|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
23.4.2010 10:41:06   
Aninchy
Hejla!

Moj user posted image se pa danes tak čudno premika... Občutim, kot bi ble 2 ritki! user posted image Ponavadi jo ima zmeraj desno pod mojimi rebrami, pa se mi je prej zazdelo, da se je prestavil v levo, zdej se mi pa zdi, da jo ima na obeh stranehuser posted image user posted image Upam samo, da se ni slučajno šel nazaj na noge postavit!

Štajerka26 - ČESTITKE!! user posted image user posted image user posted image

sabri - tud jaz navijam za Zojo, čeprav se mi zdi, da jih je fuuul veliko zadne čase. user posted image Si mi pa ful nardila lušte s čokolinotom, grem kr v naval!user posted image

Teja K - ijoj, te tašče...user posted image user posted image

Punce, mene pa zanima, ko bova šla na CSD podpisat očetovstvo, se morva prej najavit oz. dobiva datum, al se pač pojavima tamuser posted image

No, grem jest. Papauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
23.4.2010 10:47:14   
Teja K
Aninchy jaz se ni sem nič najaviljala prej... Zraven je treba imet osebne dokumente. To je pa to... Pa če boš urejela še porodniško istočasno je fino da si izpolniš obrazce.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
23.4.2010 10:56:58   
alfa13
Helo!
Štajerka26 čestitke za dve pupi user posted image user posted image

Danes sem imela CTG, vse vredu edino ponoči sem že mela neke krče pa mi je rekla, da se  že pripravlja pa mehča vse skupaj. Moj pravi da more do maja vzdržat ker sma ga tudi delala za maja, aprila je pri nas gužva z roj. dnevi user posted image , maja pa ni niti enega pa bi blo fajn če bi bil naš mali falotek prviuser posted image . Moj je tudi reko da maja so lahko že pikniki veni, pa da bi pasalo prvi žar po mrzli zimiuser posted image user posted image
Midva tudi imama imeni za fantka ker so rekli da je fantek Lan, Maj, in Taj, samo nočema pravega še izdatuser posted image
pa še za punčko za vsak slučaj ker nikoli ne veš Hana, Zara, Tara
Naslednji CTG pa imam 30.04.2010.

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
23.4.2010 10:59:12   
emibu
Dobro jutrouser posted image user posted image

A bom fejst hudobna če se pohvalim da se je moje spolno življenje zelo spremenilo? na boljše?user posted image user posted image user posted image user posted image
Jezi me k nevem kje nj kupim jogi 125x65????? use sm že pregledala no razn neke za nenormalno ceno...

j.b-Mogoče jo bom rabla ja,sam k se mi enkrat nekdo zameri nočem njegove pomoči pa da je nevem kaj nema ništauser posted image
kati-user posted image user posted image uživaj na porodniškiuser posted image user posted image
maja-boš vidla kak bo fino k materinska na domuuser posted image user posted image user posted image
biba88-mislim da ti je kati zlo dobr povedla o temle avansu,premisl da se ne zadrgneš kje...
user posted image user posted image user posted image user posted image štajerka čestitke za dve pupi in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image
teja k-ojoooj jeza vn buhnla ha? ne se jezit ti lepo povej da ne in pika če bojo pa dal jim pa dj jasno vedt kdo bo pucuuser posted image
alfa13-upam da še malo zdržiš čene pa da mine use hitro in s čimmanj bolečinami

mene pa tko nabija u rebre aaaauuuuuvaaaaa...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 11:11:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
23.4.2010 11:43:37   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

emibu pa si ziher da ne 120*60 oz. razen če imaš kinderpet od ikee drugače pa v klasilen kinderpet klasičen jogi... sej če jst zmerim kinderpet tud pride 128*67 pa je not jogi 120*60

Jaz imam posteljico iz Ikee, pa je 120x60 jogi not čist pravi user posted image

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10175462
Še nisem slišala za kakšne druge dimenzije (razen 140x70) user posted image

Štajerka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
23.4.2010 11:46:45   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

A bom fejst hudobna če se pohvalim da se je moje spolno življenje zelo spremenilo? na boljše?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
23.4.2010 11:52:03   
Aninchy
Hmm... ja, za porodniško sem že urejala (v bistvu za starševski dodatek, ker nisem zaposlena) pa za paket, kar je tak na istem listu... sam pa ni blo mojga zravn, tak da morva še enkrat it, pa se mi je zdel, da si ti, zivepo imela datum, zato vprašam.

