|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
29.4.2010 19:05:51   
Tia-na
Da se posvojiti tudi tri ali več, so pa v sorodu ... bratci, sestrice ... Za ene vem, da so pripeljali tri iz Ukrajine.
Naju čakata dva, bratec in sestrica in povem vam, da je kot v nosečnosti. Zadnji mesec se takoooooooooo vleče.

Komaj čakam, da mine ta dan na sodišču, da se spustim iz verig in začnem finiširat sobico, šoping itd.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 726
29.4.2010 19:14:17   
sonček33
Punce, veselim se z vsemi vami. Deisy... ma draga moja, kako je lepo prebrat, da bo zdaj zdaj dan D.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.4.2010 19:16:25   
tasa_m
Daisy lep datum imaš user posted image  user posted image vidva dobita vajinega sončka takrat, jaz pa začnem z novo službo. Ma, bom mislila na vasuser posted image  user posted image  

Tina...1,2,3 pa bo Avgust tu. O, jeah user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.4.2010 19:23:30   
m_o_i
malo sem se spet prisla pofenirat k vam user posted image

ce smem: tista ideja o pisanju knjige se meni splooooh ne zdi neumna!! dejte bejbe res razmislit mal okol tegauser posted image  

za situacijo bele kave jaz tudi posiljam pozitivne misli v univerzum, stiskam pestke in upam na najboljse user posted image
dejziki sem pa ze mislila predlagat, da naj pride malo med majcice 2010 pogledatuser posted image  v tickerju bi ti danes pisalo "still 14 days to go" user posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 729
29.4.2010 20:06:28   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Da se posvojiti tudi tri ali več, so pa v sorodu ... bratci, sestrice ... Za ene vem, da so pripeljali tri iz Ukrajine.
Naju čakata dva, bratec in sestrica in povem vam, da je kot v nosečnosti. Zadnji mesec se takoooooooooo vleče.

Komaj čakam, da mine ta dan na sodišču, da se spustim iz verig in začnem finiširat sobico, šoping itd.

Tia-na, a dva ti posvajaš? Nisem vedla! Super! Saj bo mesec kmalu naokrog! Kolko pa sta stara?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 730
29.4.2010 20:59:55   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Thaiss user posted image user posted image user posted image super za petek. Ampak jaz grem vizo rihtat. user posted image
imaš pa za naslednjič v dobrem user posted image ..pa lahko tudi pir na mesto kaveuser posted image

Sem jaz tud bolj za pir. user posted image Sonček in pir gresta lepo skupaj.

pa ne pozabi da bo še morje v ozadju user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 731
29.4.2010 21:17:12   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
ce smem: tista ideja o pisanju knjige se meni splooooh ne zdi neumna!! dejte bejbe res razmislit mal okol tegauser posted image  

Ma ja no, to bi bla uspešnica vam rečem user posted image Lahko bi ble vse vaše zgodbe s happy endi not..a kej tazga sploh pr nas obstaja na to temo?user posted image Pa DaisyE nč bat, slabš od Čepinove ni možnouser posted image

Ma dej no, sm čist not padla, nam že cel osnutek u glavi narjen...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 732
29.4.2010 21:24:12   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mi mamo pa datum! user posted image Sicer je kar 17. maj, ampak saj bo hitro. user posted image user posted image user posted image

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey .....user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii veselimo se z vami user posted image user posted image user posted image

Zarči, Gigika, Arnejči, Pija, topel pozdravček!user posted image

Jao, Larči lubek, pa kje ste vi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo nas Zarčica, stranski efekti tega super foruma in hvala dejziki, smo spet na kupu! Podpis mi je všeč! Močan objemček in lubčke od nas3!

Pa še Sonček se tu sprehaja!Objemček in lučka Lovrotu!

Daisy, 18 days to go, pdp pravi nokiuser posted image !user posted image
Seznam je ulalauser posted image  in fenice taprave-itq!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 733
29.4.2010 21:25:33   
Eva**
Mene moj mož že cel čas nagovarja naj napišem knjigo, sam še nisem odločena če bi jo ali naj še malo počakam

IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

Ma ja no, to bi bla uspešnica vam rečem user posted image Lahko bi ble vse vaše zgodbe s happy endi not..a kej tazga sploh pr nas obstaja na to temo?user posted image Pa DaisyE nč bat, slabš od Čepinove ni možnouser posted image

Ma dej no, sm čist not padla, nam že cel osnutek u glavi narjen...

