DaisyE
|
Dobro jutro od en dan zgubljene. Anonimna, hvala. Nič nisi zamorila teme, je fajn vedet take stvari. Se pravi, če jaz prav razumem, če ne bomo komplicirali in ga normalno prijavili in vse, potem bo dobil slovensko državljanstvo, rusko pa odpade. Če pa želimo, da bi imel dvojnega, moramo pa opozoriti na tisti sedmi člen. Zdaj me pa zanima, kaj menite? Plusi in minusi dvojnega državljanstva in kaj bi vi naredile? Sem bila tako prepričana, da itak ne more met dveh, da sem se s tem samo na začetku neki ubadala, pol pa nič več. Metulj333, kako ste pa vi do dveh državljanstev prišli? Ste najprej urejali slovenskega in pol drugega? Matejčika, božica... Ne se samo zarad mene s pirom silit. Nooo res. Pol ti bom pa dolžna, pa ne vem, kaj ti piješ. Pol bom mogla pa kako bloody mary vase vrečt, ko boste vi šli po otročka, al pa še hujše - naravno zmiksan pesin sok. Sonček33 helou. Ribica hvala za tikerčke. Sem malo oklevala, pol sem si ga pa naštimala. Kdaj pa, če ne zdaj. Zdaj mam tud za povišane količine cukra toleranco. Lari, zarja, arnejča, suzi in žiž komaj čakam, da vas vidim. Čeprav lari, zate verjetno spet predaleč, a ne? Knjigo bo pa kar Eva napisala, jaz pa lahko kak predgovor dodam. Kavica, čisto prav imaš! Jaz sem včeraj po netu brskala za kakimi članki o makedonskih posvojitvah, potem sem pa pri sosedih vse prebrala in kapo dol, za vso prehojeno pot. Je pa fajn, ker mate samo še par, par korakcev. Konc je že na vidiku. Saj zdaj bodo tud v makedonijo vso to pozitivno energijo začutili. Ni, da ni! Jaz sem tolk vesela zate. Upam, da ste lepo kresovali. Jaz sem kar malo pozabila, da je kres. Tia-na, a tako praviš ga Amiji serjejo? Zdaj jaz ne smem več poslušat od njih, da se ne bom spet razburjala. No, sicer me pa težko še s čim presenetijo. Sem gledala Ricky Lake. Ampak saj je res, veliko jih je, pa se prej med 2000, kot pa med 30 najde kakšna budala. Edino tisti otroc se ti smilijo, ki glih na njih naletijo. Pa beseda "smilijo" sploh ne more opisat tega, kar čutiš. Živel prvi maj!