Maxica
|
Še vas pozdravim, preden grem mal na sončka in na zvrhano mero jagod. Si jih zdaj vsak dan privoščim, po porodu jih ne bom več smela. Danes smo bili že ful pridni, smo bili v Ljubljani, da sem nabavila vse potrebno za , kar mi je še manjkalo. Sicer je denarnica spet mal jamrala, ampak jaz sem pa vseeno zadovoljna. Oblekice sem tudi kar vse oprala in zlikala pa zapakirala nazaj v vrečke, menda se ta čas, dokler ne pride , ne bodo preveč naprašile. Saj ne bi še tako hitro, ampak vidim, da sem vsak dan bolj okorna in zvečer utrujena, da sem taka opravila kar zdaj dala pod streho. Še posteljica pride enkrat te dni, pa voziček še čakamo, ostalo pa je. Moje spanje je še vedno , ali zvečer težko zaspim, ali se pa proti jutru zbudim za na wc in pol traaajaaa, da spet zaspim nazaj. Kaj bi dala za en pošten spanec, kot je bil na začetku nosečnosti. H ginekologu jaz zdaj hodim na 3 tedne, ampak naslednjič me bo pa verjetno že na 14 dni naročal, ker bo verjetno že CTG pel. Sanje - kar se spomnim, so bile zadnje čase samo enkrat o , da sem rodila rdečelasega fantka z imenom Jaša. Ne vem, od kje mi to. Bcljka, o, res luštno sobico si uredila, še zibka naj prava pride, a ne. Zoja83, kako je s tabo? No, toliko za zdaj, šibam za otrokoma, sta že v peskovniku, je res fino zdaj, ko so taki dnevi, mi smo cele dneve zunaj.