|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
19.4.2010 18:36:08   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Ojla!
Ne bom nič komentirala za nazaj, razen bcljka hočmo slike

bom dala k bo še previjalna pa poličke... da bo vse kompletno user posted image
mal bolj za šalo kot zares... tole sm jst sestavla... user posted image neki sm mogla... in je bla takoj okupirana... hippota se prpravlata na Pika party ob rojstvu user posted image
user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
19.4.2010 18:37:54   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

naraščaj- tud jst mam Jane Slalom Pro... in sm slisala in brala da je zakon.. ga ma kolegica in je isto rekla-da ga nebi menjala... lahek je, lep, prakticen..itd...user posted image komaj čakam da ga se jst oz. moj user posted image sprobamo...user posted image

Ne da bi delala reklamo, res je tko kot si napisala. Mal manj sem bla zadovoljna z matrix košaro, katero sem prodala in bom zdej mela ločeno jajčko in globoko košaro, kar se pa športnga dela in ogrodja tiče je pa user posted image

Uspešno izbiranje in nakup barov.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
19.4.2010 18:39:36   
naraščaj
BAJCKLA, user posted image user posted image user posted image super zgleda

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
19.4.2010 18:40:20   
naraščaj
sory zmer napišem napačno tvoj nick.
Bom bolj pazlauser posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.4.2010 7:39:53   
dvojčica6
Jutro! Ena user posted image !
Čveke sm bla včeri v MŠ in ob gledanju tistih posnetkov... jaiks! moram priznat da sem mela nočno moro (ne vem če zarad tega sicer) in edino kar se spomnim je tiste sestre iz MŠ, ki je večkrat ponovila: porod boli! porod boli! Mislim... bo treba eno lažjo dekico si dat ponoči čez, ker me je prav spotilo! user posted image user posted image user posted image Drgač pa se mi zdijo te MŠ v primerjavi z informacijami, ki jih dobivam tle na forumu ful skromne in predvsem zelo teoretske: ja, že prej sem veela, da porod poteka v več fazah in se zaključi s posteljico (bljak!)... kej bistveno novega res ne zveš... razen ,da  porod boliuser posted image user posted image user posted image
mamino
, meymey take novice rabimouser posted image
maxica menda res razsaja nek virus okoli... fajn in hitro se pozdravte!

bcljka
user posted image user posted image ta lepši del si sestavlauser posted image user posted image js bi se tistim hippotom kar pridružla na zabavi... Lušno bo mela vaša Pika! Pa držim pesti za kolokvij!

Včeraj smo šli nov sesalec nabavit, ker je stari kapituliral in js sm seveda šla takoj še sline cedit k sušilnim strojem... in majo v Merkurju razred A že pod 700 euri... mislim da okoli 650... je sicer samo za 6 kg perila, sam to je še zmeraj ogromno...
Honey26 tisti Bosch je drugače tut moj favorit... če bi mi ga kdo še za kakih 100 evričev znižaluser posted image user posted image tako da mogoče bo padel še kak nakup jeseni... sušilc moj dragi

pik ipokiuser posted image za Manco in za kolokvij sevedauser posted image
Nič, grem še kaj delat... mejte se lepo!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.4.2010 8:48:16   
misar
dobro jutro

krasno jutrouser posted image user posted image  prav za kak sprehod...po pisarni gor in doluser posted image   user posted image user posted image

bcljka- krasno izgledauser posted image user posted image

sušilc- kot že stokrat napisano...ne ne dam ga, prej zamenjam mojega user posted image    user posted image user posted image

včeraj sva s honey26 udarile spet en sprehod...no tokrat me ni tko podrlo kot prejšnjičuser posted image . verjetno je tist sladoled pomagal pri regeneracijiuser posted image user posted image

kaj pa keglove vaje punce???

