|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
19.4.2010 10:47:25   
hijenca
TAJA VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
19.4.2010 10:57:58   
hijenca
Dobro jutro!

Kakšna gužva je danes. Komaj do besede pridem. user posted image user posted image

Rabim en nasvet. Moj Vid sedaj že dobre tri tedne tako milo joka, ko ga dam v varstvo, da ne vem več kaj naj nardim. Pa tudi ko varuška kam gre in ostane samo tista gospa, ko ji pomaga, joče za njo. Drugače je Vid tak korajžen fant, ni ga ničesar strah, zelo rad ostaja pri babicah in dedkih, še domov ga komaj spravim, ampak ko ga v varstvo pripeljem pa je jok in to vsak dan. Kaj mislite, od česa bi bilo to?

Naš ati je še vedno v Kanadi, po pravem bi moral bit že ob 9 h na Dunaju, ampak je bilo letalo odpovedano. Glede na napoved se zna to še par dni vlečt, meni je pa že sedaj tak dolgčas, sedaj ga že en teden ni.user posted image user posted image

jana moj Vid tudi nima časa makarone prežvečit, on kar cele dol pogoltne, gre bolj hitro. Drugače pa nimamo problemov s hrano, kar se mu tudi vidi, je pravi lakotnik.user posted image user posted image Sedaj ima najraje tisti jogurt, ko ima v majhni posodici čokoladne kroglice, drugega niti pogledat noče. Jogurt ima ponavadi za večerjo. Včeraj je pa celo pojedo kos kruheca s pašteto za večerjo. Pa vsak večer je na vrsti ena mala skodelica kakava, ki pa jo spije s pomočjo žličke, da je ponavadi pižama cela čokoladna in je potrebno preoblačenje. Ne velja pa, če mu dam kakav, preden ga v pižamo preoblečem, ko je že treba spat it, potem pride po mene, me prime za roko in me pelje v kuhinjo in že čaka pri stolčku. Navadil ga pa je to ati.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
19.4.2010 12:49:32   
MARTINA25
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: style

Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjjuser posted image

Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahliciuser posted image ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofauser posted image pa tudi če ji samo bodi zamenjam.....

user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo miško in uspešno odvajanje,
mi smo mal začeli jo dam kr na školjko z nastavkom samo redkokdaj ji kaj uaspe se polulat. včasih pa reče da ne bo šla , jo pa ne silim če hoče gre sama.

dej mi povej kako je pri vas potekalo in a so v vrtcu sodelovali? pr inas je bilo rečeno, da bodo tam skupinsko začeli jih odvajat, sedaj pa ko sem vprašala če bo kaj iz tega mi je pomočnica V. rekla, da ko bo imela doma suho pleničko naj povemo pa jo bodo tudi tam dali na kahlico. hhhm sploh ne razumem tega sej je praktično več časa tam kot doma. sploh ne vem kako se tega lotit.

naša se nič ne dere ko jo oblačimo, včasih bi se sama potem ko vidi da ne gre pa reče mami pomaga.user posted image je pa obupna prihranjenju, še vedno, zelo slabo je včasih pa drži hrano tudi po 10 min v ustih in govori ne da bi jo pogoltnla, vsakič je po uro da kaj spravim vanjo, obupuser posted image . nima niti 11kg.

nejc sicer redkokdaj protestira pri oblačenju, tud na wc lula, če ga dam gor, le zjutraj je problem..ko vse stoji user posted image
drgač pa pr nas ni problem da noče jest, ampak da kr vse na hitro pogoltne, včasih kr cele makarone poje dol..user posted image

a so že vsi brez žabic ?

