale...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
4.5.2010 21:12:43   
bit

zapiski za MŠ.... z neta... http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

sicer sva pa midve danes z bit fenomenalne zapiske delale...user posted image

zakaj se pa matram pa z levo roko pišem...če je vse tuki...user posted image
Fargi ..drugič bova midve sedele v zadnji klopi pa en tarok vrgle ...bom smoki prneslauser posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
4.5.2010 21:15:49   
Fargesia
sej ne vem zakaj si ga danes obljubljala, na konc pa nič ni bilo iz tega...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
4.5.2010 22:05:23   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Kako dolgo že čakaš na odločbo? Ali si sama napisala pritožbo, si priložila še kakšne izvide?

Na odločbo čakam od 5.3., ko sem vložila pritožbo. Kot sem ti napisala, sem jo morala napisat jaz in ne kdo drug...osebna zdr. npr. Lahko napišeš samo, da se ne strinjaš z odločbo in naj zadevo še enkrat preučijo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
4.5.2010 22:41:39   
hermy1
Drage moje, kako sem jaz vesela user posted image user posted image user posted image !!!

Bila na 3D UZ in najina pupa je že sedaj pravi fotomodel. Enkrat za spremembo je bila čisto mirna in se je lepo pustila "slikati".  Seveda je meni že sedaj najlepša user posted image user posted image user posted image , sva se pa obe z zdravnico strinjali, da srčkasta ustka ima po mojem. Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, ostalih mer si pa nisem zapomnila user posted image . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?!). MV zaprt, dovolj dolg (mislim, da sem videla 47?).

Tokrat je bil še user posted image navudušen, saj se je po njegovem prvič zares kaj videlo in dalo razločit, tako, da nama res ni žal, da sva šla. Pa zdravnica je res carica in se potrudi. Posebej zanj je prikazala še njeno ritico in luliko in po tem grobem napadu je dala pupica rokice na učke...kot ni me več in dajte mi že mir.

Slikica tudi pride, le moj mi jo mora pomagat prilepit.
Želim vam tako lepo noč, kot bo moja!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.5.2010 6:57:31   
biba007
Dan 5: TROJNA ČOKOLADA
user posted image

Fargi in Bitka, tako MŠ iz zadnjih klopi bi pa jaz tudi. Še enkrat.

Hermy, konzervica moja, nikar se ne zapletaj z mladinkami. Znajo biti srborite, se takoj vidiuser posted image . Še natečaj za najmlajšo so si zrihtaleuser posted image user posted image user posted image . In user posted image user posted image za pupiko. Iiiiiiiiiiii!!!!

In seveda eno čudovito jutro vsem, drage mojeuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.5.2010 7:31:14   
bit
Dobro jutro,

ooo tut Biba007 ne more spat...sep pokonci že od 5ihuser posted image

lepo da si še z nami in se prestolonaslednik pridno redi.
Hermy1.... čestitke za fotomodelkouser posted image si me čist zrajcala stem tvojim komentarjem...moram mojga nagovort da greva še midva fuzbalrja pogledat user posted image

Fargi...kaj če bi ti kaj pozabla...noseča si ....a si pozabla user posted image

nič grem  na Miklošičevo na ZZZS neki uredit... pol pa spat.

še en kufe

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.5.2010 7:40:38   
špica84
dobro jutro...se ena ki ne more spanckat.
bit hvala za kavico

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.5.2010 8:15:14   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Hermy, konzervica moja, nikar se ne zapletaj z mladinkami. Znajo biti srborite, se takoj vidiuser posted image . Še natečaj za najmlajšo so si zrihtaleuser posted image user posted image user posted image . In user posted image user posted image za pupiko. Iiiiiiiiiiii!!!!

Seveda eno čudovito jutro vse še od mene!
Biba, že skoraj dihamo?! Al si se zmenla, da bo še kakšne dni pri tebi?! Moja prva je zamujala 9 dni...priznam, da ti jih ne privoščim user posted image !

Mislim,...res ne moreš verjet ta mladina user posted image , človek lepo odgovorja na sporočilo...one se pa takoj nekaj zagrebejo...narobe so prebrale se men zdi....ni šlo za to, da se ugotovi, kdo je najmlajši!!! Čeprav je pa jasno,  in to brez natečaja, da so konzervice zakon user posted image user posted image user posted image !!! Mlad je lahko že vsak...za konzervico moraš imet pa že jajca user posted image !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.5.2010 8:27:14   
Urshy78

dobro jutro...se ena ki ne more spanckat.
bit hvala za kavico

jutro, jst bi pa z veseljem pančkala, ampak je treba delat user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.5.2010 8:54:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Kako dolgo že čakaš na odločbo? Ali si sama napisala pritožbo, si priložila še kakšne izvide?

Na odločbo čakam od 5.3., ko sem vložila pritožbo. Kot sem ti napisala, sem jo morala napisat jaz in ne kdo drug...osebna zdr. npr. Lahko napišeš samo, da se ne strinjaš z odločbo in naj zadevo še enkrat preučijo.

Kako 2 meseca? To je nemogoče. A nimajo po zakonu določen rok, do kdaj morajo odločati? To je nesmisel, ne ne ne morem verjeti, kaj so zmešani? Ja meni že dohter ne bi dal vmes druge bolniške, sploh pa ne tako dolgo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.5.2010 9:03:46   
hermy1

Kako 2 meseca? To je nemogoče. A nimajo po zakonu določen rok, do kdaj morajo odločati? To je nesmisel, ne ne ne morem verjeti, kaj so zmešani? Ja meni že dohter ne bi dal vmes druge bolniške, sploh pa ne tako dolgo.

