|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
18.4.2010 11:40:36   
Aninchy
Čau!

Punce, zanima me, če ma ktera kej informacij al pa celo v lasti tale voziček. Mi je ful lep, pa cena je tud prav simpatična za Slovenijo!!

All Terrain x3

http://soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-sky-i19517.shtml

Ali pa mogoče tegala (je enak, vendar druga firma)user posted image :

Baby boom 3y combo

http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/59/Potovalni%20paket%203yCombo%20%28zelen%29/

Se zdej že resno ukvarjam z nakupom user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
18.4.2010 14:01:42   
Bonnie_RR
Zdravo. user posted image

Pri nas je zelo kisla nedelja. Moja dva trenutno sestavljata lego kocke, kosilo bo vsak čas pripravljeno, js sem prišla pa na hitrco pokukat gor...

Včeraj smo bili na Obali. Je bilo fajn, samo potem popoldne je postalo bolj oblačno, pa tud malo je pihalo. Smo bili vsi kar utrujeni ob prihodu domov, zvečer sem šla pa js še na en babji čvek in sem se okrog 2h komaj domov privlekla.user posted image Pa razlog ni bila kakšna pijača user posted image , ampak moje uboge noge - neprepoznavne, tako sem imela zatečene...user posted image user posted image

Aninchy... Ne poznam teh vozičkov.

Inika84... Držim pesti za fajn rezultate. Pa ostani še naprej tako optimistična. user posted image

Nič, grem dokončat kosilo, potem gre pa tamali spat, midva pa en film pogledat...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
19.4.2010 7:37:26   
dvojčica6
Jutro junijčice!

Inika84user posted image user posted image user posted image drži se! Javi se kaj, ko zveš rezultate!

bcljka
user posted image user posted image za nakup! tista previjalna pa je tudi meni všeč in če bi bila na svojem, kjer ni panike vrtat v zid, bi jo tut js vzela... za kopalnico je verjetno ful dobra... višino si lahk naštimaš, predalčkov ma ful... skratkauser posted image user posted image

Aninchy ...sm pogledala te vozičke, ma meni je še vedno bolj všeč MAtrix - čeprav je res, da s poštnino vred prideš cenovno prav isto kot če vzameš katerega izmed teh dveh. Js sm tut še tko neodločena... čakam, da me pokličejo iz pikapolonce, kjer bodo dobili Pikolo - kombiniranega. če mi bo še v živo ok, ga kar vzamem...

ej babe... kaka je pa sploh fora, da ti mora jajčka pašat na vozek? Sej verjetno se uporaba enega in drugega izločujeta ne? Ker eno jajčko že dobim, pa zdej sploh ne vem al bi kupovala še eno zraven vozeka sam zato, da pač paše z vozičkom... user posted image user posted image spet kompliciramuser posted image user posted image user posted image

Ja nedelja je bila pol kisla, popoldne pa je tak sonček raztural, da sem user posted image na en lep dolg sprehod odpeljala... oba na koncu zmatrana in zadovoljnauser posted image

Drgač pa js bolj kot voziček študiram o sušilnem stroju in cene so, da padeš dol... sploh če hočeš energijski razred A.... sam bi blo tako udobno, da bi plenice po pranju kar fliknila v sušilc in bašta! Zdej če vidite kako akcijo sušilcev mi nujno sporočite - bom pripravla brzostrelko in v napaduser posted image user posted image user posted image

Ok, dovolj romana za zdaj... Jutri dopolnim 32 teden če se ne motimuser posted image lep dan vsem!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
19.4.2010 8:22:03   
misar
jutro čvekulje

en fina user posted image  za vse user posted image

joj kak dan user posted image user posted image user posted image

pa še prav fino naspana sem. uffff kakšna gužva že navsezgodaj v službi. ja klasični ponedeljkiuser posted image

nimam časa komentirat.

lepo se imejte

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
19.4.2010 8:35:33   
milabe
jutro vsem....

