naraščaj
|
Čer, Vsem čestitke za uspešne preglede . Upam, da se ostalim še obrnejo. Ena je že apisala, lahko se zgodi tik pred porodom. Držim pesti. IZVIRNO SPOROČILO: annie Večer, da se vam še jaz oglasim po današnjem pregledu...me je kar danes prestrašila, da mogoče lahko kaj prej rodim, saj mi trebuh že ene 14 dni ful otrdeva (neboleče) in je rekla, da če mi v enem dnevu otrdi več kot 10x, da moram takoj nazaj se pokazat...me je ful strah, sedaj sem v 33t in bi bilo res še prezgodaj, da bi se naša pupika rodila, vsaj tam do 35t naj počaka, potem pa je baje že kao dojenček donošen. Nisem si mislila, da je tole otrdevanje lahko "nevarno", se mi zdi, da marsikateri od vas trebuh otrdeva, pa ni neke panike A se motim? Vem, da mi je v 1 trebuh tudi otrdeval, samo ne tako zgodaj, tam nekje 14 dni pred rokom Upam, da ne bo kaj prej, bo treba zgleda malo več počivati, kar pa je zraven 2,5 letnika malce težje (ne hodi v vrtec), bo pa sedaj v varstvu večkrat pri babici. Sem tudi slabokrvna in moramn jemati železove tablete, aja, pa za tole otrdevanje še Magnesol šumeče tablete. Naslednji pregled pa imam čez 3 tedne, 26.5.2010, takrat bom imela tudi CTG in pa UZ. Vidim, da ste punce zelo priden glede pripravljanja stvari za ...joj, jaz še nimam nič, me je kar sedaj malce panika zagrabila, ko me je G prestrašila...bo treba čimprej v akcijo Lej tako je mene prestrašla G v prvi , ker se je to začel dogajat v 26t bla od takrat dalje v bolniški, počivala. no zadnji mesec pa sem bla pol ful aktivna, se boljš počutla. Rezultatat. Rodila sem 9dni čez PDP. Jaz sem prejšn četrtek mela lažne popadke na 4min (bolečina v spodnjem delu, ki se je širla čez cel trebuh in ob tem je otrdel trebuh kot kamen in je to držal kr neki časa), ki je trajal cca 2,5h, dogajalo se je med popoldanskim počitkom . Pol se je pa počas začel umirjat. Dnevno mi pa še vedno otrdi več kot 10x na dan lahk je v eni uri tolkrat pa pol neki časa mir pa spet. In ko se mi je to v čet zgodil, sem naslenji dan kr začela cunje prat in v ponedeljek dokupla kar še potrebujem . Tko mam opran vse razen plenic in posteljnine. Nakuplen pa tut že najnujneejše. pregled mam pa itaj drug teden v čet. Bridget3, jaz sem načeloma za srečanej v MB Nč grem nazaj spat. Ko je tamala šla spat, sem se vlegla v spalnco in zadrnjohala. Zdej je pa moj pršu pa sem se zbudla in prišla pogledat, kaj dogaja. nočka