|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
27.4.2010 9:20:18   
benika
Kaj čmo narest v primeru dežja? Ker ne kaže lih obetavnouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
27.4.2010 10:20:53   
2ursae
a res user posted image ... pri nas je skoraj sončno

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
27.4.2010 10:23:58   
benika
Ni blema, pol pa pridemo na vaš konec. user posted image Če imate v >LJ sonček se zarad mene lahko komot dobimo tudi na Bizoviku.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
27.4.2010 10:31:13   
Nika v službi
Hja, pri nas je ponoči precej deževalo, tako da je zemlja razmočena, čeprav zdaj ne dežuje in tudi ne kaže, da bi (se jasni). Po moje Bizovik ni primeren, ker je večinoma v senci in je sigurno povsem mokro po tleh.

Benika, a je pri vas ponoči deževalo?

Dejmo se še slišat glede lokacije, recimo okoli 13. ure.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
27.4.2010 10:48:54   
benika
Benika, a je pri vas ponoči deževalo?

Jap. Zato tudi Gibi gib ni ravno pametna izbira, vsaj danes ne. Pa pri nas ful piha in ne dvomim, da se bodo kmalu prikazale dežne kaplje.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
27.4.2010 11:18:54   
Nika v službi
Aha, potem pa moramo res poiskati kakšno drugo lokacijo... zunanje variante torej niso najprimernejše, ker je zemlja po dežju razmočena. Ali se potem kje noter dobimo, recimo Arena?

Pri nas se sicer zdajle sonček kaže, tako da bi mogoče lahko tudi tvegali s kakšnim igriščem... ne vem. V Ljubljani so pred kratkim odprli neko novo igrišče, je baje tam nekje za Gospodarskim razstaviščem, osebno še nisem bila, ga pa ful pohvalijo.

Povejte še vidve, 2ursae in Benika. Jaz sem absolutno za srečanje, pa kjerkoli že to bo.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
27.4.2010 11:28:58   
2ursae
tudi jaz sem za srečanje, sem že vsa natempirana, da popoldne nekam gremo user posted image , rabim akcijo, doma se mi stalno neki drema. Gospodarsko razstavišče mi zveni ok, obstaja tudi Kodeljevo, le kafič ni neposredno ob igralih. Še vedno je opcija tudi Arena, v skrajni sili.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.4.2010 11:38:37   
benika
Men je čist vseeno, vidve se zmenita. Midva bova najbrž sama z Edotom, ker sta mulca na počitnicah pri tašči (razen če jih ne bova prej šla iskat).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.4.2010 12:18:31   
2ursae
jaz predlagam, da vseeno poskusimo zunaj, če gibi gib ne gre, pa nekje v LJ.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
27.4.2010 13:03:54   
Nika v službi
A rečemo Tivoli? Od 14:30 dalje? Pa se najprej malo poigramo na igrišču, potem pa klepet v Čolnarni. Kaj pravite? Če na dež prežene, nam še vedno ostane Arena.

Za ta novo igrišče ne vem, če ima kakšen lokal zraven...

Jaz grem pripravit kosilo, potem pa še pogledam, kako sta se odločili.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
27.4.2010 13:09:27   
2ursae
dežja mislim da ne bo, sem že malo pogledala ARSO in radarsko sliko padavin. Tivoli mi zveni kul, sem sama pomislila na to, pa se mi ni dalo pedlagat, ker moja dva mulca tam rineta vsak na svojo stran, ampak jih bom s svojo avtoriteto že sfolgala user posted image .

Se strinjam s Tivolijem, sploh, če bo pol na vrsti čolnarna, bom vzela kakšno žogo, da bodo otroc lahko po travi letal. Ob 14.30 mi ustreza.

