|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
30.4.2010 19:42:19   
nimanorwen
ojla! jest z ikee, čist navdušena, mater je luštn zapravlat user posted image user posted image glavn nakup je biu pojstlca in sm vzela rdečo. majo pa res zakon stvari, tk da pred porodom grem še enkat po jogi in pa po marelo za na vrt user posted image edin škoda mi je, k nimajo oblekic ... pomoje bi ble ful hude. tk da sm res ful vesela, pa še tk dobr smo se mele in je blu res zakon. tut zato, ker do zdej skor nč nism kupila, zdej se mi bo pa utrgaluser posted image user posted image
žabica13 - midva bova mela najprej družinsko zibko, pol pa postlco, k ne bo več v spalnci ... če pa ne bi imela te zibke, bi bla pa pač prec v postlci, ker ja rabš vse posebej. mene pač cenej pride, ker znam sama šivat, k drgač nikamr ne prideš, je pa res, da se user posted image na začetku počuti varnejšega v zibki, ker je manjša in nima tuk placa (tk kot v maternici). drugač pa ja, zakon je, k lahko po imenu kličeš, najina user posted image bo zoja in je zdej ful bolš, k ji lahko rečem "ona" in zoja. david je pa full lepo ime, bi blo v ožjem izboru pr nama, sm je že moj brat david user posted image šoping pa itak, sm moja user posted image ne bo roza, k mi je grda, bo pa lady in reduser posted image

ninci - ja, fajn ste uštimal previjalno. jest bom ogrodje sicer kupila (v ikei, kje pa, sm čist nora na tak stil user posted image ), peno bom pa v obiju kupila. in isto kot ti - prt in to je to. sej za zibko mam tut peno, pa je super.
pozabljivost - joj, buhnedej, jest se mam še ful za učit in se bom do avgusta še pošten matralauser posted image tk da NE SMEM bit pozabljiva ... žabica, važn, da se je dobr iztekluser posted image

zdej grem pa šivat posteljnino za zibko ... bom mojmu rekla, da nej slikco da gor, k bo nrjen, pa še od bušija sm vm jo dolžnauser posted image lepu se mejte!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
30.4.2010 21:33:07   
žabica13
nimanorwen super za ikeo! In seveda za nakupe. A ste bili v Avstriji ali v Italiji? Imaš pa tudi ti lepo ime izbrano! Zoja je bila tudi na mojem seznamu, samo ni prišla v ožji izbor, ker jo je moj izločil user posted image

Drugače sem pa zdaj uro in pol kuhinjo drgnila, ne vem kaj me je pičilo, očitno se začenja gnezdenje user posted image

Boste šle kaj kresovat?

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
1.5.2010 9:23:08   
kai1
jutro

Evo, včeraj sem delala zadnji dan, sedaj sem na dopustu, potem se bom pa z  G dogovorila za bolniško, saj mi bo jo križ in  noge sicer odpadli.

Kresovat, pa nisem šla. Sem hotla it, pa sem bila tako zmatrana, da sem samo pred tv padla.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
1.5.2010 13:26:59   
ooooo
ejla user posted image
upam da ste vse na piknikih user posted image

no, jaz pa sem doma - sama... kot vsak dan, že 4 tedne... noben pač nima časa me pridet obiskat, že 4 tedne user posted image
tudi dragi nima časa da bi kak dan preživel z mano, čeprav je bil na dopustu... če pride 2 uri zvečer imam da sem vesela... a cele dneve nimam kej delat, ker nič ne smem... pa zdej sva skregana, ker sem tečna, ker res ne morem več... mam krizo... in on tega ne razume, enostavno mi prekine ko padem v jok...
mi je žal da sem zamorila, ampak se počutim tako osamljeno... pa nimam se komu potožit... ker imam res prave prijateljice... take ki so imele vsak dan čas it na kavo, ampak da bi pa v 4 tednih prišle enkrat na obisk ni časa... a ko bom rodila bojo verjetno magično našle čas... plus tu doma so odnosi katastrofalni... user posted image

se vam opravičujem za izpad...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.5.2010 14:22:50   
kai1
oooo, te popolnoma razumem. Tudi sama sem imela v 1.user posted image  pogosto take težave. Mi pa tudi sedaj kdaj živci popustijo, kot npr. danes. Mož je včeraj prišel domov zeloo pozno, pa danes spal do 10h, potem je pa bil zmenjen, da nekaj delajo v njegovi službi. To delo bo trajalo sigurno do cca 10h zvečer.Saj razumem, ampak kaplja čez rob je to, da ga že 1 teden prosim naj posesa, saj sama zelo težko sesam, pa že 1 mesec ga prosim, da mi pomije balkonska vrata, pa nič.
Danes je seveda šel delat, ampak ne sam. seboj je vzel še sina, tako, da sedaj končno lahko v miru pospravim stanovanje, ki pa ni majhno ( 200m2), kot ena hiša. 

