|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
3.5.2010 14:31:37   
žabica 22
Deževen pozdravček user posted image
Kako ste user posted image ? Jaz sem s pregleda in sm žalostna pri 25 tednih ima že +10 kg user posted image user posted image user posted image . Kakšna še bom do konca? user posted image
Uglavnem vse je ok nasledni pregled imam 10.6. in celo 3. uz. Moj user posted image uglavnem brca in ima v mojmu bušiju vsak dan ringašpil user posted image
Nisem pozabila na vas, imela sem en kup problemov- ostala sem brez službe, potem me je napadla depresija sem skakala okrog dohtrjov in psihijatrov plus to da so se mi pojavili strahovi... Samo sranje. In potem čisto podzavestno bašem vase hrano in rezultat je tekšen kakršen je. Upam da se do poroda spravim k sebi kolikor se da.
oooo čisto te zastopim, zato si najdi nekaj za delati kar te veseli. Za kolegice se pa ne sekerati, ker imam jaz isti primer in se sploh več ne obremenjujem. Če katera pokliče za kavo grem če ne ne in tudi nobeni posebej ne težim ker se mi zdi naumno. Tvoj dragi bi pa lahko malo več razumevanja pokazu. Drugače pa lahko komot napišeš kej in ti bom odgovarjala ker zdej imam preveč časa user posted image . Iz kje si če smem vprašat?

Ena je spraševala za Glukozni test- lahko ješ zjutrej samo ne sladkih stvari.
Ful mate lepe bušije user posted image sem vam še jaz dolžna kšno slikico.user posted image
Vidim, da že pridno nakupujete midva sva dobila od moje mami en kup cunic, pa celo previjalno bom dobila tako da mi je ne bo treba kupovatiuser posted image , bova pa počasi začela rihtati sobico, imava že barve za pobarvat potem pa sledijo nakupiuser posted image .

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.5.2010 14:46:46   
nimanorwen
ojla, spet javljanje s faxa user posted image

evo, nrdila cuker test in ja, morala sm bit tešč. rezultati so pa že jutr, upam, da bo use kul. drgač pa žabica 22 ne se sekerat, jest mam že +12 kil user posted image user posted image user posted image  s tem, da sm jih v prvih 2 mescih dobila 8. hvala bogu mi gre zdej čist počas gor. sm full pazim, nobenga prenažiranja si ne prvoščimuser posted image  mi je pa v tolažbo, da se mi kr nekk (razn trebuh) nikjer ne pozna nč. da ne bo pol kr nekje naenkat vn usekaluser posted image
glede ikee sm gledala na netu in nikjer ne najdem, da bi blu blago "razstavljeno" tk da bom kr sama konc junija nabavla in pol še eno rundo šivanja užgalauser posted image  tisti link s posteljnino sm pa tut jest pogledala in je še kr ugodno. dons sm mal flaške pa dudike gledala in sm se kumej zadržala da nism pokupila vsegauser posted image

kuk vs pa je srečnic, k bojo mel vaši user posted image  svoje sobice? k midva nemava placa in bo najprej u spalnici, pol pa v dnevni. sm vm kr fovš unim, k mate še sobce za opremlatuser posted image  zdej pa učit, lepo uživejte (v horizontali, če se da) k je tak dežek ...

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.5.2010 15:21:41   
ooooo
žabica22 user posted image user posted image user posted image user posted image kako žalostna zgodba... upam da si zdaj boljše... more bit hudo ko te toliko stvari doleti kar naenkrat... sem pa iz Kopra... če nebi bla primorana ležat bi bla zdej v Lj pa bi lahko šle na kako pijačko... tako da junija ko bom na izpitih, če boš imela čas, se lahko ej zmeniva/zmenimo...

nimanorwen naš otroček bo imel svojo sobico, sicer majhno... ampak vprašanje kdaj jo bo dobu/dobila, ker je že tako cela hiška za obnovit, pa zaenkrat sva rekla da bova otroške sobe pustila na miru - po moje da ne bova niti predelnih sten delala in laminata... se bo delalo kasneje, ker zdej ni dnarja...