Neposredna povezava do sporočila: 1486
27.4.2010 13:11:27   
2ursae
aja, še to: moja2 v Tivoliju ful rada po pesku rijeta, bom prinesla malo igrač za v pesek. Če bo še katera kaj prinesla, bi bilo kul...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
27.4.2010 13:21:20   
benika
Zmenjeno. Prideva!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
29.4.2010 7:58:57   
2ursae
user posted image mi smo včeraj res, prav zares šli v Benetke user posted image . Bilo je super, krasno, otroka sta bila zelo zadovoljna, sta tekala okol po trgih, okoli vodnjakov, čez mostove ... vlak in vaporetto sta bila itak zakon. Nam je pa čas tako hitro minil, da sploh nismo uspeli dat skozi izleta na enega od otočkov, pa v park tudi nismo šli - več ali manj smo po navdihu vandrali naokoli user posted image
Zdaj sem v službi čist user posted image , sem šla ob 1h spat, ker smo zelo pozno prišli nazaj - zvečer je v Benetkah itak najlepše user posted image .

Ko bom pri močeh, bom dala gor ene par slikc, upam, da že danes zvečer.

lepo se imejte

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
29.4.2010 8:16:26   
pety78
Vau, Benetke, zakon! Pa še ful lep dan je bil. user posted image Koliko je pa vožnje v eno smer?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
29.4.2010 12:01:54   
Nika v službi
No, 2ursae, to sem čakala! Tvoje poročilo iz Benetk.user posted image Upam, da je zdaj tudi U. prebil led in da bo v bodoče bolj prisluhnil ženinim idejam po izletih...user posted image

Pety, do Benetk je cca. 3 ure vožnje, ampak 2ursae je šla z avtom do Mestreja (torej, minus cca. pol ure) in od tam z vlakom naprej. Ta varianta pa je tudi zame nova, zato podrobno poročilo, prosim.

Mi smo pa včeraj praznovali Tomažev RD v krogu širše familije. Niki se je dogajalo na polno, saj je imela na igrišču poleg sestričen Sare in Mance še prijateljčke Miha, Luka, Pio, Naluja. So noreli s skiroji, se sladkali s sladoledom in na splošno uživali 300/h. Tudi moje fotke sledijo, ampak verjetno zgolj na FB.

Za piknik plac sem tudi malo pogledala in našla zanimivo stran, kjer imaš listiranih morje možnosti. Večinoma so plačljive, ampak cene niso pretirane, sploh ko se razdelijo na več oseb... vredno razmisleka. Aja, še podnapisi. V Tivoliju smo se s 2ursae in Beniko pogovarjale o organizaciji/ponovitvi poletnega piknika. Pa smo rekli, če bi tokrat šli mogoče na nevtralni teren, da ne bi vedno nekoga (kot takrat Beniko tik pred odhodom na morje) obremenjevali... Kaj pa ostale menite, ste za?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
29.4.2010 12:29:37   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pety, do Benetk je cca. 3 ure vožnje, ampak 2ursae je šla z avtom do Mestreja (torej, minus cca. pol ure) in od tam z vlakom naprej. Ta varianta pa je tudi zame nova, zato podrobno poročilo, prosim.

ja, ta varjanta z Mestrami je super - parkirnina pri štacjonu v garažni hiši je 8 € za ves dan, vlak do Benetk pa vozi na cca 15 minut in cca 15 minut je tud vožnje do tja. Potem pa iz beneškega štacjona hop v vaporetto (vožnja do Markovega trga 13 € za dve odrasli osebi, frockoti imajo zastonj) in v 25 min. si v najbolj obiskani lokaciji v mestu. Super je, ko bomo še šli tja (itak da bomo, ker smo dali 3 € za zemljevid mesta, ki ga je treba seveda čim večkrat uporabljat user posted image ), bomo spet parkirali na celini.
Sicer pa nismo rabili le 2,5 ure, ampak skoraj 4 - en dan prej je bil praznik in nismo mogli ničesar nabavit, tko da smo morali v Sežano po sendviče (kolovratenje po trgovini = pol ure), pa na benz postaji lulat in okol letat (= tričetrt ure user posted image - mi ni jasno, kako smo zapravili toliko časa za špancir okol benz servisa, pa ni bil velik, da ne bo pomote user posted image ). Naslednjič se bomo malo manj obirali - japajade user posted image .