šibam južnat! Pridem kasnej user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
23.4.2010 12:12:46   
m_o_i
K_a_t_i kongratuliramuser posted image  zdej pa en dan za uzivanje, potem pa nadaljnje akcijeuser posted image

TejaK kar se placila UZjev tice, je pa tak: sestra me (ko mi meri pritisk,tehta,jemlje kri pa to oz. preden grem do zdravnice) vedno vprasa, ce bom delala UZ, jaz pa recem, da ce bo G predlagala-prvic se je to zgodilo slucajno, potem pa sem jaz njih skapiralauser posted image  ce recem sestri ja za UZ, ona pripravi racun, ko sem notri; ce pa se midve z G same pogovoriva in narediva UZ, je pa vedno zastonjuser posted image  

stajerki26 en velik bravo za dve struckiuser posted image

MARTINA25 nikar ne jemlji osebno, ce te nase cveke ne dajo na seznam-to sploh ne pomeni, da nisi nasauser posted image  ti se kr oglasaj in cvekaj z namiuser posted image smo pac take, da rajsi tasce osiramo, kot sezname pisemo hihi. sicer pa bo aninchy to uredila,vemuser posted image

bejbe moje, men se bo utrgalo; kak pa mene trga, pece, boli, mrtvi leva rokauser posted image  no, tudi desna, ampak zbujam se zaradi leve in nikakor da mi spusti ta bolecina! evo, danes sem bla pokonc ob pol stirih(zaspala sem ob pol dveh) in gledala v TV, zaspala okol osmih nazaj, zdej sem spet pokonc, ampak prav nic spocita, ker sem spet skoz iskala taprav polozaj za roko in jo prestavljala sem pa tja...tole pa res ni niti najmanj podobno mrtvenju zarad otekanja al pa stisnjenega zivca (kar sem mislila, da je razlog).

aja, za magnezij je mene vprasala, ce ga pijem, pa sem rekla, da kaka 2 dcl donata na dan ze za prebavo, pa kako sumecko na teden-in mi je rekla, da to je se OK, da pa nikar naj ne pretiravam! ocitno se zadnji mesec magnezija ne spe pit oz. dodajatuser posted image

zivepo kosare sem gledala na bolhi in ja, tudi moj PP ni lih lanski model-mislim, da je star 5 let(ce ti kaj pove, da pise na ogrodju "aluminium") in lih zato mi zdej ni neke kosare za kupovat, jo iskat na drugem koncu SLO-potem pa ne bo taprava...bom se znorelauser posted image  bom ze nekaj postrumfala...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
23.4.2010 12:21:03   
emibu
Jogi- Posteljica je od Lip Poljčane,doma smo mel en jogi 140x70 je biu prevlki pa še drug jogi k je biu 120x60 je biu pa prou premali??? sem šla gledat mal po netu pa mere so k pa odprem povezavo pa kr neki druga zbluzijo sploh ni teh mer...

zivepo-jooi jst bi tut šla čez vikend u Olimie tam mi je pa res fino k je mir sam men je mal hladna voda?user posted image edino v onem jakuziju not čepim k neka upokojenkauser posted image user posted image
Če ni skrivnost kašne so pa kj cene tkole za prespat pa kopanje čez vikend? je kak paket al pa kj?

Grem se enkrat zmert notranje mere postlce,sam sigurno ni drugač edino če se je kj raztegnla čez nočuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
23.4.2010 12:23:10   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

aja, za magnezij je mene vprasala, ce ga pijem, pa sem rekla, da kaka 2 dcl donata na dan ze za prebavo, pa kako sumecko na teden-in mi je rekla, da to je se OK, da pa nikar naj ne pretiravam! ocitno se zadnji mesec magnezija ne spe pit oz. dodajatuser posted image

Ja, jaz sem tudi to slišala. Menda zaradi tega, ker so potem popadki slabši.

Sooooooonceeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
23.4.2010 13:23:00   
sabri
Hvala za predloge, saj prav je bila izbira Zoja.
štajerka26: čestitke dvojneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ana: meni  je oboje, ampak bolj Lan.
TejaK: steraj hudičauser posted image , da te ne bo nerviral zadnje lepe dneve nosečnosti, reči, da sta se odločila za gredico na balkonu in bo taka zemlja posutauser posted image . Pa da se ne boste preobuvali, ker tvoj rad pomiva, sploh zemljouser posted image user posted image . Mal žleht ane, pa bo.
magnezij: mije ga ravno zmanjkalo, drugače sem ga pa kar vsak dan pila, no zdaj ga ne bom več teh 13 dni še, brrrr.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
23.4.2010 13:28:30   
Angel_Tian
Daaaaaaaaaaan user posted image

moj dragi se je vpisal na FB in tako zdaj, ko je doma, dežura za računalnikom user posted image user posted image user posted image
Jaz pa garam kot vedno.

