|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
3.5.2010 11:15:27   
koala
bela.kava itak da bo vse kot mora bili, jaz pa telepatsko pošiljam sporočilo uradnikom, da naj takoj pošljejo papirje v Slovenijo. Et takuj!!!!!! Pa pestke stiskam za vaju.

Daisy z vama pa živčno odštevam. 

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.5.2010 11:41:08   
gigi1
En lep majski pozdravček vsem posvojenim mamicam in fenicam user posted image . Vreme bomo pa tud še zrihtal user posted image

Kavica navijam do plafona za papirje user posted image  user posted image  user posted image

Dejzika madoniš...o tem pa še nisem razmišljala. Po eni strani je res fajn, da bi imel Malčik oba državljanstva...samo tale vojska pa... Uffff user posted image
tickerček je pa mega user posted image  user posted image  user posted image . Doza cukra pa ob takih dogodkih v življenju tudi primerna user posted image .
Res upam, da se vidimo preden odpotujeta. Nekaj imam za Malčika user posted image

Tassi helou user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.5.2010 18:00:46   
Matejčika
B.k držim pesti, da čimprej odpotuješ na eno mesečni dopust v MK! user posted image  

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
3.5.2010 20:11:38   
DaisyE
Okej, po vrsti, ko hiše v trsti...

1ali, hvala za vsa pojasnila. Jeste, Irina je še vedno glavna. Zdaj pa problem! Midva tud nimava prevajalke za zadnji obisk, je rekla zdaj ob sodišču, da sva od zdaj naprej on our own. user posted image Kregana pa nočem bit. Me una v domu čist dovolj krega....

Eva hvala za mail in podrobna pojasnila, smpak se še nisem utegnila poglobiti, ker sem ga na šihtu sprejela, pa sem ga tam tudi pozabila... U glavnem, šta bi jaz bez vas?

Kufet, tole okol posvojitve si pa zelo lepo povedala. Ti dam vse prav. V bistvu je tud v Rusiji ista scena - bolj kompliciraš dlje čakaš. Največ je fantkov in otrok, ki niso slovanskega porekla. Je res, da se zadnje čase (od kar jaz sledim) posvajajo zelo majhni pokovci, načeloma ga prvič vidiš, preden je star eno leto, ampak posvojiš ga lahko pa šele, ko eno leto dopolni. In tud okol zdravja maš prav. pri starejšem otroku prej opaziš, če je kaj resno narobe. Mene je bilo tako blazno strah in sem šele potem ugotovila, da v bistvu nimam pojma, kako naj bi se otroc pri enem letu starosti obnašali in kaj naj bi znali. Zdaj ko jih malo opazujem, pa se mi že počasi svita. Ampak zdaj itak nimam več kaj, zdaj je moj in bo to tud ostal, ne glede na to, kaj pride.

Aja kavi, a si že kaj zatežila? user posted image

Špelin, vlak čez Ukrajino, s prestopanjem v Budimpešti pride s spalnikom za tja in nazaj, za eno osebo 324 EUR, čez Dunaj pa povratna 481 EUR za eno osebo (pa tule rabiš vizo za Belorusijo), take info so mi naši poslali. Dejansko sva za oba plačala okrog 380 v eno smer (spalniki vključeni).

Matejčika, hvala za pojasnilo. Me je čisto okupirala tale ladja in valovi, sem se odločila, da si bom šla navtični priročnik sposodit, če mi tega noben ne bo pojasnil. Tako me je matralo. Sem pa včeraj gledala 007 - ampak tale je pa razred zase, ne bom načenjala. user posted image

Koalči, hvala. Saj gre. Zame je praktično že vikend.user posted image

Žiži, ti si fini navijač! Seveda pridem 14., kako pa naj to zamudim? Zdaj me pa firbec daje user posted image Pa ne ga preveč srat, ker mi je pol nerodno, če so ljudje tolk prijazni do mene. Sem najbolj hepi, da je današnjega šihta konc - tolk so vsi veseli zame, da res ne veš več, kako bi se jim zahvalil...user posted image

Drugače pa nova na zalogi... Včeraj kupujem čevlje in smo se okol bona Prvi koraki zahaklali...

