|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
22.4.2010 9:52:20   
ninocka
Na hitrco, ker mi bo vsak cas elektrike zmanjkalo - jutri pridem, guliverlandija 07.06. mi je OK (al en delovni dan).
Bom kasneje mal vec in bolj logicno napisala user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
22.4.2010 13:32:12   
Nika v službi
Jutri, petek, 23.04.2010 ob 11:00, coffee time v Borboni, Verovškova nasproti Zavarovalnice Triglav - 2ursae, Ninočka, Nika + dobrodošli tudi ostali, ki se lahko pridružite
http://www.borbona.si/?page_id=14

Guliverlandia, ponedeljek, 07.06.2010: 2ursae, Pety, Ninočka, Benika, Nika + dobrodošli tudi ostali, ki se lahko pridružite user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
22.4.2010 17:36:20   
2ursae
user posted image user posted image ju3 bo zame v službi zelo produktiven dan - pridem malo kasneje, ker moram še neki h G odnest, pol sestanek, pol pa naš kofi ... in že čas za domov user posted image . Ojej user posted image

se vidimo, ju3 bom poskusila biti točna, koj po sestanku priletim user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1453
22.4.2010 17:37:37   
2ursae
nika, sem pogledala link od Borbone ... prosim, ne se vsest tko, da bomo gledale zavarovalnico user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
22.4.2010 19:26:01   
ninocka
Jst pridem jutri ob 11h, mogoce malenkost prej. Upam, da mi bo ratalo Liana zadrzat zbujenega in da bo pol tam spal.

Mene je pa danes zacel bolet modrostni zob, potem pa se glava in se slabo mi je bilo. S tem da me se iz Crne vsak dan boli trebuh, napihnjena sem kot da bi bila noseca, pa se vsa mozoljasta...Predvidevam, da bom dobila M, ker pri Rubnu je blo isto user posted image
Edino tale zobobol...ce me bo jutri tko matralo, potem ne bom prisla, bom pa prej sporocila. No, me je tolk bolelo in nisem mela lekadola doma, da sem pol vzela Calpol...ki pa ni kaj prevec nucal. HB me je potem odresil oci, ko sta z mami neki prisla iskat in mi je podaril skatlo lekadolovuser posted image . Bi pa ubijala za ketonal, sam kaj, ko dojim  pa ne smem...user posted image

Aja, elektrike pa ni zmanjkalo, kljub obvestilu user posted image

Smo danes dobili mail s kmetije, baje se majo fino, vceraj so molzli krave in nabirali drva za taborni ogenj, pa na en hrib so sli. Upam, da jim danasnje vreme ni prevec zagodlo user posted image

Uzivajte, je priplezal k meni Ruben, ki bi moral ze spat, ampak je ocitno Samota na foro vrgel user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
22.4.2010 20:21:55   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
22.4.2010 20:28:35   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

nika, sem pogledala link od Borbone ... prosim, ne se vsest tko, da bomo gledale zavarovalnico user posted image

Bom poskušala najti primeren prostor, ki bo ustrezal temu kriteriju.user posted image Sicer pa - tista, ki bo prva tam, naj pač to dejstvo upošteva.user posted image

Ninočka, upam, da te zobobol mine in da se nama pridružiš. Sicer bova pa pač midve z 2ursae klepetali - o počitnicah, pa o počitnicah, pa o Toscani, pa Grčiji, pa spet o počitnicah...user posted image

Se že veselim jutrišnjega kofetka. Čau.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
22.4.2010 21:21:01   
A-N-J-A
valla-ja še jih imam, bom zmerila čimprej pa ti sporočim.Jih nimam v stanovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1458
22.4.2010 21:28:02   
teta beta
Dober večer na brzake!

Vam pišem z B.ovega računalnika, ker sta naša mala mojstra nekaj tolkla po mojem in mi inštalirala numerično tipkovnico in zdaj sploh ne morem pisat, ne morem niti do maila, ker geslo vsebuje znake na mestu, kjer se zdaj namesto črk pojavljajo številke itd. Če kdo pozna rešitev - prosim!
V glavnem, Anja, dobila sem paket, superge so "najbolj fantastične na svetu", zelene balerinke pa "najlepši čevlji na svetu". Pošlji mi TRR.

