Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.5.2010 19:46:07
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: špica84 fargi mocno dvomim v to...mislim da sem najmlajsa tuki jaz no, če maš letnico rojstva v nicku, pol pa res. dej no nehi nakladat jst sm najmlajša
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.5.2010 20:55:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: špica84 fargi mocno dvomim v to...mislim da sem najmlajsa tuki jaz no, če maš letnico rojstva v nicku, pol pa res. dej no nehi nakladat jst sm najmlajša
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.5.2010 20:57:17
|
|
|
|
Fargesia
|
zapiski za MŠ.... z neta... http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm sicer sva pa midve danes z bit fenomenalne zapiske delale...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.5.2010 21:12:43
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zapiski za MŠ.... z neta... http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm sicer sva pa midve danes z bit fenomenalne zapiske delale... zakaj se pa matram pa z levo roko pišem...če je vse tuki... Fargi ..drugič bova midve sedele v zadnji klopi pa en tarok vrgle ...bom smoki prnesla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.5.2010 21:15:49
|
|
|
|
Fargesia
|
sej ne vem zakaj si ga danes obljubljala, na konc pa nič ni bilo iz tega...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.5.2010 22:05:23
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Kako dolgo že čakaš na odločbo? Ali si sama napisala pritožbo, si priložila še kakšne izvide? Na odločbo čakam od 5.3., ko sem vložila pritožbo. Kot sem ti napisala, sem jo morala napisat jaz in ne kdo drug...osebna zdr. npr. Lahko napišeš samo, da se ne strinjaš z odločbo in naj zadevo še enkrat preučijo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.5.2010 22:41:39
|
|
|
|
hermy1
|
Drage moje, kako sem jaz vesela !!! Bila na 3D UZ in najina pupa je že sedaj pravi fotomodel. Enkrat za spremembo je bila čisto mirna in se je lepo pustila "slikati". Seveda je meni že sedaj najlepša , sva se pa obe z zdravnico strinjali, da srčkasta ustka ima po mojem. Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, ostalih mer si pa nisem zapomnila . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?!). MV zaprt, dovolj dolg (mislim, da sem videla 47?). Tokrat je bil še navudušen, saj se je po njegovem prvič zares kaj videlo in dalo razločit, tako, da nama res ni žal, da sva šla. Pa zdravnica je res carica in se potrudi. Posebej zanj je prikazala še njeno ritico in luliko in po tem grobem napadu je dala pupica rokice na učke...kot ni me več in dajte mi že mir. Slikica tudi pride, le moj mi jo mora pomagat prilepit. Želim vam tako lepo noč, kot bo moja!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 6:57:31
|
|
|
|
biba007
|
Dan 5: TROJNA ČOKOLADA Fargi in Bitka, tako MŠ iz zadnjih klopi bi pa jaz tudi. Še enkrat. Hermy, konzervica moja, nikar se ne zapletaj z mladinkami. Znajo biti srborite, se takoj vidi . Še natečaj za najmlajšo so si zrihtale . In za pupiko. Iiiiiiiiiiii!!!! In seveda eno čudovito jutro vsem, drage moje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 7:31:14
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, ooo tut Biba007 ne more spat...sep pokonci že od 5ih lepo da si še z nami in se prestolonaslednik pridno redi. Hermy1.... čestitke za fotomodelko si me čist zrajcala stem tvojim komentarjem...moram mojga nagovort da greva še midva fuzbalrja pogledat Fargi...kaj če bi ti kaj pozabla...noseča si ....a si pozabla nič grem na Miklošičevo na ZZZS neki uredit... pol pa spat. še en kufe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 7:40:38
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro...se ena ki ne more spanckat. bit hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 8:15:14
