|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
24.4.2010 8:10:11   
sabri
Uuuuu, prva sem, dobro jutro, hitro eno dobro user posted image , mala še spi, moj je prišel iz nočne tudi spi, jaz pa se zbudim in nisem mogla nazaj zaspat, ker je bebica zbujena in se ji dogajauser posted image . Ste me zdaj sprovocirale z obsegom trebuha in sem ga šla zmerit prvič v življenju tako, da razlike od prej ne vem, je pa 104cm. Se mi pa zdi, da je ogromen, sploh v primerjavi s prvič. Zdja grem pa pečt palačinke z nuttelo in orehi, pa skuhat kavico pa mali kakav naštimat in to je to zanekrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   [Brisano sporočilo]
24.4.2010 8:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
   [Brisano sporočilo]
24.4.2010 8:16:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4753
24.4.2010 8:27:31   
j.b.
isabeaux, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image , no zdej pa imaš svojo princesko končno v rokahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4754
24.4.2010 9:22:17   
sabri
Pa res, smo naenkrat pisale, mi ne ratauser posted image .
isabeaux: iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Smo majčice kar začele ane?!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
24.4.2010 9:24:01   
barvar
Isabeaux iskrene čestitke!
Punce, naša sezona se je resno odprla, tako da...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
24.4.2010 9:45:11   
klupko
Zivepo...bomo videli kako bo..je pa res da kot prvorodka ne bom čakala doma da mi otrok vn pogleda..sploh ker imam do porodnišnice 30km...ne bom pa hodila za vsak drek v bolnico, k moj bi kr šel sam da me neki špikne..bolj da sm tih k pol skos sprašuje če je vse ok pa če grevauser posted image

Kati...baje da se tud tamale joškice povesijo...no, sej bom lahko poročala če bo tema še aktualna čez leto-dveuser posted image user posted image

No, pa smo dobili še eno princesko...kaj je zdaj to, same punčke...fantki zgleda res čakajo na maj, babnce so pa neučakaneuser posted image

Jaz si raje ne grem trebuha merit...rit pa še manjuser posted image Bi šla rodit še isti dan od razburjenja. user posted image
Včeri sm oblekla posteljico za sinka in sm čist ponosno stala zraven in si predstavljala kako bo tam not pančkal..user posted image
Pa še torto sm nardila zvečer..višnjevo...najboljša sladica kar sm jih kdaj nardila...njamsi...baševa na polno... user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
24.4.2010 10:09:18   
emibu
Klupko- Ja to maš pa prau če vidiš žensko pr 40 z mlahavimi joški še ni neki uaau pr mojih prihajajočih 17 bo pa res mal hecno (je reku moj da mi jih kamot učvrsti po metodi saše lenderouser posted image user posted image user posted image user posted image )
Men gre pa na živce pr mojem k mama motor pač ne takga cestnga ampak onga za po blatnih stezah user posted image user posted image u glavnem težki je ful in učasih sma se dost prevozla (zdej sicer ždi v garažiuser posted image user posted image ) sam k se je šel kdaj sam pelat pa se mi spušču tam po takem odsekanem bregu da je bil  več u luftu k na tleh mi je šlo zlo na K... mislim a bo invalid pa otročka v vozičku rinuuser posted image user posted image user posted image Vidim da si ista reva s kilometri za v bolnici jst jih imam 40 v eno smeruser posted image user posted image user posted image
zivepo-kok sem lahko prebrala ja vrjetno bom naročila kr 120x60 nemislim se jst **** s temi parimi centimetri če pa mojmu kj nbo pasal ga pa nj da delat me lih boliuser posted image
moi-hvala za tole izračunavanje po teh izračunih mam 90 C aaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image s kjeuser posted image user posted image user posted image
kati-ja morš neki met da se ti lahko povesi sam jst sm kr dobr dobila med nosečnostjo iz nč na tolk da že zdej dol visijo?
user posted image user posted image user posted image isabeux čestitkeuser posted image user posted image user posted image
P
unce sezona se je kr fino že odprla dejste hitr no jst bi tut šlaaaa ajooiuser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
24.4.2010 10:22:50   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

user posted image user posted image user posted image isabeux čestitkeuser posted image user posted image user posted image
P
unce sezona se je kr fino že odprla dejste hitr no jst bi tut šlaaaa ajooiuser posted image user posted image

jest tuuuuuut!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
24.4.2010 10:28:44   
Sky3
Dobro jutro!

