Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 16:58:07
|
|
|
|
m_aja
|
sem videla na rodili smo da je rodila a.biba tud majcica in sicer fantka Davida samo datuma ne vem
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 17:13:44
|
|
|
|
Aninchy
|
O MOJ LJUBI BOG! Ravnokar sem si merila obseg trebuha, pa je kar 114 cm! Sej se je men zdelo, da sem čedalje bolj okrogla!! Sej ne vem, kak naj bi blo povprečje, ampak men se zdi fuuuul veliiik! Pa sem se do zdaj zredila "samo" 10 kil. Pa PDP imam čiiist na konc maja Kolk mate pa ve kej obseg? Gromska - ojoooj, da bi bla res dva Jajks! Ehh... če mi je do zdaj na vsakem pregledu naredila UZ! Menda bi pa do zdej že opazla Razn če je čist kilava! MARTINA25 - ne vem, če si opazla, ampak bila si na seznamu, vendar pod datumom X! Mogoče nisi napisala, kdaj imaš PDP? Hjoj, prej me je tašča prosla, če ji lahko umijem rožo. Umijem rožo?!!? Pojma nisem mela, kaj ona misli s tem!!! Sem že mislila, da se norce dela iz mene, ker ve, da bi mi še kaktus umrl! No, pa sem potem vidla, kam pes taco moli.... Ena roža (visoka prbl. 180cm!!) je bila čez zimo v tastovi delavnici in je bla po listih čiiisto prašna + nekaj pajčevine! In sem mogla te liste umit z vlažno krpo. Najprej sem misla, ehh okej, nič lažjega, ampak kaj ko je blo čedalje več listov!! Madoniš, še dobro, da so bli široki in veliki, ker drugače bi tak menda živčnega fasala! No in to delo me je stalo eno uro - ki bi jo sicer preživela... za računalnikom! Zgleda, da se spet nekak na dež pripravlja. (no, bi lahk rožo zdej na dež postavla!)
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 17:14:16
|
|
|
|
Aninchy
|
aha, m_aja hvala za info. bom naslednjič popravila...
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 23.4.2010 17:15:37 >
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 17:22:25
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Uuuuuuuuuuu farina, ti si že fino blizu poroda Jaz že tudi komaj čakam klupko - vidim ja, da tale FB lahko kar zasvoji koga. Jaz sem tudi prijavljena, ker sem to pač enkrat naredila, da sem lahko šla pogledat fotke od bratrančevega RD, ampak sem zelo zelo redko gor. Raje tule na RR pogledam malo, če že imam čas. Pa saj se bo začelo lepo vreme in ga bo treba nagnat delat na parcelo kati - evo, izkoriščaj svojo porodniško v polno gromska - vidim, da si še vedno pridna s šivanjem. Jaz pa še vedno nisem šla gledat oz nabavit blaga za predpasnike Kot se poznam, bom lahko to pri tebi naročila in potem za božična darila delila (če boš seveda sploh imela kaj časa za šivanje) Zdaj pa šibam, ker mali že komaj čaka, da bodo lahko spet oblečeni v viteze in marjetice in da bodo zmaja premagali...
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 17:23:43
|
|
|
|
emibu
|
ma ja pomoje bi jst tut kr 120x60 naročila pa je moj tko pametn da se kr svet trese k odpre usta Bemo boga aja moj obseg trebuha 105 a vete one mere 90x60x90 Kje nj bi blo tistih 60??? aaa že vem okoli gležnjev jap to bo to Drugač pa a mi lahko ktera pove kak kupt pravilno številko modrca??? ker jst sm prej nazaj vedno pogledala kter je najmanjši in tist mi je bil prau (jap temu se reče bit ploh)no zdej je ap to mal zrastlo ne in kak nj pogruntam številko?? Pod prsmi mam obseg prb.90
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 17:58:54
|
|
|
|
Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska sem zašila še par novih reči, med drugim prevleko na kovter za malega v tehniki krpanka. Jupi! Pridna
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 17:59:21
|
|
|
|
klupko
|
Emibu jaz sem do zdaj vedno nosila 75-80B..podložene seveda Zdej za dojenje sm si kupla 90B in mi je lepo komot obseg, me nič ne tišči, kot da ga nimam na sebi..košarica pa ni ravno nabito polna Na to računam potem..če pa to ne bo dovolj bomo pa še kakega šli iskat..večjega Drugače mi pa sama nosečnost ni neki spremenila jošk..so take kot so ble..na začetku je bila pa očitna razlika v trdoti..zdej pa še to ne več..bo pa potem razlika v mehkosti No, vidiš, to je pa ena od slabosti materinstva v mladih letih..namreč že v mladih letih potem dobiš mlahave joške in imaš take še celo življenje. A_T..