|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
18.4.2010 10:40:09   
Jada82
Naša mala je bla dons ponoč kar pridna, je spala od ene pol 10h pa do 5h zjutraj .. potem je bila lačna, da je blo kej, potem pa je rabila kakšno uro, da je spet zaspala, je kar tečnarila ... ni bla več zaspana in pol ne mara, da jo dam kar v posteljico user posted image
No, očitno je čutila, da mami potrebuje spanec, da se spočije po nesreči.
Joj, še zdaj ne morem verjet. Jutri grem spet na stomatološko v Lj, da mi naredijo rentgen in vidijo, če je zob odmrl, po kakšne 14 dneh pa morm h svojemu zobarju, da mi naredi plombo na unem, ki se je odkrušil. Saj sem že prej imela plombe na obeh sprednjih zobeh, ker jih imam bolj ven .... sem jih že v mali šoli zlomila user posted image Ampak zdaj bo plomba morala bit še večja ... ta drugi pa se ni zlomil, in če ne bo odmrl, bo ok ... ajej. Kriza, res. Sem bla kar mal v šoku. Dobro, da je danes dež, da ni treba kam ven, ker mi res ni, da bi me ljudje gledali user posted image user posted image

Glede pomoči partnerja - mah meni kar pomaga no, res pa je, da je precej doma .... zdaj je tudi kuhat začel user posted image user posted image user posted image user posted image Prej to ni. Pa tamalo nahrani ... tud previjat jo je zdej začel ... čeprav mu je kar mal grozn, ko je pokakana user posted image Pa merka jo tud ... pa tud tko, doma postelje posteljo, očisti kamin, včasih posesa, pomije okna itd. Priden je, no, res! user posted image

Hranjenje pred spanjem - mah mi imamo to tako neurejeno, ker ima velikokrat zvečer krče in itak ne more jest, pol pa, ko končno zaspi, pa je ne budim. Tako da ponavadi je okoli 7h-9h enkrat, pa zaspi. Ponavadi se potem prvič zbudi okoli 1h. Včer pa smo jedli ob 9h, pa se je zbudila potem ob 5h zjutraj user posted image Jah, bom poskusila tudi jaz s hranjenjem pred spanjem, samo je zoprno, ker imamo te krče. Ko bo minilo, bo sigurno lažje ....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.4.2010 11:46:00   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Vse podprte, tudi mi prosim!

Anketa rešena in posredovana.

Jok- naša božica zdej že 3t kar neki joka. Ponavadi proti večeru, včasih več, včasih manj... Včasih celo pri dojenju, pa je previta in vse... Ne pomaga noben položaj... Včeraj pa je boga 2h nonstop jokala, sem se bala da ji bo srček razneslo...ko se je končno pomirila je še tako hlipala. Res so bogi.

Ja, to so krči, pri nas je isto ....

Bi rekla tudi jaz, če bi se napenjala in bila vsa rdeča v obrazek, pa rokice stiskala v pesti in nogice proti sebi, pa tega ne počne... Res ne vem kaj ji je.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.4.2010 11:46:15   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Čer!
Naša je danes spet sitna. Pa je bil včeraj tako luškan dan, se je smejala, pogovarjala, ležala na blazini. Saj je sitnarila tudi, ampak ne tolko kot danes. Danes je bil spet tisti dan, ko mi je celo v vozičku jokala in sitnarila.

Punce mene neki skrbi. Moja mala je v odkrivanju pesti z usti, odkrila palec in ga zdaj sesa. Oz. ko mami obrne hrbet in ne gleda več nje in ji vlači rokice iz ust in menjava z dudo, je palec v ustih. Sem brala, da naj ji ne bi vlačla rokic iz ust, da je to del razvoja in odkrivanja sveta. Vse lepo in prav. Kako pa naj ji zdaj "odvzamem" palec. Prej sem ji enostavno roko pokrila z plenico, pa se je zamotla in ni tlačla v usta. Kaj pa ko to ne bo več palilo????? Dudo ji lahko vzamem, roke pa ne...

Aja pa še to. Kolko vam vaši možeki kaj pomagajo doma. Jaz se že 2 dni razburjam. Pa ne tolko glede tega, kaj bo naredil in česa ne. Bolj me razjezi stavek "zakaj pa tega nisi naredila"? Grrrr, cel dan malo po naročju, pa pospravit, pa skuhat pa zdaj je še polno neke papirologije za zrihtat, pol pa "nisem tega naredila !?!?!?!?!" Še enkrat...grrrrrrrr!!!

