|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset__ke007
9.4.2010 15:38:10   
pingi
2ursae, bravo, bravo!!! Čestitam!!user posted image
Tole ste pa kar v prvo naštimal, al kako?user posted image Super, res sem vesela zateuser posted image
Pa dajte pridt jutri, če le morete.

Majoli, pa vi tudi, absolutno morate prit!user posted image

Evo, vremenska napoved za jutri:
Jutri bo spremenljivo, ponekod tudi pretežno oblačno.
Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma kot plohe. Proti večeru bo na Primorskem začela pihati šibka do zmerna burja.
Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 7, najvišje dnevne od 10 do 15, na Primorskem okoli 18 stopinj C.

Glede na napovedano, se jaz malce bolj nagibam h Koloseju. Pa ne zaradi Jakata, ampak, da bom lahko Majo odložila na tlauser posted image

Živa, po moje je najbližje novorojenčku Miškin Svit, ostali so že bolj težkokategornikiuser posted image

Smo bili zadnjič na obisku pri svaku in desetdnevni nečakinji Emi, pa sem skoraj v nezavest padla, ko sem jo zagledala (jo je svakinja ravno previjala). Kako hitro pozabiš, kako majceni so bili naši čmrlji, ko so prišli na svet. In ko sem jo vzela v naročje, sem imela očutek, da držim punčko iz cunj, praktično nobene težeuser posted image
No, ob Emi je Maja izgledala kot slaba šala (v smislu, a ti si tud dojenček al kajuser posted image )

Lane, super za stanovanje! Pa ne preveč hitet z bajto, raje malo bolj na iziuser posted image

Uživajte na sončku, pa upam, da se z večino vidimo jutri!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
9.4.2010 19:53:34   
10ka
Ojla, če se bomo jutri dobile notri, bi prosila, če se lahko dobimo v Areni Vodafon? Prosim?

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
9.4.2010 23:57:24   
živa
Bi morala danes vse premeriti za jutrišnji šoping, pa ni bilo nič iz tega. Tako naj bi imela zjutraj delovno akcijo. Bomo videli. Skratka, najbrž me ne bo, ker se mi kljub vsemu zdi, da je tole zadnji vikend za kaj uštimat - brez otrok, drugih obveznosti ipd. Na žalost.

Če katera rabi kaj iz Ikee, naj mi pošlje SMS - ni nujno, da bom šla, ampak lahko se zgodi.

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
10.4.2010 0:09:24   
Ulaa
2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja odlicna novica!

Srecanja: nas ne bo, bom na faxu user posted image user posted image user posted image

Sicer smo pa pri nas spet, al skoz, al zmeri bolani in bom user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa pravjo, da bo pomlad zboljsala stanje, ja pa jade user posted image
Zdej ciljam na poletje. Moj mali skrat me vztrajno sprasuje ce je morje ze dovolj toplo da gremo user posted image user posted image

Mejte se lepo jutri, pardon danes!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
10.4.2010 9:12:16   
Kasija
ob 10h v areni

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
11.4.2010 11:19:15   
10ka
punce, včeri je bilo super. tako meni, kot tudi tjaši. še celo popoldne je govorila o tem, kaj vse je počela...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
11.4.2010 12:50:56   
2ursae
mi smo včeraj pol še lutali naokoli, šli po kosilu še enkrat v Areno, ker je Anže čisto navdušen nad igricami, pol pa vsi 4je v kino - pa je bilo Boru celo bolj všeč kot Anžetu user posted image - morda tudi zato, ker je Anžeta že nekaj kuhalo, danes mi namreč spet leži z vročino user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
12.4.2010 9:23:36   
janja
Ja, moje desetke. V soboto je bilo super. Sprva sem mislila, da se bosta naša dva malo dolgočasila...sploh A, ker se hitro naveliča vsega. No, potem sta pa prišla k mizi samo: "mami žejen, lačen!". Pa vsi tisti aparati, pa lučke so bili tako privlačni. Skratka vsi smo se imeli super. Hvala Kasija, Pingi, 10ka, Suzanamai in 2ursae, da ste si vzele čas in smo lahko malo pokramljale.