lep dan, pa čim več uživanja na sončkuuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.4.2010 9:45:57   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: misar
sušilc- kot že stokrat napisano...ne ne dam ga, prej zamenjam mojega user posted image    user posted image user posted image

js tut mislim da bova z mojim bodočim sušilcem takoj spletla nežne, romantične veziuser posted image user posted image

evo, misar, te ubogam... lih sem šla na sprehodčič po hodniku gor in dol in na žluk svežega zraka... je pa res lušno zunaj, sam upam, da ne bo tako kot včeraj, ko se je  pooblačilo prav v trenutku ko sem zaklenila pisarnouser posted image user posted image

ja, kje se pa gajka drži?? pa vse ostale čveke, k ste že doma in lenobo pasete??? Takoj na RR kej zapisat!user posted image user posted image Da bom bolj učinkovita pri deluuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.4.2010 10:02:22   
nikita*
Jeee, sonček je user posted image

bcljka odlično si si tole zastavila user posted image

Danes se mi ni še nič zgodilo, razen tega da se konstantno bojujem z zgago user posted image in že ne vem več kaj naj naredim. Nič ne pomagauser posted image user posted image , bo pa treba še kar nekaj časa zdržati, predno bo zgaga zgagasta popustilauser posted image .

Zdaj se grem pa ubadat s pranjem cunj in seveda s sušilcem ( ki je res fantastičen ).

Tako se mi luštajo čufti, da sem dal že meso ven in si jih bom naredila, seveda pire ne sme manjkati user posted image user posted image .

Jutri imam pa pregled. jeeee, komaj čakam imam namreč UZ, kontrola rasti.

Uživajte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.4.2010 10:47:00   
čeb Maja
Hej,

bcljka, tole pa dobra žurka izgleda user posted image

kontrola rasti - a ste kej zmenjene s svojimi ginekologi da vam naredi še ta UZ? Meni ga je nekaj obljubljal za naslednjič...
Pa v 30. tednu mi je kr bris vzel za streptokok, me je stalo 37 e - to sem se zdej spomnila k ste se zanč neki pogovarjale. Me skrbi da sva to kr mal kmalu naredila ampak, on že ve kaj dela...

A je bila včeraj kakšna v Lj na predavanju o varni vožnji? Jaz sem bila na fizioterapiji pa se mi ni dalo več in sem kr ušla. Sej verjetno nisem nič kej takega zamudila user posted image

Komi čakaaaam, da ostanem doma. Danes sem vsa adijo, še grlo me hoče bolet pa čist smrkam user posted image pa noge mam malo zatečene (včeri sem se koza basala v Mc'Donalduuuu user posted image - če je blo pa tko dobr)

lp

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.4.2010 12:19:11   
Zoja83
Ojla!

Jst sm pa s pregleda (33.teden 2/7), mi je že tud CTG delala user posted image Ocenjena teža 2483g!!! Zdej sem pomirjena in tud, če me že jutri peljejo, me ne skrbi, ker ja že mal bajsija user posted image user posted image Sem pa po UZ vidla mal lička in ma tolk lepa, izbočena, ko ta pravi cuker user posted image Sem dobila tud tabelco in je trebe začet merit gibe, da jih je 10 na dan... Je pa še vedno na riti, lenuhec mali-me kr mal skrbi, da se ne bi obrnil, ko je na vsakem pregledu v istem položaju...Sem vprašala za malinov čaj in ga moja G priporoča, ampak v zadnjem mesecu, tako da še počakamo dva tedna... Tisti datumi na Uz so pa spet bili vsi v maju user posted image Mogoče bom pa res prej šla user posted image
nasl.pregled 5.5.user posted image
aja, kontrola rasti, mi je rekla, da na nasl.pregledu (v 35.tednu)

< Sporočilo je popravil Zoja83 -- 20.4.2010 12:20:06 >

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.4.2010 12:46:37   
Kiya
kiya
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa
kiya- kako kaj tvoja pupica?.. na koliko gramckov ste prisli?...

Naša punca se počasi redi, ampak res počasi user posted image trenutno je teža zadnje par dni med 1000g in 1050g, čisto odvisno od dneva in ali jo tehtajo pred ali po kakanju user posted image druga če pa ji merija le seturacijo kisika v krvi, vse ostale naprave so že odstranili user posted image
Jutri in v četrtek pa imam predavanje o nedonošenčkih, predavali nam bodo pediater, psiholog, medicinska sestra in fizioterapevt. No MŠ sem preskočila bom pa zdej se mal tukaj "učila" itak, pa nam handling in vse pokaže fizioterapevt enkrat ko gre otrok v vodno posteljico (ne me spraševat kakšna je, vem da je neka voda okoli ki greje) pa mamice začnemo tudi previjati svoje otročke user posted image

Imam eno dilemo, zdej ne vem a pri novem vozičku se vzame iz lupinice/košare prevleke in se jih opere?

