fiška33
|
Huh, Moi, dober link za modrce, ne bi si mislila ... zdaj me samo zanima, v keri štacuni lahk preverim, če je 90A res to to . Sploh nisem pomislila, da se v to smer spreminjajo velikosti košarice. Ker podprsni obseg je šel res lepo gor, no pa vsi ostali obsegi tudi . Sem si zadnjič kupla šiviljski meter, izdelala tabelco v wordu in vnesla vse bistvene obsege. Tako hujšam že od rane mladosti - s prehrano, telovadbo, vago in metrom . Jaz se namreč že pripravljam, da grem nazaj dol. Hehe, predvčerajšnjim mi je šlo kar na jok, ko sem se v trgovini poslavljala od Tuševih sladkarij . Drugače pa, trebuh 107, iz cca 70 (10 dni do roka), rit pa 115, iz cca 100 (+25 kg) . Barvar, me veseli, da se je s tabo in bejbijem vse v redu končalo! Pa zdržimo še do maja, a ne? Gromska, ti kar prilimaj še kako slikico tvojih izdelkov! Daj nam malo lušt naredi, no . Jaz sem si za jutri kar mamo naročila in prinese mašino s sabo. Rjuhici za stajico in prevleke za povštrčke mi je že sešila, rada bi pa med posteljico in oknom obesla še temno modro debelo zaveso - v bistvu prevleko za čez kavč, da Vesne ne bo svetloba prehitro budila in da ji pozimi ne bo mrzlo direkt od okna padalo v posteljico, pa bova prišili un trak, da se bo prevleka lahko obesla na karniso. Štajerka26, čestitam za pupiki ! LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 24.4.2010 0:12:07 >
|