|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
25.4.2010 22:23:05   
klupko
A_T...mislim...kaj na rečem drugega kot LOL! Da smo vse za postrelit? Še ena taka pa pridem gor k vam na razpravo o tem.user posted image
Za ozadje pa nimam besed...jaz se bi mu nasmejala v fris in začela z nekimi hinavskimi forami tipa "kok operacij pa že ma ta za sabo, a ta živi v solariju, a misliš da take babe gledajo za fotri kakršen si ti.."user posted image user posted image user posted image user posted image #Pa še da bi ona morala poslušat vsak dan to kar jaz poslušam, bi hitro zbledela tale lepota."user posted image user posted image user posted image
Ej, ampak kar je res, je res...moški so z marsa...

Zivepo...sožalje za avto..žalostno res kok je folk žleht. user posted image Kasko tud najbrž ne bo kril vsega ane? Pa da se take stvari dogajajo nam ki glih najbolj rabimo dnar. Mislim..user posted image
No, pa sej bo...sm slišala da ni dobr po toplicah hodit med nosečnostjo zarad glivic in vsega.user posted image Bolj varno je bit doma.user posted image

Js sm pa mela obiske učeri in dans, moji so celo prespali tako da smo meli pestro. Ker je višnjeva torta že včeri pošla, sem zdej spekla sadno krostato za svojo ljubezen. Bom slikco prpopala če mi rata.user posted image
On pa dela popoldne, pa me je lepo prosu če gre lahko na pijačko z družbo. Sm rekla kr pejt še mal med ljudi, potem bova itak oba zvezana doma ob tamalemu.user posted image user posted image
Ko pride domov ga pa čaka dišeča žena in sladica. No, torej dve sladici.user posted image   Matr, bo treba kalorije kurt.user posted image user posted image
Drugače smo pa že na 14kg plusa. To mi deli.user posted image Po porodu se bom pa tepla po glavi ker nism tip ki hitr zgubi par kil. Ah ja..life''s beautifuluser posted image user posted image

Evo slikca http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=148224 user posted image

< Sporočilo je popravil klupko -- 25.4.2010 22:36:57 >

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
26.4.2010 7:19:51   
elaaa
Oj!

Mi se še vedno plazimo. Hvala za vsak klik.

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Lp.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
26.4.2010 8:17:24   
sabri
Dobro jutro vsem, je že sonček in me že kar vleče ven.ž
A_T: mi gremo danes popoldan in jutri zvečer domov, blizu Šentruperta, to je kar daleč od tebe al ne?  Tale tvoj pa rad špika a, znaji bit deci včasih žleht, zato moramo bit me tudi malouser posted image
živepo: sranje za gume, čeprav se to rado dogaja, sploh po LJ.
klupko: to je pa ena lepa romantična krostata, ki bo tvojega zihr na hrbet vrgla, potem je pa lahek plenuser posted image .
Nič grem počasi ven, mene tudi kar nekaj matra vsak dan, včeraj mi je prav najedalo, pa ne vem, ali je zdaj težje, ali se pri tamali nisem obremenjevala, kdaj grem rodit. Zdja pa vsi nekaj gledajo vsak dan pa se pripravljajo, jao.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
26.4.2010 8:19:29   
j.b.
Dobro jutro!!!

Za nami je en čudovit dan, in še en lep se nam obeta. Sem pravkar preverila zunaj na termometru kaže neverjetnih 22 stopinj (sicer pa je pred hišo kjer je termometer ful zatišje in sonce je že na vso moč uprto vanj user posted image user posted image user posted image ). Bo krasen dan. Dela imam spet poooolnooooo... U soboto oprala in posušila 5 strojev, dans me čakajo še tetra pleničke za speglat, hjuuuj sej jih je sam 30, na kupu pa to ful velik zgledauser posted image user posted image user posted image . Zdele šibava v mesto nest na CSD papirje da dobimo dinarčke ... Pol morem spravit salame v skrinjo (by the way so boooožanske, upam da jih ne pojem prejuser posted image user posted image user posted image ), kupit potrebno za 15 korit rož, to mam namen dans posadit ... pa fabjon bo treba začet farbat ..., vrt me še čaka ...
ehhhh.... pa če bi si kej pustila za jutr, pa za sredo, pa za u četrtek ... de mi nav dovgčes na porodniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, sem super dobre volje, pa že na vsezgodi super lačna?! Nemorš verjetuser posted image user posted image user posted image

zivepo, hjoooooooj user posted image user posted image user posted image user posted image de bi jih vn z gat stresu kdor se izživlja nad avti, pa kaj jim je avtek naredu???!!!user posted image

