|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
23.4.2010 19:28:42   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Imam občutek, da sem tam in bi prav z veseljem eno Mlakarjevo zapela skupaj s tabo v tistem Karaoke baru user posted image

Nu tak, nič ne bo s karaokami user posted image user posted image user posted image Je treba plačat 10000 rubljev, katere pol sicer tud poješ in zapiješ, pa sam za naju bi jih celo na pet jurjev spustili, ampak je dec reku NE! user posted image

Ma dobro, zdaj pa žižet porfavor, dojmo enga mlakarja usekat. Samo biraj!

Ali, jaz mojga skoz na Ruse opozarjam. To so pravi kavalirji. ma ne stopi dec skozi vrata, preden mene skoz ne spusti, pa prav fino mi jih pridrži. Enkrat naletiva na enga, pa mi pridrži vrata, naš pa, tele jedno se vsuje prvi. Sva ga oba z Rusom pogledala, ko da je z lune prletu, pol sem ga pa nazaj potegnila, pa prav dostojanstveno vstopila. user posted image user posted image user posted image Astarožni. user posted image user posted image user posted image Iz dneva v dan jih imam rajš. Sva se midva dons tud pogovarjala, da je treba spet gor. Mockba ma čar! Res ga ma!

Evo žiži, mlakar tajm http://www.youtube.com/watch?v=fMoxbrLM8fE

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.4.2010 19:34:45   
naja6
Mater so mi zdaj dvignili pritisk,tista mamica,ko je odvrgla novorojenčka tam na Koroškem,saj ji ne morem drugače rečt kot PR...medtem ko se ene borite da bi lahko imele otrokauser posted image user posted image user posted image ,enostavno SVIINJSKO,za mene tu pa res ni opravičila,punce vam pa res svaka čast ste izredno velikega srca,vse dobro vam želim

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.4.2010 19:37:08   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

kako pa je sploh malčiku ime?in ali mu bo ime ostalo, ali ga bosta preimenovala?
user posted image

Ma, saj itak vsi, ki tole berejo vedo, kdo sem... Naš malčik je imel ime, ki mu ga je dala njegova mami. Midva sva mu ga pustila kot srednje ime, čeprav je tako nenavadno, da so tus Rusi rekli, da to pa ni za nikamor. no, pol mi pa danes naša ledenka pove pomen imena - bodi zdrav. Sem mislila, da bom kar jokat začela. Boga mama našga malčika, kolk ji je moglo bit hudo. ma ne bi želela bit nikol u njeni koži.

Ali, menda pridemo v Kočevje. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.4.2010 19:38:39   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Mater so mi zdaj dvignili pritisk,tista mamica,ko je odvrgla novorojenčka tam na Koroškem,saj ji ne morem drugače rečt kot PR...medtem ko se ene borite da bi lahko imele otrokauser posted image user posted image user posted image ,enostavno SVIINJSKO,za mene tu pa res ni opravičila,punce vam pa res svaka čast ste izredno velikega srca,vse dobro vam želim

Kdo, kje na koroškem, kako? Koroškem? Bohseusmili!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.4.2010 19:40:14   
Eva**
Dejzič poglej na spodnjo temo Šokantno dejstvo, sem pripopala link

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.4.2010 19:40:32   
Chokled
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo zaključujem z eno prečudovito novico. Moj dec je končno pristal, da me pelje v karaoke baruser posted image , ki se nahaja tule v hotelu.user posted image

Zdaj pa Rusi - astaružni! user posted image user posted image user posted image Držte pesti, da bom mela muda!user posted image

GO Daisy, GO Daisy!!user posted image user posted image To je pa neki čist zate! Pa še mau user posted image kakor znaš, pa po ceu žur!  user posted image

Life is about contentment

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.4.2010 19:44:53   
Chokled
Js pa tako dolgo primerne smajlije iščem, da sm šele zdaj vidla da nič ne bo s karaokami. Ampak nič ne de, še bo kakšna prilika! In upam, da bom takrat zraven user posted image

Life is about contentment

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 432
23.4.2010 19:47:10   
DaisyE
je že konc čoko, je že konc! user posted image user posted image

Prebrala Eva, prebrala. Ma nič ne bom rekla, ku naj človk besede najde? Težko mi je, da tudi pri nas pride do česa takega, ma težko mi je, kadar vidim, da je človek potisnjen v pozicijo, ko se mu zdi to edina rešitev. Res mi je težko. user posted image Zato pa pupe moje posvojiteljske - govorit, govorit, da bodo take nesrečne punce vidle, da obstaja tud druga pot. Da lahko malčki dobijo starše, ki so za njih pripravljeni boga in pol nardit. Ne pa da posvojitev ostaja neka tabu tema.

(odgovor članu Chokled)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.4.2010 19:51:41   
Eva**
Kaj gresta jutri še k Malčiku? Kako potujeta domov in kdaj? Kdaj javijo za 4 obisk?

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 434
23.4.2010 19:57:01   
Eva**
user posted image no in upam da jutro dobro opraviš z glanim vračem

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.4.2010 20:00:18   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Kaj gresta jutri še k Malčiku? Kako potujeta domov in kdaj? Kdaj javijo za 4 obisk?

No, tole mi je pa že bolj pogodu. user posted image Jutri morma tahudo dohterco nekaj po deseti poklicat, da se najaviva (to bo pestro user posted image ), pol pa, če nama požegna, lahko prideva. V ponedeljek pa izveva, kdaj lahko prideva ponjga user posted image .