dvojčica6: fora jajčke, da paše na voziček pri meni je ta, da sem izven centra dogajanja in ko bom se peljala v trgovino, na kavo - bo v avtu v jajčki in če zaspi (ali tudi ne) je ne bom premotavala in jajčke v košaro na voziček, ampak kar lepo dam jajčko na voziček in grema... menda je pač funkcionalno, in mene ni koštalo več kot pa tapravi nastavki za voziček ki so bli 20 eur... Poleg tega, da js nakupim v trgovini ni več kot 20 min, toliko je pa čist ok, da je v jajčki...
po moje, če bi rada to varianto, se prej pozanimaj če so kakšni nastavki ki pašejo za jajčko ki jo dobiš in voziček ki ga boš imela....

sušilc
: ja jst ga moram kupit jesen... poleti sušim zuni na terasi, pozimi, pa ne bo več prostora v stanovanju... tud js iščem A klaso varčnosti, pa mislim, da ga skoraj ni pod 700 eur... sam mislim, da se splača dat zdej mal več, pa pol prišparaš. Js imam vse aparate A klase, pa luči imama LED diode, pa imava res malo elektrike za plačat.

lep ponedeljek vsem

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
19.4.2010 8:59:01   
gajka
dvojčica6 - sem imela oz. še vedno imam jajčko, ki paše direktno na voziček. Pa je nisem niti enkrat namontirala na voziček. Če sem šla v fasngo, sem ga kar z jajčko vred dala v nakupovalni voziček (dokler je bil mulček še bolj majhen), sicer sem ga pa vedno iz jajčke v voziček prestavila. Meni je dejansko vseeno, a voziček in jajčka pašeta skupaj, ali ne. Eni pa to dost prakticirajo, pač stvar posameznika.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
19.4.2010 9:42:38   
mamimo
Jutro!

Jaz imam danes kontrolo pri svijem zdravniku zaradi vnetja ledvic... Držim pesti.

Lupinica in voziček: jaz osebno sem malo skeptična glede vožnje dojenčka v lupinici namesto v košari ali "poležanem" športnem delu vozička. Spomnim se, da sem nekoč brala, da dojenčki naj ne bi bili predolgo v lupinici, zgolj toliko kot je potrebno, da se pripeljemo, kamor smo namenjeni. Najbolj zdravo za dojenčka je namreč ležanje na ravni podlagi, v lupinici je pa bolj skrčen. Zato naj bi bil v lupinici le med vožnjo v avtu - tu ima varnost prednost. Tako tudi tisti gugalniki niso priporočljivi za daljšo uporabo (le tja do 20 min dnevno). Zato imeti otroka še dve uri v lupinici, pritrjeni na voziček, naj ne bi bila dobra izbira. No, verjetno so mnenja pediatrov deljena, jaz sem pač brala tako mnenje, kot sem ga opisala.... Vsaka naj presodi sama. Jaz bom verjetno kar uporabljala košaro, lupinico pa le za vožnjo v avtu.

Toliko za zdaj.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
19.4.2010 10:12:42   
Bonnie_RR
Oj,

jajčka in voziček... Da pašeta skupaj je bolj pomembno za tiste, ki v prvih mesecih na voziček montirajo jajčko, drugače je čist vseeno, kakšna sta.
Mi bomo imeli voziček s košaro, jajčko pa samo za prevoz, tako da nam tud ni pomembno, ali pašeta skupaj ali ne.

mamimo... Fajn opravi.

sušilec... Ga nimam in zaenkrat ne razmišljam v tej smeri. So pa verjetno cene kar konkretne, ja...

strije... Zaenkrat nisem opazila še nobene nove (glede na to, da so tiste iz 1. nosečnosti že zbledele, bi vsako novo, ki bi ven vijolično ali rdeče ven sekala takoj opazila) in upam, da ostane tako.

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.4.2010 10:13:00 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
19.4.2010 11:17:00   
Aninchy
Hejla!