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.5.2010 15:25:23   
žabica13
kamelija uau, lepo da ste uživali na dopustu!

mayci in žabica22 super da sta dobro opravili preglede, žabica ne se preveč sekirat zaradi kg, glavno da je z user posted image  vse ok, kilogrami bodo po porodu že šli dol. Je pa zoprno če se znajdeš v taki situaciji glede službe, ampak boš videla, se bo tudi to rešilo. A imaš več kot 1 leto delovne dobe v zadnjih treh letih? Te sprašujem ker jaz sem tudi imela eno velikoooo sranje na šihtu, ker me je z januarjem (kakor za 2 zimska meseca) šef prijavu za 10 ur, in potem me ni več z marcem hotel za 40 ur (itak nosečka). Ko sem šla na CDS so se zgrozili in mi svetovali da naj dam sama odpoved (končam z 31.5) ker se mi bo tako porodniška po nekem drugem ključu obračunala (ker imam več kot 1 leto del.dobe v 3 letih) . Sicer bi se mi po povprečnih bruto plačah (to pa bi bilo katastrofa). Me je tudi nažiralo in razjedalo - pa se potem nekako vse uredi.

Vidim da nas je kar dosti zdaj v nosečnosti malo osamljenih - skratka zadnji čas da zoorganiziramo da se srečamo!! Da ne bomo prosile non stop prijateljic za kafetke!

Hvala za vse info glede biti ali ne biti tešč za cukr test. Bom za vsak primer šla tešča. Mene pa daneš še vedno tak krč v nogi drži, oz. me vsaj na 5 minut zagrabi. Prav zoprno user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.5.2010 15:28:18   
žabica13
nimanorwen naš user posted image  tudi ne bo imel svoje sobice. Imava sicer veliko mansardno sobo, kjer trenutno spiva in bo dovolj placa še za njegovo posteljico, previjalno in omaro. S časom pa je plan da še en del mansarde, ki je trenutno še podstreha predelava (ker moj bi imel še 2 otročka user posted image ). Samo bo to še malo počakalo, ker je finančno to kar zalogaj. A mucica je že skotila?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.5.2010 18:36:55   
miska333
Meni je rekla gienkologinja, da za prvi cuker test ni treba bit tešč. Če te pol pošlejo pe na drugega, pa ja.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.5.2010 19:18:29   
žabica13
hvala tudi tebi miska333 za info glede cukr testa. A katero že grabi gnezditveni sindrom? user posted image  Jaz namreč že 3 dni ob vsakem prostem trenutku pucam ko nora, pa drugače sploh nisem zagovornik 100% reda user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.5.2010 19:41:18   
sky77
žabica13 a prideš še k meni pucat. Imam dva ki sproti razmetavata, tako da ti dela ne bi zmanjkalo user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.5.2010 19:57:00   
žabica13
sky user posted image  saj jaz imam tudi enega takega doma, ki tako rad vse nameče, mojega dragega, ki bi po moje lahko na kakem tekmovanju kako v najhitrejšem času na glavo obrnit stanovanje. Ko grem jaz včasih za 2 dni do mojih me ob vrnitvi ponavadi počaka vsa posoda, cunje je treba za njim pobirat naokrog user posted image  Po moje bom do odhoda v porodnišnico spedenala stvari, ob vrnitvi pa bo ko bomba. Mogoče pa me preseneti v pozitivo takrat user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.5.2010 21:02:25   
solis

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image] Po moje bom do odhoda v porodnišnico spedenala stvari, ob vrnitvi pa bo ko bomba. Mogoče pa me preseneti v pozitivo takrat user posted image

žabica pri meni se je zgodilo po prvem porodu točno to, kar napoveduješ ti user posted image , celo stanovanje je bilo zglancano, da bo ja user posted image prišel v čist domek, po treh dneh v porodnišnici, pa je bilo stanovanje tako, kot bi vanj treščila bomba user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.5.2010 21:17:26   
žabica13
solis tudi moji prijateljici (ki ima sicer pridnega možeka) se je točno to zgodilo. Je vse pospravila, ko je prišla domov iz porodnišnice pa je bila baje bomba user posted image  Tako da lahko samo upam, da bo moj ravno takrat doživel spreobrnjenje user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.5.2010 21:32:01   
solis
zdaj vas pa še ostale na hitro pokomnetiram user posted image

