|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
21.4.2010 11:48:42   
Fargesia
barbi, ful dobro!!!!user posted image user posted image user posted image

mojškra, hja, tkole je...učiteljice moramo bit zahtevne!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.4.2010 12:21:34   
bit
BarbiG...kako sem vesela zate..no vidiš vse se je lepo porihtalo user posted image user posted image user posted image user posted image ja v petek ob 11ih pa upam da sem nam tut tršica prdruži

šica a prideš. user posted image

mateja33... superca... prav lepo je brat take lepe novičke...sedaj pa uživaj in božaj bušijauser posted image

zup2... še dvakrat kolcneš pa te bodo res kam peljali..user posted image

nosečniška pozabljivost tudi mene daje... kaj sem napisala da gre v lekarno..bepanten... no zapravla sem 40 euro...ampak bepantena nisem prinesla.....
joj....sm smotana..user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.4.2010 13:04:41   
Fargesia
bit, upam da pridem! sam ne bom šla peš od Hofra!user posted image
pol si moraš pa bilobil drugič kupit, da se boš spomnila po kaj si prišla v lekarno...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
21.4.2010 13:34:48   
Petyyyy
Dan nosečke

opravila nalogouser posted image

Kok nas pa je v novembru? Kar nekaj, se mi zdi. A ve tudi videvate same bušije??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
21.4.2010 13:43:50   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

ooo, pridna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
21.4.2010 14:04:53   
Urshy78

Dan nosečke

Kok nas pa je v novembru? Kar nekaj, se mi zdi. A ve tudi videvate same bušije??user posted image user posted image user posted image

ja tut jst vidim same bušije, s tem da mi jih ni več mučno gledati kot prej, ampak jih gledam z veseljem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
21.4.2010 18:00:00   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Dan nosečke

ja tut jst vidim same bušije, s tem da mi jih ni več mučno gledati kot prej, ampak jih gledam z veseljem user posted image

enako meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh te pomladni- poletni so cartlik

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.4.2010 20:29:05   
gapii27
ojla pupe

se pa vam kr dogaja tukaj... bibonček vidim da že odštevaš...madonca je cajt hitr minil... pridne bodite pupike

evo še naša family

user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.4.2010 20:55:58   
Fargesia
Gapi, joj kok ste fajn!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.4.2010 21:22:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Gapi, joj kok ste fajn!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav res!!!!

No, mogoče sem se pa malo dlje zadržala, kot sem računalauser posted image !
Zjutraj sem bila na cukr testu. Ko že ravno govorite o pozabljivosti. Treba je bit tešče, ne? No, jaz pridno tešč, brez kave user posted image  in se vozim proti Njegoševi. V avtu imam pa vedno vodo (seveda z okusom) in ker je gužva mal popijem. No, na srečo mi kapne še predno se dobr nalonkam. Potem sem kljub temu šla na cukr test, ko sem že ravno tako zgodaj vstala. In na srečo se ta deci in pol cukrane vode ni poznal, ker je bil rezultat kljub vsemu 6,4 (do 7,6 naj bi bilo pa ok).

Potem ena bolj žalostna zgodba, saj sem šla na obisk k sošolki iz visoke šole in njeni hčeri na onkologijo (hči je bolana) in tam prebila dopoldan. Potem obisk pri ginekologinji, pa obisk pri splošni zdravnici, vse v urejanju NOVEGA podaljšanja bolniške, čeprav seveda odgovor na pritožbo še čakam.

Potem še mal po trgovincah s hčero...kuple prvo cotiko za našo pupu, dva bodija!
Obiskat mojega ljubega v službi, ker bo danes prišel domov enkrat ponoči (nekam sumljive so te nadure ravno v nosečnosti, a se strinjate bejbe z menoj user posted image  ?) in to ob največji gužvi.

No, ni se mi še šlo domov in sem zavila še v H&M in Pikapolonico in če katero zanima imajo že letošnjo kolekcijo Jane pro slalom in Concorda fusion - ta dva namreč mene zanimata. No, odločitev bo padla po obisku še preostalih članov družine...ampak zaenkrat pri meni za eno piko vodi Concord, če bo pa Jane bo pa rdeče barve. In tako je bila ura skoraj šest, ko sem končno le uspela prispet domov.

