nimanorwen
|
ej ne morm vrjet. napisala sm cel roman in me je vrgl vn presneti net zdej ne bom še enkat na dolgo še enkat tk da sm na kratko: žabica22 - učer sploh nism vidla nč druzga, razn tizga o kilah ... lej tole s službo je že za neki dobr, mora bit ... porodniške pa tut ne boš mela tuk slabe, jest je bom mela samo 200 eur, ker sm študentka. pač se navadiš na to da si brez dnarja in to je to najbl važn je itak da boš mela cukr test - jest sm tut mogla bit tešč. dobila sm pa 2 deci za spit sm ne vem, kuk je blu glukoze notr. najbrž je res od tega odvisn. tk da žabica13, najbul, da uprašaš svojo G o tem. prijatelijce - o tem sm prej napisala ceu roman. skratka mela sm prjatlco 10 let, za katero sm bla prepričana, da bova celo življenje prijateljici. da bova skp vozičkali, se stralai, ma hotla sm jo met za krstno botro itd. prvič je usekal na moji dekliščini, ampak nekk sva se pobotali, ta drugič pa v začetku januarja. pač gladko me je skenslala, brez, da bi mi povedala, kaj je narobe. pač rez. tk da še dons ne vem, kaj je blu po 10 letih tazga, da si tut razloga nism zaslužila zvedt, močno pa sumim, da za vsem zadej stoji foušija - drugač si ne znam razlagat. pika na i je bla pa moja in očitno ni zmogla več furat. itk se pol za nazaj vprašaš o iskrenosti in tk naprej.pa sm še zmer žalostna učasih in jo pogrešam, ampak eni ljudje pač niso vredni, da se jih imenuje prijatelji, tk da ooooo in ostale osamljenke, premislte, koga hočte v svojem življenju. tut ena prjatlca, k je novembra rodila, je rekla, da seje pokazal kako in kaj - dokler je blu za žurat pa zafrkavat se, jih je blu pouno, zdej pa ... mogoče je čas tut čas za selekcijo drugih stvari v življenju ... in prjatlce, k se ne zmenjo zate definitivno niso prjatlce! jest mam na srečo tut glede tega srečo in razn une polomije januarja me še nobena ni razočarala ... je pa res, da mam ful mal prjatlc, ubistvu samo 2 in pa sestro in mami gnezdenje - ja, me že daje. sm bo mogl kr še mou počakat, do avgusta je še deleč. mam namen julija generalno generalko narest. zdej se je treba učit je pa drugač moj ful redoljuben, use skus za sabo pospravla, še men skus teži tk da ni panike, da bi bla bomba kdajkoli, bi bla poru presenečena, če bi bla otrdevanje - nimam, sm učasih me ful špika v spodnjem delu trebuha. srečanje - itak ,totalno ZA, ubisvru kadarkoli in kjerkoli kamelija - a veš, da ne vem, kera sezona se zdej vrti. ker jest si snemam z neta in gledamo 14. sezono, k se zdele v ameriki vrti. al je že celo 15.? že ne vem več jest sm dobr napovedovala do tm, k je whitney zmagala (plus size), od tkt naprej so kr ene zmagovalke. pa še pr whitney bi mogla katarzyna zmagat za moje pojme srečno vsem na pregledih dons!
|