Domov pa jutri - uro sem pozabila, ma moški člen familije to čez. user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam. Prej, ko bom doma, prej bom nazaj. user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.4.2010 20:01:33   
DaisyE

user posted image no in upam da jutro dobro opraviš z glanim vračem

Če ne me bojo pa na fligerplac takole prinesli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.4.2010 20:07:23   
Raho
Končno ena tema, ki sem jo na mah prebrala. Se zraven smejala, jokala, čudila, veselila, jezila (na birokracijo) in čutila z vsemi vami, ki se odločite za posvojiteljsko pot. Drage moje, vztrajajte do konca. Moja prijateljica je bila na vaši poti in sedaj ima prečudovito deklico.
DaseyE. vama pa čestitam. Malčik je dobil pravo mamico z velikim M. Toliko pozitivne energije in dobre volje (kljub vsem slabim rečem, ki si jih doživela) v eni osebi je težko najti. Upam, da vaš skupni dan kmalu več ne bo imel konca.

Pa fajn se naprepevaj danes:)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 438
23.4.2010 20:08:36   
bela.kava
joj koliko se tukaj dogaja, sploh ne morem sledit ...

dejzika a nič ne bo s karaokami, hmmm, pol pa ob youtubuuser posted image

matejčika, marta ti je vse super povedala

neplodnost in ivf - zame odskočna deska za posvojitev, če bi prej vedela to kar vem danes, še tiste postopke, ki sem jih naredila, najbrž ne bi

in kar se tiče spodnjega posta ... dve življenji sta končani ne samo eno; prvo, ki se niti dobro ni začelo in drugo, za katerega mi je prav tako neizmerno hudo ... kakšna grozljiva, nepredstavljiva stiska vodi v tako strahoto ...

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.4.2010 20:10:03   
gigi1
Dejzi srce evo moj prispevek k Mlakarjevim karaokam user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=4Qt1EeZj00A&feature=related

Uf tistega linka pa raje ne grem brat user posted image .

Evo moj vrata odpira. Cajt za večerjico user posted image . Pa, pa v Mosvo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.4.2010 20:11:27   
bela.kava

Komaj čakam. Prej, ko bom doma, prej bom nazaj. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
joj bo luštno

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 441
23.4.2010 20:12:15   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Pa fajn se naprepevaj danes:)

Hvala raho. Delam na tem user posted image , ampak bolj potiho, ker je naš že padu za svobodo...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.4.2010 20:13:55   
Eva**
Jutri tamalega lepo polupčkajta user posted image za slovo tudi od nas. Moj mož je našo tamali user posted image govoril takole, za crknit sem ga posnela. Draga user posted image , ne brini ništa budi mi dobra, mama i tata se vračata za 14 dana da ti kažeta konačan plan. Ljubi te tata! Od silne žalosti ker sem se morala ločit od tamale user posted image in od vsega truda ki ga je moj Hubby vložil v vso situacijo da bi me vsaj malo razvedril sem na koncu prasknila v smeh

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.4.2010 20:17:03   
DaisyE
Kako naj sliko nalepim? Kopipejst ne pali.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 444
23.4.2010 20:18:00   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

neplodnost in ivf - zame odskočna deska za posvojitev, če bi prej vedela to kar vem danes, še tiste postopke, ki sem jih naredila, najbrž ne bi

Lahko bolj podrobno tole razložiš? user posted image Zakaj nebi šla v postopke, ki jih imaš za sabo?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.4.2010 20:18:20   
Raho

www.shrani.si

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.4.2010 20:20:27   
Matejčika

Dajzi, najbolje, da jo najprej shraniš nekam na net. Recimo shrani.si potem pa tam en link kopiraš sem, pa bi mogla bit slikica tukaj. Boljše neznam razložit, žal!

Eva, tvoj mož je faca. Sem se nasmejala! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.4.2010 20:23:23   
DaisyE

Moj mož je našo tamali user posted image govoril takole, za crknit sem ga posnela. Draga user posted image , ne brini ništa budi mi dobra, mama i tata se vračata za 14 dana da ti kažeta konačan plan. Ljubi te tata! Od silne žalosti ker sem se morala ločit od tamale user posted image in od vsega truda ki ga je moj Hubby vložil v vso situacijo da bi me vsaj malo razvedril sem na koncu prasknila v smeh

Ma Eva, jih ni čez naše dedce, jih ni! user posted image user posted image user posted image

Veš kolk samopremagovanja je mogu naš skup spravit, da je na karaoke bar pristal. Pa še potem se je vleku tja ko ena megla. Srotek moj. Ni hujše sramote zanjga kakor, da jaz kje pojem.user posted image Sicer pa, če mi date v Kočevju tri pire... NE! Takrat pa ne. Bom že odgovorna mati. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.4.2010 20:24:11   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Lahko bolj podrobno tole razložiš? user posted image Zakaj nebi šla v postopke, ki jih imaš za sabo?

ker bi že v štartu vso energijo namenila posvojitviuser posted image

evo moj masterpiece je finiširanuser posted image
user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.4.2010 20:25:25   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

www.shrani.si

Ma, Matejčika in Rako, kolk sta se potrudli... user posted image user posted image user posted image Ampak ne mislim nobene od malčika prilepit, tako, da ne vem, če se splača tega truda... A je komplicirano?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?