|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
29.4.2010 15:50:38   
Majček28
hej hej nosečke....

zdele verjetn si vse mislite 'pa kdo je že ta Majček? '.....sem ena zgubljena Junijčica, ki odšteva ure ki jih more še oddelat v službi, potem pa še mal dopust in evo, porodniška se začne....
vas berem in prebiram, ampak v službi mi ne znese da bi kaj dost pisala, doma pa me čaka 2 letnica, ki nima obstanka in ko gre ob 21h spančkat se mi res ne da še za kišto vsest....sej vem, čist sem bedna user posted image
no, zdaj bom doma in ker moja princeska zelo rada spančka in jo ponavadi zmanjka okrog 13h pa tja do 16h bom imela dost časa, da se vam v kakšni debati priključim...če me še sprejmete user posted image ....sicer pa vas imam na sumu, da boste rajš kje na sonču kavico pile kot pa z mano klepetale in čist vam dam prav....

mi tokrat čakamo fanta in moram priznat, da nimam še nič pripravljeno, planiram zdaj mal več energije v to vložit, ko bom doma in bo čas, da pregledam kaj imam kaj manjka in kaj bi blo dobro imet....v drugo je pač tko, da ni več tistega super pričakovanje in vznemirjanje pred novim dojenčkom, pred vsemi pripravami, zato fajn izkoristite ta čas. Sej ne rečem da v drugo ni lepo biti nosečka, krasno je še posebaj ko se tvoj prvi malček pogovarja pa pojčka pa boža trebušček, ampak dejstvo je, da ni toliko časa da bi se s tem ukvarjal in zato še toliko hitreje mine....kar mal pogrešam ta občutek pričakovanja

spanje....v prvi nosečnosti sem že od enga 5 meseca imela 'banano' za spanje pa polno povštrov, zdej jih pa sploh ne rabim, mi najbolj paše spat na hrbtu user posted image , zdej večkrat hodim na wc ponoči pa trebuh mi otrdeva. Možek pravi, da ponoči ne more spat, ker sem že spet ratala 'lokomotiva' user posted image WTF? baje se tko sliš ko spim in diham.....sej, ko pa jaz ne morem spat zaradi njegove 'brund gunda' pesmice pa to nič ne šteje user posted image

bcljka....ja tole je pa čist iz revije, ne dvomim da se bo mala dobro počutla notri

Zoja....kar še malo počakaj, junij je še daleč pa še cel maj je vmes....upam, da bo user posted image čimdlje koristil allinclusiv

....zdej sem pa že itaq preveč napisala in me sploh ne boste hotle prebrat, a ne? Bom drugič bolj uvidevna pa napisala več krajših user posted image

uživajte sonček

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
29.4.2010 15:53:41   
meymey
Desant na Arboretum uspel v popolnosti... namesto tortic sva si privoščile cheesburger in .... kaj že??? bo Zoja povedala user posted image in Kokakoloooo! Mmmmmmmm!

Drugače pa fuuul ljudi v Arboretumu, še sreča da je res veliko kvadrature, da se malo porazgubi folk.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
29.4.2010 15:57:20   
Maxica
Še vas pozdravim, preden grem mal na sončka in na zvrhano mero jagod. Si jih zdaj vsak dan privoščim, po porodu jih ne bom več smela. user posted image
Danes smo bili že ful pridni, smo bili v Ljubljani, da sem nabavila vse potrebno za user posted image , kar mi je še manjkalo. Sicer je denarnica spet mal jamrala, ampak jaz sem pa vseeno zadovoljna. user posted image Oblekice sem tudi kar vse oprala in zlikala pa zapakirala nazaj v vrečke, menda se ta čas, dokler ne pride user posted image , ne bodo preveč naprašile. Saj ne bi še tako hitro, ampak vidim, da sem vsak dan bolj okorna in zvečer utrujena, da sem taka opravila kar zdaj dala pod streho.
Še posteljica pride enkrat te dni, pa voziček še čakamo, ostalo pa je. user posted image
Moje spanje je še vedno user posted image , ali zvečer težko zaspim, ali se pa proti jutru zbudim za na wc in pol traaajaaa, da spet zaspim nazaj. Kaj bi dala za en pošten spanec, kot je bil na začetku nosečnosti.
H ginekologu jaz zdaj hodim na 3 tedne, ampak naslednjič me bo pa verjetno že na 14 dni naročal, ker bo verjetno že CTG pel. user posted image
Sanje - kar se spomnim, so bile zadnje čase samo enkrat o user posted image , da sem rodila rdečelasega fantka z imenom Jaša. user posted image Ne vem, od kje mi to.
Bcljka, o, res luštno sobico si uredila, še zibka naj prava pride, a ne. user posted image
Zoja83, kako je s tabo?
No, toliko za zdaj, šibam za otrokoma, sta že v peskovniku, je res fino zdaj, ko so taki dnevi, mi smo cele dneve zunaj. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 4103
29.4.2010 15:58:30   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Desant na Arboretum uspel v popolnosti... namesto tortic sva si privoščile cheesburger in .... kaj že??? bo Zoja povedala user posted image in Kokakoloooo! Mmmmmmmm!

