Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:20:10
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: style Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjj Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahlici ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofa pa tudi če ji samo bodi zamenjam..... za tvojo miško in uspešno odvajanje, mi smo mal začeli jo dam kr na školjko z nastavkom samo redkokdaj ji kaj uaspe se polulat. včasih pa reče da ne bo šla , jo pa ne silim če hoče gre sama. dej mi povej kako je pri vas potekalo in a so v vrtcu sodelovali? pr inas je bilo rečeno, da bodo tam skupinsko začeli jih odvajat, sedaj pa ko sem vprašala če bo kaj iz tega mi je pomočnica V. rekla, da ko bo imela doma suho pleničko naj povemo pa jo bodo tudi tam dali na kahlico. hhhm sploh ne razumem tega sej je praktično več časa tam kot doma. sploh ne vem kako se tega lotit. naša se nič ne dere ko jo oblačimo, včasih bi se sama potem ko vidi da ne gre pa reče mami pomaga. je pa obupna prihranjenju, še vedno, zelo slabo je včasih pa drži hrano tudi po 10 min v ustih in govori ne da bi jo pogoltnla, vsakič je po uro da kaj spravim vanjo, obup . nima niti 11kg. nejc sicer redkokdaj protestira pri oblačenju, tud na wc lula, če ga dam gor, le zjutraj je problem..ko vse stoji drgač pa pr nas ni problem da noče jest, ampak da kr vse na hitro pogoltne, včasih kr cele makarone poje dol.. a so že vsi brez žabic ? JANA naša TJaša ima še vedno žabice...zjutraj je še kr mrzlo ko jo peljeva v varstvo...pa dopoldan so kr precej zunaj,tako da jo še ne upam poslat v varstvo brez žabic...če je topleje ji oblečem žabice in pajkice,drugače pa žabice in trenerko ali pa kake druge hlače... Tally: pri nas v vrtcu že kar dolgoooo dajajo otročke na kahlco tako, da smo res doma že dolgo brez pelenic, danes pa lahko uradno rečem da smo čisto brez , tudi v vrtcu je bila cel dan suha, doma tudi pa celo vzunaj Jana: ma kaki brez žabic saj zjutraj ko jo peljem je 0 stopinj , pa tudi v vrtcu mi je vzg. rekla da nujno žabice saj hodijo ob 9h na sprehod in je še fuul sveže. Ej jaz jih tudi đe nosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:20:58
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: style SS: kako je v novi službi? nisem še začela. sedaj še uživam lepe sončne dni doma kdaj pa začneš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:21:27
|
|
|
|
style
|
Martina: vidim, da si gor kak gre?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:28:10
|
|
|
|
kasso
|
oj, moj bris ni bil ok B, pa tudi najslabši ne...vsaj to . Čez mesec pokličem, da vidim kaj je bilo danes . Dobila sva tudi konjske tablete, da bo enkrat mir s temi vnetji, pa svetoval mi je, da črtam tampone in always vložke ter da naj uporabljam le bombažne...sem gledala, da so eni vir natur od Tosame. A katera ve, a so to tako debeli kot Vir 80? Drugače pa sem danes posadila 21 krompirjev , da bomo imeli mladega za pomfri , pa še Gašper je težil z lubenicami, ker jijh je videl v trogovini, tako da še s tem eksperimentiram style, tvoja miška je res pridna kar tako naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:33:20
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, moj bris ni bil ok B, pa tudi najslabši ne...vsaj to . Čez mesec pokličem, da vidim kaj je bilo danes . Dobila sva tudi konjske tablete, da bo enkrat mir s temi vnetji, pa svetoval mi je, da črtam tampone in always vložke ter da naj uporabljam le bombažne...sem gledala, da so eni vir natur od Tosame. A katera ve, a so to tako debeli kot Vir 80? Drugače pa sem danes posadila 21 krompirjev , da bomo imeli mladega za pomfri , pa še Gašper je težil z lubenicami, ker jijh je videl v trogovini, tako da še s tem eksperimentiram style, tvoja miška je res pridna kar tako naprej. o jej upam, da se rešiš teh vnetij a te tablete morata oba pit? Punce: ali imate zdaj že vse normalno menstr.? Jaz je še kar nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:35:02
|
|
|
|
style
|
Toliko od mene za danes, postelja kliče pa tudi ura bo vsak čas 5 Lahko noč bejbike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:35:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, moj bris ni bil ok B, pa tudi najslabši ne...vsaj to . Čez mesec pokličem, da vidim kaj je bilo danes . Dobila sva tudi konjske tablete, da bo enkrat mir s temi vnetji, pa svetoval mi je, da črtam tampone in always vložke ter da naj uporabljam le bombažne...sem gledala, da so eni vir natur od Tosame. A katera ve, a so to tako debeli kot Vir 80? Drugače pa sem danes posadila 21 krompirjev , da bomo imeli mladega za pomfri , pa še Gašper je težil z lubenicami, ker jijh je videl v trogovini, tako da še s tem eksperimentiram style, tvoja miška je res pridna kar tako naprej. ja, to so taki kot Vir80, samo, da so ti samolepljivi...vsaj tako je bilo nazadnje ko sem še v trgovimi delala. Aja, pa upam, da bo tale tvoj bris sedaj vredu. Bomo držale pesti. Pa upam, da se ti tale vnetja končno pozdravijo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:35:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: style SS: kako je v novi službi? nisem še začela. sedaj še uživam lepe sončne dni doma kdaj pa začneš? ej bejba, po pravici povedano: ne vem še
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.4.2010 21:38:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Punce: ali imate zdaj že vse normalno menstr.? Jaz je še kar nimam jz sem itak ene 3 al pa 4 mesece po porodu začela spet s tabletkami, tako, da od takrat našrej jo nmam tako kot pred zanositvijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 8:42:10
