Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 8:36:45
|
|
|
|
BarbiG
|
Fargi, a pol si prišla? Škoda, da sva se zgrešile, sam sem se začela slabo počutit, nikokr mi ni blo udobn na tistih stolih, pa vse me je že bolel, tko da sem šla direkt domov in sem spala dve uri. So me šele fantje, ko so domov prišli zbudil. Je bilo pa definitivno super in bo treba ponovit. Je pa tud mene sonček po desni roki opekel, sam še ni tko hudo, da bi pekel. Tko da nasledjič punce s sabo kremo za sončenje, pa nas bo samo pobožal. Pa za petek velja. Pravjo, da bo sam neki kapljic padl dol z neba, tko da ne bo nič hujšega. Aja, kje je moja olika. Dobro jutro vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 8:37:59
|
|
|
|
biba007
|
Countdown: dan 19, čas za SADNI-TOWER Bitka, jap, najbrž bomo res naslednji za dihanje...hm, mogoče bi se pa morala it spet malo slinit na IVF advance forum???...za kakšno smernico . Mimogrede, da poročam, terapija noge-v-luft-in-čokolada-v-roke je učinkovita. Naš mali je zrastel, jupijej, jupijaj . Sicer še malenkost zaostajamo, ampak trend je pa SUPER!!!!! Hihi, pa zgleda bo danes popoldan res nekaj plohic, ko ste bile včeraj take marljive čvekice. Jah nič, fovš, kaj čem, takle imamo Mojškra, čestitke za 3,6, pa bolniško in super PDP. Mateja, zate pa danes navijamo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 8:42:17
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Mojškra-čestitam, sem vesela da je vse ok. Zgleda sva obe novembrovki, čeprav jaz še nimam potrjenega PDP, ker grem v petek komaj na prvi pregled k svoji ginekologinji. Upam, da bo jutri tudi tako lep dan kot je bil danes. a imaš prvi uz? držim pesti, da bo vse okej, jaz pa imam prvega drugi petek,,,,komaj čakam? a si kaj neučakana?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 8:55:55
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! biba, pol pa kr nadaljuj s tako "terapijo" barbi, ja mi je uspelo priti! drage moje, ki nimate avatarjev...pettyy, mojškra, pa verjetn še katera...morm mal zatežit...moje "stare" vejo da sem tečna učiteljica ki vsake tolko zateži tuki gor...dejte si ene fajn slikce prilimat v avatarje, ker jaz sem bolj vizuelni tip človeka in mi je pol ful lažje vse skup spremljat.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:41:20
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, danes pa skoraj celo noč nisem spala. Vsa grmenja in bliskanja sem preštela pa sem še kr gledala kot sova Zgleda sem ratala kot otročki če se jim čez dan preveč dogaja no ja pol ob 7 ko je moj šel v službo sem zaspala ...pa me je ob 9 roomba zbudila... ji bo treba uro spremenit. Biba ...pridna tko ja se je treba pokorno javljat. in najlepše kar si napisala je to da vaš prestolonaslednik pridno raste in da mamin projekt noge v luft in čokolada deluje. BarbiG in Zup2 ehh tiste tri kapljice dežja nas v petek ne bodo odgnale od čveka.. jst moram tok jit po nalepke za MŠ. Nič se moram počasi speštat it kavča ..grem v lekarno po bepanten... zakaj že?...roko levo imam osmojeno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:43:02
|
|
|
|
bit
|
mojškra in Petyyy ..Fargi pa le ubogajta k zna bit huda... ko te ona pogleda..kr pod mizo zlezeš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:43:58
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit jst moram tok jit po nalepke za MŠ. Nič se moram počasi speštat it kavča ..grem v lekarno po bepanten... zakaj že?...roko levo imam osmojeno. hja, pol jih bom pa jst tud dvignila... te fejst peče? vedno ko vidim tvoj nick, si pojem TOLE pesem...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:44:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit mojškra in Petyyy ..Fargi pa le ubogajta k zna bit huda... ko te ona pogleda..kr pod mizo zlezeš včeraj nisi nič pod mizo lezla...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:55:27
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy sporoča, da se bo javila mal kasnej, ker se SPET potepa!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:56:17
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit jst moram tok jit po nalepke za MŠ. Nič se moram počasi speštat it kavča ..grem v lekarno po bepanten... zakaj že?...roko levo imam osmojeno. hja, pol jih bom pa jst tud dvignila... te fejst peče? vedno ko vidim tvoj nick, si pojem TOLE pesem... sej od te pesmice je tudi nastal.. men huda pesmica...zmelkow so pa tko odštekani da moraš imet 4 pire v rit da jih razumeš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:57:16
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit mojškra in Petyyy ..Fargi pa le ubogajta k zna bit huda... ko te ona pogleda..kr pod mizo zlezeš včeraj nisi nič pod mizo lezla... a moraš vse povedat...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:57:49
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! biba, pol pa kr nadaljuj s tako "terapijo" barbi, ja mi je uspelo priti! drage moje, ki nimate avatarjev...pettyy, mojškra, pa verjetn še katera...morm mal zatežit...moje "stare" vejo da sem tečna učiteljica ki vsake tolko zateži tuki gor...dejte si ene fajn slikce prilimat v avatarje, ker jaz sem bolj vizuelni tip človeka in mi je pol ful lažje vse skup spremljat. SAJ BI PA SEM BLOND, NE ZNAM
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 9:58:39
