|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
18.4.2010 15:32:43   
ledenka
kaka dolgočasna nedelja... user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
19.4.2010 7:00:12   
Anonimen
jutro!

zdele dokler mi mala nana bom probala narisat do konca nosoroga in pa še eno skico morm narisat in sicer slone v vrsti in to 4 kao taka naša family pol bom pa to s pastelnimi kredami na steno narisala ker so stene umazane od tamalga in najboljši način  da zakriješ to umazanijo je al da prbeleiš (kar se mi ne da) al pa da narišem kej pametnegauser posted image

tko da dobro jutro moje rožiceuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
19.4.2010 10:23:41   
ledenka
dobro jutro user posted image vročeeeeee, ma moj srečo, da je v službi user posted image

moja porodniška se je poslovila, od danes naprej sem na dopustu...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.4.2010 9:06:19   
Anonimen
jutro

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.4.2010 9:40:42   
ledenka
jutro user posted image

larilu, sem vidla Aro user posted image ful lepo si jo narisala, ti si res nadarjena user posted image kako si pri zdravju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.4.2010 13:16:16   
Anonimen
ajsi ma jo morm še mal popravit k ni glih tko kot bi morala biti,pač to je tko če rišeš na obroke in potem spet enak ton barve dobit ma ni da ni,drugače pa hvala za pohvalouser posted image zdravje morm potrkat zaenkrat super tko da se ne morm nič pritoževat,zdej čakam da tamali zobek vn pokuka k jo tok matra da nč ne spimo pono in je večinoma samo jok.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
21.4.2010 7:23:16   
Anonimen
dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
21.4.2010 10:05:33   
ledenka
jutro

user posted image user posted image user posted image

M. stoji pod okensko polico in proba ulovit mačkonov rep...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
21.4.2010 10:13:52   
Anonimen
he he ajsi ma to si je zastavil potem pa cel projektuser posted image
jaz morm pa zdele prvo knjigo za cpp najdt da jo mal preberem pač mal si osvežit znanje jutr pa mam 2 uri vožnje in v petek tud,tko da zdej upam da bo model ok in pa da me ne bo trema napadlauser posted image pa da se čimprej prijavim za glavno vožnjo

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4359
21.4.2010 16:03:48   
ledenka
ja, je tud že praske fasal user posted image

sej bo šlo, vozit namreč user posted image teorijo maš že narejeno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
21.4.2010 17:13:55   
ledenka
Bela štorklja je 21.04. široko krila razpela in nam ob 00.56 uri košaro z 3765g težkim, 52cm dolgim Simonom v naročje skrila.

čestitke, Nataša user posted image user posted image user posted image obilo cartanja in užitkov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
21.4.2010 20:22:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Bela štorklja je 21.04. široko krila razpela in nam ob 00.56 uri košaro z 3765g težkim, 52cm dolgim Simonom v naročje skrila.

čestitke, Nataša user posted image user posted image user posted image obilo cartanja in užitkov! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

ajsi ja teorijo že mam pa 26 ur sem že odvozila tko da mi sam še 4 manjkajo k 2 bom jutri odvozila in pa dve še v petek potem bomo pa videl kako pa kajuser posted image sej pravim čist mejčken mi manjka

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4362
22.4.2010 7:51:41   
Anonimen
BRAVO NATAŠA!!!!! ČESTITKE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4363
22.4.2010 10:55:35   
ledenka
jutro user posted image

naša trinity22 ima pa danes RD user posted image user posted image user posted image

vse najboljše, naj se tiskrite in odkrite želje uresničijo!

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
22.4.2010 11:47:47   
miklarom

jutro user posted image

naša trinity22 ima pa danes RD user posted image user posted image user posted image

vse najboljše, naj se tiskrite in odkrite želje uresničijo!

user posted image

se kar podpišem pod tole, je vse tako lepo , vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
22.4.2010 11:48:45   
miklarom
NATAŠA - čestitke za malega Simona ,user posted image user posted image user posted image

evo moja črtica je danes fullllll močna, še prejšnji mesec ni bila tako močna , tako da zdaj upajmo na aprilsko zmago, ob 14.00 kličem v MB da jim povem in da mi oni povejo kdaj pridem po pingota, jaz mislim da bo to kar v sredo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
22.4.2010 15:49:38   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

NATAŠA - čestitke za malega Simona ,user posted image user posted image user posted image

evo moja črtica je danes fullllll močna, še prejšnji mesec ni bila tako močna , tako da zdaj upajmo na aprilsko zmago, ob 14.00 kličem v MB da jim povem in da mi oni povejo kdaj pridem po pingota, jaz mislim da bo to kar v sredo

user posted image user posted image user posted image super! pol bomo pa držali pesti in na glas navijali user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
22.4.2010 20:42:55   
Serendipity
Ulala, kje naj začnem... sem se malce predolgo slinila pri teh mnjamsi sladkih polgolih stvarcah user posted image

NATAŠA - čestitke za sončka Simona! Lepo se cartajte! Zarja mu pošilja svoj spešal poljubček! user posted image

mikla -YEEEESSSS! To mi delaj! Zdaj pa samo tako naprej! Držim pestke! No, držive user posted image

trinity - še tu vse naj naj in naaaaaaaaj! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
23.4.2010 10:09:03   
ledenka
dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
23.4.2010 12:38:36   
miklarom
evo mene so pravkar klicali iz MB-ja v ponedeljek 26.4. gremo po pingota user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
23.4.2010 22:11:33   
Erin

evo mene so pravkar klicali iz MB-ja v ponedeljek 26.4. gremo po pingota user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 23.4.2010 22:13:57 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
23.4.2010 22:13:12   
ledenka

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
23.4.2010 22:16:42   
Erin
Čer ajsi*

Poljubčke vsem mojim starim borkam*hugs*kisses***mwa mwa mwa*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
24.4.2010 13:57:22   
Nončika
NATAŠA, čestitke za korenjaka Simona.user posted image user posted image

mikla, držimo ti pesti in srčno upamo, da bo kooonnnččnnnooo vse ok in da pingo za dolgo dolgo časa dobi prostor pod tvojim srčkom.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
24.4.2010 22:26:15   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......