No, tudi jaz se še odločam, ali vzeti jajčko ali neuser posted image Namreč, imam eno obljubljeno, ampak mislim, da ne bo pasala na voziček - no, skor sigurno ne bo, ker ni ista firma. Pa sedaj premišljujem, glede na to, da bi še imela kakšnega mulčka kasneje, da mi bo pa mogoče prav prišla, ker nisem čisto ziher, ali bi mi jo ona dala ali posodila. V bistvu kolebam samo zato, ker je cena z jajčko samo 30€ višja, jajčke so pa sicer okoli 80€.

Joj, nimam več časa komentirat. Bom še kasneje.user posted image Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
19.4.2010 11:41:24   
čeb Maja
hej,
jajčka in voziček - jaz sicer imam tako, ki paše na voziček, ker je kupljena v kompletu z vozičkom (Cam), je pa tako, da mislim (to zdej k ga še nimamuser posted image ) da ne bom pretiravala z otročkom v jajčki, ker pravijo da ni ok - da otrok pride v dihalno stisko in zato mirno spi - na zato k mu paše. zdej da ne bomo kompliciral preveč - ko bomo kam šli bo pač notri, ampak za vožnjo okoli z vozičkom, bom imela pa kar košaro. Bom pa vidla kakšna bo potem praksa user posted image

sušilec - jaz ga ne dam. Imam ga 1 leto in ga ne dam. Z likanjem imam ful manj dela (kar je meni ful važno, ker če kej ne maram delat je to likat). Ne likam brisač, spodnjega perila, kakšnih ''ta domačih'' majčk, če ni zmečkana tudi ne ta lepih majčk, trenirk,... Včasih sem VSE likala, razen štumfov user posted image
Sicer še likam servete pa kakšno srajčko pa od mojega kakšno majčko al pa hlače z žepi...
Sušilc je najbolje investiran denar (pa pomivalni stroj) če mene vprašaš - prej pa cunje okol obračat, pripenjat, ali so suhe ali ne, pa odpenjat pa likat... men je super. Imam ga pa od Boscha za 450 € se mi zdi je bil. Imate v Herveyu na vsake kvatre akcijo k je razstavni model pa pejte mal pogledat po trgovini, se zihr najde kaj ugodnejšega kot za 900 €! Pa v technomarketu men se zdi se tut najde kaj ''normalnega''. Moj ima porabo B pa ne dam na mesec zato niti 5€ več...
No sem se razpisala zdej o sušilcu...

inika84 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti za tvojo žabico

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
19.4.2010 11:45:36   
top10
Aninchy za vožičke ne vem, jih ne poznam. Kolikor sem pogledla, zgledata vredi, sam jih je treba sprobat...

Inka84 držim pesti, da se vse vredi izteče!

sušilec ga imamo, samo je B en. razred, uporabljam samo za belo perilo, poleti ga pa itak ni čez sušenje na zraku. Je pa bil v VIP reviji test primerjave sušilnikov, bom pogledala kateri se je najbolje odnesel.

lupinica mi imamo od MC, pa kupili smo adapterje, da paše na voziček, koliko bo pa v uporabi bomo pa videli. Jaz sem brala podoben članek glede uporabe lupinic kot mamino. Sama sem pa mnenja, če bi bila tako zelo nevarna je sploh ne bi smeli prodajat na vsakem vogalu...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
19.4.2010 11:59:45   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: top10

lupinica mi imamo od MC, pa kupili smo adapterje, da paše na voziček, koliko bo pa v uporabi bomo pa videli. Jaz sem brala podoben članek glede uporabe lupinic kot mamino. Sama sem pa mnenja, če bi bila tako zelo nevarna je sploh ne bi smeli prodajat na vsakem vogalu...

oziroma bi bila drugače oblikovana, če bi bila nevarna. Ne verjamem v to teorijo! zagotovo bi bila jajčka umaknjena s trga, če bi ogrožala življenje in bi jo povsem drugače varnostno oblikovali.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
19.4.2010 12:18:37   
milabe
enakega mnenja kot top10 in misar... Tud jst imam MC lupinico, pa vsaka mamica ki ima zdejle dojenčka, se ne pritožuje nad njo, otrok je v njej tud po 1 uro in več, pa ni nič narobe... Mamica se vozi iz Gorice na Koroško (2 uri) pa je vse ok... Za moj primer bo praktično da paše na voziček, ker nikol ne veš če rabiš.... za sprehode je pa itak košara obvezna v začetku.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
19.4.2010 12:27:04   
mamimo
Ojla!