Klupko, priiiidna, jest bi tut pekla ko bi kdo pol jedu. Sva sama, in sladice na pladnju počas kopnijo, morem še psu in mačku malo dat da se ne frderba ...user posted image user posted image

AT, bi jest tvojga deca sunla u rit, bo on vidu suhice zdej na ozadje devat, si nej pa še zvečer suhico dobi ko se mu bo zahotl ... Grrr, oprosti so mi kr kocine začele pokonc stat. Pa sej so mende tut naši deci krivi da nas zdejle takle lepo napihujeuser posted image user posted image user posted image Ampak mu ti znaš "s politiiko" vzbudit slabo vest, vem de ti bo ratal, go girluser posted image

Nč, šibava u mesto, upam de ni mgle doluser posted image

Ful uživajte!!!

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
26.4.2010 9:41:45   
bubolin
Pozdravljene.

Ja danes zgleda da bo en supeer dan - upam, da bo res temu tako user posted image Sonček že sije na polno tako da ga bom zdele izkoristila in šla s sestrično nekam na kavico na sončka user posted image
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image Lepo se crklajte s svojimi sončki.

j.b. - uuu ti si si pa zadala opravkov za danes user posted image kar pusti si še kaj za jutri - da ti ne bo dolgčas user posted image

mere trebuščka - noo sem si ga pa še jaz izmerila in sicer meri 109 cm.

barvar - čestitke za obletnico poroke. Jooj jaz tudi zjutraj spolh ne morem več dolgo spati.

petruscha - čestitke za selitev. Uuu zdej pa uživanje, a nee? user posted image

morje - mi po moje letos ne bomo šli nikamor (nama finančno najbrž ne bo zneslo, glede na to da sva se ravnokar selila), če pa znese bi pa šla kam za kakšen dan jaaaaa user posted image

A_T - tale tvoj dec pa nima glih pošlihtan v glavi. Ahh ne sekiraj se. Mu boš že vrnila user posted image

Lep dan še naprej, sedaj pa šibam na kavico.

Adijooooo

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
26.4.2010 10:33:30   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Pa sem rekla samo: "kak češ". In to je bilo dovolj, da sem jih potem 5 minut poslušala, da me ne more več gledat, mene in mojega frisa, da sem tečna, da naj že grem enkrat rodit in da če smo vse tak tečne, da nismo za kaj drugega kot za postrelit... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si pa zelo prijazno reagirala. Jaz ne vem, če bi lahko bila po takih besedah mirna user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
26.4.2010 11:13:37   
emibu
Dobro jutro souser posted image

Pri nas je sonček sto na uro in nebo brez oblačkauser posted image user posted image Sm si že prvoščla mlačn tuš pri odprtem oknu vam rečm filing k na morjuuser posted image Učeri sma šla pol na Trojane oba sva bla prvič in nama je blo zelo ušeč.Edino gužva taka da jooooj sma se napokcala pice lignjev krofov sladoleda...skratka usega prevečuser posted image user posted image dans si pa morm it neke čevle kupit ker mi je use premalo u teh teniskah bom pa lih zgorela tak je vroče.

katy83-glede počitnic še nobene bol konkretne odločitve,nočeva v hotel ker če mali nebo zizu al pa karkoli mi je bol ušeč apartma da mu lahko kaj segreješ itd. u hotelu je pa to bolj use na uro in basta tak da iščema apartma nekje tle blizu (crikvenica,Rijeka...)Mi bomo šli konec avgusta vrjetno če nas prej kej ne zagrabi ati ma itak rad senčko in pivo (se razume) tak da bota z malim ministrirala pod drevesi med tistimi urami 12-4 bomo šli pa not ker bo za malega preveč vroče jst se bom pa potem spet od 4 dalje parla na sončkuuser posted image user posted image

zivepo-joooiiii upam da čimbolš tole zrihtate z gumami ka so eni ludje pr*sci nouser posted image user posted image
angel-tian-mam jst tut od garnier men se zdi eno kremo una neka švicarska formula al kaj hm..dobr d si me spomnla se morm it namazat stuširala sm se namazala pa ne moj trebuh je res grd no kr take suhe flekce kože mam sploh k mal nategnem kožo grozaauser posted image
joooj tegale bi pa jst nabila da mi reče da smo za postrelit user posted image user posted image user posted image bi prščla gor pa ga jst ustrelala no sam pol bi ti reva ostala samohranilka zto nebom drugač pa brca  u rit pa na marsuser posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
26.4.2010 11:42:03   
m_aja
moški - jaz se sploh ne sekiram ker tak bv vsi so isti noben nas ne razume me zanima kak bi blo njim č ebi bli noseči sama sebi sem napoti valda da more on tudi občutit kdaj pa kdaj to sej je on tud ata ne user posted image