Koliko odejic otrok potrebuje? Ker jaz imam naenkrat kar 6 odejic user posted image Eno malo sva kupila in eno imela od prej, pa potem se je moja sestra javila in sešila odejico za posteljico in potem se najde tašča, ki gleda reklamo od Lidla in gre in kupi še dve in sedaj naj bi nama še od mojga babi dala še eno. Tud če jih umažemo imamo sigurno vsaj 3 preveč user posted image

Jaz sem pa malo izkoristila lepo vreme in oprala en stroj cujn za Julijo, žal še nimava sušilca, ga bomo šele jeseni nabavili user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.4.2010 12:49:15   
naraščaj
Lep sončen pozdravček.

Sem se malprej prvlekla iz MB, sva s tamalo šli ponovno v UKC za odvzem krvi in pol še na pogovor k dietetičarki, za katero moram reč, da je dala kontra inf. kot alergolog user posted image . Pol sva skočili še k men v službo in sem tam pusla papirje, da mi vpišejo plače in prosla, da mi jih pošljejo domov, ker ne mislim več tja bluzit. So pa vsi okol tamale skakal. Pol sva pa šli direkt k babici na kosil in je hotela kr tam spat. Jaz pa se nisem nč bunla in sem lepo šla domov in grem tut mal poslo popeglat, ker me tole letanje čist utrudlo.

Jutr mam pa pregled in si bom pač plačala ta kontrolni UZ, ker ona mi ga ne bo nrdila brezplačno user posted image user posted image . Pa kaj čem, raj plačam, da preverim kje smo, ker pri svakinji so ravno v teh tednih ugotovili zastoj v rasti in so pol prej sprožl porod.

Nč, grem se mal odpočit.

Čao

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.4.2010 13:10:41   
top10
Kiya user posted image user posted image user posted image lahk ti sam čestitam, da si tk pogumna in močna. Že nekaj časa razmišljam, meni se bi utrgalo, če ne bi mogla bit zraven user posted image noč in dan. Držim pesti, da bo čimprej vse na svojem mestu! Glede vozička še poštudirala nisem, sam zdaj ko si me spomnila, je verjetno res bolje prej oprati, sej ne vemo kje vse je ležalo in skoz koliko rok je šlo. Odejic ti pa zgleda res ne bo zmanjkalo user posted image mi imamo trenutno dve, pa če bom vidla kje kako lepo jo ziher kupim.
Tud jaz mam jutri pregled in še zadnji UZ. Je rekla da boma primerjale mere od 4D ultrazvoka s temi jutrišnjimi. Upam, da user posted image lepo napreduje. Za kontrolo rasti bom tud vprašala kako in kaj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.4.2010 20:23:32   
Inika84
Cer!
Da se se js malo javim. Jutri mam kontrolo v porodnisnici LJ, upam da bodo ze jutri rezultati, pa da vidimo a gre res za kaksno okuzbo. Drugace sva oba super! user posted image je ze zdaj mali nagajivcek! user posted image Hvala vsem za lepe zelje!

Susilni stroj: midva sva se selila v svoje stanovanje novembra lani, prva stvar ki sva jo kupila je bil susilni stroj! Ga ne dam za noben denar!

Kiya: cestitam ti za tvoj pogum! Ko sama razmisljam o tem, ce bom mogoce morala prej roditi, kako tezko mi bo, ko bo user posted image sam v inkubatorju, pa ga ne bom mogla veliko cartat! user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.4.2010 21:30:09   
Kiya
Inika na to moraš razmišljat tako, da ji je bolje zunaj oz. v inkubatorju kot v tvojem trebušču.

Sej sem imela probleme, sploh takoj po CR ko so vse imele svoje dojenčke jaz pa sem bila brez ampak potem pač gledaš na stvar iz druge perspektive in ugotoviš, da je bilo to najboljše.