Joj, tile naši desetkoti so že tako zrasli:
Jaka - ja, kje si pa ti bil? Tvoja sestrica je bila tako pridna, ko da je sploh ni. Pa čist ti je podobna.
Elian in bratec Gal - pridna kot vedno...no Gal je imel vsake toliko časa svoje zahteve. Pa tako je posrečen, zdaj je bil tu, potem ga spet ni bilo. Kot mala gosenica, ki raziskuje svet. Kasija pa je kot vedno poskrbela za razvedrilo otrok...so risali in pisali, lepili in cvilili.
Tjaša in mala Katja - Tjaša se je veselo podila po toboganu, skrivala v hiški, potem pa jo je mami komaj ujela, ko je skušala še svoje plezalne podvige. Katja - pridna kot miška je sedela v vozičku.
Zoja - mala princeska s čopkom je uživala na toboganu, v hiški...in bila pridna kot vedno.
Anže in Bor - podobna kot jajce jajcu. Njiju pa so bolj zanimali razni aparati, tako da je imela mamica mir za čvek, ati pa je prevzel vlogo varuške.

Upam, da srečanje čimprej spet ponovimo in da se nam pridružite še ostale desetke.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
13.4.2010 11:44:04   
Kasija
v soboto je bilo super. sem šele uspela to napisat, ker je elian dobil vročino v ponedeljek zjutraj in je zdaj doma. pri obeh skokicah v hiši pa težko pridem na rr. no, pa mi je vseeno uspelo. hvala za družbo punce in desetki in bratciin sestrice!!! pa se še priporočamo user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
14.4.2010 8:21:01   
Kasija
dobro jutro!

eno zgodnje jutranje vprašanje - koliko imajo vaši otroci že spoštovanja do hrane? sprašujem za eliana, za malo primerjave. ker se mi zdi, da se mu nikakor ne da dopovedat, da hrana ni igrača. strašno rad meša po njej in packa, tudi ko je že pojedel. takrat mu vzameva krožnik. ampak saj veste, hrane je vedno dovolj v hladilniku. gremo skupaj v trgovino, pa vidi police, ki se kar šibijo. ta kapitalistični presežek ponudbe. malo pa tudi vpliva gal in to, da prej njega nisva kregala, zdaj pa mu tudi rečeva, da naj ne packa. sicer ne dobi vsega, kar hoče - vsaj pri nama ne, pri babici je drugače. ampak mu razlagam, da hrana stane, da ne moremo kupit vsega, da nekateri nimajo toliko ali sploh...zaenkrat brez uspeha. v trgovini dobi žemljico ali smokije - malenkost za malico. tudi bombone dobi ob priliki, ne kar vsevprek. čokolade in piškotov ne mara, tako da to ni v igri.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
14.4.2010 9:15:24   
VANILI
OJ!
Joj lepo je prebrat, kako je bilo na srečanju. Upam, da naslednjič pa lahko pridem.

Kasija - glede hrane in trgovin ti ne morem dat noben recept, pori nas je šlo sicer že tako daleč, da če pridem od kod, "Kaj si mi prinesla?" In če ni nič, je kao kuhanje mule.. na srečo kratek čas, pol je že ok. Sem si pa sama kriva, ekr vedno dejansko kaj privlečem, čeprav malenkosti.
V trgovini je tako, da če gre teo z mano, ga lovim po trgovini - ne šteka, da se lahko izgubi. Npr. včeraj smo šli v City park v spar in smo se mu skrili ter ga opazovali, ker je kar šel. Se je ozrl, pogledal, da nas ni, ampak kar mirno gledal police, hodil brezbrižno v 3 dni. no pol, ko je pa dejansko zakapiru, da nas ni, je mal ozapaniciru, a pol smo se mu pokazali. NAPAKA! Morali bi ga še mal pustit. ker zdaj VE, da se slej ko prej prikažemo. A, na napakah se učimo. Vsi.
Pri meni je bolj problem knjigarna, ker sem sama knjigoljubka in vedno najdem denar za knjigo, tud če pol za kruh nimamuser posted image . In tako mi vedno privlečeta kake knjige in potem pač kupim.
A ni vedno tako. Pa tudi mula traja par minut, pol se sporijaznita in pozabita.
Odnpos do same hrane na krožniku - ja, eksperimentiranje do neke mere itak, a ko vidim, da je to že preraslo vse meje zdrave (moje) pameti, tudi odvzamem in razlagam že miljontič, pa še ni dost.