danes je moje dete donošeno uradno user posted image   HB zdaj lahko grem rodit in bom brez skrbi no sam še prej morem knjige vrnit v knjižnico user posted image drugače bo opomin katastrofalen user posted image

vsem mamicam  pa iskrene čestitke in veliko prespanih noči

čau bau se še potem kaj oglasim

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
26.4.2010 11:46:39   
farina
najprej čestitke vsem, ki ste že rodileuser posted image . jaz še imam 4 dni do roka, no ne kaže da bom rodila, bom kar zamujala kot je videti.
AT in Fiška, kak kaže za sredo?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
26.4.2010 13:22:11   
fiška33
Hej Farina user posted image . Te že kaj panika? user posted image Včeraj sem mečkala Patrika od WBM, tako da jaz komaj čakam, da dobim Vesno v roke user posted image .
Jaz sem si danes končno pripravila torbo, sicer pa pričakujem, da bomo zamujali, tak da, ta teden še pri nas ne bo nič user posted image .
Za sredo.. A_T ima pregled ob 9h, jaz imam CTG ob 9.30, tako da smo načeloma zmenjene, da se slišimo. Če pri meni ne bo gužve, potem bom za ob 11h verjetno že fraj, A_T pa tudi. Te obvestim kako in kdaj bova midve fertik.
Kaj Katy83, ti se že kaj voziš okrog s Timotejem? Prideta vidva tudi do Pohorske?

Ja, da še malo pojambram ...moje noge nimajo več gleženskih kosti, v prstih na rokah pa imam mravljince user posted image . Še 8 dni do PDP, računam, da bom zdržala, čeprav menda traja tudi 2 tedna po porodu, da otekline zginejo ...

Grem na teren, mejte se!

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
26.4.2010 13:56:21   
m_aja
punce jaz mam problem mam dve mali muci včeraj skoteni pa ju je mamica zavrgla zdaj pa jih jaz hranim ampak se samo dereta mam pa prav dudo za muce pa nadomestno mleko ampak ne vem kaj jima je da se dereta user posted image ma kera kake izkušnje 

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
26.4.2010 14:13:32   
milena2222
Pozdravček!
Tako, ctg za mano,vse v redu,je pa ta mali spet zaspal nekje na sredini...Popadkov še ni,sem imela tudi vaginalni pregled in sem še čisto zaprta!
V glavnem,datum za CR dokončno določen,sej boste vedle ko me več ne bo na forumu, sem v bolnici...hihi
Lep dan vsem

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
26.4.2010 17:35:44   
m_o_i
user posted image user posted image user posted image
vceraj, 25.04. se nam je ob 4.25 rodil nas soncek Miha,2940 g tezak in 48 cm velik. pocutiva se OK. to je zaenkrat to, vec pa, ko pridemo iz P-upejmo, da ze v sredo-drzte pesti!
majcica julka8
user posted image user posted image user posted image

se en majcek je ze med namiuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
26.4.2010 19:38:38   
j.b.
oooo lej jo julko8, ta pa mal prehitevauser posted image user posted image user posted image user posted image . Rine med aprilčiceuser posted image user posted image
Draga novopečena mamica, čestitke, želim vam ogromno sreče in zdravjauser posted image user posted image user posted image . Pa da vam bo novo življenje lepo zlaufaluser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
26.4.2010 20:06:39   
Teja K
Pozdravljene majčice!

Vidim, da grem na morje, pa kr enih par klizne k aprilčicam. mislim halooo!!!!

Isabeaux čestitke user posted image user posted image user posted image

Julka8 čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sem vas na hitro prebrala...

Angel T ... no koment kar se tvojga tiče user posted image  Men se zdi, da imajo moški en hormon, ki jih zmeraj tišči v neko idiotsko stanje...

Mere trebuha... se mi zdaj ne da... prav zaprav se mi nič ne da...

Smo se vrnili iz morja in me je tašča že uspela razpizdit, po poti je to uspelo tudi bodočemu atiju... še dobro da je David moj sonček user posted image ... dans bi lahko klala če bi hotla!!!!

Upam, da se jutri zbudim boljše volje... pa vas potem pokomentiram !!!