Evo mene s pregleda: urin je b.p.! user posted image user posted image Vseeno moram še jemati natibiotike in sem tudi še dva dni na bolniški.

Lupinica in voziček: kot sem rekla, mnenja strokovnjakov so sigurno deljena. V tistem članku so pojasnjevali, da kljub temu, da položaj otroka v lupinici ni najboljši, prevlada varnost, zato je uporaba nujna. Vendar pa bi morali tudi pri daljših vožnjah otroka za nekaj časa vzeti ven iz nje in šeče nato spet nadaljevati vožnjo. Ne vem, če je daljše zadrževanje otroka v lupinici ravno smrtno nevarno, mislim, da je bolj problem v sami drži. Bo treba še malo prebrati na temo...Sicer pa se odloča vsaka po svoje, tako kot pri vseh stvareh in prav je tako.

Sušilec: mi ga imamo in res ima veliko prednosti. Predvsem veliko manj stvari likam; prej sem likala praktično vse. Pa ne maram likat. Zdaj so mi ostale v glavnem moževe srajce in še to je tlaka user posted image . Edina slabost sušilca je, da precej uniči cunje. Vse res ni za v sušilec, ampak, če bi se ravnala striktno po etiketah na oblačilih, bi imela prazen sušilec - večina proizvajalcev namreč iz previdnosti "prepove" sušenje v stroju. Bom pa kljub sušilcu čez poletje verjetno veliko sušila zunaj na zraku. Pa saj tudi tako gre. Pri prvem otroku še nisem imela sušilca in sem sušila klasično. Tiste cunjice so tako majhne, da imaš en-dva-tri vse posušeno in polikano; je pa bolje čim večkrat prati, da se ne nabere preveč. Drugače pa prosite mamo, sestro, prijateljico, da vam vsaj na začetku pride malo pomagat pri "žehti". To rade naredijo, ker je tako konkretno opravilo, pri katerem se res vidi, da so nekaj naredile. Pa še več časa so ob vas in malem cukrčku user posted image

Strije: novih še nisem opazila, imam pa dovolj na zalogi še tistih iz prve user posted image . In moram priznati, da jih še nisem sprejela za svoje user posted image Ko je treba v kopalke, ni več pravega navdušenja...

Voziček: to user posted image mi je mozganje prihranjeno, ker imam to še od prvega (Quinny Freestyle XL - se mi zdi). Takrat pa sem bila pozorna predvsem na to, da je okreten (vsakega OBVEZNO videti in preizkusiti v živo), da ga ni prezakomplicirano zložiti, da se da otroka hitro in enostavno spustiti v ležeč položaj (ko otrok zaspi, ni fino, da gre za kak grob, zakompliciran sistem), da ima nekaj košare spodaj - za manjše nakupe; da ima tak obroč spredaj, da je otrok tudi, ko noče biti več privezan, varen in ne pade ven (kolegica je imela - mislim da pri enem haucku - ta obroč tako nekam nizko, da ni bilo variante, da otrok ne bi bil privezan), pri 4-kolesnikih pa je pomembno tudi to, da lahko hitro spremeniš smer, v katero otrok gleda - da daš samo ročaj na drugo stran in je to to ne da bi morala "odpenjat" cel voziček.

Spet sem se razpisala user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
19.4.2010 12:55:12   
Honey26
sušilec....pred enim tednom sem ga kupla, in vreden je vsakega centa :). Je pa od boscha (Bosch WTW86560BY), cena se giblje od cca 850 pa do 950...kupila sem ga v končni fazi v merkurju mislim da je v osnovi bil okol 850 potem pa so mel (mislim da je ta akcija do danes?), 5% popusta na vso belo tehniko in 5% v obiliki bona (se pravi cca 40 evrov) in še 3% na gotovino, tko da je v končni fazi prišel še 13% cnej. Ne vem pa kakšno je aktualno stanje.

lupinica...tako kot so že rekle nekatere, je fajn za kratke premike (iz avta na hitro...ampak res hitro ker ni fajn da je predolgo v lupinici,v trgovino al pa pošto, lekarno...pa ste same in ga ne morte pustit ta čas v avtu), je res priročno da ga samo klikneš na voz,in glede na cene vozičkov... je tistih 20 evrov zravn relativno malo...

