Bonnie_RR
|
Zdravo. Kar ne morem verjet, da je že konec praznikov in tukaj maj. Še malo, še malo... Mi smo soboto preživeli na pikiniku z mojimi, nedelja je bila pa v znamenju počitka in lenarjenja. Je tud pasalo... Danes je pa res bolj aprilsko vreme, ampak se, glede na razvajanje z vremenom prešnji teden, ne smemo preveč pritoževati, ne? Še pokomentiram aktualne teme: torba za v P... Še ni pripravljena. Verjetno jo bom enkrat po naslednjem pregledu. "proslavljanje "... Moj že spet napoveduje, da bo treba fajn zapit. Prvič je imel "3 dnevno oz. večerno misijo", sedaj mislim, da bo podobno. Meni je važno samo, da poskrbi za tamalega in da pride na obisk v P "normalen", kako se bo zorganiziral, je pa njegova stvar. flaške, cuclji, steriliziranje ipd... Mi smo imeli 3 flaške (aventove, vse 3 velikosti), cuclje smo pa dokupovali sproti, ustrezno starosti zaradi pretoka. Uporabljali smo grelec, ga imam še zdaj, za primer, da bi bilo spet potrebno dajati adaptirano mleko. Glede steriliziranja pa nismo nekaj komplicirali. Na par dni sem vrgla flaške, cuclje in dude v lonec in jih prekuhala, pa še to od začetka bolj redno, nato pa vse manj. Obvezno pa, seveda, pred prvo uporabo. ravnanje z ... Js sem sicer vedno oboževala otroke, ampak sem vseeno bila, recimo s tujimi na začetku kar malo lesena. Ko sem dobila pa svojo šručko v roke, je pa to čist en drug filing. Kar znaš no. Ne vem. Steče samo od sebe... Mora. poporodna depresija... Js sicer te, na srečo, nisem imela, se pa spomnim, da sva imela midva kar krizo nekaj mesecev. Sva oba nekako vsak pri sebi pričakovala, da bo to ena sama sreča in veselje, pa so utrujenost, drug ritem, druge skrbi in vse skupaj naredili svoje. No, na srečo ni trajalo predolgo in sva kmalu le prišla do točke, ko sva postala spet tudi partnerja in ne samo starša... No, da ne bom dolgovezila. Lp