No, zdaj sem pa nadoknadila današnji manjko tu gor user posted image !!!
Res mi je bilo z vami in ko sem že ravno v šunku, se vam mogoče pridružim tudi v petek,...če me seveda sprejmete?!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.4.2010 21:24:03   
hermy1
A, ja...ni še konc...mene je pa sonček edino po dekolteju...pa še to samo jaz opazim user posted image !!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.4.2010 22:24:47   
jona klara
gapi 27- ress ste luštni in super....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
22.4.2010 7:58:43   
hermy1
Dobro jutro, drage moje!

Verjamem, da še spite, ker je prav primeren dan za to!
Jaz pa sem morala dat lubčka mojemu user posted image , ki ima ravno RD. Prišel je ob treh ponoči user posted image , kdaj se bo uspel pa danes vrniti, se pa še ne ve user posted image . Do jutri morajo oddati nek projekt,...(je uradna verzija user posted image )!

Kavico pa znam sam tako pripopat,...sem včasih že znala tud kaj boljšega, pa ne vem, kaj se mi je zgodilo user posted image !

user posted image , če bo kaj pomagalo pri vstajanju!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
22.4.2010 8:07:39   
hermy1
user posted image

Ta bo verjetno boljša user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ?!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.4.2010 8:09:02   
Fargesia
Dobro jutro!

najprej kavica..
user posted image

hermy, te kr jaz zraven povabim v petek, čeprav so se barbi, bit in zup zmenile za "dejt"user posted image user posted image user posted image

jst sem tud ful žalostna...naš ga neki biksa...dec namreč...pa ni za govorit...user posted image

aja, še tole...en kuža že celo jutro joka in tuli...user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 22.4.2010 8:11:42 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.4.2010 8:18:24   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla pupe

se pa vam kr dogaja tukaj... bibonček vidim da že odštevaš...madonca je cajt hitr minil... pridne bodite pupike

evo še naša family

user posted image

cortkana družinica user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.4.2010 8:29:58   
hermy1

hermy, te kr jaz zraven povabim v petek, čeprav so se barbi, bit in zup zmenile za "dejt"user posted image user posted image user posted image

jst sem tud ful žalostna...naš ga neki biksa...dec namreč...pa ni za govorit...user posted image

aja, še tole...en kuža že celo jutro joka in tuli...user posted image

Hvala Fargi, mi je kar toplo pri srčkuuser posted image !  Saj sigurno še ni, ker se še ne ve, kdaj bo moj imel čas za trgovino. Če bo prost šele tam po peti, ga ne bom tako dolgo čakala. Morava pa nakupit za žurko v soboto in nedeljo! Je rekel danes zjutraj: mogoče bi bilo pa dobro, če si kakšen dan v tem tednu doma - to za danes...za jutri še ne ve. Sem naju pa prijavila na 3D  in sicer imava 4.5. ob 17.40. Je že nekaj kompliciral, da ne ve, če bo šel lahko,...ker bodo verjetno še vedno imeli to sr...v službi user posted image !!

Ja, kaj pa tvojega meče?! Boš jutri povedala, ko bo že bolje!

Joj, ne govori o kužitu user posted image !!
Sem ponoči pravila mojemu zgodbo.

Ko je bil še majhen in tud punci, so v šoli imeli eno prireditev (za vso šolo). Da ni bil ves dan sam, je šel seveda z nami, ker je bil običajno čisto priden, samo, da ni ostal doma. No, na tej prireditvi je pel tudi otroški zborček in ko jih je učitelj začel uglaševati, se je namesto otrok oglasil naš kuža. Enostavno je začel peti (podobno kot takrat, ko tulijo v luno, seveda po dani intonaciji!).
Vsa dvorana je umirala od smeha, mojima dvema pa nerodno za umret.user posted image  user posted image In so poskusili še enkrat, enako!
Tako smo ga reveža morali odnesti ven, da so lahko v miru zapeli. So se pa tega dogodka še dolgo vsi na Waldorfski šoli spominjali user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.4.2010 9:00:20   
Fargesia
hermy, mah sem tok žalostna, da mi gre kr na jok...ne vem če bom lahko govorila o tem...

hecko je bil tale vaš kuža.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.4.2010 9:22:27   
bit
Dobr jutr,

sem kot zombi....pol noči prebedim...user posted image

Hermy1
čestitke za cukr testuser posted image user posted image user posted image user posted image
hermy in Fargi
... smotke.... itak da pridta jutr... al rabita posbno vabilo...user posted image
Fargi ...ti jutr pridi te bomo me spravle v dobro voljo...user posted image

Gapi...kok ste cartkani.....pa kok ste zrasli..user posted image

Biba pogrešana si....kaj smo rekli ....javljaj se vask danuser posted image

drgač pa pr nas vse postarem..spomin mi peša...tamičken brca...spim ne...že dolgo...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
22.4.2010 9:43:13   
biba007
Evo mene, na raport.