Guliverlandija - mislim, da sem že lani povedala, da mi je predrago.
Morm it, drugače smo mi še kar v redu, je pa B.ova stara mama v bolnici in je kar boga, se bojimo najhujšega.

uiživajte na kavi!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1459
22.4.2010 21:32:27   
benika
Morm it, drugače smo mi še kar v redu, je pa B.ova stara mama v bolnici in je kar boga, se bojimo najhujšega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.4.2010 9:20:05   
tažana
Kje jest hodim? ko gledam vsak dan tukaj gor ni nobene okrog, ko pa malo odtavam  imam pa ful za brat.

Ja, danes me ne bo. Sem namreč omejena na nožni pogon user posted image . Uživajte!

Guliverlandia:
hja... Tile izleti so pri nas bolj tako, tako. Če bi že naštimala Aljaža, da bi šel, bi imela občutek da ga ves dan mučim user posted image user posted image . Je namreč anti socialno bitje in gre najraje na izlet v majhnem številu- tako se mu ni treba prilagajat user posted image . Vi kar uživajte, jaz pa nestrpno čakam slike user posted image .

pridem  kdaj k brunarci, ko bom imela avto in bom lahko prišla sama- al pa če bo kakšen fajn film v kinu user posted image .

pety: mi bomo šli v nedeljo v volčji potok, kljub temu, da gredo z vrtcem. mora še tavelik otrok firbca napasti user posted image . Itak naša uživa, če bo lahko v vrtcu vse razložila, kaj vse je že videla.

lep pozdravček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.4.2010 9:25:34   
tažana
Evo o slabosti v avtu:
http://www.ringaraja.net/forum/trak-proti-slabosti-sea-band/m_5100438/mpage_1/tm.htm#5104239

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.4.2010 21:53:22   
spelka12
Dan oz.čeruser posted image .
Evo mali spi in imam malo časa, da vas preberem.
Bili smo pri dr. za pol leta - 7560g in 68cm. Vse ok.

Ko se boste kdaj dobile pri brunarci se bova mi2 tud pridružila, v lokale pa rajši ne hodim, mi še vedno kašlja.

teta beta za babi user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.4.2010 21:58:10   
Nika v službi
Dober večer!

Teta beta, user posted image user posted image user posted image user posted image za B.ovo staro mamo!

Danes smo 2ursae, Ninočka in moja malenkost realizirale prijeten klepet v Borboni brez pogleda na zavarovalnico.user posted image

Določile smo odgovorne osebe za naslednja srečanja:

- Gibi-gib ali Brunarica: Nika v službi
- babji čvek: 2ursae

Jaz se bom oglasila s predlogi po naši vrnitvi z Dunaja. Jutri nas torej ni, v nedeljo pa se javim. Uživajte!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.4.2010 9:05:24   
2ursae
hej :)

sem skočila sem, ker sem po mailu od prijateljice dobila še eno idejo za izlet, ki pride pa bolj v poštev v poletnih mesecih:

http://www.erlebnispark.cc/

sicer je bilo pa včeraj res ful luštno, mali Lian je takoooooo podoben Evanu, tak smejoči cukrček je user posted image . Nika, še enkrat hvala ta čaj user posted image .

Mi smo šli popoldne v Leclerc po lososa in Carte d''Or karamelin sladoled (imajo karamele ni da ni: Creme Caramel, Caramel s koščki mlečne karamele, Creme brule s karamelo ... pravi raj zame user posted image . sem si nabrala zalogo, naslednji korak je večji zmrzovalnik user posted image ) in še nekaj malenkosti, ki so nas na koncu prišle skupaj 100 € (Hofer, I love you better), smo se pa imeli ful luštno, tamala sta vlekla za sabo une košarice na koleščkih, pol smo pa počivali na klopci sredi regalov, U. je pa letal naokoli po stvari.

