|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
22.4.2010 12:19:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

že celo jutro gledam kup cunj ki kličejo....zlikaj nas....zlikaj nas....jst jim pa tole kažem user posted image

A zdej so pa že do tebe prišle user posted image ...saj jih še ni zgledal toliko user posted image ?!
Pol pa ni skrbi, če so zdej pri teb,...grem lahko mal nazaj počivat user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.4.2010 12:36:32   
zup2
Dober dan pupike!

Evo mene s pregleda! Vse je o.k., voda je super, kri je super, CTG ne kaže nič, razen, da je pupa zelo živahna user posted image . Mi je mogla sestra kar držat tisto napravco gor, ker kukr je zategnila s pasovi se je user posted image skrila. Sem pa malo poskočila s kilami, ampak se tolažim, da je to zaradi zatekanja in ne tortic user posted image

Gapii kolk ste fletni. Pa prav veliki že user posted image
Biba pridna, da se takole javljaš, drugače nas bi preveč skrbelo zate user posted image
Bit ne sekiraj se zaradi pozabljivosti, imaš vsaj izgovor, da greš še enkrat na sprehod user posted image

Fargi, Hermy, Barbi, Bit (pa vesele bomo še kakšne)...se vidimo jutri!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.4.2010 12:57:41   
mojškra
HOJLA

No pa sem se prebila iz postelje user posted image , no saj že kuham ješpren. Skratka, včeraj sem si v lekarni kupila zapestnico proti slabosti (ja vem, sliši se smešno), in ne boste verjele, pomaga -ali je to psihično ali res pomaga, mi je čisto vseeno, sam da pomaga. user posted image user posted image user posted image , tako, da se bom lahko kmalu pridružila vam kafetarcam in sladkokuscam s torticami-če ne boste že prej rodileuser posted image .

Gapii- joj kak lepo, cukrčki ste.

Lep dan, jaz grem likat, me gledajo cunje že 14 dni.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.4.2010 14:23:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Skratka, včeraj sem si v lekarni kupila zapestnico proti slabosti (ja vem, sliši se smešno), in ne boste verjele, pomaga -ali je to psihično ali res pomaga, mi je čisto vseeno, sam da pomaga

jst sem jih tudi imela! in mi je pomagal.če ne bi še bolj shujšala...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.4.2010 15:57:11   
Fargesia
jaz sem boljše...se je blo treba zjokat, ven dat iz sebe...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.4.2010 16:01:17   
jona klara
mojškra-super, danes se je pa meni začelo, slabosti, pa čudn v želodčku, ni tako hudo kot je bilo pri tebi, ni pa lušten, mi nič kaj ne paše....v kateri lekarni pa si kupila?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.4.2010 16:03:49   
Fargesia
jona, tud na spletni lekarni se dobi....
http://www.moja-lekarna.com/p-2804-zapestnica-proti-slabosti-sea-band.aspx

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.4.2010 16:37:15   
jona klara
fargesia- hvala, bom še malo počakala, če se bo nadaljevalo, pa kupim-seveda

kako si ti?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.4.2010 17:30:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jaz sem boljše...se je blo treba zjokat, ven dat iz sebe...user posted image

Lepo slišati!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.4.2010 17:59:38   
Fargesia
jona, ok sem.user posted image

punce, kdaj jutri? ob 11h al 11.30?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.4.2010 18:05:13   
zup2
Fargi samo da si boljše. Jok včasih res najbolj pomaga user posted image
Zmenjene smo pa ob 11-ih.

Lp.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.4.2010 18:35:22   
bit
Zup2 super za pregled.user posted image user posted image user posted image

Fagi. lepo da si bolje...jutri bo še bolje.user posted image

se vidimo jutri ob 11ih

upam da ne bom pozablauser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.4.2010 6:42:02   
hermy1
Dobro jutro!!

Kavico dobite od Bibončka, da ji ne lezem v zelje! Mogoče pa še kakšno tortico pripopa...za sline cedit user posted image  user posted image  user posted image ?!

No, jaz pokorno javljam, da zaenkrat kaže, da me danes verjetno na vaše srečanje ne bo. Moj dragi bo mogoče uspel priti ravno takrat enkrat iz službe (šel je že včeraj zjutraj) in stiskanja z njim ne bi zamudila za nič na svetu. Saj razumete, da moram ohranjat dobre stike z očetom moje pupe user posted image ?!
Upam, da to ne pomeni, da me skenslate za naslednja srečanja user posted image ?
Je pa čisto možno, da se stvari še spremenijo, ker tako nič ne ve, dokler ta projekt ni na kupu!
Bom javljala.
Zdaj grem pa še mal nazaj prazno user posted image  posteljo gret!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
23.4.2010 8:22:42   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra-super, danes se je pa meni začelo, slabosti, pa čudn v želodčku, ni tako hudo kot je bilo pri tebi, ni pa lušten, mi nič kaj ne paše....v kateri lekarni pa si kupila?

