|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
19.4.2010 17:00:43   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Pozdravljene,

jaz se pa danes že cel dan ubadam s sesanjem palca pri Eneju. Res mi ne da miru. saj pravim, mali je tako prisrčen s tem palcem user posted image . Ampak res pa nočem težav z zobkiin dprtim ugrizom. In sedaj sem pisala naši podravnateljici (sem zaposlena v vrtcu) in jo prosila za mnenje. Ona je res čudovita oseba in vidi razvoj otroka na poseben način. Vidi stvari, na katere jaz niti ne pomislim. Res bi rada njeno strokovno mnenje. Pač sama nebi rada malemu vlekla prsta iz ust in mu tlačila tole dudo user posted image , nebi se rada lotila na način, s katerim bi naredila več škode kot koristi. No ja... bomo videli kaj rata iz tega user posted image

Oh Punsha, veš kako je ... jaz nisem nikol sesala palca, samo dudo, pa še to so mi hitro ukinili, pa imam še vedno odprt ugriz ..... eh ja .... niti ortodont mi ni pomagal ... pomoje je tud mal dedno al kaj user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.4.2010 17:11:08   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Pri nas pa danes ni najboljši dan. Enej že 3 dni spet ful bruha. Pa je bilo že kar dobro nekaj tednov, sedaj pa spet user posted image . Bruhne v loku pomoje po cel obrok. Naj se že neha touser posted image . in danes je ves jokast. Ne vem, ali se je začel tudi bati ostalih. samo da ga kdo drug prime on že nabira. In potem je bil tako razdražen, da niti na sprehod nisva šla z vozičkom, saj je bil sam jok. sem ga dala v pestunjo, pa se je le počasi potolažil in zaspal.
Ali se vaši user posted image tudi kaj strašijo? Naš leži na tleh, potem pa kar zakrili z rokami, kot bi se ustrašil. včasih tako močno, da še jokat začne. Res mi ni jasno kaj je sedaj touser posted image . in to tako pogosto se ustraši. Čisto je plašen.

Še nekaj me zanima.A še katero boli vrat? Mene že kak mesec, če dam glavo nazaj, prav močno boliuser posted image

ja naša se tud ustraš kr tko od enkrat, al pa ko spi pa se od enkrat zbudi vsa prestrašena... ne vem kaj bi to blo...sam jokat pa še ni začela tko kot ti praviš da tvoj Enej...

Ja ja, tudi naša user posted image je precej boječa ... tudi ona včasih leži na hrbtu in potem na vso silo zakrili z rokami in dobi take ogromne oči in jok do onemoglosti, kot bi se sama sebe ustrašila ... ne vem, ej, včasih je prav grozno user posted image
Sicer pa zaenkrat se še ne boji biti v naročju pri drugih ... ji je kar fajn. Pa jo ne bi rada navadila, da bi se drugih bala, tako da jo kar pustim, da jo obiski držijo pa tko ....

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.4.2010 17:14:23   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Hranjenje pred spanjem - pri nas ponavadi je okoli 20.00 do 21.00, potem pa poderema kupčka (zdej včasih ga včas pa kr zaspi), potem jo dam v posteljico in še mogoče kake pol ure jamra ali pa tudi ne (ji dam dudo če ne gre brez), potem pa ona zaspi in se redko kdaj zbudi pred 5.30, ponavad okol 6.00 do 7.00. user posted image user posted image user posted image Ampak ker tako dolgo ne je, je pa pol zjutri kr panika, tako da je res fajn da dojim, da jo kr takoj priklopim, pol pa tak je k nora...user posted image user posted image user posted image

Res fino, ne?user posted image

Naš malček isto, okoli 21.00 zadnje hranjenje do 22.00 še malo cartanja ali pa tudi ne kakor je pač pri volji, potem pa spimo do 5.30 ali 6.00 sigurno če ne dlje.user posted image

Naša zdaj že 2 dni gre spat okoli 9h, pol 10h zvečer, pa potem lepo spi do ene 5h zjutraj. Takrat jo nahranim - poje okoli 130 ml, potem pa je ona vsa naspana in ne bi več spala. Jaz jo seveda dam nazaj v posteljico, ona pa potem jamra in joka kakšno uro ali uro pa pol ... ji tiščim dudo notri, potem pa jo ponavadi kar pustim jokat, ker sem vsa zaspana in se mi ne da več .... in potem zaspi nazaj ... tko še za kakšne 2-3 urce. Hm, drugače je super, edino to me moti, da ne more takoj nazaj zaspat ... men se res ne da ob 5h zjutraj z njo igrat in jo zabavat user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.4.2010 17:16:39   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Jada, user posted image za zobke! Upam, da ne bo kakšnih hudih posledic...

sesanje palca: Ko bi naša vsaj samo palec sesala! Pa si v usta hkrati tlači kar tri prste in to pokrčene!!! In zraven cmoka tako, da se kar ustrašiš. A še kakšen user posted image to počne?