JANA naša TJaša ima še vedno žabice...zjutraj je še kr mrzlo ko jo peljeva v varstvo...pa dopoldan so kr precej zunaj,tako da jo še ne upam poslat v varstvo brez žabic...če je topleje ji oblečem žabice in pajkice,drugače pa žabice in trenerko ali pa kake druge hlače...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
19.4.2010 12:52:54   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjjuser posted image

Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahliciuser posted image ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofauser posted image pa tudi če ji samo bodi zamenjam.....

user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo miško in uspešno odvajanje,
mi smo mal začeli jo dam kr na školjko z nastavkom samo redkokdaj ji kaj uaspe se polulat. včasih pa reče da ne bo šla , jo pa ne silim če hoče gre sama.

dej mi povej kako je pri vas potekalo in a so v vrtcu sodelovali? pr inas je bilo rečeno, da bodo tam skupinsko začeli jih odvajat, sedaj pa ko sem vprašala če bo kaj iz tega mi je pomočnica V. rekla, da ko bo imela doma suho pleničko naj povemo pa jo bodo tudi tam dali na kahlico. hhhm sploh ne razumem tega sej je praktično več časa tam kot doma. sploh ne vem kako se tega lotit.

naša se nič ne dere ko jo oblačimo, včasih bi se sama potem ko vidi da ne gre pa reče mami pomaga.user posted image je pa obupna prihranjenju, še vedno, zelo slabo je včasih pa drži hrano tudi po 10 min v ustih in govori ne da bi jo pogoltnla, vsakič je po uro da kaj spravim vanjo, obupuser posted image . nima niti 11kg.

nejc sicer redkokdaj protestira pri oblačenju, tud na wc lula, če ga dam gor, le zjutraj je problem..ko vse stoji user posted image
drgač pa pr nas ni problem da noče jest, ampak da kr vse na hitro pogoltne, včasih kr cele makarone poje dol..user posted image

a so že vsi brez žabic ?

JANA naša TJaša ima še vedno žabice...zjutraj je še kr mrzlo ko jo peljeva v varstvo...pa dopoldan so kr precej zunaj,tako da jo še ne upam poslat v varstvo brez žabic...če je topleje ji oblečem žabice in pajkice,drugače pa žabice in trenerko ali pa kake druge hlače...

pri nas je že več kot teden dni brez žabic, ker drugače jo dobim čisto "prekuhano" ko jo pridem iskat5 v vrtec user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
19.4.2010 12:54:18   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Kakšna gužva je danes. Komaj do besede pridem. user posted image user posted image

Rabim en nasvet. Moj Vid sedaj že dobre tri tedne tako milo joka, ko ga dam v varstvo, da ne vem več kaj naj nardim. Pa tudi ko varuška kam gre in ostane samo tista gospa, ko ji pomaga, joče za njo. Drugače je Vid tak korajžen fant, ni ga ničesar strah, zelo rad ostaja pri babicah in dedkih, še domov ga komaj spravim, ampak ko ga v varstvo pripeljem pa je jok in to vsak dan. Kaj mislite, od česa bi bilo to?

Naš ati je še vedno v Kanadi, po pravem bi moral bit že ob 9 h na Dunaju, ampak je bilo letalo odpovedano. Glede na napoved se zna to še par dni vlečt, meni je pa že sedaj tak dolgčas, sedaj ga že en teden ni.user posted image user posted image

jana moj Vid tudi nima časa makarone prežvečit, on kar cele dol pogoltne, gre bolj hitro. Drugače pa nimamo problemov s hrano, kar se mu tudi vidi, je pravi lakotnik.user posted image user posted image Sedaj ima najraje tisti jogurt, ko ima v majhni posodici čokoladne kroglice, drugega niti pogledat noče. Jogurt ima ponavadi za večerjo. Včeraj je pa celo pojedo kos kruheca s pašteto za večerjo. Pa vsak večer je na vrsti ena mala skodelica kakava, ki pa jo spije s pomočjo žličke, da je ponavadi pižama cela čokoladna in je potrebno preoblačenje. Ne velja pa, če mu dam kakav, preden ga v pižamo preoblečem, ko je že treba spat it, potem pride po mene, me prime za roko in me pelje v kuhinjo in že čaka pri stolčku. Navadil ga pa je to ati.

