NATAŠA35
|
punce jaz še vedno 2v1 in nič ne zgleda, da še gremo v rim ...imam stalno otrdevanje trebuha, vsake toliko časa malo zatečem v noge in gležnje, pritiska dol... čep se mi je odluščil že pred enim tednom in to zaradi pregleda en dan prej, pa se moja G sploh ni sekirala ko sem ji to omenila na pregledu in je rekla, da je pač to posledica vaginalnega pregleda...plodovnice je še dosti, ctg je bolj ravna črta, ker dete bolj spi takrat, voda tudi ok, samo imam pač ogromno izcedkov...sem se pa zdaj prehladila in me je poslala dat še vodo v laboratorij, ker drugače delajo preiskavo kar pri G, pa bom videla jutri, ko jo pokličem, kaj mi bo rekla...zdaj imamo pregled v torek, razen če me kaj ne zagrabi , pa bova videle, če sem se še kaj odprla...zdaj sem odprta 3-4 cm, se nekako odpiram 1 cm na teden, pri prejšnjih je šlo kar hitro, sedaj pa ne...tako da res mislim, da bo punca ...mi pa gredo že vsi na živce, ker samo sprašujejo, če sem že šla, pa zakaj že ne grem, pa kaj ga serjem a naši pikice se zgleda ne mudi ven ljubka poskusi z čaji za dojenje, ker meni so ful pomagali, če pa še to ne bo povečalo naval mleka, potem jim pač boš morala dodajat...mleko povečuje tudi pivo, pa razni zavitki, bureki, kake kvašene sladice, samo pazi, ker potem lahko otroke malo zvija...