Jaz user posted image : Kak bon?
Ona user posted image : Ja tisti, ki ste ga v porodnišnici dobili!
Jaz najprej user posted image , potem pa user posted image : A ne, ne, ne, naš pa ni take sorte...

No, ker ni dodatno komentirala, potem nisva nadaljevali debate, kar je verjetno še bolje, ker drugače ne bi mogla trgovine ob normalnem času zapret, sem se pa pol pri mlinčki na obisku spomnila, da bi mogla rečt: Veste, našga je pa štorklja prinesla. Ampak tule bi verjetno pa tud že zame malo preterala. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.5.2010 20:25:15   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

khm, mmm, ne še ... če bom zdržala, bom telefonirala šele naslednji ponedeljek (da jim dam vsaj malo dihat). Ok, zdaj se od smeha po tleh valjajo vsi, ki me poznajouser posted image
bomo videli ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.5.2010 20:37:35   
Eva**
Ne rabita prevajalke, mi je tudi nismo imeli tako da brez panike

Midva tud nimava prevajalke za zadnji obisk

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.5.2010 20:44:19   
Eva**

Kufet, tole okol posvojitve si pa zelo lepo povedala. Ti dam vse prav. V bistvu je tud v Rusiji ista scena - bolj kompliciraš dlje čakaš. Največ je fantkov in otrok, ki niso slovanskega porekla. Je res, da se zadnje čase (od kar jaz sledim) posvajajo zelo majhni pokovci, načeloma ga prvič vidiš, preden je star eno leto, ampak posvojiš ga lahko pa šele, ko eno leto dopolni. In tud okol zdravja maš prav. pri starejšem otroku prej opaziš, če je kaj resno narobe. Mene je bilo tako blazno strah in sem šele potem ugotovila, da v bistvu nimam pojma, kako naj bi se otroc pri enem letu starosti obnašali in kaj naj bi znali. Zdaj ko jih malo opazujem, pa se mi že počasi svita. Ampak zdaj itak nimam več kaj, zdaj je moj in bo to tud ostal, ne glede na to, kaj pride.

Ej Dejzič a vaš že hodi?

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.5.2010 20:49:25   
tasa_m
Vas danes samo berem in navijam z vami... user posted image

Daisy odštevamo, odštevamo a ne?
Bela kavica.. močno, močno držim pesti,da bodo papirji čimprej v Slo. Naj pohitijo, noo user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.5.2010 21:19:17   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

khm, mmm, ne še ... če bom zdržala, bom telefonirala šele naslednji ponedeljek (da jim dam vsaj malo dihat). Ok, zdaj se od smeha po tleh valjajo vsi, ki me poznajouser posted image
bomo videli ...

Malo pa res...user posted image user posted image user posted image Ampak čisto pozitivno mišljeno.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.5.2010 21:25:06   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**
Ej Dejzič a vaš že hodi?

Se matra, ampak mu še ne uspe. V najboljšem momentu je naredu ene štiri korake tako, da me je samo za eno roko držal. Prava račka. user posted image user posted image user posted image Drugače bi pa on kar letel, pa ne ve kako. Če skrajšam, volje je dovolj, s tehniko pa še nista na ti.. user posted image

tasa_m, moram pogledat, če se je uni na tickerju že kam premaknu. Ga mam zmerom bolj na sumu, da je bil za daljše proge dizajniran, in bo zdaj kar skos pri glavi stal, ker je po njegovem mnenju že čisto na koncu (saj počasi bom tud jaz začela verjet).