Nič grem možeku kavo skuhat, ker bo imel nočno in neki delal. Pol pa verjetno kr z tamalo vred pobegnem v spalnico.

Alana DM plenice...kake izkušnje??

Palci,ja. Tudi našsa je pogruntala, kako se prste v usta da. Sem počela isto kot ti in še naprej bom... Kar bo pa bo. Dudo ji kasneje res lahko odvzameš, prstkov pa ne.

DM plenice pa sem ravnokar sprobala tisti paket, ki ti ga podarijo. Zdej ga uporabljam ptretji dan za podnevi in je za enkrat vse OK. Meni se ne zdijo slabe, so tudi fejst upojne...

Možeka pa moram fejst pohvalit, ker mi res ful pomaga in ne zahteva preveč od mene, ker ga občasno prisilim, da se ukvarja z malo ko je tečna in ve da ni časa kej drugega delat zraven user posted image .

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.4.2010 11:46:39   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8565

Prosiva za podporo, drugače se pa kaj oglasim ko bo čas, danes je pesro, ampak mali je priden.

sem podprla

Pa še prosim za podporo

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7677

podprte in ostale, pa še mi
http://www.majhnikoraki.si/?id=8317

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.4.2010 13:21:28   
punsha
Pozdravljene,

jaz se pa danes že cel dan ubadam s sesanjem palca pri Eneju. Res mi ne da miru. saj pravim, mali je tako prisrčen s tem palcem user posted image . Ampak res pa nočem težav z zobkiin dprtim ugrizom. In sedaj sem pisala naši podravnateljici (sem zaposlena v vrtcu) in jo prosila za mnenje. Ona je res čudovita oseba in vidi razvoj otroka na poseben način. Vidi stvari, na katere jaz niti ne pomislim. Res bi rada njeno strokovno mnenje. Pač sama nebi rada malemu vlekla prsta iz ust in mu tlačila tole dudo user posted image , nebi se rada lotila na način, s katerim bi naredila več škode kot koristi. No ja... bomo videli kaj rata iz tega user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.4.2010 14:33:59   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Alana DM plenice...kake izkušnje??

Naše izkušnje so dobre, uporabljam pa največ plenice od DM, sem pa prešaltala na tiste iz BIPE (A), so cenejše in enake kot DM-ove.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.4.2010 14:38:39   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8565

Prosiva za podporo, drugače se pa kaj oglasim ko bo čas, danes je pesro, ampak mali je priden.

sem podprla

Pa še prosim za podporo

podprte in ostale, pa še mi
http://www.majhnikoraki.si/?id=8317

podprto

mi tudi rabimo podporouser posted image

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.4.2010 14:53:13   
mucica2

evo punce sm podprla vse vaše malčke user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.4.2010 14:57:10   
mucica2

Glede pomoči partnerja - men pomaga v nedeljo, ko je doma, drugače pa skozi dela, ampak kadar pa pride prej pa tudi, nahrani po flaški, previje, umije, kopa, podira kupčka...

Hranjenje pred spanjem - pri nas ponavadi je okoli 20.00 do 21.00, potem pa poderema kupčka (zdej včasih ga včas pa kr zaspi), potem jo dam v posteljico in še mogoče kake pol ure jamra ali pa tudi ne (ji dam dudo če ne gre brez), potem pa ona zaspi in se redko kdaj zbudi pred 5.30, ponavad okol 6.00 do 7.00. user posted image user posted image user posted image Ampak ker tako dolgo ne je, je pa pol zjutri kr panika, tako da je res fajn da dojim, da jo kr takoj priklopim, pol pa tak je k nora...user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.4.2010 19:34:49   
julieb

Hranjenje pred spanjem - pri nas ponavadi je okoli 20.00 do 21.00, potem pa poderema kupčka (zdej včasih ga včas pa kr zaspi), potem jo dam v posteljico in še mogoče kake pol ure jamra ali pa tudi ne (ji dam dudo če ne gre brez), potem pa ona zaspi in se redko kdaj zbudi pred 5.30, ponavad okol 6.00 do 7.00. user posted image user posted image user posted image Ampak ker tako dolgo ne je, je pa pol zjutri kr panika, tako da je res fajn da dojim, da jo kr takoj priklopim, pol pa tak je k nora...user posted image user posted image user posted image

Res fino, ne?user posted image

Naš malček isto, okoli 21.00 zadnje hranjenje do 22.00 še malo cartanja ali pa tudi ne kakor je pač pri volji, potem pa spimo do 5.30 ali 6.00 sigurno če ne dlje.user posted image