Pri nas se zdaj učimo, da se sedi za mizo, dokler traja kosilo. Torej če živa poje prva, bo sedela tam, dokler vsi ne pojemo, se pogovarja, kaj pove ali pa samo sedi. Mi je prav malo mar. Osnovna olika. Ker drugač bi jasno še teo takoj šel od mize... On bi itak jedel sam - pa naj je, samo sva sklenila kompromis: obvezno slinček oz ,iz tetra plenice četrtino le-te mu zatlačim za obratnik, če je juha, če ni nič tekočega, lahko tudi brez, s tem, da ve, da če se bo umazal, bo treba preoblečt, pa čeprav ima glih njegovo najljubšo majčko z dinozavrom ali traktorjem.

Uf sem se napisala.

A sem vam že pravla, da smo bbli v Vočjem potoku? imajo razstavo dinpozavrov v pravi velikosti. Ful dobro, čeprav je bil teo pri tavelkih kar mal ozadržan. Je blo pa smešno, ko j bil vmes en zmajček s tremi jajci - iz enega se je že zmajšek izlegel, na druga dva pa sem jaz posadila moja otroka, da ju sliknem. In izjava teotka: "Ampak mami, jaz sem že kakal!" (ker je res zgledal kot školjka :)))

Včeraj smo šli z vlakom v Lj, teo prvč, kaka razlika med njim in Živo, ko sva se dostikrat peljali. Teo ne zdrži sekunde pri miru, vse ga zanima, on bi kar hodil okoli, gor dol...

ta otrok ima energije za 10 ljudi. Še zvečer ni zaspal, je šel v garderobno omaro in šraufal pante. sploh ne vem, kdaj je pol prišel spat - vsi smo že spali :)

zdaj pa hitim na spsednji forum še za 3s, potem pa delat.
Ne prej še moram na pošto položnio plačat - so klical s policije, da sem včeraj narobe avto parkirala in adijo 40 evrčkovuser posted image .

Lepo se imejte!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
   RE: Deset_ke007
14.4.2010 11:33:59   
sanwebdra
Bravo, Lane ... itak, da ste ga prodali, super!user posted image

2ursae, pa saj nisi resno verjela, da si skrita, kaj? Iskrene čestitke.user posted image

Ostalo pokomentiram kasneje, delo kliče. Kak fajn, da ste se oglasile "long lost" Desetke. user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
15.4.2010 7:18:16   
mama06
Dobro jutro vsem!

Jaz sem doma, ker sem zbolela. Pri sebi imam doma tudi malega, ki je prav zadovoljen, saj lahko dolgo spi in ga zjutraj nihče ne budiuser posted image

lane31 - bravo za prodajouser posted image user posted image

VANILI - lepo te je spet prebrat v takem obseguuser posted image

hrana - pri nas je navadno tako, da se vse poje, razen, če prinese dragi na mizo kaj drugega, potem svoje neha, ker bo tudi on tisto jedel. Zadnje čase je več dni, ko zelo pridno je in manj neješčih. S hrano se redko igra ali paca, ni pa nobena izjema, da se to ne bi zgodilouser posted image

trgovina - ni problema, ampak on bi vse kupil in samo meče v vozičekuser posted image . Edino če vidi jogurte, bi jih on kar jedel, glede sldkega pa zaenkrta (poudarjam zaenkratuser posted image ) še ni težav.

Lepo se imejte in pridno pišite, da bomo imele kaj za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
18.4.2010 9:35:00   
2ursae
joooj, desetkice, na tretji strani smo user posted image , nisem si mogla kaj, da nas ne lansiram spet na prva mesta.

Mi smo zdravi. Spet in zaenkrat še. Sicer ni nič novega, edino to, da je Bor že začel z jecljanjem na začetku stavka. A tudi katera od vas že ima to fazo? Anže jo je imel pri cca 3 letih, Bor pa najbrž bolj zgodaj zato, ker je tudi bolj zgodaj začel govorit.