Jutri, pa praznujemo Anžetov 3. rojstni dan.
Uf, kako sem predihavala popatke ta čas pred 3 leti.

želim vam lep vikend

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
1.5.2010 19:46:33   
mayci
kai, kar malo ti zavidam, da si že končala s službo..user posted image No, saj jaz pa tudi že odštevam, še štirinajst delovnih dni, pa konec!user posted image
Pa že kar danes čestitke za rojstni dan tvojemu fantku!user posted image

oooo, ti kar izlij svoja čustva, zato smo tukaj, da se med seboj "poslušamo" in se podpiramo.user posted image Verjamem, da ti je hudo, če si kar naprej sama, meni bi se prav tako mešalo..user posted image A tvoj dragi ne živi pri tebi, da se tako mao vidita? Jaz sem bia že danes dopoldan vsa zdolgočasena, ko sta šla moja fanta s taščo in tastom na en pohod, pa jih ni bilo samo tri ure in pol...user posted image Ti se kar oglasi tukaj na forum, če ti bo dolgčas, pa bomo malo počvekale, če že v živo ne moremo.user posted image Pa še ena user posted image samo zate!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.5.2010 20:50:21   
ooooo
mayci hvalaaaa user posted image sem že boljše... pa še pobotala sva se... samo da je šlo mimo...
zaenkrat pa še živiva pri starših... si bova pa pri njemu zrihtala stanovanje - zato tudi nima časa zame, kar pa ne razumem ko nastopi kriza...
no še malo pa... bomo vse doma... ne bo nobeni več treba v službo user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.5.2010 12:50:44   
limma
Dan,

midve sva bili tudi sami, ker je bil mož en teden na službeni poti in sem bila kar utrujena od lovljenje male divjakinje po toboganih user posted image in prepričevanja, da ne umazanh rok v usta (in potem naredi točno to), da se igračke pospravi, da ne more it na igrišče v spodnji majici, itd. user posted image

ooooo, user posted image super, da sta se pobotala in upam, da se kmalu preselita na svoje.

kai, upam, da si uspela pospraviti stanovanje... jaz tudi bolj ali manj vse sama delam, pa še hčerka se mi mota med nogami, tako da vse t r a j aaaaa user posted image

Tudi mi se spravljamo v Ikeo po večjo posteljico, ker bi rada, da se do avgusta navadi na novo posteljo in ne bo problemov, ko bo user posted image
spal v njeni zdajšni postelji... sicer imamo pa še zibko, še od mojega user posted image user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.5.2010 18:42:51   
žabica13
Pozdravček, ravno sem s šihta - pe je še en vikend za mano, in posledično toliko manj teh, katere moram še delat! Me pa je prijel krč v nogo, in me ne spusti že celo popoldne, auč!

ooooo upam, da se počutiš bolje! Te popolnoma zastopim, da si želiš in potrebuješ bližino tvojega in bližnjih. Jaz sem bila prej 2 leti uradno zaposlena pri mojemu, s tem da imava pisarne v isti stavbi kakor stanovanje. In sva bila le on in jaz. In to 20 km iz LJ, jaz pa še priseljena sem od 100 km stran  (in to v vasi kjer priseljencev ne marajo ravno preveč - iz principa). In ti povem, da včasih sem bila takooo sitna, ko sem bila le tu sama v pisarni, moj je po terenu hodil, in po cel teden nisem videla žive duše. Se mi je včasih že prav cufalo. Prijateljice upam, da te kmalu kaj obiščejo, saj pravzaprav so temu namenjene, ne le za prijetno kofetkanje. Malo jim pojamraj da ti je dolgčas. S tvojim pa upam, da sta se lepo pobotala.