če ti ga rata pregnat na parcelo, svaka ti čast. Mojmu če se kej ne lubi ga ne spravim nikamor tud če se na glavo postavim. Potem ga pa kr neki prešine in gre delat neki kar sm že pozabla da sm rekla da je treba nardit. Malo me sekira zadnje čase..on ima namreč neka obdobja ko ga vsak dan glava boli..to obdobje traja par tednov, potem pa ima recimo en mesec mir..potem ga pa spet začne glava bolet vsak dan in je za znort, ker ni nč od njega in je slabe volje in potem sm še js...in kr neki...da bi pa svojo rit spravu k zdravniku pa no way..dans sm začela eno čudno taktiko izsiljevanja z otrokom Sm rekla da nočm da čez par let zvem da ma kašn tumor al pa kej in če bi prej šel na pregled bi se še dal pomagat, takrat pa ne bo več kej nardit..in da najin sinček rabi zdravega očija da bi se z njim igral in ga vsega naučil. Potem sm pa oblekla posteljico in mu poslala mms in napisala da bo tu spal plodek najine lepe ljubezni. Mi je odpisal da ima solzne oči. Komi čakam da pride domov da se pogovoriva in da ga prepričam ali prisilim da gre na preiskave. Zdej ga mam pa že dost!! Js si pa trebuh praskam ko zmešana...srbi in ne neha.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 18:28:15
|
|
|
|
barvar
|
Štajerka26 čestitke še iz moje strani. Ja babe, a me niste nič pogrešale dva dni . Sem bila na polnem penzionu v bolnici. Na CTG-ju se je našemu lumpu čisto odpeljalo včeraj, se ni hotel umirit, pa utrip vsake toliko nad 180, tudi do 200. Je kar naprej alarm tulil . Pol so me pa not obdržali na opazovanju, pa še dva CTG-ja naredili (obe dobra), pa en super UZ pregled sem imela in smo videli, da naš pob tehta okrok 3300g . Naslednji pregled imam 29.4., če bom še v enem kosu. Drugače pa bo že skoraj maj tu, tako da držite noge skupaj še ta preostali teden .
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 18:50:49
|
|
|
|
j.b.
|
evo, dans pa še jest
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2010 19:17:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2010 19:18:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 20:16:38
|
|
|
|
alfa13
|
aninchy - jaz sem si tudi zmerla obseg trebuha pa ga imam 116cm rok pa imam čez 17 dni, jaz malega nosim bolj odzadaj, trebuh mi je šele zdaj zadnja dva meseca začel malo bolj rast
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 20:44:53
|
|
|
|
m_o_i
|
no, kaj si pa zaj vse trebuhe merite?! vsaka ma svojega-najlepsega in najboljsega emibu gleeej, kaj sem jaz nasla ze pred nekaj casa na netu (so se mi babe smejale tu gor kaj vse ne zvoham,da obstaja): http://www.eetaq.si/velikost-modrca-nedrcka/stran-2 j.b. uzivaaaaaaaaaaaaaaaaaaj A_T likanje uspelo nic zazgala(to ji verjetno tak ni jasno ), itak sem dobila 1,5 minutno lekcijo o likalniku, zakaj je kaki gumb -pa ne vem, ce je tok trajalo, da sem ji povedala, da sem z likalniki na ti ze 20 let nekje...je blo kr dovolj! svojo G pa vprasam cist vsako bedarijo-tak mi kr hitro predlaga, da greva "mal pogledat" (ste ze pozable, kak sem vam razlagala, da pridem na vsakem pregledu do BREZPLACNEGA UZja ?!) ziher sem vas kr nekaj spustila in ne komentirala-nic osebnega! sibam pod tus pocasi
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 21:38:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
zivepo, ne morem do konca prebrat j.b. IZVIRNO SPOROČILO: klupko No, vidiš, to je pa ena od slabosti materinstva v mladih letih..namreč že v mladih letih potem dobiš mlahave joške in imaš take še celo življenje. Morš najprej met kej, da se ti povesi. To pa je prednost majhnih jošk
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.4.2010 21:40:29 >
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2010 21:39:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 21:41:05
|
|
|
|
K_a_t_i
|
zdej se grem pa še jst zmert... Evo - zrastel iz enih 70 (mal manj) na 107. Ampak moj trebuh je samo "dolg", v širino ga ni (beri - je samo naprej, drugače je ožji kt jst). Zgledam, kot bi žogo požrla .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.4.2010 21:46:22 >
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2010 21:50:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 22:05:00
|
|
|
|
farina
|
hej, hej, kako ste kej? zadnji pregled pri ginekologu, okej, reko je da bi lahk bila punčka , sam ni 100%, zdaj naslednjić 30-4-imam ctg že v bolnici, pa tudi datum poroda, pri men se lahk začne že kar drugi teden dogajat, morm še oprat, pa zlikat jutr, moj se pa dans potepa cccc, moški...
