Angel_Tian
|
Pozdravljene čveke, da vas na hitro predelam. Moj je šel v službo, Tiana sta mi ati in mami že v trg odpeljala, jaz pa grem še za njimi, da si ogledam še nadaljevanje dogajanja. Včeraj zvečer je otvoritev jurjevanja super uspela in vitez Tian je kar naprej hotel plesati z marjetico No, da vidim, kaj pa je kaj pri vas novega... klupko - v mladosti si lahko privoščiš biti večkrat noseča, tak da na ta način lahko tudi poskrbiš, da bodo zize večkrat trdne in velike Jaz sem se z mojih vedno norčevala, da so itak premajhne, da bi se povesile. Ampak Tianu je uspelo to čudo, jih je uspel toliko izzizat Tako, da zdaj v nosečnosti so se samo pokonci postavle, po rojstvu bodo upam malo večje, potem pa bodo tako spet nagnjene nekam dol Lepo si svojega raznežla in upam, da ti ga še uspe za kak pregled prepričat. Vprašanje kaj je krivo, če se ti glavoboli stalno ponavljajo. Saj lahko, da je samo stres, ampak še pri stresu ne smem rečt "samo". Naj se gre pregledat in naj se uredi, da bo ati imel mirne živčke, tudi ko detece ne bo kr tiho in pridno. Srbenje trebuha tudi mene muči. Pravzaprav me srbi cela koža, povsod. Kriva sem si sama, ker sem preveč lena, da bi se mazala Ampak se bom mogla, ker se direkt že luščim no. barvar - tvojemu divjaku se pa zgleda kar malo že mudi ven prit. Lepo, da si še v enem j.b. - kaj naj ti drugega rečem kot to, da uživaj moi - me veseli, da si tašči dokazala svoj talent z likalnikom Zdaj le glej, da ne boš še njenih cot pod roke dobila Joj babnce, jaz si še nikoli nisem trebuha merila, zato verjetno tudi zdaj nima smisla gromska - odlični izdelki Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, vidim eno veselo novico. Isabeaux čestitke. Evo, prebrala sem vas, komentirala vas nisem vseh (za spremembo enkrat ), grem zdaj v mesto. Zvečer se pa javim, če bo mali dovolj hitro zaspal in mojega še ne bo iz službe Uživajte tole sončno popoldne lepo nekje na svežem zraku.