To je to ... mala2 gledata Živ Žav, popoldne gremo pa morda v Železniški muzej. Drug teden pa, najbrž v torek, končno v Arboretum user posted image .

lepo deževno nedeljo vam želim. Mi smo včeraj posadili solatko in nekaj rožic ter posejali rukolo, korenje peteršilj ... naj zaliva user posted image !!

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   RE: Deset___ke007
18.4.2010 21:31:25   
majoli
Danes popoldan smo zašli v kolosej k igralom in sem podoživljala naša srečanja. Ni še dolgo tega, ko so Maks in prijateljčki tam ležali na dekicah in je bil ful uspeh, če so se prekotaliliuser posted image
Včeraj sem dopoldan pridno čistila Slovenijo, popoldan pa smo šli na en r.d. Za otroke je bilo super - telovadnica s poligonom, žogami, obroči..., zunaj hiške, tobogan, žerjav za vozit... Maks se je imel zelo fajn, midva sva se pa končno malo načvekala.
Ja, tudi mi ''''opremljamo'''' atrij; malo sadimo, kosimo, gnojimo... Zelo se že veseliva izleta v Barcelono... Potem bo pa itak že kmalu poletje user posted image
Maks ne morem reči, da jeclja, se mu pa včasih začetek stavka zatakne in neko besedo večkrat ponovi, preden spelje cel stavek. Ampak to je po moje zato, ker se mu tako mudi nekaj pomembnega povedati.

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil majoli -- 18.4.2010 21:32:59 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
19.4.2010 10:35:28   
sanwebdra
Hej, vidim, da ni dosti kaj za pokomentirati, čeprav je že 5 dni od zadnjega posta.

Kakorkoli, na hitrco je bilo določeno, da gremo s sodelavkami v Portorož na eno konferenco in evo, spet me 2 dni ni bilo doma.

Potem pa smo čistili Slovenijo (res je bilo fajn, suuuuuuuuuuper akcija) in moje alergije so dosegle maksimum ... bom morala naslednji teden (hvala bogu imamo kolektivni dopust) nadoknadit vse, česar zdaj ne morem opraviti.

Moja babica je žal, prejšnji teden doživela oživljanje po srčni in možganski kapi, zdaj je priklopljena na vse možne aparature, ampak ji ni več pomoči ... in tako čakamo.user posted image

Sonček pa kliče ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
19.4.2010 14:51:42   
pingi
Hojla!

Ja, res nismo več čvekice, čeprav, če pomislim, itak nikoli nismo bile prehude čvekice user posted image (sploh če pogledaš mal na čvekanju in vidiš ponekod po 10 strani na dan?!!)

No, pri nas smo še vedno super (važička). Pred dnevi smo dobili odločbi za vrtec, tako da gresta oba naša otročička jeseni v vrtec.
Sem ful vesela, ker je kar gužva, ampak po drugi strani me pa že zdaj stiska. Pa v bistvu samo zaradi teh presnetih bolezniuser posted image
Pa ne vem, kako v službi zrihtat glede delovnega časa...

Bosta pa oba v istem vrtcu oz. enoti, ki ima samo dva oddelka, tako da bo Maja v 1-3, Jaka pa v 3-6 let oddelku. Smo tudi že šli pogledat vrtecuser posted image

user posted image Kakšne izkušnje imate z mešanimi skupinami? Se pravi, da so v skupini otroci, ki so stari npr. komaj 3 leta, večji pa so že skoraj 6? Je starejšim dolgčas, ali kaj nadlegujejo mlajše itd.?

Sanwebdra, žal mi je za tvojo babico. Držte se!user posted image

Za čez praznike je pa kar dobra vremenska napoved, tako da mi bomo malo šibnili na morje. Verjetno spet Rabac, ker je najugodnejšiuser posted image , pa še lepo je.

Lep pozdrav vsem, pa oglaste se kaj!user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
19.4.2010 22:44:52   
Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: pingi
Bosta pa oba v istem vrtcu oz. enoti, ki ima samo dva oddelka, tako da bo Maja v 1-3, Jaka pa v 3-6 let oddelku. Smo tudi že šli pogledat vrtecuser posted image

user posted image Kakšne izkušnje imate z mešanimi skupinami? Se pravi, da so v skupini otroci, ki so stari npr. komaj 3 leta, večji pa so že skoraj 6? Je starejšim dolgčas, ali kaj nadlegujejo mlajše itd.?