Upam, da bodo jutrišnji rezultati OK, bom mislila nate user posted image

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.4.2010 21:50:50   
čeb Maja
Inika - srečno jutri, držimo pesti za malo žabico user posted image user posted image user posted image
Kiya - ti si pa itak tut carica kako to vse prenašaš user posted image

Šele ko to bereš vse, se zaveš pravzaprav kakšno srečo imamo, da je zaenkrat vse tako ''po šolsko''
Zdej grem pa v pančule, nočko

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
21.4.2010 7:37:49   
naraščaj
Jutro

častim en user posted image .
Sem pokonc že od 6ih. Se je gospodična zbudla in prlezla v spalnico in rekla mami vstani lep dan je in ker sem jo prvič ignorirala je lepo ponovila. Ker zdej ni bla dva dni v vrtcu, je kr težila, da ne gre, da gre z mano v službo (ker sva včer ble tam). No pol sva se pa le zmenli, sam ati ni veljal, sem mogla jaz jo notr odpeljat, zdej ko bi lahk spala zjutri user posted image . Mah tko pač je. Sam da se ni drla, ko sem jo oddala.

IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

Inika - srečno jutri, držimo pesti za malo žabico user posted image user posted image user posted image
Kiya - ti si pa itak tut carica kako to vse prenašaš user posted image

Šele ko to bereš vse, se zaveš pravzaprav kakšno srečo imamo, da je zaenkrat vse tako ''po šolsko''
Zdej grem pa v pančule, nočko

Se podpišem. Res svaka vam čast.

Skoriste ta dan, ker jutr bo baje spet mrzl user posted image . Jaz mam popoldne pregled in mam v planu pol it mal pošpegat še kaj v trgovine.

Lepo bodite in se beremo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
21.4.2010 7:53:14   
tukaj
Dobro jutro vsem,

sem že nazaj s sprehoda. Je kar prijalo, da malo razgibaš okorne sklepe.

A ima še katera probleme, da jo bolijo noge - predvsem v zgornjem delu - mogoče celo v predelu medenice, saj nisem povsem prepričana, kje me boli.

Inika in Kiya - res sta pogumni in prav imata, ne se vdati, pozitivne misli lahko delajo celo čudeže, samo verjeti moramo.

Lep dan vam želim - jaz se bom ponovno ubadala s faksom - popoldan pa greva z dragim malo v trgovine - bo potrebno kupiti še zadnje malenkosti.

No včeraj sem ravno dobila še stvari za našega malčka od prijateljce - tko, da imam za oblečt, kar dosti - če bo res punčka, pa vsega niti ne bo mogla obleči, je preveč.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
21.4.2010 8:00:08   
Hanuši
Jutro,

punce se opravičujem, ker takole vdiram na vašo temo. Sama sem junijčica 2009 in že odštevamo dneve do prve svečke. Kakoooooo gre hitro.

Nas je ena naša junijčica spomnila na vas, kako vas je lušno brat z vsemi radostmi in problemi, ki smo jih me že čez dale, a se zdi kot, da so bili včerajuser posted image .

Rada bi pa pokomentirala tole vašo debato.

IZVIRNO SPOROČILO: mamimo

Lupinica in voziček: kot sem rekla, mnenja strokovnjakov so sigurno deljena. V tistem članku so pojasnjevali, da kljub temu, da položaj otroka v lupinici ni najboljši, prevlada varnost, zato je uporaba nujna. Vendar pa bi morali tudi pri daljših vožnjah otroka za nekaj časa vzeti ven iz nje in šeče nato spet nadaljevati vožnjo. Ne vem, če je daljše zadrževanje otroka v lupinici ravno smrtno nevarno, mislim, da je bolj problem v sami drži. Bo treba še malo prebrati na temo...Sicer pa se odloča vsaka po svoje, tako kot pri vseh stvareh in prav je tako.