Punce, kopalnica je končno gotova in tako sem potem včeraj cel večer še to čistila. Jo je bilo potrebno počistiti od stropa do tal user posted image
Zdaj me čaka samo še čistilna spalnice in eno orng čiščenje v garderobi, za pisarno se pa tolk ne sekiram, jo bom že počistila in pospravila, pa četudi šele po porodu.
Pa potovalko zame in za bebo še moram pripravit - in to bi bilo to user posted image

Zdajle si grem pa nadevat eno skledo sladoleda in se lotim tukajle branja, vidim, da ste pridno pisale.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
23.4.2010 13:49:46   
emibu
punce,tole k ste risale po stenah s čim in kako??? Mislim sama nimam lih roke za kakga lepega medvedka itd. a ste use take mojstrce al kako??? usak nasvet dobrodoošel

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
23.4.2010 14:10:08   
biba88
 teja k drži se!!! IN NE POPUŠČAJ NIKOMUR!!!!! pa ne se razburjat da ne boš šla rodituser posted image user posted image user posted image
farina glej da boš sporočila če bo kaj prej!!!
julka8 avtohiša berus pobevškova ul.1 drgač avdie prodajajo čist bliz je pa tut tpv
štajerka26 čestitam vweliko cartanja in čim manj utujenosti!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
alfa13 no le počakaj maj da bote lohk mel piknik!!!
avans za avtek bom sigurno dobro premislila in sem ji tut rekla kaj hočm v pogodbi met napisano!!! ker če morm že čakat tok cajta nej bo pa vsaj to po mojeuser posted image user posted image
user posted image
moi tale roka ti pa res nagaja! magar povej zdravnici!!
emibu jaz sem vedno na steno risala z akrilnimi barvami lahko tudi stemperami, men se zdijo akrilne najboljše

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
23.4.2010 14:10:12   
klupko
Emibu jaz imam posteljico 140x70 in sem seveda isto dimenzijo kupila tudi jogi. Fora je da gre bolj na tesno...kr neki ga krivi.. Ne vem če bom lahko kovtrček zataknila ob straneh, da si ga mali ne  bo čez glavo potegnil.user posted image
Mogoče je pri tebi ista fora..razen če res ful odstopajo mere...v tem primeru pa boš mogla naročit jogi da ti ga izdelajo...dormeo jih dela po naročilu, ampak boš najbrž plačala kak € več kot bi sicer dala za jogi...

Moj mi kar vsak dan teži da naj si naštimam torbo za v porodnišnico, js se pa kr ne spravim.user posted image Sej sploh ne vem kaj nej vzamem..bi kr pobasala v svojo torbico vse kar rabim, ker imam eno malo večjo, da mi ni treba vlečt kakega ruzaka s sabo...moj mi je šel iskat neko potovalko in sem skoraj umrla od smeha, ker je tok velka da bi si not napakirala stvari za tedenski dopust, ne pa za it rodit.user posted image user posted image
Kaj boste ve vzele s sabo? Vložke pa blazinice za dojenje, pa haljo menda tam dobiš, tako da tega najraje ne bi vlekla s sabo.
Torej bom vzela dokumente, ene 2 gate, 2 spodnji majci, ker sem ful zmrznjena in brez spodnje majce ne živimuser posted image , zobno ščetko, pasto, gel za tuširanje, šampon, deodorant, nogavičke, modrc za dojenje...mislim da je to to..kaj še svetujete..ali kaj odsvetujete tiste ki ste že rodile? No, sej mi itak lahko tud lubi prnese kej naknadno, ampak ga ne bi rada matrala ko se bo šlo zares, ker bo še on sam revež hodu v dveh različnih nogavicah, hlačah za delat pa srajco za vn..no pa japonkice na nogah.user posted image user posted image user posted image Mal za hec, mal za res..včeraj zvečer me je neki tako zategnilo in sem zihr da je bil popadek, ampak je bil en sam, je pa bolelo k user posted image ...in on takoj začne "srček, ne me strašit...če je hudo, greva, ne boš mi doma rodila.."user posted image user posted image user posted image user posted image
Skratka on je ceu prestrašen zdej k ve da je res lahko vsak dan in se boji da kej ne bi naredu prav, al pa da bi šlo karkol narobe. Ma sonček mojuser posted image