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.4.2010 19:41:53   
spelch
pozdravljene...zanima me če katera potrebuje pampers pleničke št 3 okoli 90 komadov in št 4 86 komadov...nam ne odgovarjajo in mi je škoda da mi doma ležijo...oboje dam za 20 evrov...če je katera zainterisirana naj mi napiše....lp

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.4.2010 20:55:45   
Smrketa13
Zunaj je za drug teden napovedano fulll toplo vreme, zdej bo pa naše malčke treba že manj oblačiti. Že včeraj, ko smo blo cel popoldan zunaj in seveda so ga vsi vlačili po naročju sem ga skos zavijala v dekco, vročemu ni blo.
Ko bova šla ta teden ven, mu bo pr 20 stopinj verjetno vroče v vozičku, pa z dekco pokrit, pa v bodiju z dolgimi rokavi, žabicami, puloverčku in mal debelejšimi hlačami.
Kako ga boste pa ve kej oblekle?

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.4.2010 21:16:18   
Tinca Malinca
Dober večer, dame!

Vas berem in na pol gledam/poslušam Slovenija ima talent - katastrofa!!! eni si pa res upajo ... user posted image user posted image user posted image

Jada, user posted image za zobke! Upam, da ne bo kakšnih hudih posledic...

pomoč partnerja
: Moj mož je ful zagret za vsakršno delo povezano s tamalo. Jo previja, umiva, podira kupčka ... sodeluje, kadar le utegne. Skratka, zadovoljna sem  user posted image user posted image user posted image

hranjenje pre spanjem: Jaz user posted image podojim pred večernim kopanjem (tam okoli 20.00) in še malo (za posladek), ko je že lepo zrihtana za spanje. Potem ji pa user posted image prebere pravljico in mala zaspi... kar traja tam do okoli 2.30-3 zjutraj. Potem se pa zbudi ponavadi spet tam okoli 6 in po hranjenju spet spi do kakšnih 9. Jaz se prav lepo naspim zraven.

sesanje palca: Ko bi naša vsaj samo palec sesala! Pa si v usta hkrati tlači kar tri prste in to pokrčene!!! In zraven cmoka tako, da se kar ustrašiš. A še kakšen user posted image to počne?

povezovalno starševstvo: Punsha, kako se ti zdi celotna ideja tega povezovalnega starševstva? Nekaj idej je kar dobrih, a ne. Čeprav tisto, da bi otrok kar spal v postelji s starši, se meni zdi malo mimo...

Grem jaz dalje gledat (anti)talente.
Lep večer!

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.4.2010 9:31:04   
punsha
Povezovalno starševstvo Meni se kot zasnova zdi super. Otroka je treba imeti rad, ga poslušati in mu nuditi kar potrebuje. To je moj povzetek. Sem pa mnenja, da je vse stvari potrebno delati v določenih mejah in pa seveda s tem, da to tudi staršema odgovarja. Ne bo malček spal v skupni postelji, če staršema to sploh ni všeč. Verjamem, da gre pri teh stvareh za povezovanje, ampak ni treba pretiravati. Če pogledam sebe in moj način "dela" z user posted image , bi rekla, da delam po principu povezovalnega starševsta. Imam pa stvari le nekoliko omejene. Naprimer pri spanju v isti postelji. Enej spi v svoji postelji. Ga pa vsako noč, ko ga okoli 5 ure začne napenjati vzamem k sebi. Tako zaspiva za urico oz do dojenja, potem ga dam pa nazaj spati v svojo posteljo. Se nikoli ne pritožuje. Mislim, da če otrok ve, da si v bližini, da se boš odzval, ko te bo potreboval, potem sploh ni problema. Enako mislim tudi glede nošenja otroka. Saj ga imam v naročju, ampak ne pa prav veliko. Pač ko se doji, včasih ga imam na kolenih in se tako igrava...res pa ni otrok, ki bi zelo želel biti v naročju. Je raje kar na tleh, ko se igrava in pogovarjava.
No da se ne bom preveč razpisala o knjigi user posted image