mayci super za pregled
Žabica 22 user posted image user posted image user posted image , ti se kar večkrat oglasi pa te bomo tukaj malo potolažile
oooo user posted image user posted image user posted image tudi zate in upam, da bo vaš novi domek čim prej dokončan
nimanorwen super, da znaš šivat, sem se vedno želela znat, mora bit dober občutek ko sam nekaj ustvariš
žabica13 pridi še k meni malo pucat, mamo totalno razmetano odkar sem spet v službi user posted image , za kakšne večje čistilne akcije po službi in tekanju za hčero nimam energije.
Jutri pa tudi mene čaka še en pregled, ultrazvoka verjetno ne bo, če se prav spomnim iz prve nosečnosti, bom pa tudi jaz imela jutri še cukr test. Zdej mi pa že oči skupaj lezejo. Lahko noč.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.5.2010 21:39:03   
Mushroom
Za glukozni test moraš biti tešč. Ne vem kje ste bile ostale, ampak v UKC MB v laboratoriju te že ob oddaji napotnice vprašajo, če si tešč. Mislim da te drugače niti ne vzamejo. 

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.5.2010 21:39:41   
miska333
Punce eno vprašanje.

Ne vem, če ste o tem že govorile (če ste se opravičujem user posted image ). A ima katera Braxton Hicksove popadke? Kako to zgleda? Brala sem, da pride do otrdevanja trebuha...meni se zadnje nekaj dni dogaja, da čutim nekajkrat na dan otrdlino na enem delu trebuha (ne na celem), kar neprijetno...pa sem najprej mislila, da se otroček kam rine, potem se se pa spomnila na te lažne popadke...a bi to bilo lahko to?

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.5.2010 7:25:58   
Tinky
Jutrč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom

Za glukozni test moraš biti tešč. Ne vem kje ste bile ostale, ampak v UKC MB v laboratoriju te že ob oddaji napotnice vprašajo, če si tešč. Mislim da te drugače niti ne vzamejo. 

Odvisno od popite količine glukoze. Za 50 ne rabiš bit tešč.

solis tudi moji prijateljici (ki ima sicer pridnega možeka) se je točno to zgodilo. Je vse pospravila, ko je prišla domov iz porodnišnice pa je bila baje bomba user posted image  Tako da lahko samo upam, da bo moj ravno takrat doživel spreobrnjenje user posted image

moj mož spada tudi v kategorijo moških, ki jih nered ne moti. On bo korajžno preskakoval ovire (beri umazane cunje) po stanovanju, ne da bi jih nesel v koš za umazano perilo. Pa četudi se sleče v kopalnici vrže na tla, poleg koša.
Se mi zdi, da bolj kot težim, slabše je.
Če se bo slučajno zgodilo, da ob mojem prihodu iz porodnišnice ne bo stanovanje takšno, kakršno bom pustila, mu zavijem vrat.

gnezditveni sindrom, zelo rada bi ga nekje po poti srečala user posted image
Delam na tem, da sproti vse pospravim, vendar mi ne znese. Kup perila me že dva tedna snubi, pa se ne dam user posted image

žabica22, kot so ti ostale punce že napisale, ne se preveč sekirat in kot ti je žabica napisala, če imaš več kot eno leto delovne dobe v zadnjih treh letih, boš prejemala denarno nadomestilo brez dopusta. Ti bo zneslo nekaj manj, kot je minimalna plača.

miska333, otrdevanje trebuha je normalen pojav in se ti bo dogajalo vedno pogosteje. Piješ magnezij?

To noč smo imeli pestro, Teo je začel histerično jokat okoli 1 in ga nisva nikakor mogla potolažit. Sumim na zobke, ker si že par dni tlači prstke v usta in se slini. Še te petke čakamo, da pokukajo in pol smo z mlečnimi zobki končali, končno!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.5.2010 7:43:02   
solis
Tinky mi smo imeli tudi dretje ob enih zjutraj - vzrok: prebavne težave - ko se je posračkala je v trenutku zaspala nazaj, tako, da sem jo previjala med tem ko je spala, jaz sem pa potem rabila nekaj časa, da sem zaspala nazaj, zjutraj sem bila pa čisto zalimana, ko je budilka zvonilauser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.5.2010 8:31:26   
novamami
Jutro punce!

Da se vam še jaz malo javim. Sem zdaj za nazaj malo prebrala in vidim, da ste bile zelo pridne s pisanjem. Jaz sem zadnje dni pri malo bolj lenih, se mi popolnoma nič ne da, samo o tem razmišljam kdaj bom šla na dopust. No in danes je točno 2 meseca še do takrat, ko se bova z mojim dragim peljala na morje!user posted image Komaj čakam.