A_T pazi tale FB hitr postane ena zasvojenost. Moj je že čist not...to sm si pa sama kriva, kr sm se js enkrat iz dolgčasa prijavla in potem je on to vidu in ni hotu bit korak za mano.user posted image Zdej je pa čist obseden..vsak dan stokrat na fb-ju, js ga pa prečekiram mogoče 1-2x na dan...kak dan pa sploh ne...
Včasih mi kr slabo rata kake slike folk gor daje, pa kaj vse pišejo..katastrofa...kako bo šele ko bo moj otrok star toliko k js zdej..ah jauser posted image

Ponoči sem sanjala da se pestvala svojega sinčka, pa da sva se neki dojila, ampak je biu ful len...mal vleče pa pusti, potem se prestaviva na drugo stran, pa spet malo potegne pa pusti..user posted image Je bil pa ful prijeten občutek dojituser posted image
Ne vem kaj se mi je ponoči dogajalo z joškicami da mi je bilo tok prijetno.user posted image user posted image user posted image

M_o_i
mal pobrskaj po netu, sej piše kateri modeli so združljivi s čim..to bi morali biti univerzalni nastavki in se ne bi mamice takole matrale, kot da nimamo dovolj že drugih skrbi.. user posted image

Milena222 kak je to fajn da si lahko zmisliš kdaj boš mela otročka pri sebi.user posted image Ma pusti ga čim dlje, naj zraste še malo, boš lažje rokovala z njim.user posted image

Aja...nism vam povedala današnje dogodivščine...moj bog kok sm zmedenauser posted image user posted image user posted image
Sm bla včeri mal v mullerju in sm kupla še mal pleničk za user posted image pa še par stvari, pa še za lubija sm kupla nogavice in gel za tuširanje. In js čist vesela komi čakam da se gre stuširat z novim gelom za tuširanje, potem pa prej neki gledava na računalniku, gel za tuširanje je bil pa še na mizi in on mi naenkrat neki obrne da preberem in me skoraj kap skine..Adidas gel za prhanje za ženskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa še sprednjo stran obrne pa na veliko piše women...ni treba oment da je roza napis... hahahahahahh
Tole je pa spodletelo na polni črti...še zdej se smejim sama sebi.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4716
23.4.2010 14:29:44   
K_a_t_i
Bolj na hiter od mene, se mi mudi spat user posted image .

Štajerka, čestitke za user posted image user posted image .

Olimje - skor se bomo srečali user posted image . Mi gremo od sobote do ponedeljka. No, če bo prima, bomo podaljšali do torka. Dejte mi napisat v kero vodo se grem lahko namočt. Nisem še nikol bla, rada bi pa eno ne prevročo, da lahko mal krake raztegnem pa da je pomožnosti v istem kompleksu še kak otroški bazenček.
Emibu, mi gremo v kamp v počitniško hišico - in je hiška za 4 osebe (ni, mi smo pač 3je) 80€ na noč. Zraven so pa tud karte za bazen. Hrana je v lastni režiji.

Evo, prvi dan sem dobesedno "zapravila" user posted image . Sem šla v H&M na Rudnik, men se zdi, da sem bla 2 uri noter user posted image . Sem pa si nujno morala kupit ene mal tanjše, krajše hlače, ker se v teh žabah res že kuham. Sem investirala še 15€ v svojo nosečnost ma se mi zdi, da bojo hlače za nost tudi potem. Zadovoljna sem pa tudi z nakupom 2h majčk - sta namreč tak model, da jih imam lahko zdej kot nosečniške, potem pa pridejo pač malo bolj na komot  - sta pa za dojenje. Tko da - 2 in 1 - perfect! S kratkimi, seveda. Pa za juniorja sem nabavla rokavičke. Pol sem pa še baby phone šla iskat, da bova lahko z mojim v Olimjah žurala, ko bo Žigec spal (gre še kar nekaj kolegov - pa upam, da ne bojo hiške predaleč).

Domov sem pršla pa takooooooo sestradana, da sem že na pol poti v kuhinjo si senvič sestavla in ga tud pogoltnila v ene treh grizih (ni blo časa kuhat - enkrat v 9h mesecih sem lahko na sendviču user posted image ).

Aja, še ležišča sem hotla pokomentirat. Emibu, Lip poljčane ma ziher standard - zdej al je 140×70 al pa 120×60. Druge opcije ni! Dormeo res dobiš po meri, samo si malo poz na - je dobavni rok na nestandardne dimenzije cca 6-8 tednov. Tko da - če nimaš zibke/košare prej, definitivno prepozno. Sicer pa smo mi prej meli eno postlo čudne dimenzije sposojeno (mater, da nimaš iste, k jst tud nisem nobenga jogija not stlačla, čeprav so me prepričval, da je standardna user posted image ), no uglavnem in sem dala delat dormeo po naročilu - lih nekih 65 na 165 se mi zdi - pol smo pa posteljo moral nazaj dat user posted image in zdej je pač to ležišče ostalo v posteljici 140×70. Ker je malo preozko, v luknjo zatlačim eno dekno in je!