Danes sem bla spet na stomatološki ... zaenkrat je ok, čez 14 dni h svojemu zobarju, da bo preveril vitalnost zob in plombiral itd ... še vedno je možnost, da desna zgornja 1 odmre user posted image Ah, bom že ... kontrolo v Lj. mam pa 18.10. Sem pa že bolj vidt .. .zobje so sicer tako tako, na ustnici pa je hrasta .... tako da sem že za v javnost user posted image

Ja, naša tudi celo rokico naenkrat sesa ... ponavadi, kadar je lačna, včasih pa tud kar tako ... sam pol rajš dudo dam.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.4.2010 17:21:31   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Hej punce....
Jst sem pa kr mal slabe volje... naša mala štrajka pri hranjenju. Sem si nabavila tehtnico in ugotovila, da se je v 12ih dneh zredila samo 230g.
Na obrok mi poje med 70 do max 110ml, ampak največkrat okoli 70ml, kar je sigurno premalo za 10 tednov starega otroka.
Največji hec je pa v tem, da imam toliko mleka, da si moram, predvsem ponoči, stiskat (groza, da si bom morala it pri treh mesecih črpalko kupit...user posted image ).
Ko se dojiva (na 2,5 do 3 ure) začne vlečt za cca 5 min, potem pa stran in če ji še ponujam je tak jok.
Kaj naj naredim? user posted image

Vidim tudi, da imate vse pridne partnerje... jst za svojega raje ne bom komentirala...

Sesanje rokice - tudi naša veselo cmoklja in to kr celo roko. In to največkrat, ko se podojiva in normalno, da sem že ene parkrat mislila, da je še lačna... vendar ne...

glede hrane: minimalno se mora vsej 20g na dan, tako da si še v redu, malo pod mejo, tako da mislim da je še ok...sam sej ne vem kaj češ narest če noče več jest...

sej moja se tud ne redi tako strašno, mamo v četrtek pregled pa bomo vidl...kak dan ful je, včasih pa malo...ponavad jo moram po nočnem spanju nahranit z obeh dojk, včasih pa kr z ene mal povleče pa spi dalje...tako da včasih poje tud do 170 včasih ma pa 60 zadost al pa še manj...

A ni tako, da mora otrok dobit 150ml hrane na vsak kilogram svoje teže (se mi zdi, da je Jada enkrat o tem pisala; pa tudi v strokovni literaturi to piše). Dovolj mora dobiti čez cel dan - tako, kot pravi mucica, enkrat veliiiiiiiko, drugič pa manj; odvisno tudi, a je otrok zelo lačen ali pa samo žejen.
Jaz sem tudi razmišljala, da bi nabavila tehtnico, ker me je zelo skrbelo takrat, ko sem imela mastitis in se je user posted image bolj švoh redila, pa so mi vsi odsvetovali, predvsem patronažna. No...pa se je izkazalo, da je res bolje ne tehtati in zaupati svojemu občutku. Zdaj pridno pridobiva na teži in nimam pojma, koliko poje  user posted image user posted image user posted image . Predvidevam pa, da veliko. Zadnjič, ko sem šla na pregled h G, sem si morala čisto na hitro izčrpati, ker je ITAK štrajkala, ko se je meni najbolj mudilo...sem dobila ven 100 ml v 10 minutah. Potem jo je ati "dojil" in sem ravno prišla domov, ko sta končevala, pa je še kar naprej jamrala, dokler da je nisem pristavila - pa je hlastala, kot da ni jedla že 3 dni user posted image user posted image user posted image

