Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.4.2010 19:34:57
|
|
|
|
jona klara
|
barbi g-čestitke za pupi, da tako lepo rasteta in napredujeta drži se teta m-ojjj, še tukaj iskrene čestitke in super, da bova sedaj tukaj čvekali še naprej.... pa naj se v nosečnosti odvija vse tako kot je treba
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.4.2010 19:48:28
|
|
|
|
Fargesia
|
teta M, take učence mam najraj dobrodošla na tem delu foruma! kdaj pa si okol štorklje hodila?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.4.2010 20:10:33
|
|
|
|
Teta M
|
Fargesia: okoli 11.45h do 12.30h....se mi zdi da sem prebrala da se dobite ob 11h....ampak ker nobene ne poznam,nisem ravno toliko iskala katere bi lahko bile, sem pa videla nekaj skupin nosečk,pa sem se spomnila na vas.... Jona: hvala,sem hotela dati še ta krvni čez(da bo uradno ),predno se vam pridružim tukaj..... BarbiG: Hvala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.4.2010 20:12:15
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, a veš da so rekle, da se ne splačat prištimat rdeče preproge sam za eno... kdaj gremo SEM jest? In se Fargi nisi znašla in povedala in pokazala, da sta prišla najmanj DVA ?!! Jaz sem za torek, 18. maja (kosilo za nosečke), takrat sigurno vem, da bom v Lj, ker imam pregled!!! Če boste določile kakšen dan prej, se bom pa že prilagodila. No, sicer sem pa šele zdaj prišla domov...prav lahko bi prišla k vam na čvek, ker je imel moj sestanke do 16.30!!! Res ne vem sicer, kam bi se za tako dolgo časa dala, a od mojčkanja z njim ni bilo nič !! Potem sva šla po nakupih za jutrišnji piknik in zdaj lepo poleg mene. Kaj ne bo, moj ubogi revež !!! Hvala vsem za dobre misli in podporo, nestrpno čakam novic od Monike. Ostane lahko hroma od vratu navzdol! BarbiG, super za naše (v tem primeru seveda predvsem za tvoji ) pupe, da tako lepo rastejo. No, za mojo se ni za bat...če ste brale mojo napoved vedeževalke (ki jih potrjujejo meritve na UZ-kih), bo prava bajsika. Očitno že sedaj noče biti drugačna od sestric !!! Teta M dobrodošla!!! Pa ni, da si tako cviknila našo Fargi!? Fargi, Fargi uboge otroke strašiš! V glavnem mene jutri in vsaj še v nedeljo ne bo, ker bomo imeli same piknike (upam, da to ne berejo tisti iz ZZZS - kontrolorji ?!) na našem (njegovem) vikendu v medvedovi deželi. Jutri za prijatelje, v nedeljo za familijo! Vas bom pogrešala !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.4.2010 21:05:51
|
|
|
|
Fargesia
|
Teta M, pomoje si pa res nas videla. hermy, bogi tvoj dragi... tudi mi mamo fešte ta vikend....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 7:40:00
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, danes sem pa prva juhej.. BarbiG ćestitke za pupi in veselo naprej..očitno jima naš smeh zelo pomaga Fargi....tuki vse novinke kar trepetajo pred tabo...ejejeje ej sem šla v C&A in H&M... pa sem čuden model..vse mi je bilo preveliko ali premajhno sm velik pršparala... belih hlač pa ne upam kupit ...ker bi jih imela samo za 1x sapi ...super za nov domek...kaj večkrat se oglasi...saj si druga v vrsti za rodit. Hermy lepoo praznujte...upam da ne boste imeli dežja no midva se odpravljava v moj domači kraj..pogledat če je morje še slano. lepo preživite soboto
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 8:09:05
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro! Fargi me je že podučila na enem drugem forumu kako se copy-paste(a)... Ma jaz se je prav nič ne bojim.....hihihihi...Še naučila sem se česa novega... Drugače pa lep weekend vsem,tiste ki imate piknike ali pa praznujete,naj bo slastno in obilno...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 8:24:04
|
|
|
|
biba007
|
Dan 16: Opet tortica, tokrat MANDLJEVA, a s POLOVIČNIMI KALORIJAMI (ker smo včeraj samo kavico ) Barbi, iiiiiii, kaj ne bi bila ponosna na svoji pupi. Ma saj sem še jaz, pa nimam nobenih zaslug (no, razen predanega navijaštva ). Hermy,še tule par pikapoki c. Pa JUHEJ za piknike . Gapi, HURA za tvoja junaka! Teta M, WELCOME! Bitka, a potem ni bilo nič od šopinga? Jaz pa ravno ugotavljam, da mi je ostalo samo še 16 dni, da zvlečem naše vse nosečniške nakupe. Za crknit. Sem iz ZDA privlekla 7 parov hlač (tepka!) in kup topkov (tepka na kvadrat), zdaj se pa izležavam IZKLJUČNO v najbolj razvlečenih (NENOSEČNIŠKIH!) trenirkah . Fargi, tista posebna ponudba se mi pa dopade. Šment je samo, ker strogo peglam kavč, oni pa ne dostavljajo. A čvek je bil pa lušten? Pupe, ve kar tako naprej, ene 2x na teden, na naš vrt posledičen dežek deluje prav blagodejno
