|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
25.4.2010 16:09:59   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Samo na brzino se oglasim, da vam povem, da se je danes končno vrnil mojuser posted image . Je dobil letalo in sma ga z Vidom zelo vesela.

Lep vikend želim vsem.

super user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
25.4.2010 16:13:17   
kasso
Jaz sem pa ravnokar s Krasa prišla, sem peljala vse tri na počitnice k noni. Midva bova pa kup stvari urejala v hiši in okolici...tako, da počitka še vedno ne bo. So pa vsaj lušni pomladanski dnevi user posted image
Uživajte user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
25.4.2010 18:56:01   
Srčekgirll

Dan dan!

Samo na brzino se oglasim, da vam povem, da se je danes končno vrnil mojuser posted image . Je dobil letalo in sma ga z Vidom zelo vesela.

Lep vikend želim vsem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
26.4.2010 7:00:12   
suzy85

Dan dan!

Lep vikend želim vsem.

super! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
26.4.2010 7:07:39   
suzy85
pa dobro jutro!
za nama je super vikend! tako punce kot fantje so se zelo potrudili in pripravili dobre stvari za fantovščino in dekliščino! res je bilo noro!

edina slaba stran je bil user posted image padec. hodili so s hoduljami in je padel naprej na obraz. user posted image tako da ima zdaj opraskano čelo, nos in malo levega lica. se kar fajn pozna, tako da oba upava, da se bo v 3 tednih zacelilo. upam, da bodo šle vsaj kraste dol, da ga bo lahko kolegica napudrala, ker poznalo se bo še ziher. zdaj umiva s fiziološko in maže s tea tree kremo, pa je že boljše za videti!

Eva je tudi bila pridna! user posted image so jo pazili user posted image starši in sestra in je bila baje zelo pridna. tudi ponoči je skoz spala! je pa bila ful vesela, ko naju je vidla!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 26.4.2010 7:13:53 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
26.4.2010 20:26:40   
mačkicamala
A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam.user posted image user posted image

UŽIVAM.............

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
26.4.2010 21:12:10   
suzy85
evo, par slikc je v albumu! user posted image

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
26.4.2010 21:22:02   
kasso
user posted image suzy, huda je tale tvoja dekliščinauser posted image user posted image A si sama pojedla torto? user posted image

user posted image user posted image za obraz tvojega bodočega moža...da bi se pravočasno zacelil.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
26.4.2010 22:44:21   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam.user posted image user posted image

Ma dobro, ne bom podžigala, ampak butast komentar user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 4234
26.4.2010 22:45:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dan dan!

Lep vikend želim vsem.

super user posted image user posted image

Fajn, si ziher vesela user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
27.4.2010 8:39:38   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ma dobro, ne bom podžigala, ampak butast komentar user posted image user posted image

Očitno je mačkicamala med njimi (če nas ima čas veliko spremljat) , tako da se mi zdi bz in hkrati smešno user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
27.4.2010 8:55:11   
MARTINA25
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Očitno je mačkicamala med njimi (če nas ima čas veliko spremljat) , tako da se mi zdi bz in hkrati smešno user posted image

Kera bedna....

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
27.4.2010 8:59:00   
MARTINA25
Dobro jutro!!

Kako ste mamice?
Jaz sem včeri zvečer že mislila da bom šla v RIm....pomoje tud luna dela svoje....imela sem dva taka konkretna popadka,potem pa se je umirilo...pa še sama sem bila z Tjašo doma,je moj delu....spala sem pa itak...katastrofa,tko kot zadnji teden.
Uživajte danes,čeprav vreme je bolj tako-tako!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
27.4.2010 11:22:02   
MARTINA25
eno vprašanje imam:
nujno bi rabila AngelCare-za nadzor otrokovega dihanja-če katera prodaja bi se lepo priporočala!Kolegica je rodila dvojčici in bi to napravco nujno potrebovala!!

Neposredna povezava do sporočila: 4239
28.4.2010 8:39:09   
jana81

ah ja.. si pa res vse beležiš a ne?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4240
28.4.2010 8:39:11   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

eno vprašanje imam:
nujno bi rabila AngelCare-za nadzor otrokovega dihanja-če katera prodaja bi se lepo priporočala!Kolegica je rodila dvojčici in bi to napravco nujno potrebovala!!

mi ga še vedno uporabljamo, ne sicer za dihanje, ampak sound, ker se drugače ne sliši iz enega konca hiše na drugi ko spi..