Nika, Movenpicka žal nimajo user posted image

Danes gremo v Predjamski grad (jeeee, U. je bil tako ZA, čim sem mu omenila, da imam kupone s popustom za vstopnino user posted image - taki so pač Gorenjci, anede), do tja mi3je z vlakom, U. gre z avtom, nas pobere na postonjskem štacjonu in gremo naprej z avtom. Luxus.

lepo se imejte, kjerkoli že boste user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 24.4.2010 9:06:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.4.2010 8:31:23   
A-N-J-A
valla-sem zmerla cc.14 cm

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.4.2010 12:14:14   
Nika v službi
Ojla!

Jaz se tudi čisto na kratko oglasim. Dunaj je uspel, imeli smo prekrasen dan, poln doživetij.user posted image Slike sledijo.

Danes bo bolj na izi, da se malo spočijemo: kosilo, kolesarjenje, kavica na letališču, midva zvečer kino.

Jutri gremo na morje, Portorož vabi. Ninočka, a ste vi že tam? Ti vržem en sms, pa se zmenimo za kavo, če boste tam.

Torek, 27. - se dobimo na Gibi-gibu? Po kosilu? Med 14. in 15. uro? Kaj pravite, je kaj kandidatk? Benika, pa še Just mi lahko prineseš.user posted image

2ursae, hvala, ker si se spomnila na naš Mövenpick. Pa user posted image user posted image za izlet v Predjamski grad. Vidiš, pa je le uspelo!! Sem prav vesela zate. Zdaj vidiš, na kaj pali U. - popusti.user posted image To se da pa povsod uredit.

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.4.2010 13:31:35   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Torek, 27. - se dobimo na Gibi-gibu? Po kosilu? Med 14. in 15. uro? Kaj pravite, je kaj kandidatk? Benika, pa še Just mi lahko prineseš.user posted image

jst user posted image , v Benetke gremo v sredo user posted image (vreme bo v torek namreč tako: http://www.weatheronline.co.uk/Italy/Venice.htm )... najbrž, ampak sem za mišji repek do tega, da prepričam U. user posted image . Sem malo pogooglala, kaj lahko v Benetkah počneš z otroci in se kar da najti.
Ja, popusti: se je U že domislil, da bi lahko tanakli v Italiji, kjer je cenejši benz user posted image - ni mislil resno, je bila le šala, a se mi je zdelo, da paše v to debato user posted image

upam, da se vidimo user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 25.4.2010 13:33:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.4.2010 19:25:07   
benika

Ouje, ouje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.4.2010 22:01:43   
ninocka
Moji otroci so samo popadali v pojstlo danes- celdan yraka,pomocpribetoniranju innic spanja pac naredi svoje user posted image

Mi smo cel vikend postavljali temelje za vrtno hisko - vceraj so kopali in navozili pesek, danes pa je bilo na vrsti betoniranje.
Men je celo ratalo opleti moje gredice rozic, it k sosedom na kavico in potem spit se enega bandidosa z njimi (zadnje case mi sumljivo pase alko,hm hm user posted image ). Jutri gremo s sestricno v arboretum, s sabo bomo vzeli se sosedovega malega (in itak, da sem Samotu vrgla pod nos, da HB, da imamo 7 sedezevuser posted image ).
Evan je v petek pripotoval s kmetije (Mami,meni ni bilo vsec user posted image ), otem je pa y navdusenjem povedal cele 3 stvari,kaj so tampoceli, tko da se zdaj ne vem. VEmsamo to, da so meli v sobi pajka in da ga je potem njihov vzgojitelj ubil, da je bil na kmetiji en tecen racman, ki je nagajal ostalim zivalim, da je molzelkravo in da jo je potem gospodatrica priklopla na en aparat in da mu mlecno (mlecni zajtrk - gres,mlecni riy...) ni bilvsec in da je najboljsi v vrtcu. Pa zadnji dan so peklikruh in so potem vsi pritekliz busa s tistimi vreckami, v katerih je bilkruh noter Mami, lej kaj mam,lej kajmam user posted image Evanov je bilpremalo slan,ker smo ga mogli ze v avtu probat user posted image