Drugače pa fuuul ljudi v Arboretumu, še sreča da je res veliko kvadrature, da se malo porazgubi folk.

O, cool. A je dosti za hodit takole za user posted image ? Mi smo nameravali iti v soboto, upam, da ne bo preveč gužve.user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
29.4.2010 16:11:48   
Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

[
O, cool. A je dosti za hodit takole za user posted image ? Mi smo nameravali iti v soboto, upam, da ne bo preveč gužve.user posted image

terena za hodit po Arburetumu je fullll velik, v večini vse položno, izbiraš lahko ali po soncu ali po senci, not je tudi en bifejček za kavico pa sladoled, za otroke dva igrišča,.....se pa zna zgodit, da bo med vikendom spet gužva. Mi smo bili prejšnjo nedeljo in mene je skor kap zadela. Vsi travniki okrog in okrog polni avtomobilov, polni avtobusi, ljudi pa noro velik.
Siver se je potm notri vse porazgubilo, ampak še vedno si kje naletel, da si se premikal kot po kakšnem sejmu user posted image
če imaš možnost iti med tednom ti bolj priporočam

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
29.4.2010 16:19:34   
Bonnie_RR
Arboretum... Mi smo bili že bolj na začetku teh dinozavrov in med tednom - en četrtek popoldne in ni bilo pretirane gužve. Je bilo čist prijetno, za nahodit pa kar dosti. Js sem morala naša dva včasih kar malo umirit, ker je tamali kar letal sem in tja (ni vedel, katerega bi si prej pogledal user posted image , pa da ne bi kakšnega spustil), moj za njim, js sm pa ko kaka počasna gmota tam za njima capljala in sopihala...user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
29.4.2010 16:30:59   
bcljka
oj!
se javljam z morja, kradem sosedu wireless, dela samo na balkonu user posted image user posted image user posted image
naju je čakalo presenečenje pod zloženimi stoli (na balkonu) in sicer golobica z dvema jajcema... tko da zdej jo opazujeva kako jih greje... user posted image user posted image user posted image sva prvo hotla odstrant pol se nama je pa zasmilla in sva rekla da jo bova kr pustila, nej ma vsak svoje mladičke, sej nama nč noče čeprav k stopš vn gleda kt da te bo napadla... k bi ji le lahko dopovedala da ji nč ne bova nrdila user posted image

bonnie - moja user posted image je tud na riti... vmes je bla že na glavi, pa se je spet obrnla, ampak men je moja G rekla da itak ma še čas da se obrne in da se sigurno bo... sicer pa tud porod v medenični vstavi baje sploh ni tok grozn...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4107
29.4.2010 16:50:29   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

bonnie - moja user posted image je tud na riti... vmes je bla že na glavi, pa se je spet obrnla, ampak men je moja G rekla da itak ma še čas da se obrne in da se sigurno bo... sicer pa tud porod v medenični vstavi baje sploh ni tok grozn...user posted image

Ja, pri prvem je bilo tud pri meni tako. Smo čakali do 37. tedna, pa potem na ZO k Pušenjaku (žal neuspešno), potem pa sem dobila datum za CR (lega user posted image je bila namreč po njegovi oceni čist neprimerna za naravni porod). Sedaj je zadeva identična, s tem, da se na UZ ful vidi pregrada (imam namreč nepravilno obliko maternice, kar je najverjetneje razlog za takšno lego user posted image ), zaradi česar je G kar direktno rekla že ene parkrat, da se user posted image skoraj 100% ne bo več obrnila - v smislu, da bi se že, če bi se lahko.