Je čisto mogoče!! Imajo ja, po zakonu...pa se potem lahko pritožiš na delovno sodišče...kaj pa dosežeš user posted image ?? Vsakič rečejo v roku enega tedna pa bo...imamo gužvo...pred prvim majem je rekla, da zdaj morajo pa samo še pretipkat...pa je še sedaj ni. No, moja dohterca je na srečo zelo razumevajoča in vsaj z njene strani nisem imela težav. Bolj so komplicirali v službi, ker gre potem bolniška na njihov račun. Pa kaj čemo, oni (v službi namreč) so želeli, da sem ves čas doma. Jaz sem se prve mesece čutila čist sposobna za delat. Zdaj sem se pa že razvadila, pa ne bi šla nazaj user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.5.2010 9:09:40   
jona klara

Drage moje, kako sem jaz vesela user posted image user posted image user posted image !!!

Bila na 3D UZ in najina pupa je že sedaj pravi fotomodel. Enkrat za spremembo je bila čisto mirna in se je lepo pustila "slikati".  Seveda je meni že sedaj najlepša user posted image user posted image user posted image , sva se pa obe z zdravnico strinjali, da srčkasta ustka ima po mojem. Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, ostalih mer si pa nisem zapomnila user posted image . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?!). MV zaprt, dovolj dolg (mislim, da sem videla 47?).

Tokrat je bil še user posted image navudušen, saj se je po njegovem prvič zares kaj videlo in dalo razločit, tako, da nama res ni žal, da sva šla. Pa zdravnica je res carica in se potrudi. Posebej zanj je prikazala še njeno ritico in luliko in po tem grobem napadu je dala pupica rokice na učke...kot ni me več in dajte mi že mir.

jutro!

čestitam za čudovito dete

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.5.2010 9:10:54   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jutro!

čestitam za čudovito dete

se pridružujem čestitki user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.5.2010 9:11:26   
Urshy78
jona, vidim da imaš nov tikerček...všeč user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.5.2010 9:13:22   
Urshy78
mojškra, glede komisije pa no comment user posted image
ne vem kako si predstavljajo, da bi v takem stanju lahko delala user posted image
še malo pa bo tukaj petek. a boš želela vedeti spol?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.5.2010 9:25:30   
jona klara
urshy-imaš zs, jutri po uz ti pa še kaj več napišem, a tikrček ti je všeč hvala meni tudi tvoji.......kako si srčica?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
5.5.2010 9:30:45   
Urshy78
jona, ti odpišem ko bom mela čas. saj res, jutri imaš že UZ user posted image
komaj čakam lepe novičke user posted image
jaz sem drugače super, vse je tako kot mora biti.
ti si kaj bolje? te še utrujenost matra?

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.5.2010 9:33:57   
jona klara
urshy- uztrujenost je trenutno bolje, ostalo sem ti napisala na zs, saj bo samo da jeuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.5.2010 9:49:45   
zup2
Dobro jutro še od mene!

Hermy user posted image za vašo pridno pupiko! Naša ni bila nič fotogenična, je bilo revici ves čas tako nerodno, da si je z rokicami obraz zakrivala user posted image .

Biba kdaj imaš randi s prestolonaslednikom user posted image ? Te že kaj trema daje?

Tudi jaz sem danes bolj slabo spala. Izgleda, da mi je tudi v dežju vroče in se samo nekaj premetavam.

Neposredna povezava do sporočila: 3797
5.5.2010 9:59:30   
Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Hermy
, konzervica moja, nikar se ne zapletaj z mladinkami. Znajo biti srborite, se takoj vidiuser posted image . Še natečaj za najmlajšo so si zrihtaleuser posted image user posted image user posted image . In user posted image user posted image za pupiko. Iiiiiiiiiiii!!!!

Seveda eno čudovito jutro vse še od mene!
Biba, že skoraj dihamo?! Al si se zmenla, da bo še kakšne dni pri tebi?! Moja prva je zamujala 9 dni...priznam, da ti jih ne privoščim user posted image !
Mislim,...res ne moreš verjet ta mladina user posted image , človek lepo odgovorja na sporočilo...one se pa takoj nekaj zagrebejo...narobe so prebrale se men zdi....ni šlo za to,
da se ugotovi, kdo je najmlajši!!! Čeprav je pa jasno,  in to brez natečaja, da so konzervice zakon user posted image user posted image user posted image !!! Mlad je lahko že vsak...za konzervico moraš imet pa že jajca user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
5.5.2010 10:01:24   
Fargesia
dobro jutro vse konzervice in mladinke!user posted image

sem bila včeraj tok slaba...slabo, utrujena...da sem šla spat že ob 21.30...in sem do mal prej spala...

danes pride sestrična na obisk in že komaj čakam...user posted image še ena gobčna štajerka.user posted image

hermy, user posted image user posted image user posted image pa slikico hit nalimat!!!

biba, zdej k znam dihat prav, ti bom z veseljem pomagala...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
5.5.2010 10:55:08   
sapi
Še 13 dni ... dobro jutro deževno jutro ...

Jaz sem tudi danes že ob 6h vstala. Sedaj sem od frizerja. Sem se morala urediti, da bo dojenčij videl urejeno mami user posted image . Popoldan pa še kozmetičarka. Ni kaj mami se ureja za prihod novega člana.
No sedaj imava parket končan, čez vikend še zadnje stvari preseliva. Potem pa čakava, da se kaj zgodi ampak nič prej kot naslednji teden je vikend še zaseden za druge stvari user posted image .

biba še nič ne ščipa ali odteka.
hermy super za 3D in corti pupiko. Že komaj čakamo slikice. Sicer pa tudi jaz že krepko čez 30 sekam user posted image .

Pa še ostale nosečkice dober dan.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?