najprej čestitke novopečeni mamici! user posted image user posted image user posted image
joj, jst bi tut kr že šla počasi... ratujem hudo neučakana, ker se počutim čist nekoristno. štorasta in okorna u božje rame, non stop neki delam, pa nikjer ni nič videt, ko je treba kam pridet, se pa zaganjam in zagajnam v resnici me pa vsak polžek prehiti. user posted image bo kr pasal prit nazaj in stanja "čufta" v staro jst. pa dobr, sej ni več daleč... bomo že zdržale teh zadnjih par tednov, ane punce? user posted image
(čeprov ne vem zakaj, mi vsi "tapametni" dopovedujejo, da naj kr lepo neham sanjat, ker sm prvorodka in bom itaq rodila vsaj teden kasneje)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
24.4.2010 10:34:44   
Sky3
punce, kaj če bi nardile še neki seznam, kjer bi bile vse majčice naštete in bi ob rojstvu dobile kljukico, datum rojstva in mogoče podatke o malčku (spol...)??
tok, da bi vedle, koliko jih že ima svoje štručke in koliko nas še čaka nanje user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
24.4.2010 11:50:06   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Sky3

punce, kaj če bi nardile še neki seznam, kjer bi bile vse majčice naštete in bi ob rojstvu dobile kljukico, datum rojstva in mogoče podatke o malčku (spol...)??
tok, da bi vedle, koliko jih že ima svoje štručke in koliko nas še čaka nanje user posted image

Sej sem ga že nardila... dve strani nazaj je.user posted image Ni mi glih zdej, da bo seznam na vsaki strani, zato še malo počakam, da bo še kaka nova novička oz. nov podatek.user posted image Sicer pa brez skrbi, vse je pod kontrolo.user posted image Heheuser posted image

No, jst sem pa danes spala do pol enajstih!! Bom mogla začet spet hodit prej spat... sem šla šele ob pol enih in seveda sem bila ob devetih dopoldne še čist mutava v glavo.user posted image Zdej se grem pa najužnat, pol na hitrco en kornet poglodat (al pa dvauser posted image ), pol pa ne vem kaj bom počela... Sem šla v trgovino in opazla, da bi blo fajn mal auto od znotri spucat... Bom vidla, če se mi bo dalo... Drugače pa sam mal prestavim stvari in najdem tone praha, tak da dela mi ne bo zmanjkal.user posted image user posted image user posted image

Hmm... sem pozabla, kaj sem misla komentirat... bom mal kasnej user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 24.4.2010 11:51:18 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
24.4.2010 12:23:56   
Aninchy
Ufff... fajn sem se najužnala golaža in makajonovuser posted image , zdj pa mal pokomentiram s kornetom v ustihuser posted image

isabeaux - ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- jst bi že tud kr šla mal v Rim pogledat, čeprav sm čiiiist med tazadnimi...user posted image

emibu - brrr, kr zmrazi me, ko pomislim na motorje... Jst pravm, da 4 kolesa so zakon! user posted image Sem prav vesela, da moj ni nč kej zagret za take stvariuser posted image no, držim pesti, da se bo tvoj po bregu sam furu in ne premetavu!user posted image

zivepo - hmm... še slikali so jo, ko je umiralauser posted image ojej... a se je lepo nasmejala?user posted image Meni je januarja umrla prababica, ampak nisem bila zraven, tak da nimam izkušenj kok je bit ob enim, ki umira... ziher ni luštnuser posted image
Drugač sem ti pa fauš user posted image za toplice! Meni se tak lušta it nekam mal namočit, pa moj noče, ker je slišu, da za mene naj ne bi blo dobr...user posted image
In, jaaa, (dvignem roko) še ena ljubiteljica gresa!!user posted image