Ti pa nič ne skrbi - imaš še čas (oz. ga ima tvoja user posted image ), pa potem še možnost ZO, pa tud naravnega poroda, če bi že ostalo tako...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
29.4.2010 20:09:41   
Inika84
Oila!
Midva sva trenutno v fazi gnezdenja, pleskamo pa sestavljamo omare. Ta nosecnost mi pa res ni prizanesla. Vceraj na pregledu je G izmerila maternicni vrat in je dolg samo se 1 cm!! user posted image user posted image Strogo lezanje, js pa tolk dela se!! Najbolj me skrbi ravno to, da moram rodit v LJ. Je rekla G da bom verjetno kr velik pred rokom poroda sla v porodnisnico pa tam cakala, da se bo zacelo kaj dogajat. Spet brez obiskov! Bo ze, glavno da bo user posted image zdrav!

Naslednji pregled 10.5. v LJ, 18.10. redni pregled

Bcljka: lepa soba, sama sem gledala komodo v modri barvi pa posteljico

Bolecine: zadnjic ste omenjale bolecine spodaj. Mene grozno boli pri sramni kosti, komaj hodim na trenutke, pa je rekla G, da je to zaradi tega, ker mi user posted image pritiska toliko navzdol. Priporocala mi je magnesol 3x na dan

Otrdevanje: vsak dan mi otrdeva trebuh, tudi v rednih intervalih na 10 min

Lep vecer se naprej

Neposredna povezava do sporočila: 4109
29.4.2010 20:49:54   
nikita*
danes ste se pa tako pridno čvekale user posted image .

Jaz sem danes zjutraj šla v lekarno po teblete Buscopan, ki mi jih je predpisala G, potem še enk krog z našo deklico in domov počivat. Me je tako vse bolelo in dol tiščalo.

Popoldan sem prespala, ker sem ponoči slabo spala imam zoboboluser posted image user posted image .
Potem sem šla hitro v H&M mal zapravljatuser posted image in spet na sprehod. Sem se mogla vmes kar malo spočit. Kaj šele bouser posted image

Kar se pa sanj tiče pa sanjam same neumnosti, nič ni povezano z nosečnostjo.

Uglavnem moj dan ni bil nič posebnega.

Imejte se lepo

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
29.4.2010 22:44:17   
naraščaj
Čer,

nisem vas nč prebrala,ker sem čist adijo. Zakaj?
Ob 12ih sem šla po tamalo, pred tem nisem delala nč razen za službo sem neki na računalniku. S tamalo sva šli počivat in nato se je začel dogajat. Ko sem ležala v posli, sem naenkrat začela dobivat krče v spodnjem delu trebuha, ki so se širli nato navzgor po celem trebuhu, trebuh je ratal trd kot kamen. To se je dogajalo vsakih 4-5min. In je trajal vse do takrat, ko je tamala spala (cca 2h). Pol pa je to postalo poredkeje. Še vedno mi pa ful otrdeva in občasno špika v spodnjem delu. Ves čas pa je user posted image ful razgrajal user posted image
Mal me je panika zgrabla zato sem odpovedala srečanje z novembrko 2007, s katero sva bili dogovorjeni ob 4ih. Nisem upala it, čeprav mi je zlo žal.
Še vedno nisem dobro, trebuh še vedno trdi, ni pa v rednih intervalih.
Tak podobn feeling sem mela, ko sem bla prvič user posted image in sem bla 5 dni čez rok in sem šla v P, kjer so zaznal popadke, nisem pa bla odprta. S tem da so se tut tam po parih urah nehali. No, ko so pa bli ta pravi, so bli booolljj boleči in močni in .....
Skratka niso se mi zdeli takšni, da bi morala zganjat paniko in kam hodit. Mi je pa dalo mislit, da pa si vendarle lahko počas kaj pripravim, ker še res nisem nč. Tko, da sem se odločla, da jutr operem kar je uporabnga od tamale in ob prvi prilki (če bom jutr OK že jutr, če ne pa takoj ko se bom boljš počutla) šibam kupit kar še rabim.
Za povrh vsega se je pa še tamal azbudla sitna in bla ko driska cel popoldne user posted image . Ko ma hudič malde jih ma 100 ne enga.
Če pa se mi jutr to spet ponovi bom pa res mogla kej pokliocat G oz v P.

