|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
21.4.2010 8:36:45   
BarbiG
Fargi, a pol si prišla? Škoda, da sva se zgrešile, sam sem se začela slabo počutit, nikokr mi ni blo udobn na tistih stolih, pa vse me je že bolel, tko da sem šla direkt domov in sem spala dve uri. So me šele fantje, ko so domov prišli zbudil.

Je bilo pa definitivno super in bo treba ponovit. Je pa tud mene sonček po desni roki opekel, sam še ni tko hudo, da bi pekel. Tko da nasledjič punce s sabo kremo za sončenje, pa nas bo samo pobožal. user posted image

Pa za petek velja. Pravjo, da bo sam neki kapljic padl dol z neba, tko da ne bo nič hujšega.

Aja, kje je moja olika. Dobro jutro vsem skupaj.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
21.4.2010 8:37:59   
biba007
Countdown: dan 19, čas za SADNI-TOWER
user posted image

Bitka, jap, najbrž bomo res naslednji za dihanje...hm, mogoče bi se pa morala it spet malo slinit na IVF advance forum???...za kakšno smernicouser posted image user posted image user posted image .

Mimogrede, da poročam, terapija noge-v-luft-in-čokolada-v-roke je učinkovita. Naš mali je zrastel, jupijej, jupijajuser posted image . Sicer še malenkost zaostajamo, ampak trend je pa SUPER!!!!!

Hihi, pa zgleda bo danes popoldan res nekaj plohic, ko ste bile včeraj take marljive čvekice. Jah nič, fovš, kaj čem, takle imamouser posted image

Mojškra, čestitke za 3,6, pa bolniško in super PDP.

Mateja, zate pa danes navijamo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
21.4.2010 8:42:17   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Mojškra-čestitam, sem vesela da je vse ok.
Zgleda sva obe novembrovki, čeprav jaz še nimam potrjenega PDP, ker grem v petek komaj na prvi pregled k svoji ginekologinji.

Upam, da bo jutri tudi tako lep dan kot je bil danes.

a imaš prvi uz? držim pesti, da bo vse okej, jaz pa imam prvega drugi petek,,,,komaj čakam? a si kaj neučakana?user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
21.4.2010 8:55:55   
Fargesia
dobro jutro!
biba, pol pa kr nadaljuj s tako "terapijo" user posted image user posted image user posted image

barbi, ja mi je uspelo priti!user posted image

drage moje, ki nimate avatarjev...pettyy, mojškra, pa verjetn še katera...morm mal zatežit...moje "stare" vejo da sem tečna učiteljica ki vsake tolko zateži tuki gor...dejte si ene fajn slikce prilimat v avatarje, ker jaz sem bolj vizuelni tip človeka in mi je pol ful lažje vse skup spremljat.user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
21.4.2010 9:41:20   
bit
Dobro jutro,

user posted image danes pa skoraj celo noč nisem spala. Vsa grmenja in bliskanja sem preštela pa sem še kr gledala kot sovauser posted image
Zgleda sem ratala kot otročki če se jim čez dan preveč dogaja user posted image

no ja pol ob 7 ko je moj šel v službo sem zaspala ...pa me je ob 9 roomba zbudila...user posted image ji bo treba uro spremenit.

Biba ...pridna tko ja se je treba pokorno javljat.user posted image   in najlepše kar si napisala je to da vaš prestolonaslednik pridno raste in da mamin projekt noge v luft in čokolada deluje. user posted image user posted image user posted image user posted image

BarbiG in Zup2 ehh tiste tri kapljice dežja nas v petek ne bodo odgnale od čveka.. jst moram tok jit po nalepke za MŠ.

Nič se moram počasi speštat it kavča ..grem v lekarno po bepanten... zakaj že?...roko levo imam osmojeno.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
21.4.2010 9:43:02   
bit
mojškra in Petyyy ..Fargi pa le ubogajta k zna bit huda...user posted image ko te ona pogleda..kr pod mizo zlezešuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
21.4.2010 9:43:58   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

jst moram tok jit po nalepke za MŠ.

Nič se moram počasi speštat it kavča ..grem v lekarno po bepanten... zakaj že?...roko levo imam osmojeno.

hja, pol jih bom pa jst tud dvignila...user posted image

te fejst peče? vedno ko vidim tvoj nick, si pojem TOLE pesem...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
21.4.2010 9:44:24   
Fargesia

mojškra in Petyyy ..Fargi pa le ubogajta k zna bit huda...user posted image ko te ona pogleda..kr pod mizo zlezešuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj nisi nič pod mizo lezla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
21.4.2010 9:55:27   
Fargesia
hermy sporoča, da se bo javila mal kasnej, ker se SPET potepa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
21.4.2010 9:56:17   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst moram tok jit po nalepke za MŠ.

hja, pol jih bom pa jst tud dvignila...user posted image

te fejst peče? vedno ko vidim tvoj nick, si pojem TOLE pesem...

sej od te pesmice je tudi nastal..user posted image men huda pesmica...zmelkow so pa tko odštekani da moraš imet 4 pire v rit da jih razumešuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
21.4.2010 9:57:16   
bit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj nisi nič pod mizo lezla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a moraš vse povedat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
21.4.2010 9:57:49   
mojškra

dobro jutro!
biba, pol pa kr nadaljuj s tako "terapijo" user posted image user posted image user posted image

barbi, ja mi je uspelo priti!user posted image

drage moje, ki nimate avatarjev...pettyy, mojškra, pa verjetn še katera...morm mal zatežit...moje "stare" vejo da sem tečna učiteljica ki vsake tolko zateži tuki gor...dejte si ene fajn slikce prilimat v avatarje, ker jaz sem bolj vizuelni tip človeka in mi je pol ful lažje vse skup spremljat.user posted image user posted image user posted image