Ja, naj bi otrok dobil cca. 150 ml na kg svoje teže. Jaz si še vedno zapisujem, kdaj jemo in koliko pojemo. Glede na to, da ima naša okoli 4 kg sedaj, naj bi pojedli okoli 600 ml na dan, pa se kar držimo tega. Kakšen dan malo manj, kakšen dan malo več. Je pa lažje merit, ker smo na flaški. Redi se pa naša tudi bolj počasi. Recimo zadnjič se je v 3 ali 4 dneh samo 50 g. Sam jest se res več ne sikiram. Če ni lačna, pač ni, jo več ne silim. Saj drugače kar pridno je ... glede na to, kako je bla na začetku kriza. Saj, eni pač hitreje napredujejo, drugi počasneje .. pa ni panike ... v puberteti majo ponavadi večinoma probleme s preveč kg user posted image Tako da, jaz mislim, da dokler se redi in ne stagnira ali hujša, je ok. Naša user posted image je precej aktivna, ko je zbujena, tako dolgo brca z nogicami in krili z rokicami, da pomoje precej pokuri ... hehe user posted image Je pravi mali navihanec. Ona krili, ko je dobre volje, pa tudi ko se joka in ima krčke ... tako da res precej miga, hehehe user posted image Tudi temu pripisujem počasnejše pridobivanje teže. No ja, ko sem nazadnje vagala, je imela 4050 g, sedaj pa bom vrnila vago ... Mah, meni se zdi ok, glede na to, da še 2 meseca nismo stari, najmanj pa je imela 2600 g. Je kar ok, ane? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1530
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 18:13:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.4.2010 18:55:01   
niwci
Kako imate že vse pridne user posted image , da vam tako lepo spijo. Jaz se niti ne trudim več in jo spravljam spat okrog 21:30h. Potem spi nekje do 2h in potem spet ob 5h, 6h, 7:5h in nato nekje ob 9h. Tako nekako poteka naše jutro. Je pa pred kakim tednom že parkrat spala do 4h in smo se že veselili... Očitno prehitro user posted image Ma sej bo. Prej ali slej bodo spali!

Imam pa problem pri dojenju, predvsem popoldne in zvečer, ker mi noče jest oz se začne dret in sploh ne je. Če jo dvigneš se pomiri, ko ji dam spet jest pa spet dretje... Sploh ne vem kaj ji je. Postane zvečer alergična name????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.4.2010 20:30:02   
Nattasha
Oj!

Ah ja sonček je zakon! Sem ugotovila, da je bilo stojalo za baldahim ena izmed boljših investicij, ker moja pupa odpre oči takoj o sonček posveti. Kar pomeni, da smo pokonci že malo čez pet in ob pol šestih čisto budni. Če pa zagrnem baldahimček si "kupim" še kakih 45 minut;)

No danes je zjutarj ob šestih pojedla, se do pol osmih igrala in pogovarjala, do osmih jokala in pol zaspala do desetih. Vmes sem si jaz pospravila, pa pripravil za kosilo, pol pa sva šli peš iz Betnave do centra in se ustavile na kavici z atijem, pol pa sprehajali po mestu in zapravljali.

Pa še peš nazaj domov, pa obiski in zdaj sem prvič probala to, da sem dala malo v posteljico in ji prižgala zvezdico (projektor na steno in pesmice). 10 minut in moja mala pupa spi. Danes se niti ni tolko zvijala in jokala. Upam res da bo tega vedno manj in se bo vedno več smejala in pogovarjala.

Tuš pol pa kaka dobra komedija v dvoje. Si že dolgo nisva tega privoščila:)

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.4.2010 21:04:29   
Smrketa13
Strah najin se tut kr ustraši, sploh, če ga držiš mal čudno. Pa recimo včasih, ko drema. Včasih dobi tut velikeeeee učke in kr mal scary zgleda user posted image , k da bi duha vidu.

Oblačenje dons sem ga že oblekla spodaj v body z kratkimi rokavi, gor pa puloverček, zunaj pa z dekco pokrila. Za ponoč pa mislim, da mava preveč oblečenega. K mava žabice pa spodaj body z dolgimi rokavi, na vrh pa še body iz pliša,pa še z kovtrom je pokrit. V spalnici je pa 21 stopinj..