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 8:30:57
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Jaz sem pokonci že od 5:30 . Sem se zgleda prekmalu hvalila kako fajn spim. Danes me je vsak premik iz enega na drugi bok tako bolel (kosti spodaj, ki so za popihat ) da sem mislila, da bom šla že kar rodit. Ali še katero tako močno bolijo medenične kosti (Biba, Sapi)? Bit uživaj na morju, pa fino se namaži s kakšno kremo, da ne boš opečena Barbi super za tvoji čebelici, da tako pridno rasteta Teta M dobrodošla, drugič pa kar zraven stopi, ko vidiš skupino smejajočih se nosečk Fargi, Hermy ... fajn praznujte, ostalim pa želim en super vikend, ki upam da bo tako sončen kot se zdajle kaže!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 8:41:27
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! biba, ti me pripeljemo na doma njihov futr! jst pa torto pečem...k ma prijateljica rd dans...jagodna bo...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 8:44:47
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Sem spala kot polh, še na WC mi ni blo treba ponoč it. Punce hvala. Bit, ja naš smeh očitno vzpodbudi moji pupi k ubogljivosti. Sem pa res zadovoljna, da sta čist enaki. Na ta način se bomo mogoče še TTTS sindromu ognili. Drgač pa Bit sem ti fouš k greš na obalo. Imej se blazno lepo še za nas 3. Pa upoštevaj Zup glede kreme za sončenje. Da ne bo kakšna bosanska majčka nastala. Fargi, Hermy super za piknikiranje. Lepo praznujte. Zup, enkrat morš pa tud ti mal slabš spat. Nam kvariš povprečje s svojim odličnim spancem. Mal heca. Boš pa to noč bolje spala, ker ti bo manjkal še od prejšnje noči. Teta M, ja glih takrat smo bile še tam, tko da si nas ziher vidla. Drugič se nam kr pridruži. Je zmeraj veliko smeha.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 8:45:18
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Jaz sem pokonci že od 5:30 . Sem se zgleda prekmalu hvalila kako fajn spim. Danes me je vsak premik iz enega na drugi bok tako bolel (kosti spodaj, ki so za popihat ) da sem mislila, da bom šla že kar rodit. Ali še katero tako močno bolijo medenične kosti (Biba, Sapi)? Bibon se javlja, da JA. Se pa meni zdi tole bolj okolčje - kot da bi me kdo resno prežokal. Bo menda od teže ? Ti pa povem, kaj meni pomaga - miganje, ampak čisto brez obremenitve. Na onem sobnem biciklu s foteljem, po seniorsko . Zdaj se zbašem nanj za 10 minutk še pred spanjem - in me ponoči res manj zvija . Pa še manj puham in stokam, ko moram it lulat - včasih mi rata celo NE zbuditi lubija .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 8:54:04
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Jaz sem pokonci že od 5:30 . Sem se zgleda prekmalu hvalila kako fajn spim. Danes me je vsak premik iz enega na drugi bok tako bolel (kosti spodaj, ki so za popihat ) da sem mislila, da bom šla že kar rodit. Ali še katero tako močno bolijo medenične kosti (Biba, Sapi)? Bibon se javlja, da JA. Se pa meni zdi tole bolj okolčje - kot da bi me kdo resno prežokal. Bo menda od teže ? Ti pa povem, kaj meni pomaga - miganje, ampak čisto brez obremenitve. Na onem sobnem biciklu s foteljem, po seniorsko . Zdaj se zbašem nanj za 10 minutk še pred spanjem - in me ponoči res manj zvija . Pa še manj puham in stokam, ko moram it lulat - včasih mi rata celo NE zbuditi lubija . Ko sem spraševala G. je rekel da je res od teže in da vse pritiska dol in da naj se uležem ko je fajn hudo...samo ko ležim je še slabše. Bom poskusila še s tvojo metodo seniorskega miganja, pa da vidimo če mi bo pomagalo . Moj dragi se pa kar vsakič zbudi ko se jaz obračam, saj take zvoke spuščam, da me sprašuje, če že gremo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 12:15:06
|
|
|
|
Petyyyy
|
dan trebuščki evo, bila zjutraj spet na urgenci, ampak je baje vse ok. Šla sem kar med službo, plodek veselo maha in skače. očitno se je odločil da me bo sekiral že zdaj . Lep vikend
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 13:20:06
|
|
|
|
Fargesia
|
petyy, sam da je vse ok!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 17:07:54
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy dan trebuščki evo, bila zjutraj spet na urgenci, ampak je baje vse ok. Šla sem kar med službo, plodek veselo maha in skače. očitno se je odločil da me bo sekiral že zdaj . Lep vikend samo, da je okej, drži se......vse bo dobro.a ti imaš v petek uz? kje pa? jaz ga tudi imam v petek v stari porodnišnici...lp