Drugače pa je naša pupa vredu, pridno raste in tudi telovadi kar na veliko zadnje čase. Še vedno pa nima imena, nekako mi sploh ne kapne niti meni niti mojemu kakšno luštno ime. Ma, sej imamo še nekaj časa do konca avtusta. user posted image

Meni se že pojavljajo tistile Braxton Hicksovi popadki, samo meni cel trebuh otrdi, je kar malo hecen občutek. Miska333 jaz mislim, da če se ti otrdlina pojavi samo na enem delu trebuha potem to niso tile popadki, ampak ritanje ali mrdanje z glavo tvoje pikice/pikca.

Sem pa kar vesela, sem si zdaj dva dni dopusta izborila, in grem jutri zjutraj na cukr test, potem se pa lahko še cel dan učim in v četrtek tudi, ker imam popoldan izpit - tisti, ki mi prvič ni uspel. Upam, da bo tokrat bolj produktivno. Držte pesti zame.

Tudi jaz sem za srečanje, še posebno, če se bomo v Lj. zmenile. Si prav želim malo družbe nosečk. user posted image

Žabica22 nič se ne sekiraj, vse se bo uredilo, kar malo se spomni za nazaj kolikokrat si se znašla v težki situaciji, ki se je potem čisto lepo uredila. Ti moraš zdaj samo pozitivne misli dat vase in bo vse vredu. Če pa te kdaj zagrabi kriza pa samo povej. Iz kje pa si?

ooooo tudi ti se ne sekiraj glede svojih prijateljic. Veš tudi jaz sem bila žalostna zaradi tega, ker mene tudi nobena ne pokliče, sem skos jaz klicala zadnje čase in sem se ravno včeraj odločila, da se ne bom več trudila. Sem bila na začetku prav žalostna zaradi tega, ker sem čutila, da so se odnosi med mano in njimi spremenili. Sem tudi kakšno solzico na ta račun potočila, ampak enostavno ni vredno. Glej, tako je to, če one ne razumejo, da se je tebi spremenil svet in način življenja za 180 stopinj, potem je to njihov problem. Jaz ugotavljam, da se veliko bolj počutim v družbi nosečk ali pa v družbi ženski, ki so že šle čez nosečnost. Ti si lepo najdi neko zaposlitev (nekaj kar te zanima), ali je to kakšno ustvarjanje, ali pa kaj za svojo pikico začni pripravljat, boš videla, da se boš veliko bolje počutila. Tudi zate velja, da samo povej kadar boš žalostna in te bomo me poskusile potolažit.

Kaj sem se pa danes razpisala, sem še nekaj hotla napisat, pa sem vmes že pozabila. No, ja pa v drugem postu. user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.5.2010 8:34:32   
novamami
Sem se že spomnila, sem hotla še nekaj rečt na temo gnezdenja. Mene kar lomi, ker se še ne morm. Bi se prav rada, pa še nimava stanovanja zrihtanega. Upam, da bo še ta mesec možno začet pripravljat stanovanje, da lahko jaz v juniju že rihtam za našo pupo. user posted image

Sem pa imela v nedeljo napad pospravljanja in sem mojega tudi angažirala, sva potem najino sobo res generalno pospravila, pa zimske cunje sva v drugo omaro preložila in dala ven spomladanske/poletne. Malo bolj se pa že počuti človek, ko kaj takega naredi.

No, zdej pa res, se beremo in tipkamo kasneje.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.5.2010 8:51:48   
žabica13
user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.5.2010 9:04:02   
žabica13
Jutro punce!

Danes mi je jutro malo bolj pozno, sem končno en dan lahko zjutraj spala malo dlje (sem se cel teden zbujala ob 6-ih). Mogoče malo na račun tega, da sem včeraj zvečer do polnoči z barvami za steklo barvala oz. bolje rečeno packala stekleničke za začimbe. Vsako tele ma svoje vesele user posted image

Tinky in solis upam, da se vama uspe čez dan malo spočit od nočnega vstajanja.

Glede prijateljic - moje so žal večinoma vse v Gorici, tako da moram dol če si želim tistih res pravih pogovorov. Tukaj imam 2 od katerih je ena non stop zaposlena in sva se odkar sem noseča videla mislim da 2x, druga je pa pred par tedni izvedela da bo tudi mami decembra! Tako da imava zdaj dosti debat za pogovore, pa veselim se da bom imela za vozičkat družbo. V Gorici se pa tudi najraje družim z eno prijateljico, ki ima rok jutri! Hormončki očitno naredijo ta svoje! Mi je pa prijateljica, ki je rodila 2 leti nazaj povedala, da sem bila takrat v njeni nosečnosti praktično edino ki jo je skoraj vsak dan poklicala (čeprav sem plačala tak račun za mobi, ker je takrta živela v Milanu) kako je. Ma saj itak en kup ljudi se dela ful prijaznih (v teoriji), potem v praksi pa jih nikjer ni.