Overdose. Nočno!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
23.4.2010 14:54:38   
alfa13
Emibu saj nerabiš bit mojster, jaz tudi nisem, se mi je od začetka kar tresla roka, ker na steni bolj težko kaj popravljaš user posted image   slikico sem poiskala na netu pa v fotokopirnico nesla povečat na A0 format pol pa sliko obrežeš pa z svinčnikom na steno skiciraš pol pa samo z akrilnimi barvami jaz sem jih malo razredčla z vodo pobarvaš na koncu pa še z črno obrobiš in je slika tuuser posted image user posted image user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=148205

< Sporočilo je popravil alfa13 -- 23.4.2010 14:56:42 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
23.4.2010 15:03:27   
Angel_Tian
klupko - kar čutim tvojo bolečino, ker razmišljaš točno tako kot jaz kar se tiče lastnega stanovanja. Tudi midva sva se zakreditirala za eno celo plačo in tudi na 30 let, da bova lahko na svojem. Ampak nama še vseeno kr nekaj manjka, da bi si lahko hišo končala in se odselila. In trenutno plačujeva kredit plus vse ostale stroške, ki pa niso majhni, živimo pa še vedno pri tašči in tastu user posted image user posted image
Pa lahko rečem, da smo kar blizu cilja, ampak še vseeno tako daleč.
Koliko pa so stari starši od tvojega?

Pa moram ti rečt, da ti svaka čast, da si bila pripravljena s tvojim narest ta korak in čeprav veš, kako si nesrečna v tej hiši, gledaš pozitivno naprej. Za otroka pa "finančno" NIKOLI ni čas. Tudi pri nama ni bilo. Ampak samo naj ti povem, da za otroka se vedno najde - res si kot starš ob marsikaj prikrajšan, ampak vsaj meni ni težko (hmmmm, to bi mogla zdaj samo v imenu hipotekarno zakreditiranih staršev govorit user posted image user posted image )

moi - lepo, da je bilo na pregledu vse ok. Ne vem pa, zakaj nam "ne verjameš", da je tvoj trebuh čisto dovolj velik - ti seveda moraš to svojo G vprašat user posted image user posted image user posted image

zivepo - super, da sta z Žigatom uspela urediti vso papirovje. Pa "na zdravje" tvojemu (upam, da ne preveč strogemu) šefu user posted image user posted image

Enkrat sem tak že napisala - dokler se vidva razumeta in lahko živita brez "tuje" pomoči, naj bodo tastari kar tiho. Čisto nič vam ne manjka, tako da... leta za nič niso važna. Koliko je pa takih, ki so stari čez 30, pa nimajo ničesar? Niti familije, niti kakega stanovanja, še službe ne, pa še kak bogi avto na kredit...

sabri - stare hiše so res groza. Že ta tukaj ni kaj prida (pa je stara komaj nekje 15 let), ker se je pač bolj poceni in na hitro gradilo. Naj povem samo eno "pomankljivost" user posted image Okenske police na notranji strani so le nekaj cm, tako da rož na njih ni mogoče imeti. Poleg tega pa sploh niso ravne, ampak visijo v notranjost prostora user posted image O neravnih stenah in prepuščanju strešnih oken raje ne bom. Pa koliko os, mravelj in vsega živi nad stropom, izolacija je tudi nikakva...
Je to bila zdaj samo ena stvar? user posted image user posted image

strelkica - evo, bravo user posted image user posted image Ko si na svojem, imaš ljubi mir, ko želiš. Če pa imaš željo po drugih, pa enostavno greš na obisk in si car. Bravo, tak mora bit. Brez kredita pa itak skoraj nihče ne zmore, tako da to je le neka "malenkost", ki si jo pripravljen žrtvovari za svoj ljubi mir.

bubolin - user posted image user posted image da še tole selitev daš skoz.

Meni noge zadnje čase tudi kar precej zatekajo. Pa kislina me danes že četrti dan grooooooooozno peče, nič več mi ne pomaga. Predvidevam,d a je to zaradi vsega tega dela in čiščenja user posted image

klupko - jah moški, mislijo da je vsako tako vprašanje ali komentar smešno.