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 17:15:05
|
|
|
|
Fargesia
|
današnja tortica... jagode gor so pa tud domače...jih je mami naredila...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 17:28:55
|
|
|
|
Teta M
|
Fargi: vauuuuuuuuuu...vsa čast za tako mojstrovino... Petyyyy: no samo da je vse ok....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.4.2010 18:04:14
|
|
|
|
bit
|
evo Bitka z morja.... kakšno vreme butasto je bilo dol.....megla in to una morska...pa rosilo je skozi.... Zup2 kakšno kremo za sončenje..... bundo bi rabla.. sonca tudi očala ni blo.. Fargi....zakaj mi sploh hodimo na tortice v zvezdo...po tvojih slikicah sodeč nam ti sam naslov povej...pridemo...... tudi brez rdeče preproge BarbiG ...rade volje sodelujem za v terapiji za tvoje čebelici. Bibon... ne nič nisem zapravla ..jst ne vem ...mogoče sem pa tko tešna Teta M.. ti kr pridi na terapijo....baje da eni zlo na vrtu delajo pa rabijo dež.. hermy1 ...ne vse pojest na pikniku...bo cukr zrastu.. Petyyy super da je vse o.k. kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.4.2010 8:43:42
|
|
|
|
biba007
|
Dan 15: Dobro jutro s kofetkom Pety, pa res, samo da je vse ok. Nas pa tile knedlčki res presekirajo od-dpred-in-od-zad, cmočki mali Fargi, svaka ti čas za tortice. Tole pa je luksuz. Najprej 50% off za kosilo, potem pa še hop na tortico. Njami
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.4.2010 10:11:15
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! biba, luksuz ja... danes pa na krst moževe nečakinje...spet bomo jedli...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.4.2010 18:16:02
|
|
|
|
sapi
|
Dober dan, uh sem se napokala, mi je možiček palačinke spekel mmmmm ... petyyy samo, da je vse ok in dojenčiju bije srček, ti lepo počivaj in bo vse ok. Barbi res sta usklajeni tile tvoji pupiki. Fargi ti pa si umetnica. Tale torta je zakon. teta M čestitke za beta gapi samo, da nogica napreduje sem res vesela za tvojo družinico. Pa, da bo na koncu vse kot mora biti. bit se trudim, se trudim . Res sem druga danes mi piše še 23 dni. Sem ravno možička strašila, da imam krče, ker me je res nekaj zvijalo tako kot pred M. Je bil revež čisto prestrašen , ker še nisva dokončala vsega zadanega. Nama manjka še kakšna dva tedna. A nič pametnega nisi našla. Jaz sem si kupila dvoje nosečniških hlač H&M, drugje mi namreč niso bile všeč. Majice pa normalne št. vendar take, ki se raztegnejo. Si bom pa morala omisliti še ene hlače vendar ne nosečniške ampak z raztegljivim pasom, saj je čezdalje bolj toplo pa, da jih bom imela še za iz porodnišnice. Tako, da me tudi čaka še kak šoping. Upam, da bom imela kaj več sreče. zup jaz sem se tudi hvalila kako dobro spim pa me je prejšnji teden zadela nespečnost kar celih 4 dni, sedaj moram potrkati je spet vse ok. Se opravičujem tistim, ki res ne morejo spati za moje jamranje . Kar se pa medeničnih kosti tiče, če sem v zmernem gibanju je vse ok. Če pa počivam komaj vstanem. Tudi ponoči je na vsake toliko časa kriza pri obračanju. Sem pa ugotovila, da v glavnem takrat, ko sem čez dan preveč v gibanju oz pretiravam. A še hodiš na abdominalno? Jaz grem spet v sredo. Hermy a je že kaj novic glede Monike? Upam, da je ok. Punce, če se še dobite na kaki tortici tja do 18 maja se vam prudružim, če le ne bo kaj vmes prišlo.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.4.2010 6:37:24
|
|
|
|
Petyyyy
|
Jutro nosečke Evo, do sedaj nič več narobe . Kot bi rekel moj, samo paničarim . Upam da ste preživele lep vikend.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.4.2010 7:50:23
|
|
|
|
biba007
|
Dan 14: JAGODNA Sapi, tudi že brojiš sitno, a? P ste že izbrali? Pety, samo da je vse ok. Držim pestke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.4.2010 8:07:32
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro nosečke! Jona: še malo, pa boš prvič na UZ videla svojo pikico/pikice.....Povej mi,a si se ti tudi že naročila k svoji G,ali čakaš najprej ta UZ ki je še na GKLJ,pa se boš potem naročila k svoji? No jaz pa danes dobim datum prvega UZ.... Vse ostale:upam da je za vami prekrasen weekend z veliko dobre volje,smeha ,predvsem pa dobrega počutja...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?