Lep dan vam želim.

naša tudi ene 10sekund ko jo dam v vrtcu v igralnico velikokarat joka, potem pa se gre igrat...mislim, da preizkušajo svoje meje...oziroma naše

Pa upam, da se tvoj dragi čim prej vrne domov!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
19.4.2010 12:54:52   
Soncnica Sandra ***

TAJA VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

Tudi od naju z Manco!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
19.4.2010 15:17:17   
Srčekgirll

TAJA VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tud od naju z Vidkom

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
20.4.2010 8:26:34   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

TAJA VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

Tudi od naju z Manco!

z zamudo tudi od naju..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
20.4.2010 10:34:09   
hijenca
Dobro jutro!

Jaz sem že iz šopinga doma. Plenice, robčki, vse je sedaj na zalogi, denarnica pa praznauser posted image . Jutri imam zobozdravnika, seveda samoplačniškega, me je že danes strah.

Naš ati pride domov predvidoma komaj v nedeljo, ker so leti prej vsi polno zasedeniuser posted image user posted image . HB, da si mora sam sedaj plačevat hotel, zmanjkalo mu je čistih stvari in je seveda moral v šoping. Preden je šel, pa mi še reče, če sem mu za dva mesca spakirala ali samo za en teden, malo rezerve je bilo zraven, za 14 dni pa res nisem spakirala. Upam, da mu bo v nedeljo uspelo domov prit.

Tolko za sedaj. Mogoče se le katera na rr zgubi, pa reče kakšno. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
20.4.2010 11:40:35   
mya26
Pozdravljene!

Me je danes Jana pobarala, če sem jezna na vas, da se nič več ne javim. NISEMMMMMM! Sem pa ves čas bizi. Sedajle sem doma, ker so mi včeraj izruval (izžagal) spodnjo osmico. Me še vse boli, kljub temu, da sem vzela analgetik. Pa tudi požiram težko.
Pred kratkim smo imeli predstavo (no, 3 predstave: 2 v Kamniku in eno v Kopru). Morali bi imet še ponovitev v Zagrebu, pa je bilo ravno v nedeljo dan žalovanja (so se odločili na Hrvaškem da bodo vse prdstave na nedeljo odpovedane, zaradi nesreče poljskega predsednika). Za to predstavo smo imeli vsak vikend vaje in nakoncu sem se že spraševala, če mi je bilo tega treba, ker sem bila ful utrujena (moj možek pa tud, ker je on takrat mulca čuval).
tole je pa reklamni clip od predstave: http://ac.kotv.si/v.php?ac=1089g368v2tdncmg471
Sicer imam troje vaje na teden (dvoje v pon in ene v sredo). Lana hodi še vedno na plesne ob torkih in balet ob četrtkih. tako, da se ves čas nekak vozmo v LJ. No, saj drugo leto bo upam, da malo bližje. Ja naša hiška napreduje, prejšni teden smo že dali gor streho. Računamo da se bomo preselili poleti 2011, tako da bo Lana šla v šolo na Brodu. Tako, da bomo rabili vrtec samo za enega.
Od lanskega maja sem shujšala za 19kg, ampak sem jih pozimi, ko smo bili precej doma (bolniške) dobila 5 nazaj. Sedaj bi se pa rada spet mal v roke vzela, da nadaljujem.
Maj je bil pozimi kar precej prehlajen, imel je celo ta novo gripo (dokazano, ker sva šla a 1.1. v bolnico, na srečo samo na opazovanje, se mu  je saturacija dvignila in sva lahko šla domov). Imamo že 16 zobkov. Nismo še brez plenice, ampak na kahlo pa včasih vseeno uspe kaj napravit. Pa pove ko kaka. Upamo, da bomo čez poletje uspeli z odvajanjem. Začel je tudi ful govorit, ful ponavlja besede. In včasih je prav smešen. Vedno ko kam pridemo (tudi trgovino in ko začne prodajalka pogovor z mano, on vse predstavi). Je pa pravi mali vražiček, prav očke se mu zaiskrijo ko kako ušpiči V vretc rad hodi, na srečo.
Sem videla,d a se pogovarjate o žabicah: jaz ko je nad nulo ne dajem žabic ampak samo nogavičke, pri Lani sem ji dala včasih najlonke, za fante pa mi to nekako ni, tako da dobi nogavice.
Njegova koža še akr ni ok. Včasih se mu prav grdo naredijo lišaji. Ampak alergije pa nima nobene dokazane. Upam, da bo čez poletje prešlo.
Lana je postala pa že prava princeska. Še vedno je nora na balet. 29.4. ko je svetovni dan plesa imamo na Šuštarskem mostu plesno improvizacijo (skupaj s starši) in že komaj čaka. Sicer pa je bila pozimi na šoli smučanja na pohorju in se je kar dobro naučila smučat, tako da sta z očijem šla enkrat na Krvavc in enkrat na Vogel smučat. In ful uživa. Na Krvavcu sta srečala tudi Kasso, a ne?