Pa nehaj se umivat. Toliko, da pač vidimo, kaj bo tvoja taščica potem sosedom razlagala user posted image user posted image Mislim, ta ženska je pa res čisto mimo. Uh, tegale s hrano pa raje sploh ne bom komentirala user posted image

aninchy - moj pa s podpisom očetovstva ni imel težav, me je pa potem kasneje začel zbadat, če je otrok res njegov user posted image Saj pravim, da res ne vem, zakaj je moškim to tako "smešno".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prijazne tašče user posted image user posted image

emibu - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rodit in spat! user posted image Si me nasmejala.

fiška - saj me se same smejimo (pa žalostimo tudi) ob naših zgodbicah s taščami. Pa meni je kar pomagalo, ko sem videla, da nisem edina z grozno taščo in da celo ni najhujša od vseh tehle tukaj user posted image

moi - kako je bilo včeraj na likanju?

kati praznuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

j.b. - no lepo, da se spet malo oglasiš. Pa seveda smo vesele, da je bilo na pregledu vse ok. Mislim, da smo majčice bolj "vzdržljive", da bomo kar pridno maja hodile rojevat in ne že zdaj aprila user posted image

S službo si zdaj dokončno zaključila?

zivepo - ne se tolk jezit zaradi avtosedeža. Mi smo Tiana tudi kdaj kar tako peljali, včasih se pelje tudi kr spredaj z mano (ampak to samo po "kmečki cesti" od mojih do doma).

klupko - zelo lep trebušček.

milena - navijam za datum v maju user posted image user posted image saj to bo hitro.

biba - vso srečo za uspešen nakup avta.

teja k - ti bom dala js "lep povzetek življenja" user posted image user posted image user posted image user posted image smotka jedna user posted image user posted image

Uživajte na morju in lepo vreme naj vas spremlja.

sabri - od tehle dveh imen je meni Zoja bolj všeč user posted image

ana - držim pesti, da ti še vsaj nekaj dni uspe ostati v enem user posted image

Od tvojih imen za fantka pa bi jaz izbrala Lan.

zivepo - da tvoj ne bo kaj zbolel, če ga tolk zebe user posted image

martina - iiiiiiiiiiiiii, hvala za tole lepo obvestilo. In seveda čestitke naši štajerki user posted image user posted image Da bodo vse punce zdrave ostale.

teja k - tale tvoja tašča pa je še meni zdajle (in to samo ob branju) presneto dvignila pritisk user posted image Dobro ključavnico si za vrata nabavi.

Babnce, šibam jaz zdaj po Tiana v vrtec. Dragi je v službi, midva pa zvečer greva na Jurjevanje v trg. Upam, da mi zvečer uspe, da vas pridem do konca prebrat in pokomentirat.
Lepo popoldne...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
23.4.2010 16:19:25   
emibu
punce sem še enkrat čist natančno zmerla posteljico in mere so še vedno isto difektne???

Neposredna povezava do sporočila: 4720
23.4.2010 16:41:22   
Aninchy
emibu, pri meni je tudi mal lufta med jogijem in postlco, pa je oboje "kao" 120/60. Mal prostora pa mora bit, da lahko not zatlačiš mehko oblogo!user posted image Ne vem no, jst osebno za 5 cm ne bi šla jogija po naročilu delatuser posted image (če sem prav razumela, da je samo 5 cm)

Martina, se opravičujem, jst sem prevzela urejanje seznamčka, pa možno da sem te res pozabla, ali pa če si že kaj prej pisala, ko me "še ni blo tu"user posted image - boš zdaj defenitivno zraven! user posted image

No, uredim seznam, pol pa kej pokomentiramuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 16:41:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
23.4.2010 16:46:51   
Aninchy

user posted image
 user posted image

NICK, NOSEČNOSTuser posted image , ŽE IMAMOuser posted image , STAROST
KRAJ BIVANJA, SPOL, KG +user posted image RODILI SMO

01.05.
  user posted image O_O          2user posted image   user posted image user posted image   ? let;  user posted image                     
  user posted image ks              1user posted image 30 let;  user posted image  
  user posted image bejbobo     1user posted image 23 let;  user posted image      
  user posted image bribiki        1user posted image 24 let;  BOROVNICA  user posted image + 12kg   
  user posted image farina         ?user posted image ? let;  user posted image  

02.05.
  user posted image orangina         2user posted image   ?  let; user posted image     
  user posted image milena2222    1user posted image   31let;  SLOVENJ GRADEC user posted image   +10KG    

03.05.

user posted image tulip4            ?user posted image    ? let; user posted image
  user posted image candygirl       ?user posted image   ? let;  user posted image

04.05.