Nč grem tamali dat AB pol pa spat.

Nočko vsem, upam, da bo mirna

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
30.4.2010 7:22:23   
dvojčica6
Jutro nosečke!

Joj, joj... vse boste že rodile... na koncu bomo ostale v juniju samo ta njabolj vztrajneuser posted image user posted image Js sm mojmu bebiju že povedla, da ma notr najbolj fajn... k bo pršu ven, me ne bo mogel tako z užitkom brcat kot zdej... nop... se pa ne bom pustilauser posted image (koga hecam-ziher bo lahko delal vse kar mu/ji pašeuser posted image user posted image user posted image )

bcljka user posted image user posted image user posted image tista vaša golobica z jajciuser posted image user posted image user posted image

Inika84, nikita in naraščaj
držte se! Se mi zdi, da je ful fajn bit prvorodka, ker nimaš malih zahtevnih škratkov, ki ti gotovo poberejo dosti energije že ko niste noseče, zdej pa sploh... veste kaj... izkoristite malo svoje tašče in mame in sosede za varstvo če se da... Js res zaenkrat uživam 100/uro, ko končam delat, skuham tisto kosilce za dva in pol loh dam tut noge v luft in prespim popoldne (kot včerajuser posted image ) Ko bo pa bebi zunaj si to res bolj težko privoščiš... ma pridejo pa druge lepe stvari, neuser posted image user posted image user posted image

Tolko zaenkrat... mejte čim lepši dan!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
30.4.2010 8:22:24   
Maxica
Naraščaj, sranje, nič fajn. Upam, da zdržiš še malo. Meni je ginekolog zadnjič, ko sem mu pojamrala glede otrdevanja trebuha, rekel, da popadek ima svoj začetek, svoje trajanje in svoj konec. Če samo takole otrdi, to ni to, ampak je treba pa takrat počivati in piti magnezij. Jaz sem si zdaj kar donat še nabavila, pa še šumeče tablete Mg pijem, se mi zdi, da je bolje. Res pa vse bolj na izi delam, je res še prezgodaj za iti rodit. Če te bo skrbelo, se pa le pojdi pokazat.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
30.4.2010 8:57:11   
meymey
Tudi jaz nekako mislim, da bo moj kak teden, dva prej... :)

A veste kaj pa bi se jaz smejala... ko se bomo vse debelo v juniju spraševale, zakaj za vraga še ne grejo ven!!! user posted image

Aja... včeraj sem imela še fotošuting s kolegico in naredili sva par lepih slikic, ki bodo za spomin na nosečnost user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
30.4.2010 9:12:01   
dvojčica6
meymey kak lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
30.4.2010 9:28:39   
nikcaa
JuTrrOOooOO.. in ena fejst dobra user posted image , da nas fejst prebudi...user posted image

malo sm podaljsala z lezanjem in cartanjem v posteljici...
moj user posted image pa naprej nina ker je z nocne prisel....
SONČEK je.... pa PETEK.... tako da super....user posted image user posted image uzivajte vikend in praznike.....
user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
30.4.2010 9:41:20   
čeb Maja
Jutro tudi od mene user posted image
danes sem zadnji dan v službi user posted image user posted image user posted image pol pa uživancija in gnezdenje...