SAJ BI PA SEM BLOND, NE ZNAMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
21.4.2010 9:58:39   
Fargesia

a moraš vse povedat...user posted image user posted image user posted image user posted image

vedno vse po pravic povem...kar me sicer velikokrat tepe...tud to povem npr, če ma katera za kovančke notr metat...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
21.4.2010 10:00:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

SAJ BI PA SEM BLOND, NE ZNAMuser posted image user posted image user posted image

greš pod moja ringaraja, pod profil...in tam nekje bolj na koncumaš možnost za avarat dodat...lahko dodaš katerokoli slikco k je dovolj velika (oz majhna)..lahko si jo pa tuki izbereš..
http://www.avatarji.com/

user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
21.4.2010 10:06:01   
mojškra

greš pod moja ringaraja, pod profil...in tam nekje bolj na koncumaš možnost za avarat dodat...lahko dodaš katerokoli slikco k je dovolj velika (oz majhna)..lahko si jo pa tuki izbereš..
http://www.avatarji.com/

user posted image

to sem že poskusila dodati, in sem dala uporabi, potem pa ne da (verjetno je prevelika slika, bom poskusila drugo)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
21.4.2010 10:08:48   
bit

vedno vse po pravic povem...kar me sicer velikokrat tepe...tud to povem npr, če ma katera za kovančke notr metat...

dej no  ... a tut to moraš povedat.... bljak...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
21.4.2010 10:19:03   
mojškra
OPRAVILA SEM DOMAČO NALOGO. OCENA?user posted image user posted image user posted image

ZAKAJ IMAM PA JAZ ZNAK ZA MOŠKI SPOL? KAKO PA SE JE TO ZGODILO, A IMAM ŽE SKOZI TO? JOJ JOJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo sprememba v ženskouser posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 21.4.2010 10:22:24 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
21.4.2010 10:29:04   
zup2
Dober dan!

Da se še jaz pofočkam, da sem še živa in zdrava user posted image

Danes sem pa spala ko top. Mogoče zato, ker včeraj popoldne nisem imela časa za lepotni spanec user posted image
Po nosu sem rdeča kot kakšen pijančekuser posted image ! Zdele grem v BTC in bodo ljudje malo čukasto gledali pijano nosečko in to že dopoldan user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
21.4.2010 10:38:17   
BarbiG
Fargi, a pol v petek tud ti prideš? user posted image Punce, kdaj smo že rekle? Ob 11-tih, a ne v štorklji.

Dans sem klicala za ZZZS imenovanega zdravnika in so mi rekl, da so včerio obravnaval moj primer in bi mogla danes al pa jutri dobit odločbo glede bolniške. Zdej pa cvikam, kaj so not napisal. user posted image Upam, da so mi podaljšal, ker če ne se bom tud jst pritožila, sam kaj ko bom potem čakala dva meseca na odgovor al pa še več, a ne hermy.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
21.4.2010 10:40:58   
zup2
Tako je Barbi, petek v Štorklji ob 11-ih user posted image
Nič se že vnaprej ne sekiraj zaradi odločbe. Jaz sem prepričana, da so ti podaljšali!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
21.4.2010 10:52:51   
mateja33
evo mene že s pregleda,vse se ok,velki smo 4 cm PDP mam 11.11.,NS mam 4.5.user posted image
blo je fulj fajn videt,je bil fulj živahnj z nogicam je migu pa za glavo se je držu jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
21.4.2010 11:04:32   
Fargesia

OPRAVILA SEM DOMAČO NALOGO. OCENA?user posted image user posted image user posted image

ZAKAJ IMAM PA JAZ ZNAK ZA MOŠKI SPOL? KAKO PA SE JE TO ZGODILO, A IMAM ŽE SKOZI TO? JOJ JOJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ocena odlično za avatar! zdej pa še caps lock ugasni...user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
21.4.2010 11:33:59   
BarbiG
Punce, vam moram prec povedat. Je poštar glih kar prinesel odločbo in so mi bolniško podaljšali do 06.07.2010, kar pomeni da za 3 dni do nastopa porodniške bom pisala pa dopust, če ne bom jasno že prej rodila. user posted image user posted image user posted image Sem tolk vesela. Zdej sem pa pomirjena.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
21.4.2010 11:41:40   
mojškra

ocena odlično za avatar! zdej pa še caps lock ugasni...user posted image

To je bilo nalašč vklopljeno-NEK SE VIDI RAZKOŠ user posted image user posted image . Joj si pa stroga, jaz pa sem tako pridna pupika, takoj ubogam in naredim domačo nalogo, potem pa še tršica ni zadovoljna s pisavo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
21.4.2010 11:43:37   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

evo mene že s pregleda,vse se ok,velki smo 4 cm PDP mam 11.11.,NS mam 4.5.user posted image
blo je fulj fajn videt,je bil fulj živahnj z nogicam je migu pa za glavo se je držu jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

super, super, superuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam pa PDP 15.11, NS PA 7.5.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?