Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Sem včeraj napisala sporočilo, pa je napisalo error, pa se mi ni dalo več pisat. Povzetek od včeraj: - najin ati je šel v torek v Kanado in sma z Videkom sama do ponedeljka Jaz bi tudi šla. - Videk je zdrav, ampak trmast pa tako, da se mi že meša, pravi bikec O poznam jst to. Ampak sm tud jst bikec in ne popustiva. Ma pa neki po meni moj karakter in trmo (tko moj pravi + jst potrdim ). - imamo pa težave zvečer, ko je treba spat, če bi bilo po Videkovo, bi hodil spat ob 23h, sem pa ga sedaj že dva dni uspela spat spravit ob 21h, posledično pa ga seveda zjutraj ne morem zbudit. Sedaj ko sem doma izkorišča in vstaja ob 8.15, pa še to, ga moram zbudit Jp, pr nas je obup s spanjem zvečer in ga kr probam spravt v posteljo okrog 20h in pol traja 1h al pa še več da zaspi, sam morem bit zdraven v sobi ko on zaspi. Drgač pa bi on bil buden dolgo in non stop gledal Nodija , da se ti zrola.Včasih ma tašča zjutraj mal problemov za zbujanje, drgač pa med vikendi vsatane okrog 7h. - naša hiška napreduje, smo kupili ploščice za wc za goste, pa me je skoraj kap, da za wc velik 2x1,5 metra daš 300 evrov za ploščice, pa sma vzela nek srednji cenovni razred, nekatere ploščice so preko 60 € na kvadratni meter, bolano. Ko bomo za našo veliko kopalnico kupovali, me bo pa res kap. O joj. Jst k sm kupovala ploščice sm gledala, da so ble kakšne k so ble mi všeč (barva) in v akciji. Da vidim, če bo sedaj šlo sporočilo skozi.