nimanorwen
|
ojla! jest z ikee, čist navdušena, mater je luštn zapravlat glavn nakup je biu pojstlca in sm vzela rdečo. majo pa res zakon stvari, tk da pred porodom grem še enkat po jogi in pa po marelo za na vrt edin škoda mi je, k nimajo oblekic ... pomoje bi ble ful hude. tk da sm res ful vesela, pa še tk dobr smo se mele in je blu res zakon. tut zato, ker do zdej skor nč nism kupila, zdej se mi bo pa utrgal žabica13 - midva bova mela najprej družinsko zibko, pol pa postlco, k ne bo več v spalnci ... če pa ne bi imela te zibke, bi bla pa pač prec v postlci, ker ja rabš vse posebej. mene pač cenej pride, ker znam sama šivat, k drgač nikamr ne prideš, je pa res, da se na začetku počuti varnejšega v zibki, ker je manjša in nima tuk placa (tk kot v maternici). drugač pa ja, zakon je, k lahko po imenu kličeš, najina bo zoja in je zdej ful bolš, k ji lahko rečem "ona" in zoja. david je pa full lepo ime, bi blo v ožjem izboru pr nama, sm je že moj brat david šoping pa itak, sm moja ne bo roza, k mi je grda, bo pa lady in red ninci - ja, fajn ste uštimal previjalno. jest bom ogrodje sicer kupila (v ikei, kje pa, sm čist nora na tak stil ), peno bom pa v obiju kupila. in isto kot ti - prt in to je to. sej za zibko mam tut peno, pa je super. pozabljivost - joj, buhnedej, jest se mam še ful za učit in se bom do avgusta še pošten matrala tk da NE SMEM bit pozabljiva ... žabica, važn, da se je dobr iztekl zdej grem pa šivat posteljnino za zibko ... bom mojmu rekla, da nej slikco da gor, k bo nrjen, pa še od bušija sm vm jo dolžna lepu se mejte!
|