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 23.4.2010 22:17:19
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo kati sej ne vem zakja mi je psot tk čudn nalepl.... in tudi mi gremo v apartma ________ Dej mi te vislice reši!
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 24.4.2010 0:05:41
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo aninchy zakaj pa te ni nekdo zaposlil za gospodinsjo pomočnico mene je moj in bom dobivala porodniško in to od srede do nede Prvo kot prvo nisem imela nikogar, ki bi me zaposlil. Z mojim bova (kao) narazen, tako, da se mi je smešn zdelo, da bi me pa zdaj zaposlil. Starši me tud niso mogli, ker je mami ravno brez službe ostala... Pa še računovodkinja od mojga mi je rekla, da po eni strani tak boljše, ker še nisem bila zaposlena, s tem pa bi šla moja "prva zaposlitev" in tudi €, ki bi jih dobil delodajalec... Bo pa potem lažje, ko bom lahko enmu rekla, ja mene zaposli, ko dobiš še dodatne € in mogoče bom imela kaj prednosti za službo. Sicer pa tako mislim it po parih mesecih (v jeseni) že malo "flikat" tja, kjer sem zdaj delala, tako da se mi zdi, da za tistih prbl. 50€ mi ne bo hudga. Po drugi plati sem pa tudi prelena, da bi skakala okol za papirje. P.S.: Danes sem že ob pol štirih (!!) večerjala, ker se mi je zdelo, da na uri piše pol 6! No, ko sem ugotovila napako, sem vseeno do konca pojedla. No, pa sem ob osmih imela še tapravo večerjo! Čist preveč sem danes pojedla!! Pa sem tak čudna, glede na to, da sem ob 12ih imela kosilo, pa sem že bila ob pol štirih čist prpravlena jest Groza.... še dobro, da bo kmalu minilo...
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 24.4.2010 0:09:59
|
|
|
|
fiška33
|
Huh, Moi, dober link za modrce, ne bi si mislila ... zdaj me samo zanima, v keri štacuni lahk preverim, če je 90A res to to . Sploh nisem pomislila, da se v to smer spreminjajo velikosti košarice. Ker podprsni obseg je šel res lepo gor, no pa vsi ostali obsegi tudi . Sem si zadnjič kupla šiviljski meter, izdelala tabelco v wordu in vnesla vse bistvene obsege. Tako hujšam že od rane mladosti - s prehrano, telovadbo, vago in metrom . Jaz se namreč že pripravljam, da grem nazaj dol. Hehe, predvčerajšnjim mi je šlo kar na jok, ko sem se v trgovini poslavljala od Tuševih sladkarij . Drugače pa, trebuh 107, iz cca 70 (10 dni do roka), rit pa 115, iz cca 100 (+25 kg) . Barvar, me veseli, da se je s tabo in bejbijem vse v redu končalo! Pa zdržimo še do maja, a ne? Gromska, ti kar prilimaj še kako slikico tvojih izdelkov! Daj nam malo lušt naredi, no . Jaz sem si za jutri kar mamo naročila in prinese mašino s sabo. Rjuhici za stajico in prevleke za povštrčke mi je že sešila, rada bi pa med posteljico in oknom obesla še temno modro debelo zaveso - v bistvu prevleko za čez kavč, da Vesne ne bo svetloba prehitro budila in da ji pozimi ne bo mrzlo direkt od okna padalo v posteljico, pa bova prišili un trak, da se bo prevleka lahko obesla na karniso. Štajerka26, čestitam za pupiki ! LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 24.4.2010 0:12:07 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2010 2:02:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2010 8:05:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 24.4.2010 8:05:24
|
|
|
|
j.b.
|
Dobro jutro!!! Že uživam na svoj prvi dan "porodniške" . Hjoooj se mam lepo. Zunej že sije sonček , moj je šel delat, jest sm pa glih prej nabasala prvi pralni stroj cunc, zdej pa čakam de se opere ... Malo morem še pospravit po hiši, to mi pa ne diši kej preveč - ampak ko se bom lotila bo tla narest use hkrati Neki me je začela lakota dajet, pa nevem kaj bi jedla ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 24.4.2010 8:08:11
|
|
|
|
m_o_i
|
citiram vcerajsnji sms(prejet ob 20.15): danes ob 16.50 je privekala na svet nasa druga princeska, velika 46 cm in tezka2480 g. Ceprav je mesec dni prezgodaj, se pocuti prav dobro :) pozdravcek, isabeaux dobro jutro, punce
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?