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
19.4.2010 13:42:24   
pik ipoki
živjo živjo!!
po zelo dolgem času spet med živimi!! KONČNO KOLOKVIJI ZA MANO!!!

da mal na hitro pokomentiram...
midva imava že vse za user posted image ne še pripravljeno nič oparno, le kupljeno/dobljeno. sva mogla stvari prej zrihtat ker so zdaj lepi dnevi in zidamo... mormo streho prenovit in dvignit mansardo... ogromno dela, sam sem zvedla da ne bomo končali pred rojstvom user posted image user posted image bo lih pol še direndaj nad glavo, že tko ne bomo nič spaluser posted image sam da bo narejeno in predvsem da bo bebi zdrav in bom lahko hodila na sprehode.
včeraj je rodila moja najboljša prijateljica user posted image user posted image ima zdravo punčko Manco user posted image

vidim da komentirate sušilca-full fajn zadeva, sam kaj ko ni kopalnica tko velika da bi ga lahko imela... ko bo novo stganovanje pride med prvimi v poštev!!

aja, moji pregledi so tudi že mimo, vse lepo poteka, pravi da bo še vedno user posted image in da je vse v merah normale, mam tazga bolj nezgovornega ginekologa.
naslednji pregled mam pa 7.5.

lepo se imejte na ta lep sončni dan!!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
19.4.2010 13:56:32   
Honey26
IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

včeraj je rodila moja najboljša prijateljica user posted image user posted image ima zdravo punčko Manco user posted image

vidim da komentirate sušilca-full fajn zadeva, sam kaj ko ni kopalnica tko velika da bi ga lahko imela... ko bo novo stganovanje pride med prvimi v poštev!!

sej ne rabiš kopalnice zanga :), lahko nabaviš kondezacijskega - jest tud nimam kopalnice dovolj velike da bi bil not. Tega pa pač postaviš kamor hočeš, samo vitčnico rabiš. Pa dela glih tko čist super...

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
19.4.2010 15:11:28   
nikita*
ojla, čvekice user posted image ,

vikend je za nami. Mi smo se imeli zelo lepo, je najina deklica praznovala svoj 5 rojstni dan in smo bili na Dolenjskem.

Da malo pokomentiram:

sušilni stroj: jaz ga imam in ni bil drag,ima full funkcij pa razred B je in nič več zato elektrike ne plačujem. To je res dobra naložba full manj dela, manj praha, oblačila pa tako mehka.

lupinica: jaz sem mojo prvo kar veliko prevažala v lupinici, za tega user posted image pa sem si sposodila košaro. Je pa res, da glede tega ima vsak svoje mnenje. Je pa res tako kot ste že napisale, če bi bila to za user posted image tako škodljiva zadeva bi jih že zdavnaj odmaknili iz prodaje.

strije: za enkrat novih ni nič, kar je bilo od prve, so pa že zbledele, upam, da ne bo en dan buummm user posted image .

Nič grem jaz malo sadja po jest potem pa počivat

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
19.4.2010 15:28:16   
meymey
Pozdravljene,

odkar hodim na to MŠ nimam niti malo časa, da bi se javila ali kaj brala na forumu.