user posted image anajan       ?user posted image    ? let;  user posted image

user posted image fiška33      1user posted image   33 let ;   MB, SG  user posted image  
  user posted image Snovalka
    1user posted image   
31 let;   KRANJ user posted image
  user posted image Tiaraaa       1user posted image   23 let;   LJ okolica user posted image           
  user posted image strelkica     3user posted image  user posted image  user posted image 33 letLJ okolica user posted image +13 kg
  user posted image amber         ?user posted image 31 letuser posted image    

user posted image yaya           1user posted image   26let;  user posted image

05.05.
  user posted image larisa2002     3user posted image user posted image   28 let ;   Selnica ob Dravi user posted image       
  user posted image EvaRok           1user posted image   26 let ; user posted image
  user posted image Janapan          4user posted image  user posted image ? let;  user posted image         
  user posted image Sabri               4user posted image  user posted image 33 let;    LJ okolica user posted image   +9KG
  user posted image rogljiček         1user posted image   ? let;  user posted image    8.4.2010
  user posted image anjuša             2user posted image   22 let; RIBNICA user posted image

06.05.       

user posted image A. biba             3user posted image  user posted image   ? let;  user posted image
   user posted image barvar            2user posted image   28 let;  PTUJ  user posted image   +10,5kg
   user posted image julka8           673user posted image   24 let; KRŠKO user posted image   +15KG

07.05.

08.05.
   user posted image maj 10          2user posted image  user posted image 30 let;  VRHNIKA  user posted image
  user posted image MARTINA25  705706user posted image user posted image ? let; user posted image

09.05.
  user posted image Vitaebella      1user posted image   30+ let;  user posted image   user posted image   10.4.2010
  user posted image petruscha      2user posted image  user posted image   28 let;   KRŠKO okolica; user posted image   +4kg
  user posted image JB007            3user posted image   33 let;   LOGATEC  user posted image

10.05.
   user posted image m_aja          1user posted image   18  let; MARIBOR user posted image   + 14kg
   user posted image alfa13          1user posted image  
25 let; MARIBOR  user posted image   + 10kg

11.05.

12.05.
  user posted image Ladybug_2007    2user posted image  user posted image   ? let;  user posted image   
  user posted image mala Emina           ?user posted image   ? let;   user posted image
  user posted image jančika87             1user posted image   ? let; CERKNICA (okolica)  user posted image

13.05.
   user posted image kjupi           1user posted image 31 let; BLED, KAMNIK  user posted image

14.05.
  user posted image knorbalbo     1user posted image   26 let;  LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lunanai8       1user posted image   28 let;  LJUBLJANA user posted image
  user posted image kiku              1user posted image   32 let;   user posted image

15.05.
  user posted image San               4user posted image  user posted image  user posted image  user posted image 31 let;   LJUBLJANA user posted image +13,5kg
  user posted image Melia            1user posted image   27 let; MARIBOR user posted image   +3kg
  user posted image chicitita        ?user posted image ? let;    GROSUPLJE user posted image  
   user posted image j.b.              1user posted image 24 let;   IDRIJA user posted image + 11,5kg

16.05.

user posted image markicaa           1user posted image   22 let ;  user posted image +15kg
  user posted image Anonimna C       ?user posted image  user posted image   ? let ; user posted image  
user posted image Adria12345       1user posted image   30 let ; user posted image
  user posted image Sky3                  1user posted image   24 let ;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image klupko               1user posted image   21 let ;   LJUBLJANA user posted image   +10kg

17.05.
  user posted image *ANA*              3user posted image user posted image user posted image   ? let;  user posted image + 10kg
  user posted image Mariana             ?user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lemavrica          2user posted image user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image miska_piska     2user posted image user posted image   ? let;  user posted image

18.05.
   user posted image patella           1user posted image   23 let ;  LJUBLJANA  user posted image

19.05.
  user posted image Mubi              1user posted image   23 let;  LOGATEC user posted image   +12kg
  user posted image cebeluga       1user posted image   37 let;   user posted image
  user posted image Angel_Tian   2user posted image user posted image   31 letSL.KONJICE  user posted image +10kg

20.05.

user posted image isabeaux          13user posted image  user posted image  user posted image 33 let ;   MARIBOR  user posted image   +8kg
  user posted image bela vrtnica      2user posted image  user posted image 31 let ;    CELJE user posted image +4kg
   user posted image MiniMiska        1user posted image 27 let;    KRANJ  user posted image

21.05.

user posted image Guerina            3user posted image  user posted image 31 let ;
   user posted image