Novamami a greš na cukrtest na polikliniko?

Predlog - če želimo da nam se rata dobit bo najbolje da vsaka napiše ali je za srečanje, kdaj bi ji ustrezalo in kje.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.5.2010 9:10:29   
hermy1

user posted image

Komaj čakam user posted image user posted image user posted image !!! Bo šele proti večeru!
Srečno tudi kai in solis user posted image !
Glede pospravljanja...pri nas je pa tako, da je moj zelo redoljuben. Ko pride domov, takoj začne zlagat v pomivalca (to je izključno njegova zadolžitev!), tako, da me včasih kar razjezi, ko čakamo, da se končno vsede za mizo za kosilo. Tako nimam skrbi, da bi ne nateral še mojih pup, da pospravijo, preden se midve vrneva. Sta me pa zadnjič, ko sem imela RD, presenetili pupi, saj sta samoinciativno pomili okna v dvevni in kuhinji...tako, da je svet zunaj takoj lepši user posted image !
Tudi meni trebuh kar dobro otrdeva, večkrat je pa res težko ločit, kaj so lažni popadki, kaj se pa dete mrda, naše je zelo živahno. Trenutno je malo bolje, ker je zasedla območje mojega mehurja in pusti rebra in jetra pri miru user posted image ! Samo malo večkrat moram na wc.
Midva počasi "razmišljava" in izbirava, kako pripravit prostor za našo pupico. Malo bo treba premestit zadeve, svoje sobe pa vsaj še nekaj časa ne bo imela. Vsaj dokler se kakšna večja ne odseli...za kar pa ni večjih izgledov. Pa me ne skrbi preveč. Smo bile vajene živet na majhni površini, tako, da ni zdaj res ni frke.
Lep dan vsem,...moj bo res lep user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.5.2010 9:43:31   
nimanorwen
ej ne morm vrjet. napisala sm cel roman in me je vrgl vn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presneti netuser posted image user posted image zdej ne bom še enkat na dolgo še enkat tk da sm na kratko:
žabica22 - učer sploh nism vidla nč druzga, razn tizga o kilah ... lej tole s službo je že za neki dobr, mora bit ... porodniške pa tut ne boš mela tuk slabe, jest je bom mela samo 200 eur, ker sm študentka. pač se navadiš na to da si brez dnarja in to je to user posted image najbl važn je itak da boš mela user posted image user posted image
cukr test - jest sm tut mogla bit tešč. dobila sm pa 2 deci za spit sm ne vem, kuk je blu glukoze notr. najbrž je res od tega odvisn. tk da žabica13, najbul, da uprašaš svojo G o tem.
prijatelijce - o tem sm prej napisala ceu roman. skratka mela sm prjatlco 10 let, za katero sm bla prepričana, da bova celo življenje prijateljici. da bova skp vozičkali, se stralai, ma hotla sm jo met za krstno botro itd. prvič je usekal na moji dekliščini, ampak nekk sva se pobotali, ta drugič pa v začetku januarja. pač gladko me je skenslala, brez, da bi mi povedala, kaj je narobe. pač rez. tk da še dons ne vem, kaj je blu po 10 letih tazga, da si tut razloga nism zaslužila zvedt, močno pa sumim, da za vsem zadej stoji foušija - drugač si ne znam razlagat. user posted image pika na i je bla pa moja user posted image in očitno ni zmogla več furat. itk se pol za nazaj vprašaš o iskrenosti in tk naprej.pa sm še zmer žalostna učasih in jo pogrešam, ampak eni ljudje pač niso vredni, da se jih imenuje prijatelji, tk da ooooo in ostale osamljenke, premislte, koga hočte v svojem življenju. tut ena prjatlca, k je novembra rodila, je rekla, da seje pokazal kako in kaj - dokler je blu za žurat pa zafrkavat se, jih je blu pouno, zdej pa ... mogoče je čas user posted image tut čas za selekcijo drugih stvari v življenju ... in prjatlce, k se ne zmenjo zate definitivno niso prjatlce! jest mam na srečo tut glede tega srečo in razn une polomije januarja me še nobena ni razočarala ... je pa res, da mam ful mal prjatlc, ubistvu samo 2 in pa sestro in mamiuser posted image
gnezdenje - ja, me že daje. sm bo mogl kr še mou počakat, do avgusta je še deleč. mam namen julija generalno generalko narest. zdej se je treba učituser posted image je pa drugač moj ful redoljuben, use skus za sabo pospravla, še men skus težiuser posted image tk da ni panike, da bi bla bomba kdajkoli, bi bla poru presenečena, če bi blauser posted image
otrdevanje - nimam, sm učasih me ful špika v spodnjem delu trebuha.
srečanje - itak ,totalno ZA, ubisvru kadarkoli in kjerkoliuser posted image
kamelija - a veš, da ne vem, kera sezona se zdej vrti. ker jest si snemam z neta in gledamo 14. sezono, k se zdele v ameriki vrti. al je že celo 15.? že ne vem večuser posted image jest sm dobr napovedovala do tm, k je whitney zmagala (plus size), od tkt naprej so kr ene zmagovalke. pa še pr whitney bi mogla katarzyna zmagat za moje pojmeuser posted image