Naš pa čaka en deževen teden, fuj...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.5.2010 18:58:36   
nimanorwen
ojla!

evo, 2 dni sm besno šivala in sm končno sešila 2 kovtrčka plus posteljnino za zibko z baldahinčkomuser posted image sad mojih rokuser posted image tk da zdej notr manjka sm še sad najinih teles user posted image user posted image me še zmer ni popustlu četrtkovo navdušenje, še kr cvilim pa okul skačem user posted image
drgač pa gledam tole svojo brejnico mačko, reva boga, skus grdu gleda in vzidhujeuser posted image ne vem, a mene to tut čaka na konc nosečnosti? user posted image usak dan si mislm, dons pa bojo malli mucki, še ponoč hodm gledat k kumej čakamuser posted image pa ni še nč ...
ooooo - no, važn, da sta se pobotala, prjatlce pa le poklič za klepetuser posted image tut taki slabi dnevi morjo bit, da je pol bl luštn. boš vidla, kk bo pol luštn, k bosta na svojem, da veselja ob opremljanju stanovanja sploh ne omenjam user posted image moj se zaenkat obnaša več kot vzorno edin neki je začetu trapat, da kaj pa če ne bi bla zoja, da bi bla sonja (k to je bla zdej nova varianta predn sva zvedla). jest sm se pa že čist na zojo navadla, tk da ne vem, kaj me mora motit zdej user posted image
kresovanje - nism šla, itak se mi ne da user posted image sm se ognja nagledala na rammsteinih user posted image pa itak sm mela šiviljski zanos do fula, tk da nism šlivila nobenga in ničesar.
PUNCE A BO ŠLA KERA KEJ V IKEO (Limma?)? ker bi rabila blago iz tm. sm zanč vidla, da majo tut blago, sm tisti, k bi ga mela, ga ni blu več ... tk da če bo kera šla, nej mi piše na zs.
žabica13 - pa je en manj user posted image user posted image user posted image si sploh ne mislim, da bi mogla zdele karkoli za šankom še delat ... boga ... se pravi maš še 3 vikende?
jest grem pa jutri na odvzem krvi za sladkorno in morm ustat že mal čez 5 zutrej, da bom taprav čs tm user posted image zdele me pa še ena runda učenja čaka, tk da najbul, da mi moj kr net lepu zaklene user posted image lepo se imejte!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.5.2010 19:27:04   
žabica13
nimanorwen jaz bom sigurno v maju kaj v ikeo šla (čez kakšna 2 ali 3 tedne) samo v italijansko. Sem gledala po spletu kako luštne stvari imajo, po jogi bom tudi skoraj sigurno v ikeo šla! Pa bravo za posteljnino, si res pridna! Ja še 3 vikendi me čakajo, uf, v maju so še 4 samo ta zadnjega si bom fraj izborila ker imamo eno družinsko fešto, ker imamo tam okrog en kup rojstnih dnevov. Saj bi lahko šla na bolniško, samo potem bi morala samo doma čepet...to pa se mi ne da. 3x2 dni je 6 dni, to še preživim in potem konec za vekomaj strežbe!

Neposredna povezava do sporočila: 2086
2.5.2010 19:28:38   
žabica13
nimanorwen še to sem te pozabila vprašat - a za sladkorno kaj veš če moraš biti tešč? Me tudi čaka to ta teden.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.5.2010 19:35:23   
ooooo
punce hvala za razumevanje in spodbudne besede... zakon ste user posted image user posted image
za prijatelce pa bomo vidli... povabla sem jih, potožla sem se da mi je dolgčas in obljubljeno mi je bilo da pridejo na obisk... pa nobene še ni bilo... se mi pa zdi glupo jim morit nej pridejo... no pa sej imajo še precej časa za me obiskat če bojo želele user posted image
preden bova šla na svoje z dragim pa bo še trajalo... ker se gre za staro hišo ki jo je treba komplet obnovit (razen zunanjih sten in strehe), pa še večino stvari bo on sam delal... upam da bo vseeno ratalo do novega leta končat, ker komplicirala ne bova, pa tudi otroške sobe se zaenkrt ne bo delalo... tolko da pač rešimo dnevno, kuhinjo, spalnico in kopalnico...
žabica13 - važno da je še en vikend mimo user posted image

nimanorwen - super za posteljnino... fajn da si kr sama zašiješ... pa fajn opravi jutri test za sladkorno

Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.5.2010 19:49:29   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

nimanorwen še to sem te pozabila vprašat - a za sladkorno kaj veš če moraš biti tešč? Me tudi čaka to ta teden.

bom samo to komentirala in pol šibam pod tuš in spat. Danes sem čisto zdelana!