Punce a smo se zmenile, ni porodov junijk do 1.6. - razen une, ki iamte 1.6. rok, greste lahko 28.5. rodit user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce počivajte, pazite nase...

meymey vidim, da je fotošuting uspel, ful maš lepega buškota user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
30.4.2010 11:01:42   
naraščaj
Hoj,

sem še kr tu user posted image user posted image

Ma sej sem vedla, da so lažni sam, mal sem res cviknla, ker nimam še nč prpravljen. Tko, da zdele že perem cunje, tist kar mam od tamale in pol še morm it dokupit, ker ugotavljam, da ni lih kaj dost za ponucat.
Pol si prpravim še seznam za lekarno in kupim kar pač od tam rabim. Pa k mami na podstrešje še morm po posteljnino in plenice in ne vem kaj je še kaj tam user posted image
Dans je pa kot običajno, otrdeva, sam ne na redne intervale. Ja pa tut jaz pijem MG in občasno še donat, ker me te šumečke drgač zapirajo, Donat pa odpirauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Tudi jaz nekako mislim, da bo moj kak teden, dva prej... :)

A veste kaj pa bi se jaz smejala... ko se bomo vse debelo v juniju spraševale, zakaj za vraga še ne grejo ven!!! user posted image

Aja... včeraj sem imela še fotošuting s kolegico in naredili sva par lepih slikic, ki bodo za spomin na nosečnost user posted image .

Men je v prvi user posted image G rekla, da je možn kej prej in tut sama sem si tko misla in lejga vraga sem rodila 9dni čez rok. Tko, da tut zdej ne prčakujem, da bo kaj prej. Čeprav se za par dni prej neb bunla. Da bi pa zdejje pa too much prehitr.
meymey, ful dobra fotka.

Spet je tko lep dan, izkoriste ga. V ulici, kjer živita moja starša majo tradicionalno stavljenje mlaja, tko, da bomo popoldne šli kaj pokukat, pa še kolegica bo tam.

čeb Maja, user posted image user posted image super za konec službe.

Nč grem gledat, kaj se na štedilniku dogaja

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
30.4.2010 12:26:18   
Zoja83
meymey jufka!!! user posted image  bo treba spet it, da me potem že zjutraj zgaga razveseli in polepša dan! user posted image
maxica jst sm tud sanjala, da mi je blo ime jaša ful všeč user posted image  sam je od soseda tamali user posted image
drugače sm čist okej...
inika84 vem, kk je...tolk enega dela, pa naj ne bi smel...držim pesti, da bo vse vredu
naraščaj sploh si ne znam predstavljati, kako bo potem, ko bom drugič noseča, mam že zdej tolk problemov sama s sabo. zato tebi in vsem drugo- ali večrodkam- KAPO DOL user posted image user posted image
meymey odlične fotke-kje sta se pa slikale?
pred/čez rok jst mam tud tak občutek, da bom na svoj rd. (10.6.) cela zjamrana, da bi že šla rodit, čeprav mi zaenkrat občutek pravi drugače... mam pa tudi filing, da bom fasala zunanji obrat, ker mali superman očitno ni pravi superman user posted image  čeprav včeraj po arboretumu in beljenju sobe (meymey me bo že kregalauser posted image ) se je prav prijetno raztegoval kr ene tri urce user posted image user posted image
toliko za zdaj, morm it mal pospravit user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
30.4.2010 12:32:24   
čeb Maja
zoja ... jufkaaaaa mmmm v konkurenci nasprot postaje a ne... mmmmmmmmmm
Ooo kakšne lušte si mi zdej naredila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
30.4.2010 13:09:52   
meymey
Aja... Jufka .... njaaaaaaaaaaaaaaami!

Zoja, slikale sva se pa na travniku na Vačah in na Sveti Gori (blizu Vač) ena cerkvica in planinski dom na vrhu hriba - ful lepo! Sej mi ravno ni bilo, ker sem bila fuuul utrujena od celega dneva, sam na koncu pa se je res splačalo...

Sej bi dala gor slike na forum, sam... mam jih na FB pa mi lah date na ZS ime in priimek, da vas dodam, če katero zanima :D.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
30.4.2010 15:40:11   
Zoja83
čeb maja jst sm na tem forumu glavna za lušte delat user posted image mam jih pa najmanj- da bi se mi kaj res zaluštalo v tej nosečnosti lahk na prste ene roke preštejem user posted image
kje ste vse? upam, da na sončku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
30.4.2010 18:04:32   
gajka
Evo, pokorno javljam, da sem še med živimi. user posted image Terena je zaenkrat konec, zdaj me čaka nekaj pisarniške obdelave, potem pa bo spet vse odvisno od prihajajočih projektov... user posted image