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 734
29.4.2010 21:52:35   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Mene moj mož že cel čas nagovarja naj napišem knjigo, sam še nisem odločena če bi jo ali naj še malo počakam

go-go-go
tudi pri pisanju knjig vas bomo spodbujale!!!user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.4.2010 21:57:30   
Eva**
Dejzič takole

Kdaj vzameš otroka ven?
Mi smo našo takoj za tem ko smo vložili papirjena migracijskem in obiskali še zadnjič odvetnika.
En drug par pa je otroka dvignil naslednji dan, po dvigu potnega lista in obiska našega veleposlanika. To je čisto vajina odločitev. Itak ureja vse PAPA .

A se to oboje v enem dnevu zrihta?
V ponedeljek bosta vložila papirje na migracijskem in upam da bosta v torek šla po potni list od tam pa potem k veleposlaniku. Veleposlanika pokličita takoj ko uredita na migracijsker da mu povesta kdaj bosta dobila potnega za tamalega pa vama bo povedal kdaj naslednji dan lahko prideta.

Eva, a pol bi lahko šli že domov v torek?
Lahko ja , mi smo šli,

Kako pa se v domu zmeniš, kdaj ga prideš iskat?
Nama je pomočnica naročila naj ko bova prispela v dom pokličeva njo, ona je takrat po telefonu sporočila glavni socialni da je vse OK in da jo lahko dvigneva. Potem so zbudili tamalo jo iz domske uniforme preoblekli v "civilo" in že smo šibali. Ne pozabi vprašat če imajo kaj slik od tamalega in naj ti dajo krstne stvari. Jaz sem to želela imet ! Slikic seveda niso imeli krstne stvari pa sva dobila

A to ti oni povejo, kdaj lahko, al kar uletiš, al kaj?
Pomočnica ti bo rekla možete pojt po rebjonka

Saj me taksi do letala pele

Lahko pokličeš pomočnico ima ona enega šoferja, drugače pa imam jaz tudi neko tel št taksija ki baje spikajo engliš.

A ste šli na fligerplac z vlakom al z taksijem?
Midva sva imela šoferja, drugače pa so šli eni ki so potovali z nami z metrojem in potem z brzincem do letališča, so rekli da je bilo bp da je mali ful užival, eni pa z taksijem in jih je taksist zapeljal na napačno letališče tako da je bila cela panika. Taksi sta pa naročila v hotelu.

Kdaj ste javili na naš CSD? Jaz nisem z našo socialko nič v kontaktu odkar so nama papirje porihtali.
Jaz sem javila kar hitro, ne rabiš pa hitet, ker do njih nimaš nobenih zavez, oni ti morajo samo izpisat poročila tako da ne vem odloči se sama, mogoče jih po nekem času pokliči in povej da ste tukaj da boš takrat in takrat rabila poročilo in jim poreduj zahteve ki so napisane za poročilo

A mormo met kaj denarja za migrantski urad? Za naše veleposlaništvo?
Mislim da ne bi mogla moža vprašat, sicer pa vzamejo evre

NoKi
ali malčik dobi avtomatično slovensko državljanstvo? ali moraš to posebej urejat? oz.- kaj se zgodi z ruskim???? mu verjetno ostane al kak?
avtomatsko, po starših, rusko je v mirovanju hehe

no sem uspela na vsaj nekaj odgovorit

< Sporočilo je popravil Eva** -- 29.4.2010 22:01:30 >

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.4.2010 22:49:02   
DaisyE
Hvala Eva! Krasno! Bom verjetno še vseglih mail napisala. user posted image

Itak ureja vse PAPA .

Ne kod naše kuče! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, res hvala za odgovore.

Evo ja stigla kod kuče, pa najprej sem pošnofat.

Noki, tole z vrtcem bom probala neki zrihtat, samo je menda problem zaradi gužve. če ne bomo pa improvizirali. A vi ste dobili za vrtec? Kar se državljanstva tiče, pa mene tud zanima, če mu lahko rusko ostane. Rusi pustijo, okol naših pa nisem čisto prepričana. Eva, kaj to pomeni, da je na mirovanju? user posted image

Marta, a si poklicala kofetko? user posted image

Tia-na, saj bo hiter mem. A si me ti za pravnomočnost spraševala? Nama je naračunala peti maj, se pravi 14 dni.