Še tole moram povedatuser posted image
Dobila sem odgovor glede sesanja palčka. Kakšno je strokovno pedagoško mnenje.
"Sesanje palca na dolgi rok res ni najboljše ampak, fantek je še majhen.
Jaz mu prstka nebi vlekla iz ust. Zaenkrat, zgleda, da to potrebuje.
Poskusi ga čim več pestovati, se z njim pogovarjati, beri mu pesmice,
zgodbice, igraj se bibarje, predvsem tiste, ki vključujejo igro z rokami.
Pomembno se mi zdi, da je fantek čim več čisto blizu tebe in da podrobno
spremljaš v kakšnih primerih začne sesati palec (ali je takrat zaspan,
lačen, žejen ali si želi bližine...)
Za odvajanje od tega bo čas malce kasneje."
Mogoče se res ne bo več tako obremenjevala s tem. Ok, podpirala tudi ne bom user posted image . Ne bom ga mu pa vlekla na vsak način iz ust in mu tiščala dudo. Če se ga bo dalo kako zamotit in mu preprečit - potem super.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.4.2010 9:32:15   
smuki
Hej punce....
Jst sem pa kr mal slabe volje... naša mala štrajka pri hranjenju. Sem si nabavila tehtnico in ugotovila, da se je v 12ih dneh zredila samo 230g.
Na obrok mi poje med 70 do max 110ml, ampak največkrat okoli 70ml, kar je sigurno premalo za 10 tednov starega otroka.
Največji hec je pa v tem, da imam toliko mleka, da si moram, predvsem ponoči, stiskat (groza, da si bom morala it pri treh mesecih črpalko kupit...user posted image ).
Ko se dojiva (na 2,5 do 3 ure) začne vlečt za cca 5 min, potem pa stran in če ji še ponujam je tak jok.
Kaj naj naredim? user posted image

Vidim tudi, da imate vse pridne partnerje... jst za svojega raje ne bom komentirala...

Sesanje rokice - tudi naša veselo cmoklja in to kr celo roko. In to največkrat, ko se podojiva in normalno, da sem že ene parkrat mislila, da je še lačna... vendar ne...

Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.4.2010 9:59:30   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Hej punce....
Jst sem pa kr mal slabe volje... naša mala štrajka pri hranjenju. Sem si nabavila tehtnico in ugotovila, da se je v 12ih dneh zredila samo 230g.
Na obrok mi poje med 70 do max 110ml, ampak največkrat okoli 70ml, kar je sigurno premalo za 10 tednov starega otroka.
Največji hec je pa v tem, da imam toliko mleka, da si moram, predvsem ponoči, stiskat (groza, da si bom morala it pri treh mesecih črpalko kupit...user posted image ).
Ko se dojiva (na 2,5 do 3 ure) začne vlečt za cca 5 min, potem pa stran in če ji še ponujam je tak jok.

Vidim tudi, da imate vse pridne partnerje... jst za svojega raje ne bom komentirala...

Sesanje rokice - tudi naša veselo cmoklja in to kr celo roko. In to največkrat, ko se podojiva in normalno, da sem že ene parkrat mislila, da je še lačna... vendar ne...

glede hrane: minimalno se mora vsej 20g na dan, tako da si še v redu, malo pod mejo, tako da mislim da je še ok...sam sej ne vem kaj češ narest če noče več jest...

sej moja se tud ne redi tako strašno, mamo v četrtek pregled pa bomo vidl...kak dan ful je, včasih pa malo...ponavad jo moram po nočnem spanju nahranit z obeh dojk, včasih pa kr z ene mal povleče pa spi dalje...tako da včasih poje tud do 170 včasih ma pa 60 zadost al pa še manj...

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.4.2010 10:02:05   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

povezovalno starševstvo: Punsha, kako se ti zdi celotna ideja tega povezovalnega starševstva? Nekaj idej je kar dobrih, a ne. Čeprav tisto, da bi otrok kar spal v postelji s starši, se meni zdi malo mimo...

jaz tudi imam to knjigo, nekaj malega sem že prebrala dosti pa ne..pa se strinjam s tabo, jst mam raje da spi v svoji posteljici, da se midva lahko naspiva, ker če spi zraven naju se sploh ne spočijema ker jo moreš skoz čuvat..da ji ne bi kaj naredil

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.4.2010 10:04:09   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Res fino, ne?user posted image

Naš malček isto, okoli 21.00 zadnje hranjenje do 22.00 še malo cartanja ali pa tudi ne kakor je pač pri volji, potem pa spimo do 5.30 ali 6.00 sigurno če ne dlje.user posted image

ja fajn je, user posted image user posted image user posted image naši malčki

se tako fajn naspim pa spočijem...