Toliko od mene za enkrat, sedaj pa grem še malo počivat. Če pa se boste dobile, pa me prosim kar obvestite, ker nisem pozabila na vas, še manj pa da bi bila jezna.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.4.2010 11:40:51   
mya26
Pozdravljene!

Me je danes Jana pobarala, če sem jezna na vas, da se nič več ne javim. NISEMMMMMM! Sem pa ves čas bizi. Sedajle sem doma, ker so mi včeraj izruval (izžagal) spodnjo osmico. Me še vse boli, kljub temu, da sem vzela analgetik. Pa tudi požiram težko.
Pred kratkim smo imeli predstavo (no, 3 predstave: 2 v Kamniku in eno v Kopru). Morali bi imet še ponovitev v Zagrebu, pa je bilo ravno v nedeljo dan žalovanja (so se odločili na Hrvaškem da bodo vse prdstave na nedeljo odpovedane, zaradi nesreče poljskega predsednika). Za to predstavo smo imeli vsak vikend vaje in nakoncu sem se že spraševala, če mi je bilo tega treba, ker sem bila ful utrujena (moj možek pa tud, ker je on takrat mulca čuval).
tole je pa reklamni clip od predstave: http://ac.kotv.si/v.php?ac=1089g368v2tdncmg471
Sicer imam troje vaje na teden (dvoje v pon in ene v sredo). Lana hodi še vedno na plesne ob torkih in balet ob četrtkih. tako, da se ves čas nekak vozmo v LJ. No, saj drugo leto bo upam, da malo bližje. Ja naša hiška napreduje, prejšni teden smo že dali gor streho. Računamo da se bomo preselili poleti 2011, tako da bo Lana šla v šolo na Brodu. Tako, da bomo rabili vrtec samo za enega.
Od lanskega maja sem shujšala za 19kg, ampak sem jih pozimi, ko smo bili precej doma (bolniške) dobila 5 nazaj. Sedaj bi se pa rada spet mal v roke vzela, da nadaljujem.
Maj je bil pozimi kar precej prehlajen, imel je celo ta novo gripo (dokazano, ker sva šla a 1.1. v bolnico, na srečo samo na opazovanje, se mu  je saturacija dvignila in sva lahko šla domov). Imamo že 16 zobkov. Nismo še brez plenice, ampak na kahlo pa včasih vseeno uspe kaj napravit. Pa pove ko kaka. Upamo, da bomo čez poletje uspeli z odvajanjem. Začel je tudi ful govorit, ful ponavlja besede. In včasih je prav smešen. Vedno ko kam pridemo (tudi trgovino in ko začne prodajalka pogovor z mano, on vse predstavi). Je pa pravi mali vražiček, prav očke se mu zaiskrijo ko kako ušpiči V vretc rad hodi, na srečo.
Sem videla,d a se pogovarjate o žabicah: jaz ko je nad nulo ne dajem žabic ampak samo nogavičke, pri Lani sem ji dala včasih najlonke, za fante pa mi to nekako ni, tako da dobi nogavice.
Njegova koža še akr ni ok. Včasih se mu prav grdo naredijo lišaji. Ampak alergije pa nima nobene dokazane. Upam, da bo čez poletje prešlo.
Lana je postala pa že prava princeska. Še vedno je nora na balet. 29.4. ko je svetovni dan plesa imamo na Šuštarskem mostu plesno improvizacijo (skupaj s starši) in že komaj čaka. Sicer pa je bila pozimi na šoli smučanja na pohorju in se je kar dobro naučila smučat, tako da sta z očijem šla enkrat na Krvavc in enkrat na Vogel smučat. In ful uživa. Na Krvavcu sta srečala tudi Kasso, a ne?