Hranjenje (sej to sem že enkrat napisala) midva mava vagico pa vsakič poje od 70-110 ml, pa se mi zdi da je dost. Jemo na vsake 1,5-2 urce, ponoč pa na 3. Pa se pridno redimo user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
19.4.2010 21:22:31   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Hej punce....
Jst sem pa kr mal slabe volje... naša mala štrajka pri hranjenju. Sem si nabavila tehtnico in ugotovila, da se je v 12ih dneh zredila samo 230g.
Na obrok mi poje med 70 do max 110ml, ampak največkrat okoli 70ml, kar je sigurno premalo za 10 tednov starega otroka.
Največji hec je pa v tem, da imam toliko mleka, da si moram, predvsem ponoči, stiskat (groza, da si bom morala it pri treh mesecih črpalko kupit...user posted image ).
Ko se dojiva (na 2,5 do 3 ure) začne vlečt za cca 5 min, potem pa stran in če ji še ponujam je tak jok.
Kaj naj naredim? user posted image

Vidim tudi, da imate vse pridne partnerje... jst za svojega raje ne bom komentirala...

Sesanje rokice - tudi naša veselo cmoklja in to kr celo roko. In to največkrat, ko se podojiva in normalno, da sem že ene parkrat mislila, da je še lačna... vendar ne...

no tako kot naša. v 2 mesecih in 10 dneh je pridobila 1,200 kg. Kar je malo ampak P jih gledajo tudi na pogled. Ima dovolj šlaufkov, okrogel trebušček in to jim zadošča. Se ravno tako samo dojiva, ima hitro zadosti, potem pa rokice pojest, pa jok za znoret, jest pa ne več. Ravno danes sva se pokazali P in je rekla super je.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.4.2010 21:22:32   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ojoj Jada.user posted image user posted image user posted image Upam, da zob ni odmrl. user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti!!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.4.2010 21:23:51   
Lara73
še gorenjsko vozičkanje: jest bi kar na Bled prišla. Pa en krog okrog jezera naredimo, pa je.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.4.2010 21:50:00   
punsha
lara jst se strinjam :) se dobimo na Bledu? Kdaj? jaz edin v četrtek ne morm, imamo fizioterapijo

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.4.2010 21:53:43   
punsha
no sem gledala, v četrtek in petek bo že slabše vreme. Kaj pa jutri al pa sreda?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.4.2010 22:10:00   
punsha
Lara in Jada, imata ZS

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.4.2010 9:16:39   
elaaa
Oj!

Tudi pri nas se user posted image tako ustraši. Stegne rokice in začne jokati. Ne traja dolgo. Ko zasliši glas ali začuti dotik, je dobro.

Zdej pa veeeeen. Juhuhu.

Še link za podporo:
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvala vsem že v naprej in tudi za nazaj.
LP inuser posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.4.2010 9:18:56   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Oj!

Tudi pri nas se user posted image tako ustraši. Stegne rokice in začne jokati. Ne traja dolgo. Ko zasliši glas ali začuti dotik, je dobro.

Zdej pa veeeeen. Juhuhu.

Še link za podporo:
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvala vsem že v naprej in tudi za nazaj.
LP inuser posted image .

sem podprla user posted image

prosim še podporo za mojo princesko, ki je danes stara dva meseca user posted image user posted image user posted image

Mojega malčka najdeš na povezavi http://www.majhnikoraki.si/?id=7677

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.4.2010 9:42:55   
Lara73
no midve sva bile včeraj pri P zaradi dermatitisa. Nama je dala napotnico za hospitalizacijo v bolnici Jesenice (naročene sva že ta četrtek). Če bi dala napotnico za ambulantno, bi trajalo 100 let, da prideva na vrsto. Tako pa je zavrtela telefon in se vse zmenila tam. Upam pa, da bova v četrtek ža vse opravili in da greva domov, drugače ostaneva notri še kakšen dan user posted image . Naša pupa ima 5200g. Je rekla OK, pa ni 20g na dan. Porodna teža 3950 in stara je 2 meseca in 12 dni.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.4.2010 9:44:50   
Lara73
no tole podpiranje na "majhnih korakih" je pa kar zamudno, ko je potrebno vpisovati ime, priimek in še mail. A obstaja kakšen hitrejši način?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.4.2010 9:46:02   
Jada82
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Danes imamo tak lep sonček ... jaz se sicer še malo slabše počutim ... se me hoče nekaj lotevat, samo se borim .... kot da ni že razbita ustnica in zobje dovolj user posted image