Sonček in tasa_m user posted image user posted image user posted image

m_o_i, a pol praviš ticker? Naaa, ne smem pretiravat. user posted image user posted image user posted image Ampak tole s 14 dnevi se pa krasno sliši.

thaiss - dokler bo samo v ozadju in ne bomo mi v njem, je neprecenljivo. user posted image user posted image user posted image

Maisha, to s čepinovo maš pa tud čist prav. user posted image user posted image user posted image Čeprav se nikol ne ve...

Grem probat zdaj na balkon tako mizo prestavit, da bo signal do nje vleku...user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 737
29.4.2010 22:58:38   
marta82

Ofkorsdsm.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 738
29.4.2010 23:02:55   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ofkorsdsm.user posted image

Kaj sploh dvomim...user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 739
29.4.2010 23:06:39   
blanč
Dejzika daj še mene med fenovke prosimuser posted image A si za en pirček???

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.4.2010 23:26:45   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Dejzika daj še mene med fenovke prosimuser posted image A si za en pirček???

ebsolutli greš na feniranje. Ti, ki si mi prva moj stik z "rusom" zrihtala. user posted image user posted image user posted image Pirčkam že, miza na balkonu prestavljena, signal soliden. Zdaj pa resno... a greva na čvek? Odprem temo Zanašanje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 741
29.4.2010 23:27:37   
DaisyE
Uffff za 20 minut sem te sfalila!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 742
29.4.2010 23:30:48   
blanč
Ne nisi me, sem tu in tudi jaz happy. Sma z laro debatirale prej na dvojčkih in jaz odkrijem članek v današnjem srbskem časopisu, da so začeli prodajat zdravilo za vitiligo, ki si ga prej samo na kubi dobu. Grem na balkon pa v hladilnik po pir:):)

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 743
29.4.2010 23:34:18   
DaisyE
Se dobimo na čvek v tri dni... Še Laro povabi. Pa valjda ostali tud vabljeni.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 744
29.4.2010 23:36:55   
blanč
Larćiže spi jaz pa preučujem kubo:):) Pridem tja...

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 745
30.4.2010 7:11:56   
Anonimen
Daisy, super za datum!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo, še malo.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti-ana, a potem se plača 30.000€ za odvetnika, če vzameš dva al kako je to? 

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
30.4.2010 7:28:05   
DaisyE
Dobro jutro! Suzi hvala.

Evo babe, sem našla ukrajinski članek. Pa je kar fajn razloženo, kako gre. Mi do zdaj ni blo čisto jasno. Tina, ti jih itak verjetno poznaš. user posted image

http://www.jana.si/druzina-in-dom/otroci-in-starsi-/Posvojitve-biznis-z-otroki.html

Čeprav naslov! Bohseusmili!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.4.2010 7:41:18   
DaisyE

Kdaj vzameš otroka ven?
Mi smo našo takoj za tem ko smo vložili papirjena migracijskem in obiskali še zadnjič odvetnika.
En drug par pa je otroka dvignil naslednji dan, po dvigu potnega lista in obiska našega veleposlanika. To je čisto vajina odločitev. Itak ureja vse PAPA .

Evič, če torej ribjonka vzamemo po migrantskem uradu ven - naslednji dan lahko gre samo eden na ta urad in k veleposlaniku?

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 748
30.4.2010 9:01:35   
arneja
Dejzi, super za datum, 17. maj bo en tak preleeeeep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In se strinjam z eno punco, ki je napisala, da razmisli o tem, da bi napisala knjigo. Ker zares znaš izbrati besede user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 749
30.4.2010 9:05:12   
arneja
Lara, tudi vam trem lep pozravček nazaj user posted image user posted image user posted image . Je super videti stare borke spet na kupu, ne user posted image ? In še toliko se jih je že opogumilo za posvojitev user posted image .

Drugače pa vas na Dvojčkih tudi rada preberem, ste takšne carice, dva pamžeka, pa ve vse z lahkoto pošitamate user posted image . Se spomnim, ko je Noki pisala o svojem sprehodu u ugicami po dežju, jaz sem skoraj umrla od smeha user posted image . Pa Hedi me tudi blazno zabava s svojim stilom pisanja user posted image . Ma, res ste carice, takoj za temi posvojenimi mamicami tukaj user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?