Toliko od mene za enkrat, sedaj pa grem še malo počivat. Če pa se boste dobile, pa me prosim kar obvestite, ker nisem pozabila na vas, še manj pa da bi bila jezna.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.4.2010 11:41:12   
mya26
Pozdravljene!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.4.2010 11:43:08   
mya26
se opravičujem, da je sedaj moj post 3x, ampak mi je 3x javilo napako, da ne more naložit, da je nekaj narobeuser posted image
zdaj je pa 3x objavlouser posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
21.4.2010 7:44:39   
Srčekgirll
Jutro!

Jst sm danes na dopustu. Pop. mam pregled, zdej bom šla pa mal papirje zrihtat, otroški dokladi,....
Vidka sm dns jest odpokala v vrtec in je šel brez problema.
mya26 - lepo da si se kaj oglasila.user posted image Sm si ogledala tvoj lin kin morem reč da je FUL lepouser posted image user posted image user posted image

Kje in kako ste pa kej druge?

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 21.4.2010 7:46:33 >

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
21.4.2010 7:52:38   
Srčekgirll
NEJC
VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 2. ROJSTNI DAN

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
21.4.2010 8:04:49   
kasso
Dobro jutro user posted image

NEJC VSE NAJBOLJŠE [user posted image user posted image user posted image

O Mya, tebi se dogaja....Hiša pa zelo lepo napreduje in je res lepa user posted image user posted image user posted image ...drugače pa zelo lepo plešete user posted image
ja na Krvavcu sem videla tvojo malo smučarko user posted image user posted image

Srčekgirl
dobro opravi na pregleduuser posted image

Včeraj sem bila pri zobarju, danes popoldne pa imam G, sem dobila vabilo in me kar malo stiska, da ni kaj hujšga z brisom (nazadnje sem bila novembra). user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 21.4.2010 8:05:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4191
21.4.2010 8:24:09   
jana81
SG in KASSO HVALA ZA VOŠČILO NEJCU..
Zjutraj me je presentil od estrelle SMS, da se je spomnila na Nejčkov RD.

Včeraj sem do pol enih ponoči pekla torto..bomo videli kakšna bo..

SG
fajn zrihtaj danes, KASSO vse bo vredu, naj te ne skrbi.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.4.2010 9:24:56   
Soncnica Sandra ***
NEJC!

VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA ROJSTI DAN!
BODI SONČEK, KI SVETI MAMICI IN ATIJU VSAKI DAN!

Sandra in Manca

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
21.4.2010 15:45:18   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

NEJC
VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 2. ROJSTNI DAN

user posted image

Tudi od naju z Vidom.

Neposredna povezava do sporočila: 4194
21.4.2010 16:12:23   
Srčekgirll
Hej!

Jst sm s pregleda, vse je ok, user posted image živahn 100/h. Kr tko naprej je reku G.user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.4.2010 20:36:50   
jana81
SS in HIJENCA tudi vama hvala za želje... poljubčke vsem od Nejca

Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.4.2010 21:14:12   
style
ČERuser posted image

kak smo kaj?

Jaz spet nisem pridna s pisanjemuser posted image nikakor ne ratauser posted image celo popoldne sem vzunaj z miško, tako da zvečer dobesedno z njo zaspimuser posted image , ker itak brez mene ne želi zaspati, tako da me kar odneseuser posted image .

Nejček še tukaj VSE NAJBOLJŠEuser posted image kak so učki?

SS: kako je v novi službi?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.4.2010 21:14:51   
style
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hej!

Jst sm s pregleda, vse je ok, user posted image živahn 100/h. Kr tko naprej je reku G.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.4.2010 21:15:16   
style

TAJA VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

tudi od nasuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
21.4.2010 21:18:55   
Soncnica Sandra ***

SS: kako je v novi službi?

nisem še začela. sedaj še uživam lepe sončne dni doma user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?