Samo da povem, da sem bila na UZ in brisu za streptokok in je vse ok. Mali naj bi bil za kaka 2 tedna večji od povprečja, je pa tudi res, da so vsi dojenčki v fantovi družini bili nad 55cm (mama od fanta pa je še manjša kot jaz user posted image ). Tako da me po napovedih čaka en velik korenjak. Spet so potrdili spol - deček. Je pa na glavici, že čisto spuščen in v nizkem štartu user posted image . Je preklopila na 3d in nismo videli ničesar, ker je mali že tako zmečkan noter v trebuhu. Ocenjena teža je 2200g.

trebuh pa imam reees velik - danes je na dekompresijo prišla ena mlada mamica. Ko sem jo pogledala sem si misla, tale je pa ene par tednov za mano... aha...user posted image rok ima 1 mesec pred mano!!! Čez 2 tedna! user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.4.2010 16:25:21   
bcljka
meymey - a ti si bla že na dekompresiji??? no, midve z majkl sva rekle da greva družno po prvomajskih praznikih user posted image veš kaj me zanima... a glede na to da so nam v MŠ pobral vse nalepke, greš po nove za dekompresijo???
pa še za telefonsko za naročanje bi te prosila, sm jo mela pa sm jo založila user posted image

aja, pa sori k sm te skor zbila zjutri user posted image user posted image user posted image

drgač pa...

sušilc - ne dam za noben denar stran! user posted image pa jst kr vse not vržm ni važn kaj piše na etiketi, ni važn kakšn je material user posted image user posted image user posted image zaenkrat še ni blo nobene kritične situacije... edin kkšna volnena stvar se je konkretno zmanjšala, ampak se ne sekiram, je pač bolj oprijeta user posted image

se mi je pa pokvaru pralni stroj učeri user posted image user posted image user posted image in še serviser se dons ni javu na telefon user posted image dobr da sm lih vse oprala... sm na konc dala še ene superge prat in je nehu po 5ih minutah... pa dam spet pa dela 5min pa neha pa spet isto... al je šla elektronka al pa črpalka za vodo ne dela pa se je zato ustavu... bomo vidl... sicer pa ma že 5 let... tko da loh tud da se mu je življenska doba iztekla user posted image

jajčka - mam vse v kompletu, ampak ne vrjamm da bom prakticirala jajčko na vozičku... bomo vidl user posted image

drgač je pa moj user posted image v soboto sestavu celo sobico user posted image je treba samo še previjalno pa poličke zašraufat v steno...to pa baje v sredo ker more pridt majstr (hišnik) da zvrta lukne user posted image tko da sm tud že vse pospravla po predalih... zaenkrat pustila kr v vrečkah pa bom enkrat vn dala user posted image
edin kar me jezi je, ker nimava še zibke... naročena sicer januarja... lip poljčane... ampak je nimajo user posted image sm klicala lih en teden nazaj kako to da še ni pa je rekla da belih še ni (kljub temu da nej bi jih v začetku marca dobil) da bodo kmal... tko da morm mal pogledat rezervne varjante v primeru da tele izbrane zibke do sredine maja ne bo na zalogi... so mi koški ful ušeč v BC sam so čist preveč dragi!user posted image user posted image user posted image bomo vidl!