Lia je bila na začetku v skupini od 1-6. Ona se je imela super, ker je bila najmlajša. Vsi so jo crkljali... v bistvu so bili vsi skupaj kot ena velika družina.

Zdaj je pa v skupini spet najmlajša, najstarejši pa bo januarju star 5let. In spet je ta scrkljana. user posted image
Se pa ogromno nauči od drugih. Se res trudi, da bi jih dohitela.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
19.4.2010 23:28:22   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Bor je v skupini 1-3, je med starejšimi in nisem ravno najbolj zadovoljna. Zdaj ima eno krizo, v vrtcu joka in malo sumim, da mu je postalo sedaj, ko je predelal že vse igračke, malo dolgočasno. V bistvu je v jaslih, eni otroci so še čisto mičkeni, program pa niti ne vem, kakšni starosti je prilagojen. Bor npr že super govori, praktično normalno, kot Anže, pa še za eno punčko, ki je najstarejša vem, da kar dobro čveka. Za ostale pa ne vem. Skratka, za drugo leto bom prosila, da gre v bolj homogeni oddelek. Zdaj se npr zadržujejo bolj na terasi, na igrala zunaj ne gredo, ker je veliko 1,5 do 2 leti starih otrok, ki teh stvari še ne obvladajo. sem zadnjič gledala skupini 2-3 (ali 2-4) in je zgodba popolnoma drugačna - hodijo na sprehode, v igralnico, čeprav je možno, da so oni pač bolj dinamični zaradi vzgojiteljice, ki izgleda zelo vesela, energična in glasna gospa user posted image .
Povzetek: če si med mlajšimi verjamem, da je luštno, če si pa starejši, pa ne toliko. Pravijo, da se starejši naučijo nežnosti do mlajših - ne rabim, bomo imeli enega mladička kmalu doma in se bo lahko na njem učil bit nežen. Zdaj bi rada, da se ima lepo in da se uči nove stvari.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.4.2010 10:18:49   
VANILI
oj!
jaz pa testiram nadarjene in ker je test doooooolg kar pomeni da moram sedeti in biti kar se da tiho kaki 2 uri, je prilika idealna za čvek, pa sem šibnila malo pozdravit moje desetke 007.
sem se odločla, da poiščem logotip in dam tiskat žabotu na majco. In isto mu bom dala za npr. 18. rojstni dan. za foro.

Čistilna akcija v soboto je bila tudi za nas uspešna, vsi smo šli, žabo se je peljal z gasilskim avtom do štarta in potem smo lepo pospravljali smeti, živa je ful bila pridna, tamali pa je pobiral prazne polžje hišice in kamenje ob cesti, važno je sodelovati, ne zmagatiuser posted image .

popoldan smo imeli iti na rojstni dan in ker je hodil kar par km, sem si naredila plan (račun brez krčmarja), kako bo on lepo zaspančkal okoli poldneva in potem bo ves živahen na rojstnem dnevu.
ja pajade.
on ni zaspan, mi je povedal. in kljub mojemu prizadevanju mi plan ni šel po planih.
Pa sem si mislila, da bo omagal na rojstnem dnevu ... je norel do enajstih ponoči in potem je še doma šraufal (ima na baterije šraufenciger in pante na drsnih vratih garderobne omare šraufa - se zapre not in to dela) - no in ne vem, kdaj je prišel spat.
v nedeljo smo skoraj obupali nad vremenom, na poti v Lipico, še na ravbarkomandi je pihal in deževali, a bi naredili napako, če ne bi šli, ker je bilo ful lepo vreme in se je dogajalo. Je hotel met belega tonja in ga je seveda dobil.

kaj še?
po možu oz. svojemu atiju ima pogajalski dar. to ne morete verjet, kako me že pri svojih 2,5 letih prenaša okoli! In včeraj sem nekaj živi govorila, ko teotka ne bo zraven in on takoj: "Taaaj?! Te pa bom?! Tam greste, da ne grem zraven?!" Skratka, ne uide mu nič.