22.05.
  user posted image K_a_t_i          2user posted image  user posted image 34 let  LJ user posted image + 8kg (34t3d)
  user posted image divans1          3user posted image   27 let;   BREŽICE  user posted image   +15kg
  user posted image Gromska        1user posted image   29 let ;   LJUBLJANA user posted image   +16KG
   user posted image toja12           2user posted image  user posted image   27 let;    MARIBOR   user posted image
   user posted image Animus          2user posted image  user posted image 30 let;  user posted image  
   user posted image nusi                1user posted image   26 let ;    DOMŽALE  user posted image   +6KG
   user posted image _ katja_         2user posted image user posted image   25 let ;  DOMŽALE user posted image

23.05.
  user posted image štajerka 26 1user posted image   ? let user posted image user posted image   22.4. EVA in LIA
  user posted image zivepo          2user posted image user posted image 23 let ;  user posted image   CELJE   +21kg

24.05.

user posted image BIS 30      1user posted image 30 let ;  CELJE user posted image
  user posted image zup2          2user posted image 29 let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image Caia           20362037user posted image  user posted image   33 let; NOVO MESTO  user posted image +12kg

25.05.
  user posted image Domci        2user posted image  user posted image 27 let ;   user posted image   
  user posted image m_o_i        1user posted image 34 let ; user posted image    +17KG
  user posted image charlyka    3user posted image 30 let ;   user posted image CELJE 
  user posted image srček30      2user posted image  user posted image ? let ; user posted image    
  user posted image Teja K         3user posted image  user posted image 33 let;  LJUBLJANA user posted image +9,6KG

26.05.
  user posted image bubolin        1user posted image 25 let;    LJUBLJANA  user posted image +13KG
  user posted image nanny.girll   1user posted image 19let;   LJUBLJANA user posted image   +4KG
  user posted image alena*          ?user posted image ? let;  user posted image   

27.05.

user posted image Agapornis     1user posted image 28 let;  user posted image
  user posted image drim             1user posted image
29 let; PTUJ user posted image +14kg  20.4. ŽIGA
user posted image emibu            1user posted image 16 letKRŠKO user posted image +16kg

28.05.
   user posted image mia3          1user posted image 29 let;   user posted image

29.05.
  user posted image frcefela       2user posted image  user posted image   27 let;  LJUBLJANA user posted image

30.05.

user posted image Meemee        1user posted image   31 let ;  NOVO MESTO user posted image
  user posted image Pingvinkica   1user posted image   32 let ;   LJUBLJANA user posted image +4KG
  user posted image Jolcica          1user posted image   21let;   IVANČNA GOR. user posted image   +16KG

31.05.
  user posted image Kittyy 1629   1user posted image
27 let;   ŠKOFJA LOKA user posted image +4KG
  user posted image Aninchy          1user posted image
21 let;   ŽALEC; user posted image + 10KG
  user posted image biba88           1user posted image 21 let;  KAMNIK  user posted image   +16 KG

user posted image - 11     user posted image

user posted image -
26922693     user posted image

user posted image -  55 user posted image

SKUPAJ:   user posted image     +    user posted image     +    user posted image      =  92

Z nami so bile tudi :  

alma82, kajča, danaja29, korina* , mala, zvezdica.08.09, ička, kratka, aischa1

MAJČIC JE ŽE 92

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4723
    23.4.2010 16:47:57   
    Aninchy

user posted image

user posted image

23.4.
    Strelkica - CTG
    alfa13 - CTG
    farina - pregled (ob 12.30)
    bribiki - pregled + CTG

26.4.
    isabeaux - pregled

27.4.
    emibu - pregled + CTG
    m_aja - pregled + CTG

28.4.
    Gromska - pregled
    divans1 - pregled
    Angel_Tian - pregled
    jolcica - pregled + tehtanje
    klupko - CTG
    sabri - CTG

29.4.
    julka8 - CTG

30.4.
    Sky3 - pregled + CTG
    alfa13 - CTG

user posted image

3.5.
    zivepo - pregled
    Meemee - pregled + CTG

4.5.
    Teja K - pregled
    bubolin - pregled + CTG
    j.b. - pregled + CTG

5.5.

K_a_t_i - pregled + CTG
    Aninchy - pregled
    biba88 - pregled

6.5.
    jolcica - CTG

7.5.
    _katja_ - CTG
    m_o_i - pregled

10.5.

m_aja - pregled (?)

Če še ima katera nov datum, naj sporoči, da popravim! Lp!user posted image

user posted image PA VELIKO USPEHA!user posted image

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4724
    23.4.2010 16:54:22   
    Aninchy
    user posted image

DATUM PORODA, NICK, IME user posted image

user posted image 8.4.2010      rogljiček
    user posted image 10.4.2010    Vitaebella
    user posted image 20.4.2010    drim                ŽIGA
    user posted image 22.4.2010    Štajerka26     EVA in LIA

user posted image user posted image user posted image ČESTITAMO!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?