nč, grem se učit! jutr mam izpit ob 16h... držte pesti! grem že tretjič!! fiziologija! če ne druzga vem vsaj to da je oksitocin hormon ki krči maternico user posted image user posted image user posted image iz MŠ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
19.4.2010 16:37:35   
Zoja83
Ojla!
Ne bom nič komentirala za nazaj, razen bcljka hočmo slike in meymey končno si prišla do UZ. user posted image user posted image
Midva sma pa dans zrihtala očetovstvo, pa paket (denar)-ostalo še pride. Potem je moj user posted image  izjavil, da če si grema še porodnišnico Trbovlje pogledat in sem takoj zagrabla, poklicala in čez pol ure sem že bla tam user posted image  Po ogledu vseh sob, vključno s porodnimi (je bil dve uri star Jurček not + njegova mami user posted image ), vidla sprostitveno sobo, vprašala "še pa još" babico in se odločila, da grem v TRBOVLJE in nikamor drugam! user posted image
Fenomenalen dan user posted image , pa še lazanjo sem za kosilo nardila user posted image  da spet mal lušte nardim user posted image
Kdo drug bi nas razumel, kakor me same...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
19.4.2010 16:48:34   
Maxica
Še tu se malo oglasim, toliko da me ne pozabite. user posted image Nimam nič časa, odkar sem doma na dopustu, kaj šele bo. Skoz je nekaj. Zdaj se že skoraj 14 dni skupaj borimo z drisko, mala dva sta očitno nek virus fasala in je kar lilo od njiju, jaz sem pa samo molila, da še jaz česa ne fašem. Upam, da bo počasi bolje. Sicer smo dosti na sončku, če se le da in ga uživamo. Za user posted image še nič ne nabavljamo, en dan se bom spravila gledat, kaj sploh še imam od prvih dveh in kaj potrebujemo, potem pa en dan v shoping, pranje, pa bo. Na CSD nameravam iti v sredo, da dobim vse papirje.
Drugače sem kar v redu, edino spanje je bolj nikakvo kot ne. V soboto sem bila preveč pridna cel dan in sem imela zvečer orng krče v nogah in trebuh mi je noro otrdeval. Tako da sem ugotovila, da bo treba bolj na izi vse skupaj.
No, lepo se imejte, "keglajte" user posted image in pazite nase in na trebuščke. Se beremo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
19.4.2010 16:51:41   
nikcaa
sušilec- nimam ga... slisim pa same pohvale... je res tako? ga nameravam nabavit (datum-->neznanuser posted image )... sicer pa susim cunjice lepo odzunaj.. zdaj ko je soncek..in so tik-tak suhe... danes sm mela pranje rjuhic... da jih pospravim na svoje mesto.. itak jih bom mogla seenkrat prati, ker se dolgo ne bodo v uporabi. ker prvo pride na vrsto koš...
in bolj mahcene rjuhice...ki pa jih se nimam...user posted image morem prvo videt kaksne so mere.....

jajček- imam 3v1... predvidevam pa da bo kr skoz pritrjen v avtu.... v prtljažnik pa koš in vozicek...
strije- tud pri meni ni še nič....user posted image user posted image user posted image upam da bo tako ostalo...user posted image se pa usak dan v ogledalo pogledam ce je kaj novega...

kiya- kako kaj tvoja pupica?.. na koliko gramckov ste prisli?...

moj kriz je se vedno v okvariuser posted image boli,boli in boli... se mazem.. pa nic ne pomaga...uf...
najbolj naporno je ponoci ker rabim 10 min da se obrnem iz enega boka na drugi...user posted image

..smo use polikali in pospravli, tako da bo kr zadosti za danes... prej sm sla na kratek sprehodek... in takooo...user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
19.4.2010 18:10:55   
naraščaj
Hojla,

sam na hitr.

Danes sva s tamalo imeli kontrolo za alergijo v UKC MB. Ker se je vmes sesul on line sistem so nas za drugi del pregleda (odvzem krvi in naročanje k dietetičarki) naročl za jutr user posted image . Smola. Pa kaj čmo. Čakal smo pa k norci. Zdej pa sam upam, na najboljše rezultate.

Sem pa prišla domovo tako crknjena, da sem po kosilu šla kr spat za dobro urco, sam sem bla pa pol še bolj fuč. Sej ne vem a je to od user posted image al je vse skup posledica spomladanske utrujenost in neprespanih noči.

Sem prebrala že prej popoldne zdej se pa ne spomnem kaj nej komentiram

Aja, SUŠILC: zakon, ga ne dam, ker ne vem kje bi drugač cote sušila.

Voziček: HB se ne rabim še s tem ubadat, ker bomo mel še od tamale (JANE, slalom pro)- zadovoljna v nulo.

Pridne bote in se beremo

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
19.4.2010 18:31:57   
nikcaa
naraščaj- tud jst mam Jane Slalom Pro... in sm slisala in brala da je zakon.. ga ma kolegica in je isto rekla-da ga nebi menjala... lahek je, lep, prakticen..itd...user posted image komaj čakam da ga se jst oz. moj user posted image sprobamo...user posted image

...po usej moznosti sibam zdej v koper- kupit barvo za beljenjee...user posted image če moj user posted image ne bo mogu bom pa kr sama zbrala...user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?