Mmmm, kornet je šel....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
24.4.2010 14:34:48   
Angel_Tian
Pozdravljene čveke,

da vas na hitro predelam. Moj je šel v službo, Tiana sta mi ati in mami že v trg odpeljala, jaz pa grem še za njimi, da si ogledam še nadaljevanje dogajanja. Včeraj zvečer je otvoritev jurjevanja super uspela in vitez Tian je kar naprej hotel plesati z marjetico user posted image

No, da vidim, kaj pa je kaj pri vas novega...

klupko - v mladosti si lahko privoščiš biti večkrat noseča, tak da na ta način lahko tudi poskrbiš, da bodo zize večkrat trdne in velike user posted image user posted image user posted image Jaz sem se z mojih vedno norčevala, da so itak premajhne, da bi se povesile. Ampak Tianu je uspelo to čudo, jih je uspel toliko izzizat user posted image user posted image user posted image Tako, da zdaj v nosečnosti so se samo pokonci postavle, po rojstvu bodo upam malo večje, potem pa bodo tako spet nagnjene nekam dol user posted image user posted image

Lepo si svojega raznežla in upam, da ti ga še uspe za kak pregled prepričat. Vprašanje kaj je krivo, če se ti glavoboli stalno ponavljajo. Saj lahko, da je samo stres, ampak še pri stresu ne smem rečt "samo". Naj se gre pregledat in naj se uredi, da bo ati imel mirne živčke, tudi ko detece ne bo kr tiho in pridno.

Srbenje trebuha tudi mene muči. Pravzaprav me srbi cela koža, povsod. Kriva sem si sama, ker sem preveč lena, da bi se mazala user posted image Ampak se bom mogla, ker se direkt že luščim no.

barvar - tvojemu divjaku se pa zgleda kar malo že mudi ven prit. Lepo, da si še v enem user posted image

j.b. - kaj naj ti drugega rečem kot to, da uživaj user posted image user posted image

moi - me veseli, da si tašči dokazala svoj talent z likalnikom user posted image user posted image Zdaj le glej, da ne boš še njenih cot pod roke dobila user posted image user posted image

Joj babnce, jaz si še nikoli nisem trebuha merila, zato verjetno tudi zdaj nima smisla user posted image

gromska - odlični izdelki user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, vidim eno veselo novico. Isabeaux user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke.

Evo, prebrala sem vas, komentirala vas nisem vseh (za spremembo enkrat user posted image ), grem zdaj v mesto. Zvečer se pa javim, če bo mali dovolj hitro zaspal in mojega še ne bo iz službe user posted image
Uživajte tole sončno popoldne lepo nekje na svežem zraku.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
24.4.2010 14:47:10   
emibu
angel_tian- jst se skos mažem zutri zvečer pa se tut luščim sploh po trebuščku??user posted image user posted image

no midva greva vrjetno u Rijeko v torek gledat one motorjeuser posted image ,čeprau ko se boma danes zvečer pogovarjala mam že plan kak mu bom začela dolgovezit da jst sm si tole mal bol mirno predstavlala in ne lih neko dirko motorjevuser posted image čeprau je še reku da po dirki grema mal za obalo pa tko sam men se res nda it tist gledat? čeprou mam drugač ful rad motorje...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
24.4.2010 16:49:27   
Meemee
isabeaux - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trebuh - če ste si ga vse izmerile, si ga moram pa tudi jaz user posted image 101 cm Hi hi. Prav fini je user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
24.4.2010 17:54:08   
biba88
babnice moje!!!!!
mene neki šraufa mam krče v spodnjem delu trebuha bolečina se širi v križ, pa pol me požene na veliko potrebo!!! a so to lohk popadkiuser posted image user posted image
jooj jest še nebi rodila sem komaj 34 teden in 6dni in avtoa še nimava svojga