Pa res lep dan je bil, tam je že kar eno mini poletje: ljudje so v japonkah, oblekcah, kratkih hlačah ... tko da Nika, še dobro, da si omenila vaš vroči Portorož, sicer zihr na bi šli v kratkih rokavih niti kreme za sončenje ne bi jemala s sabo. Pa sem oboje potrebovala. Danes sem v službi že v kratkih rokavih, sem že preklopila na za par stopinj višje temperature, moji sodelavci pa imajo še dolge rokave in jakne.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 29.4.2010 12:33:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 1492
29.4.2010 12:39:50   
pety78
A ni zakon to vreme. Sicer ne za dolgo...user posted image user posted image
Jaz imam dolge rokave, ampak tanjšo majčko, ker sem v prtličnih prostorih in not ni sonca. Čeprav je kar toplo. Imam pa tudi eno dolgo kiklo, skoraj do tal, mi tako fajn plapola ko hodim. user posted image Pa samo 10 EUR je bila. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
29.4.2010 12:43:53   
pety78
Benika, kjeeeee siiiiii? user posted image   Neki od Justa mela bi.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
29.4.2010 13:14:38   
Nika v službi
Jaz imam pa laneno tuniko (na hlačeuser posted image ) s tričetrt rokavi.user posted image

2ursae, koliko pa pride vlak za odrasle? Predvidevam, da so tudi tam otroci zastonj. Povzetek stroškov:

gorivo: cca. 60€
cestnina: 6,40€
parking: 8€
zemljevid: 3€
vlak: ??
vaporetto: 26€ (ker - kolikor vem - gre za enosmerno vozovnico)

Ocenjujem, da si U. olajšala za okoli 150€ - 200€, če upoštevam še nabavo materiala v Sežani, kakšno kavico ter sladoled v Benetkah, edini strošek, ki se bo sčasoma amortiziral, je nakup zemljevida. Če bi prej rekla, bi ti ga jaz posodila in bi prihranila 3€.user posted image Ajajaj, kakšno potratno ženo ima U.user posted image user posted image user posted image

Pety, kdaj greva na kosilo? Pa pladenj imam tudi še... hm, upam...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
29.4.2010 13:17:00   
pety78
Pety, kdaj greva na kosilo? Pa pladenj imam tudi še... hm, upam...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri ob 12. uri?
Poglej pod kosila za jutri, kaj bo dobrega. user posted image

http://www.harfa-restavracija.si/index.php?module=strani&stranid=24&dan=5

Neposredna povezava do sporočila: 1496
29.4.2010 13:20:17   
2ursae
nika user posted image , vlak je 1 € v eno smer na odraslo osebo (ja, deca zastonj), in ker mi, balkanski primitivci, nismo vedeli, da je treba kupljeno vozovnico še štempljati, smo se z neštempljano peljali tja, nazaj pa štemplali isti vozovnici - tako da smo italijanske železnice prinesli okoli za 2 € in si tako znatno znižali stroške user posted image . Cestnina je pa že 7 € ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
29.4.2010 13:32:48   
Nika v službi
A dej, no, še štrafungo ste riskirali! Ojej, ojej.user posted image

In kar 7€ je že cestnina... še nedavno tega (no, nekaj mesecev nazaj) je bila 6,40€... Kar 10% dvig, ti, ti, packi.user posted image

Pety, hm, menu mi ni všeč, se bova zmenili enkrat prihodnji teden.user posted image user posted image  

Torej, drži, da me ponudba za jutri ne navdušuje, ampak glavni razlog je časovne narave. Bolj verjetno je prihodnji teden. Bom spremljala ponudbo na netu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
29.4.2010 13:34:56   
pety78
No, le spremljaj jo in me obvesti, ko ti bo kaj teknilo. user posted image user posted image user posted image Pa še sladice so izvrstne! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1499
29.4.2010 16:38:25   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Benika, kjeeeee siiiiii? user posted image   Neki od Justa mela bi.

Mam robo doma, kdaj dostavim?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?