Vrtec: zavidam vam, ki imate otročke v vrtcih. Teo bi tudi moral it, a bo še eno leto se pri taši čuval, ker enpstavno nimam 300 evrov ekstra denarja in bomo morali mal potrpetuser posted image . saj kaj ekstra hudo mu ni, ampak dejstvo je, da ima gospa 70 let - kar samo po sebiresda nič ne pomeni, a ni več najbolj pri tahitrih in refleksnih, žabo pa rabi akcijo! No, saj potem pa jo ima, do polnoči...

To je v glavnem to ... čez prvomajske se gremo generalko z našo prikolico, če bo vse po sreči. gremo samo v okolico medulina, malo na off od vsega pa da smo malo res skupaj. sam zdravi mormo bit pa da bo vreme ok.

sanwebra - tudi meni je hudo za tvojo babico. moja dva imata 83 in 84 let in se zaenkrat še dobro držita, a vsakič me stisne, ko pomislim ... sem zelo navezana na stare starše. Druga dva sta umrla pred 10 leti, v roku enga meseca - najprej babica, potem pa dedek ni mogel bit sam, pa je akr umrl ...user posted image . Bodi čim več z njo, čepra vje je na aparatih ...user posted image .

druge - vse preberem od vaših oktobrčkov, čeprav smo se kratek čas videvali, vas mam vse v srcu, vse male žabice in žabončke pa v spominu ... komaj čakam priliko ,da se spet vidimo!!!

lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.4.2010 10:51:30   
VANILI
Oh, se vidi, da se ne morem premaknit od računalnikauser posted image

bi kakšno fotko nalimala.. no, tačas vas pa vprašam, ali so vaši oktobrčki že vsi brez plenic? mi nameravamo letos poleti to ukint, sicer sam nima nobenega posebnega interesa, da bi bil brez, čeprav ga zelo mikajo gatke - včasih si jih kar čez navleče. Morda nam pa uspe že čez prvomajsek?

grem gledat za kakšno fotkico ..
lp

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.4.2010 11:08:32   
VANILI
evo. slikce  naložila v album.
zdaj smo pa kar visoko na prvi strani, kaj??

no, se slišmo, beremo itd...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.4.2010 11:18:16   
skuštrana
Hojla!

Sanwebdra, user posted image user posted image za babico. Ma, jaz si ne predstavljam da moja umre, sem tudi zelo navezana nanjo. Ko je pred par let umrl dedek me je kar strlo....user posted image

Vanili, mi smo tudi kupili kampico, ampak stacionirano v kampu v Stari Baški, super mi bo prišla čez poletje, ko bom sama z njimi. Plaža na 2 metra, pa senca in narava user posted image

Plenice, evo, mi smo jih dali stran kaka mesec nazaj, in je še kar ok, čeprav je trenutno v fazi ne bom in ga vidim kakao ga tišči, ampak ker noče se potem polula v hlače. Moram kupit podlogo za posteljo pa dam potem stran še nočno. Kako pa ste kaj ostale z nočno plenico?

Pingi, naša2 sta v vrtcu od 3-6 in je super.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.4.2010 11:22:35   
VANILI
skuštrana - veš kake plane sem jaz delala, da bom z otrokoma v kampu 2 meseca??
pa se je vse ustavilo pri denarju .. mah včasih sem prav jezna, ko je to, da imaš hišo, luknja brez dna .. skos je trba samo vlagat, pa skos je kej. mi mamo pa še del hiše, ki je stara in je treba obnovit - ah boljše da ne razmišljam.

no, morda pa kako drugo leto, bomo vdili.

uživaj s svojimi pikci-pokci!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.4.2010 11:23:53   
VANILI
ka me je zdej zabrisalo ven skupaj z mojim odgovorom!!user posted image

v glavnem, skuštrana, tudi jaz sem sanjala o tem, da bom 2 meseca poleti z mojima otrokoma na morju, pa se je vse končalo pri denarju ... to je pa tko, če maš staro hišo, ki jo je non stop treba nekaj bnavljat. se sploh kdaj konča?? grr.
no, pa kako drugo leto. ti pa uživaj maksimalno!!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?