ninocka
|
Moji otroci so samo popadali v pojstlo danes- celdan yraka,pomocpribetoniranju innic spanja pac naredi svoje Mi smo cel vikend postavljali temelje za vrtno hisko - vceraj so kopali in navozili pesek, danes pa je bilo na vrsti betoniranje. Men je celo ratalo opleti moje gredice rozic, it k sosedom na kavico in potem spit se enega bandidosa z njimi (zadnje case mi sumljivo pase alko,hm hm ). Jutri gremo s sestricno v arboretum, s sabo bomo vzeli se sosedovega malega (in itak, da sem Samotu vrgla pod nos, da HB, da imamo 7 sedezev ). Evan je v petek pripotoval s kmetije (Mami,meni ni bilo vsec ), otem je pa y navdusenjem povedal cele 3 stvari,kaj so tampoceli, tko da se zdaj ne vem. VEmsamo to, da so meli v sobi pajka in da ga je potem njihov vzgojitelj ubil, da je bil na kmetiji en tecen racman, ki je nagajal ostalim zivalim, da je molzelkravo in da jo je potem gospodatrica priklopla na en aparat in da mu mlecno (mlecni zajtrk - gres,mlecni riy...) ni bilvsec in da je najboljsi v vrtcu. Pa zadnji dan so peklikruh in so potem vsi pritekliz busa s tistimi vreckami, v katerih je bilkruh noter Mami, lej kaj mam,lej kajmam Evanov je bilpremalo slan,ker smo ga mogli ze v avtu probat Nika,mi gremo v Lucijo sele v cetrtek,tko da lahko gremo na kavo naslednji vikend, ce boste sekaj tamhodili (al pa katera druga, seveda): Za Gibi gib pa ne morem rect, ker ne vem, kaj mamo v planu, sepa zna zgodit... 2ursae, a vama je bil vsec najin "kraj zlocina" Boljs bi blo, ce bi si ga sli ogledat na tvoj RD, ker bi meli se viteski spektakel zraven, ha ha...pa na poroko bi lahko uleteli...joj, ne povedat Urosu, se bo zasekiral Spelka, Lian je mel 1 mesec nayaj 7800...velik fant je ze Oskar Zdej pa sibam, me caka mozek in pa moj najljubsi vampir in pa najljubsi ubijalec nadnaravnih stvari...grrrrr