Za Bežigradom pri WTC-SMELT. Saj po moje imajo povsod tole. Reče pa se SEA-BAND , zapestnice proti slabosti (so pa za potovanje, nosečnice....) -pa reči za odrasle, ker majo tudi za otroke, zapestnici pa sta noter 2, in obe moraš dati na roko. Sem kot tenesačica user posted image user posted image user posted image . Meni pomagajo, ne bruham več tolk zlo, slabo pa mi je še zmeraj.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.4.2010 8:24:27   
biba007
Dan 17: Danes samo kofi - je bilo nekaj pritožb na račun kalorij....in to navkljub zagotovilom, da so moje najbolj LIGHT tortice v celem mestuuser posted image !

user posted image

Hermy, pri vas imate pa še 3m3t3d. Kako magičnouser posted image . In ja, z očetom otrok je treba ohranjat dobre odnose...če ne drugega, bo kmalu NEPOGREŠLJIV za masaže in dobavo sladolegauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.4.2010 8:28:59   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

Za Bežigradom pri WTC-SMELT. Saj po moje imajo povsod tole. Reče pa se SEA-BAND , zapestnice proti slabosti (so pa za potovanje, nosečnice....) -pa reči za odrasle, ker majo tudi za otroke, zapestnici pa sta noter 2, in obe moraš dati na roko. Sem kot tenesačica user posted image user posted image user posted image . Meni pomagajo, ne bruham več tolk zlo, slabo pa mi je še zmeraj.

Tile Sea Bandi so res čisto spodobna slabostna alternativa. Info iz prve roke. Sem bila noseča IN na ladji, vse ob enem. Tam nekje okrog 12t. In ravno v času enega najhujših neurij. Pa je pomagalo (beri: teža v želodčku je sicer ostala, nisem pa bruhala in je bilo čisto za zdržat). Koliko pa stanejo pri nas?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.4.2010 8:42:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dan 17: Danes samo kofi - je bilo nekaj pritožb na račun kalorij....in to navkljub zagotovilom, da so moje najbolj LIGHT tortice v celem mestuuser posted image !

user posted image

Hermy, pri vas imate pa še 3m3t3d. Kako magičnouser posted image . In ja, z očetom otrok je treba ohranjat dobre odnose...če ne drugega, bo kmalu NEPOGREŠLJIV za masaže in dobavo sladolegauser posted image

Ja, pritožbe so letele z vseh strani, a ne!!! Čeprav: saj če samo gledamo, ne more tako škodit, a user posted image ??!
Jest sem tud čist ponosna na 3m3t3d!!!
Mene tud finančna stran mal zanima...sem dve princeski sami gor spravla, pa ne bi glih še tretje user posted image !!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.4.2010 8:43:53   
bit
dobro jutro,

Biba.....pridna pridna....kar tako naprej...pol boš pa Zup2 predala štafetouser posted image

hermy1
ko sem samo tvoj post vidla in še nič prebrala, sem si rekla kaj za vraga jo je  s postle vrglo... no lepo pančaj naprej

dobro da vem za zapestnico..če bo slušajno našmu pobču slabo....

no se vidimo

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.4.2010 8:45:16   
bit
hermy1 ti ne spiš..user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.4.2010 8:55:11   
hermy1

Ne, kadar bi človek lahko, ne more user posted image !! Sem dala pečt kruh, da bo svež za zajtrk, ko se moji študentki zbudita (danes sta obe doma), rožice zalila, časopis prebrala,...zdaj bom pa že kmalu utrujena. Verjetno je to zato, ker komaj čakam mojega...o, joj en dan ga ni, pa je tkole user posted image  user posted image  user posted image !!!  

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.4.2010 8:57:43   
hermy1
Pa temu sem se smejala:
The day you deliver, outside will be hot. Your baby will arrive in the middle of the afternoon. After a labor lasting approximately 16 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 10 pounds, 9 ounces, and will be 18-1/2 inches long. This child will have medium green eyes and a lot of blonde hair.

Take napovedi dobite na:
http://pregnancyandbaby.sheknows.com/pregnancy/baby/Madame-Zaritska-predicts-your-birth-experience-5.php

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.4.2010 9:00:09   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ne, kadar bi človek lahko, ne more user posted image !! Sem dala pečt kruh, da bo svež za zajtrk, ko se moji študentki zbudita (danes sta obe doma), rožice zalila, časopis prebrala,...zdaj bom pa že kmalu utrujena. Verjetno je to zato, ker komaj čakam mojega...o, joj en dan ga ni, pa je tkole user posted image  user posted image  user posted image !!!  

ej ne govori..sama sem bila vajena da mojega večkrat  ni tudi po cel teden ali več (služba). Zdej ko sem noseča je pa kriza...za več kot en dan ga ne spustim po tistem vikendu ko je šel pomagat obijat prikolco.... sem bla na robu solz v nedeljo ko je sporočil da bodo do 19 delali ..kar je pomenilo da bo ob 22 šele domauser posted image

pa vedno boš dobrodošla na sestanku....tut če kirga spustišuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.4.2010 9:07:47   
bit
heheheee

dobr link ni kaj tut sama sem se nasemjala...user posted image

glej kaj meni piše

The day you deliver, outside will be cloudy. Your baby will arrive in the early morning. After a labor lasting approximately 12 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 5 pounds, 8 ounces, and will be 21 -1/2 inches long. This child will have medium blue eyes and curly auburn hair.

naš bo lahko kategornikuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 23.4.2010 9:11:32 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.4.2010 9:28:18   
hermy1
Ma, bi človek še verjel, da kej zadane...sam ne že spet men pet kilske!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.4.2010 9:32:39   
biba007
Hihi, tole sem pa morala probat. Torej:

The day you deliver, outside will be light. Your baby will arrive in the late morning. After a labor lasting approximately 20 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 9 pounds, 14 ounces, and will be 16 inches long. This child will have light gray eyes and curly blonde hair.

Hmmmm, no, če naš mali uspe pridobiti v zadnjih 14 dneh takole, od oka, skoraj kilco na teden...bo pa kar držalouser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?