Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 11:48:42
|
|
|
|
Fargesia
|
barbi, ful dobro!!!! mojškra, hja, tkole je...učiteljice moramo bit zahtevne!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 12:21:34
|
|
|
|
bit
|
BarbiG...kako sem vesela zate..no vidiš vse se je lepo porihtalo ja v petek ob 11ih pa upam da sem nam tut tršica prdruži šica a prideš. mateja33... superca... prav lepo je brat take lepe novičke...sedaj pa uživaj in božaj bušija zup2... še dvakrat kolcneš pa te bodo res kam peljali.. nosečniška pozabljivost tudi mene daje... kaj sem napisala da gre v lekarno..bepanten... no zapravla sem 40 euro...ampak bepantena nisem prinesla..... joj....sm smotana..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 13:04:41
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, upam da pridem! sam ne bom šla peš od Hofra! pol si moraš pa bilobil drugič kupit, da se boš spomnila po kaj si prišla v lekarno...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 13:34:48
|
|
|
|
Petyyyy
|
Dan nosečke opravila nalogo Kok nas pa je v novembru? Kar nekaj, se mi zdi. A ve tudi videvate same bušije??
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 13:43:50
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy opravila nalogo ooo, pridna!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 14:04:53
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dan nosečke opravila nalogo Kok nas pa je v novembru? Kar nekaj, se mi zdi. A ve tudi videvate same bušije?? ja tut jst vidim same bušije, s tem da mi jih ni več mučno gledati kot prej, ampak jih gledam z veseljem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 18:00:00
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dan nosečke opravila nalogo Kok nas pa je v novembru? Kar nekaj, se mi zdi. A ve tudi videvate same bušije?? ja tut jst vidim same bušije, s tem da mi jih ni več mučno gledati kot prej, ampak jih gledam z veseljem enako meni sploh te pomladni- poletni so cartlik
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 20:29:05
|
|
|
|
gapii27
|
ojla pupe se pa vam kr dogaja tukaj... bibonček vidim da že odštevaš...madonca je cajt hitr minil... pridne bodite pupike evo še naša family
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 20:55:58
|
|
|
|
Fargesia
|
Gapi, joj kok ste fajn!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 21:22:33
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Gapi, joj kok ste fajn!!!! Prav res!!!! No, mogoče sem se pa malo dlje zadržala, kot sem računala ! Zjutraj sem bila na cukr testu. Ko že ravno govorite o pozabljivosti. Treba je bit tešče, ne? No, jaz pridno tešč, brez kave in se vozim proti Njegoševi. V avtu imam pa vedno vodo (seveda z okusom) in ker je gužva mal popijem. No, na srečo mi kapne še predno se dobr nalonkam. Potem sem kljub temu šla na cukr test, ko sem že ravno tako zgodaj vstala. In na srečo se ta deci in pol cukrane vode ni poznal, ker je bil rezultat kljub vsemu 6,4 (do 7,6 naj bi bilo pa ok). Potem ena bolj žalostna zgodba, saj sem šla na obisk k sošolki iz visoke šole in njeni hčeri na onkologijo (hči je bolana) in tam prebila dopoldan. Potem obisk pri ginekologinji, pa obisk pri splošni zdravnici, vse v urejanju NOVEGA podaljšanja bolniške, čeprav seveda odgovor na pritožbo še čakam. Potem še mal po trgovincah s hčero...kuple prvo cotiko za našo pupu, dva bodija! Obiskat mojega ljubega v službi, ker bo danes prišel domov enkrat ponoči (nekam sumljive so te nadure ravno v nosečnosti, a se strinjate bejbe z menoj ?) in to ob največji gužvi. No, ni se mi še šlo domov in sem zavila še v H&M in Pikapolonico in če katero zanima imajo že letošnjo kolekcijo Jane pro slalom in Concorda fusion - ta dva namreč mene zanimata. No, odločitev bo padla po obisku še preostalih članov družine...ampak zaenkrat pri meni za eno piko vodi Concord, če bo pa Jane bo pa rdeče barve. In tako je bila ura skoraj šest, ko sem končno le uspela prispet domov. No, zdaj sem pa nadoknadila današnji manjko tu gor !!! Res mi je bilo z vami in ko sem že ravno v šunku, se vam mogoče pridružim tudi v petek,...če me seveda sprejmete?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 21:24:03