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
24.4.2010 18:05:43   
emibu
biba tut men se to dogaja no že k nekikrat se mi je zgodil pa še nisem rodila tak da upam da niso popadki,lepo počivaj pa meri si če bojo redni itd.

mene bol zanima zakaj usakih 15 minut morm it lulat grrr

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
24.4.2010 19:26:27   
biba88
no men se je umiril!!!! bed sem že misla da grem v rimuser posted image user posted image user posted image pa sem tamali rekla da ne še ker nimamo še avtka!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
24.4.2010 19:29:05   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

zivepo - hmm... še slikali so jo, ko je umiralauser posted image ojej... a se je lepo nasmejala?user posted image

Ti si zmešana!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emibu
- midva sva bla kašne dva mesca nazaj v Logatcu kr so meli drifterji trening in je mali noreu kot zmešan. Všeč mu je dretje avtov in cviljenje gum. Direkt po fotruuser posted image
Mene je edino mal zmotlo da to greš na Hrvaško..js si zdej ne upam več nikamor za več kot urco vožnje, ker nikol ne veš kdaj te prime..če bi pa rodila na dirkališču, bi blo pa itak zakonuser posted image user posted image

No, morm se pohvalt da sta od moje torte ostala sam še dva koščka, ker pričakujem kolegico in moža na obisk, pa se bosta mal posladkala...ostalo je pa vse že šlo po drugih poteh (beri vame in lubija) user posted image user posted image
Smešna sem si ker so mi vse stare majce glih nekak do popkauser posted image Še dobr da sm navajena nosit spodnjo majco, drugače bi bla zdej težka.. Joj punce..men je ful lepo bit noseča in videt nosečnice, ampak vse me mine ko poleti vidim nosečnico z majčko do popka in pol ji tist spodnji del vn gleda. user posted image
Al pokaži celega al ga obleci celega.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
24.4.2010 19:55:15   
Mariana
Pozdravljene Majčice,

naj se še tukaj pofočkam.19.4.2010 sem rodila lepo pupiko. Vse ok in se že cartava doma.
Me je pa porod prehitel, rok je bil 17.5.2010. Teža 3120, velikost 51 cm.
Držim pesti še za ostale in želim vam vse dobro.

lp Mariana

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   [Brisano sporočilo]
24.4.2010 20:31:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mariana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
24.4.2010 20:58:40   
emibu
Jah sej ja a nej na dirkališču rodim? mislim usaj slišal se nebo mojga dretja in jamranjauser posted image user posted image
Sam punce jst sm kr gibčna za žensko v 9 mescu pa k je večino nosečnosti preležala? nogo dvignem kam češ.. no dans sem jo za vrat dobila sam pol ni šla dol in sm se že misnla dret po bajti nj mi en pride pomagat sam mi je ratal k moj bi tak znoru da bi vidu ka delamuser posted image sam če sm se pa mal mogla razgibat me tko hrbtenica boli...Vem pa da vaje ne ponovim več nogo dvignem sam še do pravega kota in bastauser posted image No tut podepiirat se mi je ratal čeprou natančno podepilirano je sam tisto ka lahko vidim iz strani tle naravnost pod trebuhom je pa bogve kajuser posted image user posted image
Moj se zdele naje pol pa pridejo okupacije z mojimi nasveti o najinem izletu ( seveda sem se zato zdepilirala in namazalo s tiisto kremco k najbol diši še u spalno srajčko sm se spraula da bo mal bol popustliv)

Ups prhaja grem zdej ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4773
24.4.2010 21:00:04   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

no men se je umiril!!!! bed sem že misla da grem v rimuser posted image user posted image user posted image pa sem tamali rekla da ne še ker nimamo še avtka!

no  vidiš kak mala uboga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
24.4.2010 21:00:50   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

zivepo - hmm... še slikali so jo, ko je umiralauser posted image ojej... a se je lepo nasmejala?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?