|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
29.4.2010 11:41:32   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Punce, jaz sem jo poslušala z odprtimi usti in od mene se je slišalo, ja, ja, aha, a res, o kako lepo. Poleg sem imela solzne očke od sreče, pa kurjo polt, pa končno je življenje spet imela tudi sončno stran. Jz sem hotla že tist moment v Ukrajino.

Tile stavki pa opisujejo tudi mene. Ko (sem) pridobivala od vas informacije, bi tudi kr najraje takoj letela v Makedonijo po otroka. Pa saj to lahko potrdijo B.K in Eva. user posted image user posted image user posted image

Tina, vso srečo! In hvala za mail in tisto kar je blo not. user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.4.2010 11:43:24   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kako pa kaj poročenost sede? Jaz moram enih par prepričat, da je fajn. Se mi lušta fešte. user posted image

Dejzi, jaz tudi moje prijatelje in sorodnike fehtam, naj se že nekdo poroči, ker bi rada čagala! Midva sva jim že privoščila rajanje, nama pa nobeden noče. user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.4.2010 11:44:31   
Matejčika

Mi mamo pa datum! user posted image Sicer je kar 17. maj, ampak saj bo hitro. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skačem do stropa in se veselim, norim, čagam... Bom pir spila za vaš datum! user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.4.2010 11:46:47   
power girl
Da se spet malo oglasim.
Dejzi čestitke za datumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsem ostalim pa:držim pestke za vas,da se vse hitro in dobro reši.user posted image user posted image user posted image
Uživajte v prekrasnem dnevu

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.4.2010 12:08:57   
krtačka
Daisy suuuuuppeeeeeeeeeeeeerr, juhuhuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu power girl)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.4.2010 12:14:32   
blemma
Daisy, super novica, 17. maj bo pa itak tiktak.
Matejčika- bravo za datum in držim pesti, da bo hitro stekel postopek.
Bela kava- še malo pa bo user posted image user posted image user posted image

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.4.2010 12:32:02   
Tina1
koala hvala. Kar nekaj je treba dati skozi, ampak jaz na to gledam z veliko optimizma in dobre volje. S posvojitvijo dobiš ogromno enih izkušenj, veliko stvari se ne bi zgodilo, če se ne bi tega lotila. Ampak, se splača.user posted image

Tia-na čimprej se pozdravi, potem pa veselo na pot.user posted image Dnevi bojo hitro mimo, ko bo prišel vajin dan odhoda.

bela.kava, fenklub je z vama, papirji majo da so naslednji teden v Lj., če ne jih bomo pa me šle iskat, da se stvar porine naprej.user posted image

mismis hvala, sej moram priznati, da mi je mankal forumski čvek. Lepo je spet klepetati in brati, sploh pa se veseliti ob tako lepih novičkah.user posted image

Matejčika ni problema. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za dobljeno zvezo in datum. Zdaj pa samo korajžno naprej. Boš videla kako bo, človek bi kar vse skupaj premaknil za par mesecev ali pa prestavil v tri prestave višje samo da bi šlo hitreje. Jaz sem vidla, da čas neverjetno hitro teče, se parkrat obrneš in je mesec okoli.

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.4.2010 13:37:37   
Chokled
Daisy SUPER! Torej komaj čakamo 17. maj! user posted image

Bela.kava zate pa navijam, navijam, in držim pesti, da bodo papirji naslednji teden prispeli! user posted image

In seveda držim pesti tudi za vse ostale!

Life is about contentment

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.4.2010 14:24:04   
bela.kava
Vsem navijačkam super hvala, Matejčika, čestitam za sredouser posted image

(odgovor članu Chokled)
Neposredna povezava do sporočila: 709
29.4.2010 14:26:47   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mi mamo pa datum! user posted image Sicer je kar 17. maj, ampak saj bo hitro. user posted image user posted image user posted image

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey .....user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii veselimo se z vami user posted image user posted image user posted image

Zarči, Gigika, Arnejči, Pija, topel pozdravček!user posted image

Jao, Larči lubek, pa kje ste vi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 710
29.4.2010 14:31:50   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image

user posted image Pija76 - še razmišljajo kam user posted image
user posted image trenutno v obravnavi na slovenskem CSD
user posted image DaisyE - Rusija user posted image
user posted image 17. 5. 2010 - migrantski urad

user posted image Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

user posted image bela.kava - Makedonija user posted image user posted image
user posted image drug teden pridejo papirji v SLO

user posted image Tia-na - Rusija user posted image user posted image
user posted image v začetku maja sodišče

user posted image Matejčika - Makedonija
user posted image 5. 5. 2010 prvi razgovor na CSD

ŽE DOMA user posted image

user posted image Eva**
user posted image Slovenijauser posted image user posted image Rusija 2009user posted image

user posted image 1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

user posted image FENKLUB user posted image

user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis,

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 711
29.4.2010 14:50:50   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Thaiss user posted image user posted image user posted image super za petek. Ampak jaz grem vizo rihtat. user posted image
imaš pa za naslednjič v dobrem user posted image ..pa lahko tudi pir na mesto kaveuser posted image

Sem jaz tud bolj za pir. user posted image Sonček in pir gresta lepo skupaj.

