rozilu
|
Ojoj, mucamaca, pa ne spet bolni? Haha, Maks je pa trmast, a. Priden, samo da ne bo splezal kam preveč na rob Pinky girl in nončika, upam da bo tudi z vajinima sončkoma kmalu bolje vsem Majakla - fuuuul je luškan tvoj Nik Un magični lonček imamo tudi mi. Ma je čisto vseeno v kaj ji dam - un pameten cucelj od Aventa, navaden cucelj, al po žlički - vedno popije ene 10ml voden na dan. Ful, ne . Pa sem ji že probala dajat, ko se je samo dojila, pa ko sva začeli z rižkom in zdaj, ko je kar nekaj GH... Vedno isto. Upam, da bo začela kaj pit. Mogoče bi lahko probala s čajem, ne vem. Danes smo se meli ful fajn, cel dan smo bli zunaj, popoldne je jedla kosilo na terasi (sej smo na morju, se spodobi ), pa spet sprehod... In še skoz je bla ful pridna, danes je tudi ful lepo in veliko popapala. Me je zjutraj, ko sem zajtrkovala, skoraj požrla z očmi... pa je dobila banano (zelooooo dobra, kdo bi si mislil ). Ampak se mi vseeno zdi, da se nič manj ne doji. No, mogoče količinsko, ampak še vedno sva 100x dnevno na joški Aja, glede količine - jaz sem si stvar poenostavila, mislim da je rižko tako napisala - prvi dan skuham nekaj zelenjave, ji dam par žličk, ostalo dam zmrznit v modelček za led. Danes je za kosilo pojedla 4 kocke, 1 naj bi bila 10ml. Ni bil baš neki obrok . Je pa paparica fajn, ker piše not kaj lahko daš zmrznit in kaj ne. Sicer še nič ne delam po tistih receptih, samo kaka ideja je pa dobra. Ne vem če bi se sama spomnila kuhanja nad soparo, pa s "hitrim pokrovom" (višji pritisk, ful krajši čas kuhanja, ostane več vitaminov, pa še več časa ). Zdaj bom pa kar to prakticirala. Jutri grem verjetno malo v službo pogledat, mam kar slab občutek Ooo, že vsi o dopustu, super. Upam da bo lepo vreme, mi naj bi šli na Gorenjsko.
|