Uh, se ravno prostovoljno javim za jutranjo dobavo, pa že takšna konkurenca kavic... jah nič, danes torej še ena tortica. Evo:

Dan 18 za ČOKOLADNO:
user posted image

Gapi, pa ste res fajn. Pa že tkooo veliki!!!! Luštkana design kombinacija. Čedni ste, prav res.

Urshy, je luštno bit srečka nosečka, kajne? Meni je bilo pred bušončijem mučno hodit zlasti v Ikeo...se mi je zdelo, da tam kar permanentno poteka neka svetovna konvencija nosečkuser posted image

Hermy, bravo za cukuser posted image r, pa štartne bodije. So cortl, kaj?

Bitka je pa POZABILA bepanten, hihi...jah nič, samo da se sprehajaš. Saj veš, za zdravjeuser posted image

Pa lupčka tudi Fargi, pa Barbi, pa Mojškri, pa Zupiki (ki se ji samo še dvakrat kolcne) in seveda vsem drugim takisto. Mwa*

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
22.4.2010 9:53:37   
bit
Biba...no super da si še 2v1....kar tako naprej
user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
22.4.2010 10:37:58   
hermy1

hermy, mah sem tok žalostna, da mi gre kr na jok...ne vem če bom lahko govorila o tem..

Ja, si mislim, sploh, če nas je preveč!!! user posted image  s teboj! Veš pa, da sem tu in lahko tud pokličeš!!! Danes sem ves dan doma!!
Ni sončka...bom nanj počakala, potem pa spet v life user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
22.4.2010 10:42:16   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Evo mene, na raport.

Uh, se ravno prostovoljno javim za jutranjo dobavo, pa že takšna konkurenca kavic... jah nič, danes torej še ena tortica. Evo:

Dan 18 za ČOKOLADNO:
user posted image  
Hermy, bravo za cukuser posted image r, pa štartne bodije. So cortl, kaj?

Biba, sej ne morem bit konkurenčna, tko, da nič ne skrbi...ti kar pridno dobavljaj kavice! Vsaj do dneva D!!!
Ta tortica je pa še meni skormine naredila! Pa jo bom kar takole uživala...čeprav je cukr ok...pa kile niso!

Bodiji so pa res cort...je rekla hči...no te bi pa lahko kupla tud preden si vedla, da bo user posted image ! Ker imajo zelene deteljice in pikapolonice! To je bila samo tolažba, da nisem kaj dražjega kupila, je bilo v tisti trgovini kar nekaj stvari, ki so me "rajcale"!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
22.4.2010 10:47:55   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobr jutr,

hermy in Fargi... smotke.... itak da pridta jutr... al rabita posbno vabilo...user posted image

drgač pa pr nas vse postarem..spomin mi peša...tamičken brca...spim ne...že dolgo...

Bit, danes ponoči sem "bila s teboj"...ker sem tud bolj malo spala...bo treba zdaj malo nadoknadit. 

Kakšno lepo vabilce in potem rdeča preproga bi se nama pa že prilegla...kajne Fargi!

Pri nas tud po starem...veliko brcanja...spomin je že od vedno bolj po moško (kar hočem si zapomnim, kar ne, pa ne user posted image ) in en lenoritis. Bi mogla kaj postorit, pa se mi ne da!  

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.4.2010 10:53:40   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobr jutr,

hermy in Fargi... smotke.... itak da pridta jutr... al rabita posbno vabilo...user posted image

Bit, danes ponoči sem "bila s teboj"...ker sem tud bolj malo spala...bo treba zdaj malo nadoknadit. 

Kakšno lepo vabilce in potem rdeča preproga bi se nama pa že prilegla...kajne Fargi!

Pri nas tud po starem...veliko brcanja...spomin je že od vedno bolj po moško (kar hočem si zapomnim, kar ne, pa ne user posted image ) in en lenoritis. Bi mogla kaj postorit, pa se mi ne da!  

velja.... pa trubače bom naročila za jutriuser posted image

že celo jutro gledam kup cunj ki kličejo....zlikaj nas....zlikaj nas....jst jim pa tole kažem user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?