Dan veselja. user posted image user posted image user posted image Bo res dan veselja! Meni se kar smeji. Hvala pupe (spet) za čestitke. Hotel mamo že rezerviran, za karte moram še poslat, jutri greva po vizo, pa zavarovanje zrihtat, potem pa menda bo. 17. maja mamo migrantki urad, pol je treba pa še k našmu veleposlaniku. Zdaj me pa neki zanima ali in eva - kako to zgleda? Kdaj vzameš otroka ven? Si ne predstavljam, da bi z njim po vseh teh uradih letala, ker bo verjetno že od vsega ostalega čisto zmeden. A se to oboje v enem dnevu zrihta? V ponedeljek. Glede na vse peripetije predhodnjih obiskov, bom jaz vizo kar malo z rezervo vzela (kakšen dan več). Eva, a pol bi lahko šli že domov v torek? Komaj, komaj, čakam. Kako pa se v domu zmeniš, kdaj ga prideš iskat? A to ti oni povejo, kdaj lahko, al kar uletiš, al kaj? (No saj kar uletet si ne upam user posted image user posted image user posted image ). Pa še, pa še. Bom kar en mail poslala, samo da malo zberem misli.

Matejčika bravo za datum! user posted image user posted image user posted image Dve leti res nista nič proti večnosti, sploh pa bosta hitro in učinkovito minili, ko bomo skos navijali. Tist z pirom naj pa le drži. Ga bom virtu častila. user posted image user posted image user posted image

Tina optimizem in dobra volja rulata!!!!!!!!!!! Men je tud očitno manjkal forumski čvek, pa bom zdaj za dve leti nazaj vse not spravila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa babe ful hvala in hvala in hvala. user posted image user posted image

Mišmišu, pa hvala, da se samo za nas logiraš. Eh, že nabiram... user posted image 14. se pridružim. Definitivno. Saj me taksi do letala pele...

Vajtkofi, a si slišala naše punce? Če drug teden ne bo papirjev tule, jih gremo pa v pondelk iskat!user posted image Kolk cajta pa leti letalo?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 712
29.4.2010 14:52:28   
DaisyE

Aja ali, tole je najbliže mama kuhat kar sem našla...
user posted image 1ali

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 713
29.4.2010 14:57:31   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Kako pa kaj poročenost sede? Jaz moram enih par prepričat, da je fajn. Se mi lušta fešte. user posted image

Dejzi, jaz tudi moje prijatelje in sorodnike fehtam, naj se že nekdo poroči, ker bi rada čagala! Midva sva jim že privoščila rajanje, nama pa nobeden noče. user posted image user posted image user posted image

Saj! user posted image Upam, da to berejo, ker se moje potrpljenje počasi izteka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 714
29.4.2010 15:13:10   
DaisyE
Pa še naprej...

Kolk cca. kušta ruski taksi? Ne bi ubožčka kar takoj na metro pelala...

A ste šli na fligerplac z vlakom al z taksijem?

Kdaj ste javili na naš CSD? Jaz nisem z našo socialko nič v kontaktu odkar so nama papirje porihtali.

A mormo met kaj denarja za migrantski urad? Za naše veleposlaništvo?

Na, zdaj sem pa počasi že na točki, ko bo treba rečt - Dejzi! Ne kompliciraj! Vse bo okej! user posted image

Ampak mam še neki na zalogi za vprašat, samo se moram prej ustrezno pripravit. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 715
29.4.2010 15:44:52   
Chokled
Saj! user posted image Upam, da to berejo, ker se moje potrpljenje počasi izteka. user posted image user posted image user posted image

Moje tud user posted image user posted image user posted image ! user posted image

Life is about contentment

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 716
29.4.2010 15:47:26   
ledenka
Pa še naprej...

Kolk cca. kušta ruski taksi? Ne bi ubožčka kar takoj na metro pelala...
bom probala dobit cifro tistega, ki ga naročiš. sicer ti običajnega ustavljanja na cesti ne svetujem, sploh ne z otrokom

A ste šli na fligerplac z vlakom al z taksijem?
glede na prometne razmere v Moskvi - svetujem z vlakom. do letališča rabiš lahko tud 3 ure z avtom

Kdaj ste javili na naš CSD? Jaz nisem z našo socialko nič v kontaktu odkar so nama papirje porihtali.