Nika,mi gremo v Lucijo sele v cetrtek,tko da lahko gremo na kavo naslednji vikend, ce boste sekaj tamhodili (al pa katera druga, seveda): Za Gibi gib pa ne morem rect, ker ne vem, kaj mamo v planu, sepa zna zgodit...
2ursae, a vama je bil vsec najin "kraj zlocina" user posted image Boljs bi blo, ce bi si ga sli ogledat na tvoj RD, ker bi meli se viteski spektakel zraven, ha ha...pa na poroko bi lahko uleteli...joj, ne povedat Urosu, se bo zasekiral user posted image user posted image user posted image
Spelka, Lian je mel 1 mesec nayaj 7800...velik fant je ze Oskar user posted image user posted image

Zdej pa sibam, me caka mozek in pa moj najljubsi vampir in pa najljubsi ubijalec nadnaravnih stvari...grrrrr user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
26.4.2010 9:19:49   
Pia67
Ojla, naju jutri ne bo, ker če bi šli na severni konec, nas najbrž ne bi bilo do 15. ure in bi ziher kje zabluzili. V mislih imam planirano kekčevo deželo itd. danes pobožno upam, da pridemo vsi trije kmalu iz službe in gremo v Arboretum. Nička sicer ni v vrtcu(zabava moje gojence in si daje duška na kompu), ker se mi zdi nefer, da bi vzgojitelji danes delali, poznam pa nekaj ljudi, ki so otroka pripeljali v vrtec, oni pa hajdi na lepše. V pomanjkanju varstva je vse možno. Tudi jaz dobim od srede naprej nekaj nesojenih uporabnikov, ker jih nimajo kam dati v varstvo, zavodi pa so zaprti. Nemuno mi je le to, da to izvem šele danes. Ta teden bo še naporen user posted image . Ker imamo koncesijo za 5 uporabnikov, bo kak novi v jesen dobrodošel. juhej, vse za promocijo, da smo dobri.
Hiška nas je pričakala v razmetanem stanju, vsa zaloga jestvin je bila v čednem kupu na štedilniku, na srečo pa jim ni uspelo prižgati plina in kaj zažgati. Popucali vse, generalka, posteljnina se veselo pere. Sizifovo delo ampak to spada v turistično ponudbo naše sosede. Mislim, da tudi pri nas po vlomu ni kaj dosti bolje. Glavno je, da nismo pogoreli user posted image . Pri sosedih na parceli podobno.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
26.4.2010 17:10:13   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nička sicer ni v vrtcu(zabava moje gojence in si daje duška na kompu), ker se mi zdi nefer, da bi vzgojitelji danes delali,

tudi jaz sem danes delala, kar precej nas je bilo v službi user posted image . So pa vzgojiteljice danes bolj na izi, v svojih oblekah, pa mislim, da so se za dopust prav lepo zmenile. Je pa res hudič v taki službi, kjer si težko vzameš dopust in vzgojiteljice zihr pašejo v ta kader. Men se dostikrat smili na ša P, ker ima male otoke in si pozimi praktično ne more vzet nege, ker so čakalnice stalno polne user posted image .

gibi gib: upute, molim user posted image , ne znam do tja.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
26.4.2010 19:12:25   
benika
gibi gib: upute, molim user posted image , ne znam do tja.

Po avtocesti do izvoza Kranj vzhod (izhod Šenčur, Brdo, Jezersko). Na krožnem križišču zaviješ levo ( 3 izvoz) proti Kranju. Se pelješ naravnost do naslednjega krožnega (2 izvoz- Kranj center). Se pelješ naravnost čez 3 semaforje. Potem boš prečkala en most (na levistrani je gostilna Arvaj) in na koncu tega mostu na semaforju zaviješ desno. Pelješ se naravnost ene 200m in na levi strani boš videla letni bazen. Na desni strani je potem eno makedam parkirišče. Tam parkiraš in na levi strani je igrišče.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
26.4.2010 20:44:48   
Nika v službi
Juhej, se vidimo jutri! Mi smo ravnokar iz poletnega Portoroža, šibam pod tuš z Niko, ni časa kaj več pisat. Mi3 pridemo zihr, mogoče pripeljemo še Nikini sestrični s sabo, bomo videli. Se že veselim kavice in čveka.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
26.4.2010 23:14:31   
2ursae
kul, kdaj pol: ob 14h ali 15h? Morda ob 14:30 user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?