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.4.2010 10:11:19   
mucica2
Še prosim za podporo

hvala punce user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.4.2010 10:30:32   
Tinca Malinca
Povezovalno starševstvo - Punsha in mucica, se absolutno strinjam z vama. Itak se starši prav z veseljem odzivamo na otrokove potrebe, da bi pa pretiravali in ga nenehno imeli na rokah (in ga s sabo vodili v supermarket nakupovat hrano), pa mislim, da ne pride v upoštev. Meni se tudi zdi, da nekako sledim tem vzorcem. Res pa mala ne spi pri nama v postelji, razen redko se pride malo pocrkljat zjutraj.
Ko se pa s svojimi starši pogovarjam, vidim, da so že oni ravnali po istih principih - in smo še zdaj res zelo zelo zelo povezani! user posted image user posted image user posted image Res si želim, da bi tudi meni kot staršu uspelo, da bi se lahko otrok tako zanesel name, kot se lahko jaz na svoje.

Jao, mi pa še kar naprej in naprej poslušamo eno in isto uspavanko od tistega vrtiljaka user posted image . V soboto je bil malo mir; včeraj so pa prišli moji na obisk in so hoteli videti, kako je mala navdušena nad tistimi živalcami, ki ji plešejo na glavo... smo popoldne 2 uri nažigali eno in isto.
Danes zjutraj spet - takoj ko jo dam v "dnevno" zibelko, začne jamrat (ne zares jokat) in se umiri samo, ko vse pleše nad njo in la la la la laaaaa. Si bom kar ene čepke za ušesa nabavila user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.4.2010 10:45:58   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Hej punce....

glede hrane: minimalno se mora vsej 20g na dan, tako da si še v redu, malo pod mejo, tako da mislim da je še ok...sam sej ne vem kaj češ narest če noče več jest...

sej moja se tud ne redi tako strašno, mamo v četrtek pregled pa bomo vidl...kak dan ful je, včasih pa malo...ponavad jo moram po nočnem spanju nahranit z obeh dojk, včasih pa kr z ene mal povleče pa spi dalje...tako da včasih poje tud do 170 včasih ma pa 60 zadost al pa še manj...

A ni tako, da mora otrok dobit 150ml hrane na vsak kilogram svoje teže (se mi zdi, da je Jada enkrat o tem pisala; pa tudi v strokovni literaturi to piše). Dovolj mora dobiti čez cel dan - tako, kot pravi mucica, enkrat veliiiiiiiko, drugič pa manj; odvisno tudi, a je otrok zelo lačen ali pa samo žejen.
Jaz sem tudi razmišljala, da bi nabavila tehtnico, ker me je zelo skrbelo takrat, ko sem imela mastitis in se je user posted image bolj švoh redila, pa so mi vsi odsvetovali, predvsem patronažna. No...pa se je izkazalo, da je res bolje ne tehtati in zaupati svojemu občutku. Zdaj pridno pridobiva na teži in nimam pojma, koliko poje  user posted image user posted image user posted image . Predvidevam pa, da veliko. Zadnjič, ko sem šla na pregled h G, sem si morala čisto na hitro izčrpati, ker je ITAK štrajkala, ko se je meni najbolj mudilo...sem dobila ven 100 ml v 10 minutah. Potem jo je ati "dojil" in sem ravno prišla domov, ko sta končevala, pa je še kar naprej jamrala, dokler da je nisem pristavila - pa je hlastala, kot da ni jedla že 3 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.4.2010 12:19:35   
vaney
Še malo glasu od mene, sem mrknila čez vikend, ker sva se spravila urejat okolico hiše, rušit stare drvarnice in podobno navlako in je bilo fullll dela, danes popoldne nadaljujemo...

Povezovalno starševstvo; nisem prebrala, kolikor vidim je bistvo v tem, da upoštevaš in prepoznaš potrebe otroka in poskrbiš, da je zadovoljen tako otrok kot starši. Mislim, da pri nas tudi tako nekako delamouser posted image