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit mojškra in Petyyy ..Fargi pa le ubogajta k zna bit huda... ko te ona pogleda..kr pod mizo zlezeš včeraj nisi nič pod mizo lezla... a moraš vse povedat... vedno vse po pravic povem...kar me sicer velikokrat tepe...tud to povem npr, če ma katera za kovančke notr metat...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:00:19
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia drage moje, ki nimate avatarjev...pettyy, mojškra, pa verjetn še katera...morm mal zatežit...moje "stare" vejo da sem tečna učiteljica ki vsake tolko zateži tuki gor...dejte si ene fajn slikce prilimat v avatarje, ker jaz sem bolj vizuelni tip človeka in mi je pol ful lažje vse skup spremljat. SAJ BI PA SEM BLOND, NE ZNAM greš pod moja ringaraja, pod profil...in tam nekje bolj na koncumaš možnost za avarat dodat...lahko dodaš katerokoli slikco k je dovolj velika (oz majhna)..lahko si jo pa tuki izbereš.. http://www.avatarji.com/
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:06:01
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia drage moje, ki nimate avatarjev...pettyy, mojškra, pa verjetn še katera...morm mal zatežit...moje "stare" vejo da sem tečna učiteljica ki vsake tolko zateži tuki gor...dejte si ene fajn slikce prilimat v avatarje, ker jaz sem bolj vizuelni tip človeka in mi je pol ful lažje vse skup spremljat. SAJ BI PA SEM BLOND, NE ZNAM greš pod moja ringaraja, pod profil...in tam nekje bolj na koncumaš možnost za avarat dodat...lahko dodaš katerokoli slikco k je dovolj velika (oz majhna)..lahko si jo pa tuki izbereš.. http://www.avatarji.com/ to sem že poskusila dodati, in sem dala uporabi, potem pa ne da (verjetno je prevelika slika, bom poskusila drugo)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:08:48
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit mojškra in Petyyy ..Fargi pa le ubogajta k zna bit huda... ko te ona pogleda..kr pod mizo zlezeš včeraj nisi nič pod mizo lezla... a moraš vse povedat... vedno vse po pravic povem...kar me sicer velikokrat tepe...tud to povem npr, če ma katera za kovančke notr metat... dej no ... a tut to moraš povedat.... bljak...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:19:03
|
|
|
|
mojškra
|
OPRAVILA SEM DOMAČO NALOGO. OCENA? ZAKAJ IMAM PA JAZ ZNAK ZA MOŠKI SPOL? KAKO PA SE JE TO ZGODILO, A IMAM ŽE SKOZI TO? JOJ JOJ Evo sprememba v žensko
< Sporočilo je popravil mojškra -- 21.4.2010 10:22:24 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:29:04
|
|
|
|
zup2
|
Dober dan! Da se še jaz pofočkam, da sem še živa in zdrava Danes sem pa spala ko top. Mogoče zato, ker včeraj popoldne nisem imela časa za lepotni spanec Po nosu sem rdeča kot kakšen pijanček ! Zdele grem v BTC in bodo ljudje malo čukasto gledali pijano nosečko in to že dopoldan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:38:17
|
|
|
|
BarbiG
|
Fargi, a pol v petek tud ti prideš? Punce, kdaj smo že rekle? Ob 11-tih, a ne v štorklji. Dans sem klicala za ZZZS imenovanega zdravnika in so mi rekl, da so včerio obravnaval moj primer in bi mogla danes al pa jutri dobit odločbo glede bolniške. Zdej pa cvikam, kaj so not napisal. Upam, da so mi podaljšal, ker če ne se bom tud jst pritožila, sam kaj ko bom potem čakala dva meseca na odgovor al pa še več, a ne hermy.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:40:58
|
|
|
|
zup2
|
Tako je Barbi, petek v Štorklji ob 11-ih Nič se že vnaprej ne sekiraj zaradi odločbe. Jaz sem prepričana, da so ti podaljšali!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 10:52:51
|
|
|
|
mateja33
|
evo mene že s pregleda,vse se ok,velki smo 4 cm PDP mam 11.11.,NS mam 4.5. blo je fulj fajn videt,je bil fulj živahnj z nogicam je migu pa za glavo se je držu jeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 11:04:32
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra OPRAVILA SEM DOMAČO NALOGO. OCENA? ZAKAJ IMAM PA JAZ ZNAK ZA MOŠKI SPOL? KAKO PA SE JE TO ZGODILO, A IMAM ŽE SKOZI TO? JOJ JOJ Evo sprememba v žensko ocena odlično za avatar! zdej pa še caps lock ugasni...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 11:33:59
|
|
|
|
BarbiG
|
Punce, vam moram prec povedat. Je poštar glih kar prinesel odločbo in so mi bolniško podaljšali do 06.07.2010, kar pomeni da za 3 dni do nastopa porodniške bom pisala pa dopust, če ne bom jasno že prej rodila. Sem tolk vesela. Zdej sem pa pomirjena.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 11:41:40
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mojškra OPRAVILA SEM DOMAČO NALOGO. OCENA? ZAKAJ IMAM PA JAZ ZNAK ZA MOŠKI SPOL? KAKO PA SE JE TO ZGODILO, A IMAM ŽE SKOZI TO? JOJ JOJ Evo sprememba v žensko ocena odlično za avatar! zdej pa še caps lock ugasni... To je bilo nalašč vklopljeno-NEK SE VIDI RAZKOŠ . Joj si pa stroga, jaz pa sem tako pridna pupika, takoj ubogam in naredim domačo nalogo, potem pa še tršica ni zadovoljna s pisavo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 11:43:37
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 evo mene že s pregleda,vse se ok,velki smo 4 cm PDP mam 11.11.,NS mam 4.5. blo je fulj fajn videt,je bil fulj živahnj z nogicam je migu pa za glavo se je držu jeeeeeeeeeeee super, super, super . Jaz imam pa PDP 15.11, NS PA 7.5.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?