|
|
|
|
hermy1
|
A, ja...ni še konc...mene je pa sonček edino po dekolteju...pa še to samo jaz opazim !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 22:24:47
|
|
|
|
jona klara
|
gapi 27- ress ste luštni in super....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 7:58:43
|
|
|
|
hermy1
|
Dobro jutro, drage moje! Verjamem, da še spite, ker je prav primeren dan za to! Jaz pa sem morala dat lubčka mojemu , ki ima ravno RD. Prišel je ob treh ponoči , kdaj se bo uspel pa danes vrniti, se pa še ne ve . Do jutri morajo oddati nek projekt,...(je uradna verzija )! Kavico pa znam sam tako pripopat,...sem včasih že znala tud kaj boljšega, pa ne vem, kaj se mi je zgodilo ! , če bo kaj pomagalo pri vstajanju!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 8:07:39
|
|
|
|
hermy1
|
Ta bo verjetno boljša ?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 8:09:02
|
|
|
|
Fargesia
|
Dobro jutro! najprej kavica.. hermy, te kr jaz zraven povabim v petek, čeprav so se barbi, bit in zup zmenile za "dejt" jst sem tud ful žalostna...naš ga neki biksa...dec namreč...pa ni za govorit... aja, še tole...en kuža že celo jutro joka in tuli...
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 22.4.2010 8:11:42 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 8:18:24
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 ojla pupe se pa vam kr dogaja tukaj... bibonček vidim da že odštevaš...madonca je cajt hitr minil... pridne bodite pupike evo še naša family cortkana družinica
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 8:29:58
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, te kr jaz zraven povabim v petek, čeprav so se barbi, bit in zup zmenile za "dejt" jst sem tud ful žalostna...naš ga neki biksa...dec namreč...pa ni za govorit... aja, še tole...en kuža že celo jutro joka in tuli... Hvala Fargi, mi je kar toplo pri srčku ! Saj sigurno še ni, ker se še ne ve, kdaj bo moj imel čas za trgovino. Če bo prost šele tam po peti, ga ne bom tako dolgo čakala. Morava pa nakupit za žurko v soboto in nedeljo! Je rekel danes zjutraj: mogoče bi bilo pa dobro, če si kakšen dan v tem tednu doma - to za danes...za jutri še ne ve. Sem naju pa prijavila na 3D in sicer imava 4.5. ob 17.40. Je že nekaj kompliciral, da ne ve, če bo šel lahko,...ker bodo verjetno še vedno imeli to sr...v službi !! Ja, kaj pa tvojega meče?! Boš jutri povedala, ko bo že bolje! Joj, ne govori o kužitu !! Sem ponoči pravila mojemu zgodbo. Ko je bil še majhen in tud punci, so v šoli imeli eno prireditev (za vso šolo). Da ni bil ves dan sam, je šel seveda z nami, ker je bil običajno čisto priden, samo, da ni ostal doma. No, na tej prireditvi je pel tudi otroški zborček in ko jih je učitelj začel uglaševati, se je namesto otrok oglasil naš kuža. Enostavno je začel peti (podobno kot takrat, ko tulijo v luno, seveda po dani intonaciji!). Vsa dvorana je umirala od smeha, mojima dvema pa nerodno za umret. In so poskusili še enkrat, enako! Tako smo ga reveža morali odnesti ven, da so lahko v miru zapeli. So se pa tega dogodka še dolgo vsi na Waldorfski šoli spominjali !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 9:00:20
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, mah sem tok žalostna, da mi gre kr na jok...ne vem če bom lahko govorila o tem... hecko je bil tale vaš kuža.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 9:22:27
|
|
|
|
bit
|