Lep večer

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
26.4.2010 20:48:34   
biba88
IZVIRNO SPOROČILO: m_aja

punce jaz mam problem mam dve mali muci včeraj skoteni pa ju je mamica zavrgla zdaj pa jih jaz hranim ampak se samo dereta mam pa prav dudo za muce pa nadomestno mleko ampak ne vem kaj jima je da se dereta user posted image ma kera kake izkušnje 

maja nujno kupi mleko ki je namenjeno za take primere imajo ga v vseh živalskih trgovinah, vendar dvomim da ti bo uspelo ker sta še premajhni....

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
26.4.2010 20:52:32   
biba88
maja svetujem ti da pokličeš v kakšni azil kjer imajo izkušnje z ročnim hranjenjem...ali pa v veterinarsko ambulanto....vendar ne upaj preveč...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
26.4.2010 21:06:46   
m_aja
upam da bota preživeli malo pojeta ampak premalo mam prav nadomestek smo ga kupli upam da bota preživeli

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
26.4.2010 21:26:46   
biba88
maja ne upaj preveč ker sta enostavno še premaliuser posted image user posted image user posted image svetujem ti da poleg mleka jim masiraš trebušček in umivaš zadnjik z mokro toplo vatko da stimuliraš prebavo...nadomestek mora biti ogret....nadomestek mora biti taprsaavi za mačke do 14 dni imaš za več starosti....držim pesti da ti uspe....morajo biti na toplem ker ni mame da bi jih grela...fajn je če maš kako krzno doma alli pa pliš da jim daš če jih nimaš v hiši in so zunaj je fajn termafor sam pazt morš da se ne shladi....držim pesti
julka8 čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
26.4.2010 21:36:30   
farina
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Hej Farina user posted image . Te že kaj panika? user posted image Včeraj sem mečkala Patrika od WBM, tako da jaz komaj čakam, da dobim Vesno v roke user posted image .
Jaz sem si danes končno pripravila torbo, sicer pa pričakujem, da bomo zamujali, tak da, ta teden še pri nas ne bo nič user posted image .
Za sredo.. A_T ima pregled ob 9h, jaz imam CTG ob 9.30, tako da smo načeloma zmenjene, da se slišimo. Če pri meni ne bo gužve, potem bom za ob 11h verjetno že fraj, A_T pa tudi. Te obvestim kako in kdaj bova midve fertik.
Kaj Katy83, ti se že kaj voziš okrog s Timotejem? Prideta vidva tudi do Pohorske?

Ja, da še malo pojambram ...moje noge nimajo več gleženskih kosti, v prstih na rokah pa imam mravljince user posted image . Še 8 dni do PDP, računam, da bom zdržala, čeprav menda traja tudi 2 tedna po porodu, da otekline zginejo ...

Grem na teren, mejte se!

helou, panika me še ne, čeprav diham težje, no kot prava nosečnica,pa zaprtje me spet muči, bomo vidl kak bo v petek, ko imam ctg,
ja lahk se dobima načeloma ob 11ih,dajta me poklicat ko končata..
iiii, malega patrika si cartala, jaz pa dans 8MESEČNEGA SOSEDovega fantka,kak je to sladko...komaj čakam...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
27.4.2010 8:43:20   
barvar
Dobro jutro. Kje ste zaspanke??? A ste vse praznično razpoložene? Jaz bom spet cel dan sama, ker moj dela user posted image user posted image user posted image .
Pa zjutraj sem se zbudila cela polomljena, kot da bi me kdo pretepal ponoči user posted image . Se vidi, da se dan D že bliža in ne moremo več biti kot rožice...
Lepo se imejte danes in pridite se kaj oglasit, da ne bom sama tu klepetala user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
27.4.2010 9:19:53   
Sky3
Dobro jutro punce user posted image !