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Dan 5: TROJNA ČOKOLADA Hermy, konzervica moja, nikar se ne zapletaj z mladinkami. Znajo biti srborite, se takoj vidi . Še natečaj za najmlajšo so si zrihtale . In za pupiko. Iiiiiiiiiiii!!!! In seveda eno čudovito jutro vsem, drage moje Seveda eno čudovito jutro vse še od mene! Biba, že skoraj dihamo?! Al si se zmenla, da bo še kakšne dni pri tebi?! Moja prva je zamujala 9 dni...priznam, da ti jih ne privoščim ! Mislim,...res ne moreš verjet ta mladina , človek lepo odgovorja na sporočilo...one se pa takoj nekaj zagrebejo...narobe so prebrale se men zdi....ni šlo za to, da se ugotovi, kdo je najmlajši!!! Čeprav je pa jasno, in to brez natečaja, da so konzervice zakon !!! Mlad je lahko že vsak...za konzervico moraš imet pa že jajca !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 8:27:14
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 dobro jutro...se ena ki ne more spanckat. bit hvala za kavico jutro, jst bi pa z veseljem pančkala, ampak je treba delat
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 8:54:52
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Kako dolgo že čakaš na odločbo? Ali si sama napisala pritožbo, si priložila še kakšne izvide? Na odločbo čakam od 5.3., ko sem vložila pritožbo. Kot sem ti napisala, sem jo morala napisat jaz in ne kdo drug...osebna zdr. npr. Lahko napišeš samo, da se ne strinjaš z odločbo in naj zadevo še enkrat preučijo. Kako 2 meseca? To je nemogoče. A nimajo po zakonu določen rok, do kdaj morajo odločati? To je nesmisel, ne ne ne morem verjeti, kaj so zmešani? Ja meni že dohter ne bi dal vmes druge bolniške, sploh pa ne tako dolgo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:03:46
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Kako dolgo že čakaš na odločbo? Ali si sama napisala pritožbo, si priložila še kakšne izvide? Na odločbo čakam od 5.3., ko sem vložila pritožbo. Kot sem ti napisala, sem jo morala napisat jaz in ne kdo drug...osebna zdr. npr. Lahko napišeš samo, da se ne strinjaš z odločbo in naj zadevo še enkrat preučijo. Kako 2 meseca? To je nemogoče. A nimajo po zakonu določen rok, do kdaj morajo odločati? To je nesmisel, ne ne ne morem verjeti, kaj so zmešani? Ja meni že dohter ne bi dal vmes druge bolniške, sploh pa ne tako dolgo. Je čisto mogoče!! Imajo ja, po zakonu...pa se potem lahko pritožiš na delovno sodišče...kaj pa dosežeš ?? Vsakič rečejo v roku enega tedna pa bo...imamo gužvo...pred prvim majem je rekla, da zdaj morajo pa samo še pretipkat...pa je še sedaj ni. No, moja dohterca je na srečo zelo razumevajoča in vsaj z njene strani nisem imela težav. Bolj so komplicirali v službi, ker gre potem bolniška na njihov račun. Pa kaj čemo, oni (v službi namreč) so želeli, da sem ves čas doma. Jaz sem se prve mesece čutila čist sposobna za delat. Zdaj sem se pa že razvadila, pa ne bi šla nazaj .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:09:40
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Drage moje, kako sem jaz vesela !!! Bila na 3D UZ in najina pupa je že sedaj pravi fotomodel. Enkrat za spremembo je bila čisto mirna in se je lepo pustila "slikati". Seveda je meni že sedaj najlepša , sva se pa obe z zdravnico strinjali, da srčkasta ustka ima po mojem. Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, ostalih mer si pa nisem zapomnila . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?!). MV zaprt, dovolj dolg (mislim, da sem videla 47?). Tokrat je bil še navudušen, saj se je po njegovem prvič zares kaj videlo in dalo razločit, tako, da nama res ni žal, da sva šla. Pa zdravnica je res carica in se potrudi. Posebej zanj je prikazala še njeno ritico in luliko in po tem grobem napadu je dala pupica rokice na učke...kot ni me več in dajte mi že mir. Slikica tudi pride, le moj mi jo mora pomagat prilepit. Želim vam tako lepo noč, kot bo moja!! jutro! čestitam za čudovito dete
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:10:54