Za cukr test ne rabiš bit na tešč.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.5.2010 20:37:41   
mayci
nimanorwen user posted image , da si bila tako pridna in že končala posteljnino! Jaz jo pa še iščem naokrog, ker šivat ne znam, pa se mi že malo user posted image od teh posteljnin....
Pa všeč mi je, kako si dobr tvojo mucko opisala user posted image , upam, da avgusta me ne bomo take..user posted image Jaz v moji prvi nosečnosti nisem bila nič naveličana, še pogrešala sem bušija in brcike, potem ko sem rodila...user posted image

oooo, vesela sem, da si bolje! user posted image
Pri urejanju stanovanja (v hiši njegovih staršev, zgoraj) sva pa midva tudi že eno leto, samo gre takooo počasi, ker moj tudi dela vse sam, pa oče mu občasno pomaga. Si pa želim, da bi bili preseljeni vsaj tam do konca leta, bomo videli, kako bo...user posted image

Zdaj pa grem umit moje aske, jutri me čaka pregled pri G.
Nočko, nosečke!user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.5.2010 20:47:19   
ooooo
mayci - jaz sem posteljnine gledala na tej internetni strani http://galeb.eu/si/ - se mi zdi da so tu še najbolj ugodne... s tem da nekaj modelov ima tudi recinko
pa upajmo da nas letos čaka selitev user posted image

žabica13 - tudi ti fajn opravi cuker test

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
2.5.2010 23:26:35   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

No, ne vem na kakšnega greš ti, ampak meni so rekli, da moram bit tešč user posted image ? In sem bila!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.5.2010 7:50:51   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

No, ne vem na kakšnega greš ti, ampak meni so rekli, da moram bit tešč user posted image ? In sem bila!

sem bla dva tedna nazaj (50 g glukoze) in sta mi moja G, kot Pušenjak rekla, da za to dozo ni potrebno bit tešč

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.5.2010 7:59:23   
Tinky
Dobro jutro,

sem prav vesela, da smo se prebudili v deževno jutro! Tako mi vsaj par dni ne bo potrebno trave zalivat user posted image .

Sem mislila, da mi uspelo zdej kaj komentirat, pa me Teo vleče za rokav, ker hoče gledat Nodija.
Se javim kasneje.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.5.2010 10:08:25   
žabica13
user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.5.2010 10:31:18   
Ploha
ooooo: s kje si ti? Midve bi si imele fuuul za povedat user posted image user posted image user posted image Sem ti mislna kar na zs napisat, pa je predolga zgodba, pejva raj na kufe? user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.5.2010 10:32:03   
Ploha
aaaaaa sm zdejle vidla, da si primorka, a kej na gorenjsko al pa v lj hodiš?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.5.2010 11:34:59   
ooooo
dobro jutro... neverjetno, ampak sem šele zdej vstala user posted image

ploha - z veseljem bi šla na kavo... sej junija imam ene 4 izpite tako da bom v ljubljani pa se lahko takrat zmeniva... prvi izpit imam 8.6. user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.5.2010 13:47:48   
kamelija
Hej, kok ste bile pridne s pisanjem od torka! Mi smo preživeli en krasen sončen dopust na morju, komaj pa že čakam ta glavnega! Imam pa še 7 tednov za delat, ker imam samo pol dopusta zaradi pogodbe za določen čas.

Nimanorwen veš da sem pozabila katere sezona je bila nazadnje na sporedu ker zdaj 3 dni nisem gledala! Oh ti nosečniški spomin! Je pa zdaj zgleda konc? Drugač pa zmer kar dobro napovem kera bo zmagala!

Zoya27 lep buši - nekako tako zgleda tudi moj samo da je še kakšna kilca drugje večuser posted image

Nasledni pregled imam 6.5. in upam da bo UZ. Čestitke vsem, ki že veste za spol!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.5.2010 13:57:43   
mayci
Lep deževen pozdravček, sonosečke!
No, jaz sem nazaj s pregleda, vse je ok, tako da je naslednja kontrola spet konec meseca.user posted image Vmes pa bom morala še enkrat v Ljubljano, ker moram dat kri za Coombsov test, ker sem Rh negativna, da vidijo, če moram potem pri pregledu dobiti injekcijo...
žabica, kako je bilo pa pri tebi?

Naš zakladek v trebuščku pridno brca in poskakuje, da se mi kar trebuh premika, z možem se prav nasmejiva včasih, ko ga opazujeva.user posted image

oooo, hvala za link, sem našla ene dve posteljnini, ki sta mi všeč, pa cena je res ugodna!user posted image

Še štirinajst delovnih dni do dopusta...user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?