naraščaj
|
Hoj, Potrdilo o prisotnosti očeta, mam še starga iz sept 2007, sem ga ravno zdele našla v stari materinski. Pred tem pa sem ravn o klicala v ZD Konjice in mi je neki gnjavla, čeprav sploh ni za to, da morva ponovno hodit. Ja pa ja de. Predavnja so bla 3x od tega je 1x odpadl in še to so čist predpotopna . In pol naj jih še enkrat tam poslušam. Rodila bom v CE in tam mislim, da takrat niso nč kompliciral, tko kot je Gajka rekla par dni po porodu je domov prišel račun- Zlo elegantno. Matične celiec: ne, tko kot je napisala gajka Aninchy, za uspešen nakup vozička. mkbk, upam, da se tamau čimprej pocajta. Naša se tko hitr "zliže", da še sama ne morm verjet. HB. In za potrjen spol, da tvojga pomiriš. Jaz sem kupovala vlk v nevtralni barvi, ker mam od prej ful roza. Če bo pa bom pa pol kupila kaj za kombinirat. Sicer pa midva nisva lih pristaša za ful roza oz ful modro. DEKICE: a ste kaj vidle tiste v H&M, ko je ena stran gladek bombaž, druga pa pliš. Majo sam v roza/beli/modri, čeprav v CE je bla še sam roza. Namreč jaz bi ful mela tako v oranžni barvi. Če je katera kje zasledila se toplo priporočam. Imam takšni za taveliko in jo obužuje - njena ninica in brez nje ne gremo nikamor. Sam ker mam pa voz v oranžno/modri in nasplošno mi je oranžna všeč bi ful mela takšno. Hvala za pomoč že v naprej. nikcaa, kok sta pridna. Super. Jaz pa mojga žicam, da bi klimo prestavl iz kuhinje (piha direkt v dnevno, pol pa se sobe ne hladijo dovolj), da bi jo prestavl na hodnik, ker pol b mi hladila vse prostore po malem, pa še neb me motla, ker ko kuham mi pol piha pod noge, ne glede na to kak jo naštimam, pa tut v dnevno direkt piha,. če so vrata odprta. Bomo vidli, kaj bo rekel moj mojster . bubika26 - čestitke za oddajo... Nč gre še kej narest. Pa spet je tak tečn dan na vidiku , men se pa itak nč ne ljubi. Joj moja lenoba