Že 10 let nazaj, pri prvi so nam odsvetovali daljšo uporabo lupinice, nato ene 5 let nazaj je bila strašno popularna, so jo priporočali tudi v razvojni, sedaj so pa naredili test v katerega so vključili 100 1-3 mesečnike in ugotovili, da po polurni uporabi lupinice otročkom pade raven kisika v telesu tudi na 80-85%. To je, ker še ne zmorejo držati glavice in jim potem teža glavice pritiska na pljučka. Zato so nam v MŠ svetovali čim manj oz. skoraj nič uporabe lupinice do 3. meseca, če pa že pa je potrebno po polurni vožnji narediti postanek in za cca10 min vzeti otročka ven. Po 3-em mesecu pa izključno uporaba samo kot avtosedež. Strogo prepovedano dajati lupinico na ogrodje vozička in šetkakti.

Da vam povem še osebno zgodbo.
Od svakinje hčerka je stara 4 leta in ima motorično rahlo prizadeto levo stran telesa. Po vseh možnih preiskavah so na koncu prišli do 2-eh zaključkov, ali je to posledica hude zlatenice, je bila pod lučko 7dni, ali pa uporaba lupinice. Ker takrat so jo v razvojni zelo priporočali in jo je svakinja res s pridom uporabljala in glede na to, da je kisik v teleščku padel, je možno, da so ga možgančki dobili premalo, prizadeta je desna stran možgančkov.

Nočem nič strašiti, a tako kot pravijo več glav več ve. Drugače pa vam želim lep preostanek nosečnosti in čim lažje in hitre porode. Lahko ste že pripravljene, naša prva junijka je že upihnila prvo svečkouser posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
21.4.2010 10:59:41   
Bonnie_RR
Dan.user posted image

Danes sm bolj na počivanju, ker mi je včeraj cel dan ful otrdeval trebuh, s prisotnimi krči (al kaj - in to v 10 minutnih intervalih!), pa še user posted image je bil nekam miren. No, zvečer je bilo malo bolje, danes pa tudi - sem se pa že kar malo ustrašila, kaj se dogaja.
No, zdej, kot sem rekla, res bolj počivam (čeprav tud včeraj nisem bila zelo fizično aktivna), pa spremljam dogajanje. Če se mi bo pa ponovilo, bom pa itak poklicala G in se šla za vsak slučaj pokazat.

jajčka... Js nisem brala nobenih študij in podobnega, meni pač bolj paše košara na voziček, jajčka pa v avto (btw, to je avtosedež za user posted image ). O škodljivosti tud ne bi nič vedela, verjetno pa bi bila kakšna posebna opozorila, če bi bila fejst škodljiva oz. se ne bi sploh prodajala. No, itak pa ima vsak svoje mišljenje in bo delal tako, kot meni, da je prav. user posted image

inika84... Držim pesti, da bodo fajn rezultati.

bcljka... Upam, da je šlo fajn na izpitu, sobica bo pa tud fajn. user posted image

naraščaj... Kakšne probleme pa imate z alergijami? Upam, da ni prehudo...

jutranji sprehodi... Js grem s user posted image nekje okrog pol 9h ven, pa še to čist "zblojena"...user posted image Js zjutraj kar ne bi vstala... Itak spim ko ubita celo noč, ko pa še moja dva gresta od doma, je pa sploh fajn še malo zaspat nazaj...user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.4.2010 11:04:52 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
21.4.2010 11:44:17   
meymey
Bcljika dekompresija - jaz sem se naročila na dekompresijo takrat, ko sem šla v tisto leseno stavbo potegnit kartico za prisotnost na MŠ. Takrat mi je sprintala nalepke, jih tudi obdržala, me naročila na dekompresijo, tako da nimam telefonske (na žalost).

Drugače pa sam še do petka zdržim - potem pa doooooopuuuuust! user posted image KOMAJ ČAKAM!

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
21.4.2010 11:51:40   
milabe
holja junijčice....
Prispela iz pregleda, kjer mi je delala UZ (suuuper), potrdila je punčko, vse je ok, ampak še vedno prečno leži.... še 5 tednov, potem pa bomo videli ali bo zunanji obrat ali pa CR :(((

naslednji pregled 2.6.  se mi zdi da imate vi zdej že bolj pogoste obiske G, mogoče tudi zato še vedno na 1 mesec, ker sem vmes v LJ.... delala bo tudi CTG...  kaj dejansko se tam vidi?