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Drage moje, kako sem jaz vesela !!! Bila na 3D UZ in najina pupa je že sedaj pravi fotomodel. Enkrat za spremembo je bila čisto mirna in se je lepo pustila "slikati". Seveda je meni že sedaj najlepša , sva se pa obe z zdravnico strinjali, da srčkasta ustka ima po mojem. Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, ostalih mer si pa nisem zapomnila . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?!). MV zaprt, dovolj dolg (mislim, da sem videla 47?). Tokrat je bil še navudušen, saj se je po njegovem prvič zares kaj videlo in dalo razločit, tako, da nama res ni žal, da sva šla. Pa zdravnica je res carica in se potrudi. Posebej zanj je prikazala še njeno ritico in luliko in po tem grobem napadu je dala pupica rokice na učke...kot ni me več in dajte mi že mir. Slikica tudi pride, le moj mi jo mora pomagat prilepit. Želim vam tako lepo noč, kot bo moja!! jutro! čestitam za čudovito dete se pridružujem čestitki
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:11:26
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, vidim da imaš nov tikerček...všeč
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:13:22
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, glede komisije pa no comment ne vem kako si predstavljajo, da bi v takem stanju lahko delala še malo pa bo tukaj petek. a boš želela vedeti spol?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:25:30
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-imaš zs, jutri po uz ti pa še kaj več napišem, a tikrček ti je všeč hvala meni tudi tvoji.......kako si srčica?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:30:45
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, ti odpišem ko bom mela čas. saj res, jutri imaš že UZ komaj čakam lepe novičke jaz sem drugače super, vse je tako kot mora biti. ti si kaj bolje? te še utrujenost matra?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:33:57
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- uztrujenost je trenutno bolje, ostalo sem ti napisala na zs, saj bo samo da je
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:49:45
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro še od mene! Hermy za vašo pridno pupiko! Naša ni bila nič fotogenična, je bilo revici ves čas tako nerodno, da si je z rokicami obraz zakrivala . Biba kdaj imaš randi s prestolonaslednikom ? Te že kaj trema daje? Tudi jaz sem danes bolj slabo spala. Izgleda, da mi je tudi v dežju vroče in se samo nekaj premetavam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 9:59:30
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Dan 5: TROJNA ČOKOLADA Hermy, konzervica moja, nikar se ne zapletaj z mladinkami. Znajo biti srborite, se takoj vidi . Še natečaj za najmlajšo so si zrihtale . In za pupiko. Iiiiiiiiiiii!!!! In seveda eno čudovito jutro vsem, drage moje Seveda eno čudovito jutro vse še od mene! Biba, že skoraj dihamo?! Al si se zmenla, da bo še kakšne dni pri tebi?! Moja prva je zamujala 9 dni...priznam, da ti jih ne privoščim ! Mislim,...res ne moreš verjet ta mladina , človek lepo odgovorja na sporočilo...one se pa takoj nekaj zagrebejo...narobe so prebrale se men zdi....ni šlo za to, da se ugotovi, kdo je najmlajši!!! Čeprav je pa jasno, in to brez natečaja, da so konzervice zakon !!! Mlad je lahko že vsak...za konzervico moraš imet pa že jajca !
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 10:01:24
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro vse konzervice in mladinke! sem bila včeraj tok slaba...slabo, utrujena...da sem šla spat že ob 21.30...in sem do mal prej spala... danes pride sestrična na obisk in že komaj čakam... še ena gobčna štajerka. hermy, pa slikico hit nalimat!!! biba, zdej k znam dihat prav, ti bom z veseljem pomagala...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 5.5.2010 10:55:08
|
|
|
|
sapi
|
Še 13 dni ... dobro jutro deževno jutro ... Jaz sem tudi danes že ob 6h vstala. Sedaj sem od frizerja. Sem se morala urediti, da bo dojenčij videl urejeno mami . Popoldan pa še kozmetičarka. Ni kaj mami se ureja za prihod novega člana. No sedaj imava parket končan, čez vikend še zadnje stvari preseliva. Potem pa čakava, da se kaj zgodi ampak nič prej kot naslednji teden je vikend še zaseden za druge stvari . biba še nič ne ščipa ali odteka. hermy super za 3D in corti pupiko. Že komaj čakamo slikice. Sicer pa tudi jaz že krepko čez 30 sekam . Pa še ostale nosečkice dober dan.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?