Drugače je naša Iza danes kar pridna, je zaspala okoli 9h zvečer, potem se je mal čez polnoči zbudila za jest, pojedla 120 ml in spala do pol 7h, pojedla 130 ml, sem jo potem kar h sebi v posteljo dala, k je ati šel na šiht, mal je jokala (krči), zdaj pa še kar spi, pa je že skor 10 user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna! Včer jo je pa tašča pazila, pa je bila zelo pridna, je rekla. No, res pa da sta bili veliko zunaj. Tudi jaz jo bom verjetno ven peljala zdej mal, ko se zbudi.  Pa še perilo bom kar ven obesla, se tko fajn posuši user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ji zadnjič v Kiku kupila prvo oblekico (56 številka) in pa žabice .... tako je luštno, jo morm dons v to oblečt ... je taka oblekica, k bodi user posted image Aja, drugač pa sem jo včer merila in sem namerila 56 cm user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi zlo fajn, glede na to, da je imela 51 ob porodu (čeprav pomoje 50, ker pri 1 mesecu smo izmerili 50,5 cm, hehe). No ja, počakajmo na uradno mero jutri na pregledu user posted image

Danes zvečer pa se končno dobim z bivšimi sodelavkami, se že zelo veselim user posted image user posted image user posted image Malo odrasle ženske družbe, jupiiiii user posted image user posted image

Nič, grem kaj naredit, pozajtrkovala pa sem kar zraven računalnika ... kriza!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.4.2010 9:53:41   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Jaz sem ji zadnjič v Kiku kupila prvo oblekico (56 številka) in pa žabice .... tako je luštno, jo morm dons v to oblečt ... je taka oblekica, k bodi user posted image

He he; moja mami je naši tudi to kupila user posted image user posted image user posted image - ful luškano, ampak zamudno za oblačit.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.4.2010 9:56:31   
Tinca Malinca

drugač pa sem jo včer merila in sem namerila 56 cm user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi zlo fajn, glede na to, da je imela 51 ob porodu (čeprav pomoje 50, ker pri 1 mesecu smo izmerili 50,5 cm, hehe). No ja, počakajmo na uradno mero jutri na pregledu user posted image

user posted image user posted image user posted image za centimetrčke. Kako rasejo ti naši user posted image , kot solata user posted image user posted image .
Jaz sem tudi našo merila in namerila 56 cm, ob rojstvu je bilo 49 cm user posted image user posted image user posted image .
Bodo same košarkarice zrasle user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.4.2010 9:58:52   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

no midve sva bile včeraj pri P zaradi dermatitisa. Nama je dala napotnico za hospitalizacijo v bolnici Jesenice (naročene sva že ta četrtek). Če bi dala napotnico za ambulantno, bi trajalo 100 let, da prideva na vrsto. Tako pa je zavrtela telefon in se vse zmenila tam. Upam pa, da bova v četrtek ža vse opravili in da greva domov, drugače ostaneva notri še kakšen dan user posted image . Naša pupa ima 5200g. Je rekla OK, pa ni 20g na dan. Porodna teža 3950 in stara je 2 meseca in 12 dni.

Lara, kako izgleda dermatitis pri dojenčku? A kot pikice ali kaj drugega?
Če jo dojiš, lahko probaš jemati kapsule s svetlinovim oljem - menda to veča količino lanolinske kisline - pomanjkanje tega povzroča dermatitis.
Jaz se tega bojim kot user posted image , jemljem svetlinove kapsule in upam, da kaj pomaga...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.4.2010 10:12:15   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

no tole podpiranje na "majhnih korakih" je pa kar zamudno, ko je potrebno vpisovati ime, priimek in še mail. A obstaja kakšen hitrejši način?

to ti ni treba vpisovatuser posted image (samo če hočeš sodelovat v nagradni igri), drugače pa daš samo podpri, tisto okno pa samo zapreš user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.4.2010 10:17:45   
mucica2

Jaz sem ji zadnjič v Kiku kupila prvo oblekico (56 številka) in pa žabice .... tako je luštno, jo morm dons v to oblečt ... je taka oblekica, k bodi user posted image

He he; moja mami je naši tudi to kupila user posted image user posted image user posted image - ful luškano, ampak zamudno za oblačit.

jaz imam dve oblekice št. 62, eno je že imela gor, pa take luškane žabice

drugače sm pa dobila 3 oblekice za darilo, št. 68

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.