Neposredna povezava do sporočila: 4241
28.4.2010 8:39:14   
jana81

Dobro jutro!!

Kako ste mamice?
Jaz sem včeri zvečer že mislila da bom šla v RIm....pomoje tud luna dela svoje....imela sem dva taka konkretna popadka,potem pa se je umirilo...pa še sama sem bila z Tjašo doma,je moj delu....spala sem pa itak...katastrofa,tko kot zadnji teden.
Uživajte danes,čeprav vreme je bolj tako-tako!

ja zdej si pa že čisto blizu... vreme je pri nas sončno in toplo.. je včeraj lilo kot iz škafa pol ure..

Neposredna povezava do sporočila: 4242
28.4.2010 11:15:43   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Seveda,a si nebi smelauser posted image .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo.user posted image user posted image user posted image

UŽIVAM.............

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
28.4.2010 12:40:54   
jana81

Seveda,a si nebi smelauser posted image .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo.user posted image user posted image user posted image

skor sem s stola padla,tak si me nasmejala.. zarad mene... buuahahahahahaha.. dej se mal skuliri ti no...
če bi imela komu kaj za povedat bi verjetno to storila..
ti si pa kr nekdo, ki se pojavla zdej na naši temi... blahahahahah

Neposredna povezava do sporočila: 4244
28.4.2010 13:06:51   
style

skor sem s stola padla,tak si me nasmejala.. zarad mene... buuahahahahahaha.. dej se mal skuliri ti no...
če bi imela komu kaj za povedat bi verjetno to storila..
ti si pa kr nekdo, ki se pojavla zdej na naši temi... blahahahahah

ufff Jana pusti budale naj uživajouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
28.4.2010 13:07:38   
style

eno vprašanje imam:

mi ga še vedno uporabljamo, ne sicer za dihanje, ampak sound, ker se drugače ne sliši iz enega konca hiše na drugi ko spi..

mi ga tudi še uporabljamouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
28.4.2010 13:10:49   
style
Pa dober danuser posted image

Jaz sem danes frajuser posted image user posted image user posted image spakirano imam že vse, saj jutri zgodaj še odrinemo z Estrello in njeno family v ČATEŽKE TOPLICEuser posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam malo oddiha.

Drugače pa je moja mala spet taka lumpa ponočiuser posted image user posted image , nič ne spimouser posted image user posted image .

Pa tudi tetikca še nisemuser posted image , brata punca je imela rok 23.4. in danes so ji povedali, da ji do 10.5. tudi ne mislijo sprožituser posted image , boga revca, mali nečak ima baje že 3.2kguser posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
28.4.2010 13:12:34   
style

zanimivouser posted image ko se druge iz takih in drugačnih razlogov nismo javljale se o tem sploh ni govorilo, zdaj pa tak halllooooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
28.4.2010 13:14:38   
style
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo, par slikc je v albumu! user posted image

zakaj pa jaz ne vidim??

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
28.4.2010 13:22:57   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: style

Pa dober danuser posted image

Jaz sem danes frajuser posted image user posted image user posted image spakirano imam že vse, saj jutri zgodaj še odrinemo z Estrello in njeno family v ČATEŽKE TOPLICEuser posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam malo oddiha.

Drugače pa je moja mala spet taka lumpa ponočiuser posted image user posted image , nič ne spimouser posted image user posted image .

Pa tudi tetikca še nisemuser posted image , brata punca je imela rok 23.4. in danes so ji povedali, da ji do 10.5. tudi ne mislijo sprožituser posted image , boga revca, mali nečak ima baje že 3.2kguser posted image

škoda, da ne gremo tudi mi. Jutri odrinem proti Podčetrtku, da peljem otroke k tašči in tastu, ki se tam namakata, v petek se vrnem, otroke pa tam pustim.

uživajte user posted image user posted image

Pa upam, da bo svakinjo vseeno prej kaj zagrabilo user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?