Wajtkufe, jaz te podpiram tako ali drugače (čeprav potihem navijam za en prijazen klic, pod pretvezo, da te samo skrbi, če imajo ta pravi naslov od Ministrstva, ker naši skos neka imena ulic menjajo in ko ugotovite, da ga majo, pa ko ste glih na vezi, ne, pa saj veš, da ni problema, pa da bodo itak vse zrihtali, jim popolnoma zaupaš, pa to, ampak ker pač, kot si že rekla, ste glih na vezi... - KAKO KAJ KAŽE? user posted image ).

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.5.2010 23:17:44   
Ribica **
Dejzic, seveda, da je ze cisto na koncu, zato pa nikamor vec ne gre user posted image  

Drzim pesti za vse vas se naprej. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 811
3.5.2010 23:31:22   
bela.kava
dejzika a veš, da je tvoj scenarij verjetnejši od mojegauser posted image , uff da že enkrat dočakam user posted image

sicer pa imaš luštkan tikeruser posted image user posted image user posted image

tassi1, koala, gigi, Matejčika, tasa_m hvala za navijanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 3.5.2010 23:38:56 >

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.5.2010 6:43:03   
tassi1
kofi- še malo, drugač pa je dejzijin scenarij ful kul!! user posted image user posted image
Kar drž se ga!!
user posted image user posted image
Dejzi- kul tikerčekuser posted image A si že kaj nestrpna?? še malo, še malo,..user posted image user posted image
lep dan vsem, naj vam hitro mine user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 813
4.5.2010 7:43:50   
Anonimen
Še 14 dni!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
4.5.2010 7:59:05   
uškinamama
BELA.KAVA

user posted image

Evo ga, tvojega poštarja user posted image , daj pokliči, punce so ti dale super nasvet. Naslov pa to user posted image

Deyzi : imaš že vse pripravljeno? Še malo, še malo. user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.5.2010 9:04:18   
bela.kava
dobro jutro user posted image joj kako slaba čakalka sem jaz, pa nekaj dni še moram zdržat pred novim napadom na birokratsko utrdbo user posted image

uškinamama, glede na znano hitrost, je najbrž ta naš golob šele jajceuser posted image

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 4.5.2010 9:11:38 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.5.2010 9:16:17   
špelin@
DaisyE, hvala za vse obširne potovalne informacije user posted image user posted image user posted image user posted image
Še čisto malo in vajin sinko bo z vama, jupiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image Ja, zato dečko na tickerju nikamor ne "laufa" - ker je že tik pred ciljem user posted image

bela.kava, samo zate: user posted image

Kako kaj ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 817
4.5.2010 9:19:38   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

DaisyE, hvala za vse obširne potovalne informacije user posted image user posted image user posted image user posted image
Še čisto malo in vajin sinko bo z vama, jupiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image Ja, zato dečko na tickerju nikamor ne "laufa" - ker je že tik pred ciljem user posted image

bela.kava, samo zate: user posted image

Kako kaj ostale?

hvala špelin@ user posted image
Mislim, da ima jutri Matejčika prvi razgovor na CSD-juuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.5.2010 9:28:41   
črticaa

Črticaa, kolikor sem na sosednji temi videla, si ti iskala biološko mamo. Daj mi povedat (če hočeš seveda), a si lahko svoja dva prosila za pomoč? A se lahko z njima o tem pogovarjaš?

lahko se pogovarjamo o tem,..ampak je vsem rahlo neprijetno,.. zato ker vem koliko me imata rada in da se bojita da bi ju zapustila,...
tako da kljub 100% podpori in možni pomoči sem šla na to pot sama,... ker pač doma nimamo lih najbolj urejene odnose (zato sem se tudi odselila),... sem jia tudi težko povedala kaj sem zvedela,.. in sem kot ponavadi vrgla bombo ko je bilo že vse mimo

vem da bi jima lahko vse prej zaupala ,.. ampak ta vlak je nažalost odpeljal

će sem prov razumela potem čakaš na otroka iz Rusije 1 leto,... in to je to,... kako pa "zbereš" (čudno se sliši) svojega,.. a greš tja,.. a ga oni dodelijo???
a potem zdj predvidevam da že odštevaš dneve (upam da nisi kje napisala ker nisem brala celega foruma),... ja super poj bo pa lih hodit začel,... boš mela takoj vije vaje :)

sm ful vesela za vas,... vse da mate jajca da se sploh grete to,.. ker res predolgo traja in je mučno,.... splo pa tisto z 1 letomuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.5.2010 9:31:03   
uškinamama
BELA.KAVA - kakšno jajce neki user posted image , Skopje, Prizren, Podgorica, Sarajevo, Banja Luka so že za njim, do večera v Zagrebu in jutri zjutraj...voila...imaš pisemce...