Pomoč partnerjev; včasih mislim, da imam zlatega moža, včasih bi ga pa čez zaprto okno ven vrglauser posted image user posted image Drugače pa brez problema in mojih posebnih prošenj otroka obleče (moram prej pripravit, drugače bi se skuhala, zmrznila ali pa ne bi bila za v javnostuser posted image ), nahrani, skopa, spravi spat. Če je doma, pomaga (če je naspan), če ni ali pa če dela okoli hiše, pa pač ne. In, če je v času njegovih nočnih ponoči prehudo, potem po koncu nočnih eno noč prevzame oba otroka on, da se jaz vsaj malo naspim. Samo jutranji tip pa reeees ni, ker on bi spal do 12h, tako da tu pa pač jaz laufam na polno. Ima pa eno slabo lastnost, ki mi zna pogosto zagrenit dan in to so kolegi. Njim bi vedno pomagal in potem zna še pol noči ali več z njimi presedet na pijači in naslednji dan potem ni z njim nič. Včasih me prav razkuri s tem, ampak kaj čem. Drugače pa grem lahko (ko je frej in ni nujnega dela z delavci okrog hiše) v miru sama na kavo, v šoping, k frizerju, to pa res. In kolikor sem parkrat na mesec razkurjena ko user posted image , potem vidim, da niti ni tako hudo in da je marsikje še slabše, pa imam takoj lepši danuser posted image (mi je moja mami zadnjič rekla, ko sem ji jamrala, da gospod spi do 11h, da naj bom rajši tiho, ker jih, če je treba oba poštima in še skuha in pospravi, če je treba, da pozna preveč primerkov, ki tega niti v sanjah ne bi naredili in da sem lahko srečna, da imam takega moža....in kaj čem potem jamratuser posted image user posted image )

Spanje; naša mala miss je začela prav sanjsko spat ponoči (trkam trkam trkam) in zdaj že kakšen teden zaspi okrog 19h in spi do 5h, potem poje konkretno dozo okrog 180ml in spi še do 8h,9h. Res je zaenkrat izredno pridna punca, nimam kaj rečt. Sem si zorganizirala rutino, da najprej skopam Dašo, potem Anže poje svojo večerjo, Daša zraven pije mleko, potem gre ona v posteljico, Anže pod tuš in do najkasneje 19.30 sta oba v posteljicah. Mi je kar fajn rutina, mala dva sta se tudi navadila, pa zdaj kar gre. Je pa seveda vse skupaj lažje, ker ponoči spitauser posted image Upam, da tako tudi ostane in da ju nisem zdaj preveč pohvalila.

Zdaj pa lakota špila, gremo jest...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.4.2010 13:59:26   
elaaa
Sproti podpiram vaše user posted image . Prosim podprite še našega:

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvlala.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.4.2010 14:23:58   
punsha
Pri nas pa danes ni najboljši dan. Enej že 3 dni spet ful bruha. Pa je bilo že kar dobro nekaj tednov, sedaj pa spet user posted image . Bruhne v loku pomoje po cel obrok. Naj se že neha touser posted image . in danes je ves jokast. Ne vem, ali se je začel tudi bati ostalih. samo da ga kdo drug prime on že nabira. In potem je bil tako razdražen, da niti na sprehod nisva šla z vozičkom, saj je bil sam jok. sem ga dala v pestunjo, pa se je le počasi potolažil in zaspal.
Ali se vaši user posted image tudi kaj strašijo? Naš leži na tleh, potem pa kar zakrili z rokami, kot bi se ustrašil. včasih tako močno, da še jokat začne. Res mi ni jasno kaj je sedaj touser posted image . in to tako pogosto se ustraši. Čisto je plašen.

Še nekaj me zanima.A še katero boli vrat? Mene že kak mesec, če dam glavo nazaj, prav močno boliuser posted image

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.4.2010 15:54:57   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Pri nas pa danes ni najboljši dan. Enej že 3 dni spet ful bruha. Pa je bilo že kar dobro nekaj tednov, sedaj pa spet user posted image . Bruhne v loku pomoje po cel obrok. Naj se že neha touser posted image . in danes je ves jokast. Ne vem, ali se je začel tudi bati ostalih. samo da ga kdo drug prime on že nabira. In potem je bil tako razdražen, da niti na sprehod nisva šla z vozičkom, saj je bil sam jok. sem ga dala v pestunjo, pa se je le počasi potolažil in zaspal.
Ali se vaši user posted image tudi kaj strašijo? Naš leži na tleh, potem pa kar zakrili z rokami, kot bi se ustrašil. včasih tako močno, da še jokat začne. Res mi ni jasno kaj je sedaj touser posted image . in to tako pogosto se ustraši. Čisto je plašen.

Še nekaj me zanima.A še katero boli vrat? Mene že kak mesec, če dam glavo nazaj, prav močno boliuser posted image

ja naša se tud ustraš kr tko od enkrat, al pa ko spi pa se od enkrat zbudi vsa prestrašena... ne vem kaj bi to blo...sam jokat pa še ni začela tko kot ti praviš da tvoj Enej...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.