Inika84 - kako je???? držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
21.4.2010 12:40:28   
Zoja83
meymey komaj čakam tvoj dopust user posted image
milabe v katerem tednu ti bo povedala za zunanji obrat al pa CR? mene je kr mal strah, da bo prišlo do tega glede na to, da je čist na vsakem pregledu v istem položaju user posted image lenuh mali...
ali katera ve, kk je s tem štetjem gibov? a to šteješ po sklopih (ko te v 5 min parkrat rukne je to 1krat) al vsak gib posebej?...in potem kk to tabelco izpolnjevat? mi sestra ni čist dobr razložila... to je men kr neki, itak je najpomembnejše, da ga skoz čutiš...moj je čez dan bolj lenuhec, ponoč me pa včasih kr zbudi, tako žurko ma noter...
lep dan
aja, CTG zgornja črta prikazuje otrokove gibe (mislim, da tudi utrip), spodnja pa krčenje maternice (popadke) user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja83 -- 21.4.2010 12:41:48 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
21.4.2010 13:11:53   
milabe
zoja83, hvala za podatek o CTG, sej bistvo vem, nisem pa vedla tolk natančno, kot si ti zdej mi fajn opisala ;)

ja pri meni je od prvega UZ v prečni legi - glavica je na moji desni. V 36 tedu, boma videle kako leži in če bo potreben obrat, me potem kar takoj naroči v LJ, saj pri nas v SG ga sploh ne delajo user posted image Dela se pa obrat v 36. tednu (tam okoli). Moraš pa tudi biti ti primerna za obrat - dovolj plodovnice in vredu 'splošno zdravje'... Uspešnost je 60%. Če nisi primerna oz. če obrat ne uspe pa ti po moje napiše v MK, da priporoča CR. Jaz se ne mislim zajeba*t s porodom v takšni legi.... Čeprav si želim, da se obrne in da rodim naravno.

Js si ne merim koliko je brc... moja je fuuul živahna in jih najbrž nardi preveč user posted image brca cel dan in ponoči, vmes pa dremucka kakšni dve urci med brcami user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
21.4.2010 13:45:17   
bcljka
oj!

da prvo pokomentiram:

brce - v MŠ je nam razložila, da se šteje vsak gib... torej če te zjutri v pol minute ornk nabrca je to že dost, ker je že 10 gibov... eni pa pravjo da se šteje 1 gib vse to brcanje in šele 2 gib pol k te spet zbrca, ko te umes neki časa ne brca user posted image user posted image user posted image skratka whatever! jst sm se odločla da bom štela tko k je rekla v MŠ ker se mi zdi najlažje user posted image user posted image user posted image

izpit - kok nas je zaj***** je dala namest testa za dopolnjevat esejska vprašanja... sm se ful učila in priznam, sm ful znala... ampak smo pisal samo 40min namest celo uro in dejansko sm napisala sam tist k sm se tisto sekundo spomnla čeprou sm vedla še velik velik več...user posted image bomo vidl... jutr ob 13h mamo še ustni zagovor... kjer pa lahko oceno 3 spremeni v pozitivno, lahko maš pa pisno 8 pa še vseen padeš... user posted image odvisno kakšen dan ma user posted image user posted image user posted image bomo vidl! upam da se ji bom zasmilla zarad trebuha in mi bo dala pozitivno user posted image user posted image user posted image mal privilegija mam pa lahko user posted image user posted image user posted image

inka - javi se!!!

drgač je bla ba učeri majkl s svojim drgaim na večerji... in smo se mel prou luštn... seveda midve s svojo debato pa slabši polovici s svojo user posted image

učeri so me tud klical iz lip poljčane, da so dobil zibko... in hura!!! jutr pride! user posted image user posted image user posted image zdej morm sam še posteljnino naročit... bom uzela 1 kr pa glebu... za drugo bom pa še vidla... k tm pr njih mi je samo ena dejansko ušeč... morm še mal pogledat kje bom drug komplet nabavla user posted image

zdej pa šibam... grem k eni aprilčici na obisk k je 14dni nazaj rodila... ji nesem sterilizator na posojo ker ji je mali korenjak prežveču bradavico in si more črpat mleko...

lep dan!user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?