VANILI
|
OJ! Joj lepo je prebrat, kako je bilo na srečanju. Upam, da naslednjič pa lahko pridem. Kasija - glede hrane in trgovin ti ne morem dat noben recept, pori nas je šlo sicer že tako daleč, da če pridem od kod, "Kaj si mi prinesla?" In če ni nič, je kao kuhanje mule.. na srečo kratek čas, pol je že ok. Sem si pa sama kriva, ekr vedno dejansko kaj privlečem, čeprav malenkosti. V trgovini je tako, da če gre teo z mano, ga lovim po trgovini - ne šteka, da se lahko izgubi. Npr. včeraj smo šli v City park v spar in smo se mu skrili ter ga opazovali, ker je kar šel. Se je ozrl, pogledal, da nas ni, ampak kar mirno gledal police, hodil brezbrižno v 3 dni. no pol, ko je pa dejansko zakapiru, da nas ni, je mal ozapaniciru, a pol smo se mu pokazali. NAPAKA! Morali bi ga še mal pustit. ker zdaj VE, da se slej ko prej prikažemo. A, na napakah se učimo. Vsi. Pri meni je bolj problem knjigarna, ker sem sama knjigoljubka in vedno najdem denar za knjigo, tud če pol za kruh nimam . In tako mi vedno privlečeta kake knjige in potem pač kupim. A ni vedno tako. Pa tudi mula traja par minut, pol se sporijaznita in pozabita. Odnpos do same hrane na krožniku - ja, eksperimentiranje do neke mere itak, a ko vidim, da je to že preraslo vse meje zdrave (moje) pameti, tudi odvzamem in razlagam že miljontič, pa še ni dost. Pri nas se zdaj učimo, da se sedi za mizo, dokler traja kosilo. Torej če živa poje prva, bo sedela tam, dokler vsi ne pojemo, se pogovarja, kaj pove ali pa samo sedi. Mi je prav malo mar. Osnovna olika. Ker drugač bi jasno še teo takoj šel od mize... On bi itak jedel sam - pa naj je, samo sva sklenila kompromis: obvezno slinček oz ,iz tetra plenice četrtino le-te mu zatlačim za obratnik, če je juha, če ni nič tekočega, lahko tudi brez, s tem, da ve, da če se bo umazal, bo treba preoblečt, pa čeprav ima glih njegovo najljubšo majčko z dinozavrom ali traktorjem. Uf sem se napisala. A sem vam že pravla, da smo bbli v Vočjem potoku? imajo razstavo dinpozavrov v pravi velikosti. Ful dobro, čeprav je bil teo pri tavelkih kar mal ozadržan. Je blo pa smešno, ko j bil vmes en zmajček s tremi jajci - iz enega se je že zmajšek izlegel, na druga dva pa sem jaz posadila moja otroka, da ju sliknem. In izjava teotka: "Ampak mami, jaz sem že kakal!" (ker je res zgledal kot školjka :))) Včeraj smo šli z vlakom v Lj, teo prvč, kaka razlika med njim in Živo, ko sva se dostikrat peljali. Teo ne zdrži sekunde pri miru, vse ga zanima, on bi kar hodil okoli, gor dol... ta otrok ima energije za 10 ljudi. Še zvečer ni zaspal, je šel v garderobno omaro in šraufal pante. sploh ne vem, kdaj je pol prišel spat - vsi smo že spali :) zdaj pa hitim na spsednji forum še za 3s, potem pa delat. Ne prej še moram na pošto položnio plačat - so klical s policije, da sem včeraj narobe avto parkirala in adijo 40 evrčkov . Lepo se imejte!!