A mormo met kaj denarja za migrantski urad? Za naše veleposlaništvo?
za veleposlaništvo nič (vsaj tako je bilo), če pa že, se plača v EUR

Na, zdaj sem pa počasi že na točki, ko bo treba rečt - Dejzi! Ne kompliciraj! Vse bo okej! user posted image
res je user posted image

Ampak mam še neki na zalogi za vprašat, samo se moram prej ustrezno pripravit. user posted image
ti kar user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 29.4.2010 15:48:00 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 717
29.4.2010 15:49:36   
bela.kava
ajej Dejzika komaj sem se prebila skoziuser posted image
vse bo ok, prej ali slej ... no pravzaprav kar 17-ega user posted image

jaz sem na ruprutu, našla sem tudi eno staro...
KLIK in bog kako se zdaj smilim sama sebi (en me bo moral z metlo po tazadnji)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.4.2010 16:06:50   
Tia-na
Dejzi, za taksi sva midva dala od sirotišnice do letališča 1100 rubljev (cca 30 evrčkov), nama ga je naročila odvetnica. Ni tako zelo drago, je pa res, da ni bil ne vem kak luksuzen avto ...mislim, da je bla kar neka volga user posted image Najboljš, da ti kdo naroči taksi (recimo v hotelu) pa se tudi oni vnaprej on dogovorijo, koliko bo prišla vožnja, da ni nekih neprijetnih presenečenj potem na kasi.

Sva pa parkrat tudi s tistimi, ki stojijo ob cesti, potovala. S tistimi se pa itak da barantat, sam ne vem, če bi šla z otrokom z njimi do letališča.

< Sporočilo je popravil Tia-na -- 29.4.2010 16:08:29 >

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.4.2010 18:32:21   
DaisyE
OOO ajsi in Tia-na, hvala. Sem študirala, da bi kar unga naročila, ki je na metro karti naveden (english speaking operaters) in sicer od doma do hotela, pa od hotela do aeroekspressa, ki se mi prav dopade.

Evo, me je pobralo, od vsega hudega in sem se šele zdaj zbudila, tako da vam bo prizanešeno s seznamom vprašanj o obvezni opremi, za nedoločen čas. user posted image user posted image user posted image

Čoki, prevzemi vajeti v roke user posted image

Kavica, sem ga poslušala. Boga naša. Najprej user posted image , pol pa rupurute stran, Marto pobasat al pa ali, pa na en srceparajoči kufe (še boljš je pir user posted image ). Če mora ven, mora ven! user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 720
29.4.2010 18:37:01   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
bog kako se zdaj smilim sama sebi (en me bo moral z metlo po tazadnji)

Meni navadno to pomaga...user posted image

Še mau, še mau, samo še mau, pa boš v MAK. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 721
29.4.2010 18:41:39   
hektorina
Punce, jaz vam še vedno tak aplavdiram, da me dlani pečejo, hkrati pa navijam in držim fige...zato je mogoče moje ploskanje manj slišno! Držite se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 722
29.4.2010 18:53:53   
nokes
hoj, hoj,

dejzi, mene pa zanima, če boš letos, ko ti poteče posvojiteljski dopust, dala malčika v vrtec?? Ha? sej no, al imaš privat varstvo oz. babice s.p.? aja, 17. maj je res en lep datum! user posted image  tvoj PDP. user posted image

pa še: ali malčik dobi avtomatično slovensko državljanstvo? ali moraš to posebej urejat? oz.- kaj se zgodi z ruskim???? mu verjetno ostane al kak?

pa še: vidim, da boste ene posvojile 2 otroka, ali kako? hkrati? to se da? ali jaz kaj narobe razumem?user posted image

no, in itak: navijam!!!

aha, pa še to: bela kavica, glede dekoracije: ti to plonkaš al miže narišeš? fouš!user posted image

nokes

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.4.2010 19:01:55   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pa še: vidim, da boste ene posvojile 2 otroka, ali kako? hkrati? to se da? ali jaz kaj narobe razumem?user posted image

Če so sorojenci je prav, da ostanejo skupaj.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 724
29.4.2010 19:03:17   
marta82

Kavica, sem ga poslušala. Boga naša. Najprej user posted image , pol pa rupurute stran, Marto pobasat al pa ali, pa na en srceparajoči kufe (še boljš je pir user posted image ). Če mora ven, mora ven! user posted image

Kafetka čaki, te pokličem.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?