Špelina- sem videla , da si bila v lendavi. Fanj , a ne? user posted image

Matejčka; bravo za jutrijšnji razgovor user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 820
4.5.2010 9:43:49   
RAKICA2007
prvo zjutraj, ko se logiram na RR, vas pridem pokukat;

jaaaaaa se premikamo user posted image user posted image user posted image  in vsa ta birokracija in čakanjeeee.... hmmm punce in seveda vaši možki ODLIČNI STE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Močno držim peste za vse... za klice, čakanje, in borbe z birokracijo....

V mislih in ''borbah'' sem z vami...

Mislim na vas... in vam pošiljam eeeeen veeeeliiiik kup

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 4.5.2010 9:44:26 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.5.2010 9:52:09   
RAKICA2007
sem razmišljala... če pa bo kdo na kofetkinega poštarčka user posted image ... bomo ga punceeee user posted image user posted image user posted image ... tako da kofetka... držiiiim pestke, da čim prej prileti tole pismo do tebe, če ne... user posted image

Matejčika... bo pa itaaak razturala na razgovoru user posted image user posted image user posted image

Dejzi... še čisto čisto malo... mislim, da sem jaz bolj nestrpna kot ti... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 4.5.2010 10:00:41 >

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.5.2010 10:11:24   
koala
bela.kava a boš rees čakala. Imam filing da bo pošta zdaj zdaj v Sloveniji, MORA biti!!!

dejzi zdaj pa sem že jaz nestrpna, tikerček pa je srčkan.

Matejčika razturaj jutri na razgovoru!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 823
4.5.2010 10:18:24   
gigi1
Daaan user posted image

Kavica še čisto malo pa bo pošta tukaj user posted image  user posted image  user posted image

Matejčika dobro se zmeni user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bo zagnana svetovalka na CSD in da boste hitro prešli prve birokratske ovire user posted image user posted image user posted image

Dejzič user posted image  sem te mogla mal zaintrigirat, da boš ja prišla user posted image

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 824
4.5.2010 12:15:18   
Eva**
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**
Ej Dejzič a vaš že hodi?

Se matra, ampak mu še ne uspe. V najboljšem momentu je naredu ene štiri korake tako, da me je samo za eno roko držal. Prava račka. user posted image user posted image user posted image Drugače bi pa on kar letel, pa ne ve kako. Če skrajšam, volje je dovolj, s tehniko pa še nista na ti.. user posted image

No superuser posted image , sprašujem ker naša ni, niti sedela stabilno, sedaj pa tako šiba da je veselje. Sva takoj ko smo prišli domov sva šle k pediatrinji je dobila D vit. za kostke pa je blo, seveda pa jo ja mami vozila še na fizioterapije pa doma sva potelovadle in je na božični večer shodila.user posted image To je bilo daleč najlepše darilo za vse 4.
No naša je tudi po kakšnem mesecu kazala pretirano voljo za hojo, vendar smo zavestno skrivali roke in smo res pazili da ni hodila ker so bile kostke zelo mehke in bi bilo lahko kaj narobe, saj je imela izrazit rahitisuser posted image user posted image user posted image . Pa se je vse lepo poštimalo in je ok. Ko je po novem letu prišla sama v ordinacijo k najini pediatrinji in ji rekla "Davo" (zdravo) je bla dohtarca tako šokirana da ni mogla k sebi, čudež za doktrino se je izrazila, jaz pa ponosna kot pavuser posted image user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?