Se pa pridružujem klubu tistih z otrdevanjem trebuha (se spomnim iz prve user posted image , je bilo pa tega bistveno manj), pa bolečimi sramnimi kostmi (tega se spomnim iz prve user posted image ), pa bolečinami v križu in trtici (se tudi spomnim iz prve user posted image , je bilo pa tega bistveno manj), otekanju nog (v prvi user posted image nobenih problemov), občutkom, da mi bo trebuh dobesedno razneslo (tega se ne spomnim od prej)... Včeraj mi je ta mali (a bi mogla zdaj začet govori "ta večji"? user posted image ) hotel pobegnit, sem ga komaj ujela, ker zaradi bolečine enostavno ne morem tečt... user posted image Ja, je kar nekaj razlike med obema user posted image . Tokrat komaj čakam na prekinitev podnajemne pogodbe s user posted image (ker mi gre trebuh orng na živce user posted image ), priprav nobenih (no, ta teden sem v stroj z belimi cunjami vtaknila še 4 bele bodije od našega mulčka, da vsaj počasi cunje pripravim)... Še slaba 2 meseca... Sem že rekla, da bi si mogla te svoje občutke nekam zapisat, če bi me slučajno kdaj prijelo za še enega user posted image , ker resnično dvomim, da sem pripravljena še enkrat it skozi to... user posted image

Dovolj mojega jamranja za danes, se grem malo pred TV zleknit (ta velik in ta mali dec sta šla na jezero račke in labode gledat). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 30.4.2010 18:07:46 >

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
30.4.2010 19:43:37   
nikcaa
no, pa smo koncno spet doma... cel dan pohajkovanja...ni je vec kot dovolj...
s prijateljico na drinku, pa pri nasih.. pol sva sla z mojim user posted image v koper,
na markovec k enemu prijatlu in se k enemu prijatlu v Prade (blizu kopra)
tako da zdaj morem pa kaj postorit (likat)user posted image no ma sej gre kr hitrooo....
pol pa kresovatuser posted image .... ce bom mela sploh kaj volje...

zoja83- ti mas tud roj,dan blizu roka poroda?? tud jst in sicer 24.6-roj.dan, 28.6 PDP...
hehee..

tud meni so rekli da naj bi blo 14 dni prej, sam bog ti vedi....  eno je govorit...drugo pa....
no ja.. bomo vidli... ko bi bilo usaj res user posted image

nic... sibam likat... mejte se...dijoooo....

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
30.4.2010 20:16:37   
Bonnie_RR
Čer. user posted image

Mene je danes pričakal zajtrk v postelji, tako da se je dan res lepo začel...user posted image Drugače pa smo dan preživeli pri kolegih - malo smo pekli, otroci so se naigrali, vozili s kolesi, odrasli pa smo malo počvekali in se sprehajali. Bilo je prav lušno, pa tud že vroče. Js sem imela na trenutke občutek, da bom zgorela.user posted image Me že daje. user posted image Na srečo imamo rok bolj na začetku poletja, ker ne vem, kako bi js preživela, recimo, tisto najhujšo vročino, v takem stanju...user posted image
No, dopoldne sem tud en stroj tetra pleničk oprala in te so sedaj že lepo zložene v previjalni (da se malo pohvalim...user posted image ).

Trenutno počivam z nogami v luft user posted image (imam spet kar zatečene), tamali oz. kmalu že tavelik user posted image user posted image (upam, da že) spi, user posted image je šel na en drink, user posted image pa že smrči v svoji košari. Skratka, malo miru in tišine... user posted image

porod pred/po roku...
Prvič sem rodila 2 dni prej, ampak se samo ni začelo še nič dogajat. Skoz sem imela občutek, da bo kaj prej, pa sem rodila skoraj na rok, pa še to ne spontano. Sedaj upam, da bo vseeno kaj prej, ker se prav spomnim tistih tečnih in napornih zadnjih dni. Sem sama sebi že presedala...user posted image user posted image

lušte... Ful mi paše sladoled, pa večkrat (kot sicer) kaj sladkega.

otrdevanje... Se še dogaja, ampak imam občutek, da manj. Tiste, ki imate pa več problemov s tem, pa nujno pridno POČIVAT.

križ... Ta me pa vedno bolj muči...user posted image

Nič, lep večer in mirno noč vsem.user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 30.4.2010 20:20:29 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?