srečno vsem na pregledih dons!user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.5.2010 9:51:40   
žabica 22
Dan user posted image
Kako ste? Jaz sem se po dolgem času zbodila polna energije user posted image ( sem že od 6h pokonciuser posted image ). Sem zdej klicarla za 3D ultrazvok in imajo v Postojni vse zasedeno tako da sem se morala naročiti v Ljubljani. Komej čakam da vidim svojega škratka kaj počne user posted image . Imam ga pa v torek, bo katera šla na 3D, pa kam?
Hvala vam za tolažbo, malo nas je pa še te skupaj držimo user posted image
novamami
iz Ljubljane sem, pa ti?
Žabica jaz sem takoj za srečanje, mi je pa vseeno kdaj. Sem se pa že  pozanmala glede tega nadomestila samo moram še malo počakati ker me morajo še odjavit.
Meni je g rekla da če mi bo otrdevu trebuh, pa ker imam skos krče v nogah da naj spet začnem piti magnezijeve tablete. Tako, da probajte upam da vam bo pomagalo.
Jaz si sploh ne predstvlajm kakšno bo stanovanje, ko bom prišla iz porodnišnice pomoje bo tgakšna bomba v stanovanjuuser posted image .
Kdaj greste kej v materinsko šolo?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.5.2010 13:11:07   
kamelija
Žabica22 sej najbrž zdaj že veš kako je s temi nadomestili. Meni se ravno konec junija izteče pogodba imam pa že kar nekaj delovne dobe tako da bom 1 mesec prejemala nadomestilo in potem normalno porodniško.

V materinski šoli pa sem bila včeraj prvič in sicer na Rudniku. Mi je bilo ful v redu predavanje, pa še fajn je da bom dala tole skoz zdaj med deževnimi dnevi.

Tudi naš/naša od začetka še ne bo imela svoje sobice, posteljica bo v spalnici, sobica pa bo kasneje.

Blagor izjemam, ki imate pridne moške, ker tudi jaz namreč za mojim pobiram vse živouser posted image ! Ampak znajo pa včasih tudi lepo presenetiti!

Tudi meni otrdeva trebušček, včeraj pa me je še nekaj špikalo v predelu jajčnika. No v četrtek imam tako ali tako pregled pa bomo videli če je kaj posebnega. Sem pa zadnje dneve tako zaspana da je groza. In zvečer imam čisto otečene noge. Bo treba začet nosit čim lažjo obutev ali kajuser posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.5.2010 13:48:22   
tinna25
Da se vam malo pridružim. Berem vas že nekaj časa in ste res kar pridne s pisanjem. Jaz imam PDP proti koncu avgusta....

Hm, moj dragi je pa popolno nasprotje - ves čas nekaj čistiuser posted image ...včasih sploh ne vem kaj mu jeuser posted image user posted image
Saj sem mu zadnjič rekla, da še sam likat ga naučim, pa bo vse znal...vendar za likanje se ni dal pretentatiuser posted image ....mi pa prav paše, da mu ni nič težkouser posted image

Zanima me, če je katera kupila posteljnino na tej strani GALEB in kakšna je kaj kvalieta???

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?