DaisyE
|
Okej, da jaz še poslednjič okol tega državljanstva... Ko sva se midva odločila, da greva v Rusijo, je v množici debat, ki so se na to temo pojavljale, prišla na dan tudi debata o državljanstvu. Strinjala sva se, da mu ruskega pustiva. Nato pa, saj se niti ne spomnem več iz kje - ko smo se pogovarjali z ljudmi - smo prišli do zaključka, da ne more imeti dveh državljanstev, da mu naša država tega ne dovoljuje. Okej, case closed. Zato me zdaj tako zanima, kako je s tem. Če torej prav razumem, bo imel obe državljanstvi, pri 18. letu se pa sam odloči, kako in kaj. To se mi zdi čisto okej. Samo še vedno ne razumem popolnoma. Zakaj Eva praviš - v mirovanju, ali ti pa praviš, da imate dvojne pasuše. Kje je razlika? Kaj narediš, oz. ne narediš kot starš? Madona, tega sestavka pa še jaz ne razumem več. U glavnem, nočem kaj zabluzit. matejčika, sosedi so na MONu. Nikol nisem ziher, a me bo kdo iz RR kregal, če bom to napisala, pol jim pa kar sosedi rečem. Kavica, do zdaj si sploh nisem predstavljala, kako je z Makedonijo. Še enkrat, svaka čast. Jaz sem optimist. Tako daleč ste. Sreča ti bo tud naprej naklonjena. Gledam en krasen ameriški film. Žurirajo na ladji in pride ogromen val. kapitan ladjo obrne bočno na val (nisem glih navtik, ampak mislim, da bi blo boljš, če jo useka od spredaj al pa odzadaj), neki komadov ne uboga navodil in gre iz kabine ven, proti trupu, da bodo prišli ven pri propelerjih. Na poti jim umrejo vsi tujci, v tem trenutku so že pri samožrtvovanju enega, za boljši svet ostalih. Propelerje jim je seveda zalilo, čeprav se na tem področju ravnokar nekaj dogaja. Zdaj čakam, da se bodo lotili švasanja trupa čezoceanke , da si prebijejo pot na površino, ki je zaenkrat še nad vodo. Aha, preboj brez švasanja. Imajo celo mega rešilni čoln, ampak ravno zdaj bo ladja direkt na njih padla. Če verjamete. Pa to je super.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 1.5.2010 21:49:57 >