Evo, sm frej in malo slabše vreme je poskrbelo, da tudi doma. sej paše, ker sm "prisiljena" počivat, ampak bi pa vseeno pasal soček in kak prijeten izlet v naravo. no ja, pa drugič.
ta teden se od mene pričakuje naredit še zadnjih par izdelkov za faks, da jih naslednji teden oddam in se pomenim glede ocen - bi morala s tem met načeloma opravljen letnik. sm bla pa včeri kr huda, ker je en profesor butast pogledu, ko sm rekla, da ne nameravam še enkrat obiskovat njegovega seminarja, ker sm nalogo uspešno opravila že lani...se je potrudu, da bi mi slabo vest vzbudu in začel z govorom "lahko bi ne zaradi ocene ampak znanja..." bla bla bla. mislim, a si res ne zna predstavljat kako cca. se počutim in kaj me čaka. ja najboljš, da zdele do zadnjega hodim k njemu na seminarje in potem samo "skočim" do P rodit in kr hitr še v istem dnevu nazaj na faks. malega pa kr pustim nekje al kako?!?!?!!! matr!
mi kr naraste pritisk, k se spomnim pogovora... sm mogla delit z vami tle, da se mičken ohladim. kaj mate ostale študentke tut kako podobno sceno?? sej se trudim ne gnat k srcu, ampak vseeno... kak cepec! nardila bom naloge, ki jih še nisem in to je to. dokazovala se in znanje nabirala bom pa spet naslednje študijsko leto. pika amen. user posted image

maja, sm prebrala o tvojih mladičkih... dej javi, kako jima gre - res držim pesti, da jima rata! mogoče pa le bosta dovolj borca in bosta s tvojo nego in skrbjo uspela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
27.4.2010 9:39:11   
biba88
drage moje majčice!

mam en problem! včeraj je pri nas potepuška mačja mama skotila 4 majhne mucke, ker sem pod streho vzela že 4 potepuške muce si jih ne morm privoščitiuser posted image user posted image ne bi jim mogla nuditi udobja in nege, ki si jo zaslužijo! prosim če bi katera želela vzeti mucka naj me kontektira, tista , ki ga pa ne more vzeti bi pa prosila da povprašate znance ali koga, ki ga poznate, če bi nudil domček mladim nadebudnežem!!!!!!

LEPO PROSIM ZA POMOČ, DRUGAČE BODO KONČALI V AZILU KJER JIH LAHKO EVTANIZIRAJO (HUMANO USMRTIJO)

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
27.4.2010 10:51:30   
milena2222
Dobro jutro vsem!
julka8-user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!

Barvar- ti predlagam,da glede na to,da si danes sama, da počneš kaj takega kar kmalu ne boš mogla več user posted image Jaz ful rada pečem,pa razmišljam,da bi se lotila kakega peciva,glede na to,da ne vrjamem,da se mi bo po CR kak mesec ali dva dalo kaj po kuhinji vrtet...
bibi88- držim pesti,da muce najdejo topel dom.Jaz sem imela dve,pa je obe povozil avto in so tekle solze...sem se zaklela,da jih ne bom več imela ,ker mi je bilo tako hudo!

voziček GT 3- lepo prosim,da se mi javi tista,ki je pred časom tu napisala,da bo kupila ta voziček,vendar bo lanska kolekcija in zato ful ugodna cena.Kolegica ga namreč kupuje....

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
27.4.2010 10:59:54   
petruscha
Ojla!

Čestitke Julka8user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Težave v novi hiši se kar vrstijouser posted image : radiator v otroški sobi ne dela user posted image user posted image , pa še odtok mi je začel v kuhinji puščat in sem imela že poplavouser posted image user posted image user posted image . A za pralni stroj sem že povedala,... mislim, da neuser posted image ,... skratka včeraj sem hotela dat prat perilo, pa dotok vode ni delal ( pokvarjena pipca za vodo),... je moj dragi že popravil in zamenjal zadevo, tako da se perilo že suši. No, pa še ena je bila včeraj: sva šla z mojim še predsobo kupit, pa jo je moj popoldan odšel iskat in, da jo bo pričel sestavljati,... in glej ga zlomka. Dali so nama napačno barvouser posted image user posted image user posted image , jutri pridejo kar sami na dom iskat oziroma zamenjat za drugo (vsaj nekaj HB).

Že prejšnji teden so se mi dogajale podobne nesrečeuser posted image user posted image : naročila dormeo vzglavnik, pa se sploh ni napihnil in sem ga morala poslati nazaj, pa napačno barvo previjalne komode so mi naročili v Pikapolonici, pa še poškodovano stranico je imela, .... pa na Siolu so mi rekli, da ne morem imeti interneta na novem domu- skratka 6 ljudi, s katerimi sem se pogovarjala na tel št.0808000 mi je zadevo predstavilo drugače user posted image user posted image user posted image , jutri jim grem zopet težit in bom zahtevala, da pride en človek na dom in preveri vso zadevo, če ne bom user posted image user posted image .

Sem si izmerila obseg trebuha in rezultat je 114 in še narašča,... sam res imam ogromen trebuh, 1 krat večjega skoraj kot v 1.user posted image . Začetno stanje pa je bilo nekje 58cm,....

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?