Dobr jutr, sem kot zombi....pol noči prebedim... Hermy1 čestitke za cukr test hermy in Fargi... smotke.... itak da pridta jutr... al rabita posbno vabilo... Fargi ...ti jutr pridi te bomo me spravle v dobro voljo... Gapi...kok ste cartkani.....pa kok ste zrasli.. Biba pogrešana si....kaj smo rekli ....javljaj se vask dan drgač pa pr nas vse postarem..spomin mi peša...tamičken brca...spim ne...že dolgo...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 9:43:13
|
|
|
|
biba007
|
Evo mene, na raport. Uh, se ravno prostovoljno javim za jutranjo dobavo, pa že takšna konkurenca kavic... jah nič, danes torej še ena tortica. Evo: Dan 18 za ČOKOLADNO: Gapi, pa ste res fajn. Pa že tkooo veliki!!!! Luštkana design kombinacija. Čedni ste, prav res. Urshy, je luštno bit srečka nosečka, kajne? Meni je bilo pred bušončijem mučno hodit zlasti v Ikeo...se mi je zdelo, da tam kar permanentno poteka neka svetovna konvencija nosečk Hermy, bravo za cuk r, pa štartne bodije. So cortl, kaj? Bitka je pa POZABILA bepanten, hihi...jah nič, samo da se sprehajaš. Saj veš, za zdravje Pa lupčka tudi Fargi, pa Barbi, pa Mojškri, pa Zupiki (ki se ji samo še dvakrat kolcne) in seveda vsem drugim takisto. Mwa*
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 9:53:37
|
|
|
|
bit
|
Biba...no super da si še 2v1....kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 10:37:58
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, mah sem tok žalostna, da mi gre kr na jok...ne vem če bom lahko govorila o tem.. Ja, si mislim, sploh, če nas je preveč!!! s teboj! Veš pa, da sem tu in lahko tud pokličeš!!! Danes sem ves dan doma!! Ni sončka...bom nanj počakala, potem pa spet v life !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 10:42:16
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Evo mene, na raport. Uh, se ravno prostovoljno javim za jutranjo dobavo, pa že takšna konkurenca kavic... jah nič, danes torej še ena tortica. Evo: Dan 18 za ČOKOLADNO: Hermy, bravo za cuk r, pa štartne bodije. So cortl, kaj? Biba, sej ne morem bit konkurenčna, tko, da nič ne skrbi...ti kar pridno dobavljaj kavice! Vsaj do dneva D!!! Ta tortica je pa še meni skormine naredila! Pa jo bom kar takole uživala...čeprav je cukr ok...pa kile niso! Bodiji so pa res cort...je rekla hči...no te bi pa lahko kupla tud preden si vedla, da bo ! Ker imajo zelene deteljice in pikapolonice! To je bila samo tolažba, da nisem kaj dražjega kupila, je bilo v tisti trgovini kar nekaj stvari, ki so me "rajcale"!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 10:47:55
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobr jutr, sem kot zombi....pol noči prebedim... hermy in Fargi... smotke.... itak da pridta jutr... al rabita posbno vabilo... drgač pa pr nas vse postarem..spomin mi peša...tamičken brca...spim ne...že dolgo... Bit, danes ponoči sem "bila s teboj"...ker sem tud bolj malo spala...bo treba zdaj malo nadoknadit. Kakšno lepo vabilce in potem rdeča preproga bi se nama pa že prilegla...kajne Fargi! Pri nas tud po starem...veliko brcanja...spomin je že od vedno bolj po moško (kar hočem si zapomnim, kar ne, pa ne ) in en lenoritis. Bi mogla kaj postorit, pa se mi ne da!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.4.2010 10:53:40
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobr jutr, sem kot zombi....pol noči prebedim... hermy in Fargi... smotke.... itak da pridta jutr... al rabita posbno vabilo... drgač pa pr nas vse postarem..spomin mi peša...tamičken brca...spim ne...že dolgo... Bit, danes ponoči sem "bila s teboj"...ker sem tud bolj malo spala...bo treba zdaj malo nadoknadit. Kakšno lepo vabilce in potem rdeča preproga bi se nama pa že prilegla...kajne Fargi! Pri nas tud po starem...veliko brcanja...spomin je že od vedno bolj po moško (kar hočem si zapomnim, kar ne, pa ne ) in en lenoritis. Bi mogla kaj postorit, pa se mi ne da! velja.... pa trubače bom naročila za jutri že celo jutro gledam kup cunj ki kličejo....zlikaj nas....zlikaj nas....jst jim pa tole kažem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?