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro Hvala vama za pikapoke in objemčke, sem prepričana, da bodo koristili style, tableti sta pa le dve, ena zame in ena zanj. Morva oba ja, čeprav on nima nobenih težav, ampak ker se to dogaja vsakič po , mora tudi on pit. Naj bi bila pa kriva kandida. . Sumim tudi, da so moji problemi s prebavo povezani s tem hudičem, tako da trenutno pijem čaj brez sladkorja. Sicer ne bom črtala vsega iz jedilnika, kar pripomore k prekomernemu razmnoževanju te glivice, ampak bom le malo omejila. Čisti cuker mi lih ni nujen Menstruacijo pa imam po tem porodu kar redno, le enkrat mi je zamujala 10 dni. Glede na to, da preden sem jaz zanosila, je nisem dobila tudi po 3 mesece je zdaj majka (točno na 31 dni). NImam pa nobenih tabletk. Jaz bi se pozanimala pri G na tvojem mestu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 10:01:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style ČER kak smo kaj? Jaz spet nisem pridna s pisanjem nikakor ne rata celo popoldne sem vzunaj z miško, tako da zvečer dobesedno z njo zaspim , ker itak brez mene ne želi zaspati, tako da me kar odnese . Nejček še tukaj VSE NAJBOLJŠE kak so učki? SS: kako je v novi službi? očke so še vedno isto.. bomo videli če bodo kapljice prijele.. danes je doma, mislim da še vedno ajata z atijem, ker še nista klicala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 10:03:50
|
|
|
|
jana81
|
alora jst sem v službi do 12h, potem pa na bolovanje z Nejcem,ker more ati v službo.. kasso.. ej verjamem kako je to vnetje zoprno. tudi pri meni se je skos ponavljalo, zdej pa imam HB mir, naredila sem le dve kuri s čajevcem.. kolegica je pa imela tudi candido v želodcu in je dobila prav posebno dieto, da jo je odpravila, sedaj nima več problemov ne z vnetjem ne z prebavo.. style.. jst jo imam na 30 dni.. včasih po 14 dneh malo zakrvavim, no 1x do zdaj.. drugače imam pa isto kot prej, pa nimam tabletk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 11:44:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, moj bris ni bil ok B, pa tudi najslabši ne...vsaj to . Čez mesec pokličem, da vidim kaj je bilo danes . Dobila sva tudi konjske tablete, da bo enkrat mir s temi vnetji, pa svetoval mi je, da črtam tampone in always vložke ter da naj uporabljam le bombažne...sem gledala, da so eni vir natur od Tosame. A katera ve, a so to tako debeli kot Vir 80? Drugače pa sem danes posadila 21 krompirjev , da bomo imeli mladega za pomfri , pa še Gašper je težil z lubenicami, ker jijh je videl v trogovini, tako da še s tem eksperimentiram style, tvoja miška je res pridna kar tako naprej. ja, to so taki kot Vir80, samo, da so ti samolepljivi...vsaj tako je bilo nazadnje ko sem še v trgovimi delala. Aja, pa upam, da bo tale tvoj bris sedaj vredu. Bomo držale pesti. Pa upam, da se ti tale vnetja končno pozdravijo podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 11:45:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: style Punce: ali imate zdaj že vse normalno menstr.? Jaz je še kar nimam jz sem itak ene 3 al pa 4 mesece po porodu začela spet s tabletkami, tako, da od takrat našrej jo nmam tako kot pred zanositvijo pri meni je enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 11:47:17
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 alora jst sem v službi do 12h, potem pa na bolovanje z Nejcem,ker more ati v službo.. a je bubani? sem kje spregledla? za nejca!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 11:50:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 alora jst sem v službi do 12h, potem pa na bolovanje z Nejcem,ker more ati v službo.. a je bubani? sem kje spregledla? za nejca! Te vnete učke , pri nas jih imata Varja in Petja Jana, bom tudi jaz poskusila z dieto, pa bomo videli....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.4.2010 20:29:59
|
|
|
|
Janci F
|
Janci IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete. Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem. Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki. P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.4.2010 9:15:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 alora jst sem v službi do 12h, potem pa na bolovanje z Nejcem,ker more ati v službo.. a je bubani? sem kje spregledla? za nejca! vnete očke ima , pa ga nočejo v vrtcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.4.2010 13:11:26
|
|
|
|
kasso
|
Včeraj je praznoval Erazem od Tiane. Saj se ga spomnite, a ne ;) Vse naj naj mali junak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.4.2010 14:29:13
|
|
|
|
nia5
|
Dan Kako ste kaj? Vidim, da je Nejc od Jane81 bolan, za njegove očke, naj se čimprej pozdravi. Tudi Nia je včeraj zbolela, hb je brez vročine, "le" iz noska in oči je teče in to v potokih , ni pa ne ona ne jaz vajena, da je bolana in sma obe tečni . Službe še kar od nikoder , drugače pa smo večinoma zunaj ko sije sonček, dela je še pa još. Vsem ki so praznovali te dni (Nejc, Taja, Erazem) vse najboljše in najlepše, čeprav z zamudo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.4.2010 14:30:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: style Punce: ali imate zdaj že vse normalno menstr.? Jaz je še kar nimam jz sem itak ene 3 al pa 4 mesece po porodu začela spet s tabletkami, tako, da od takrat našrej jo nmam tako kot pred zanositvijo pri meni je enako Jaz pa je kljub tabletkam praktično nimam, toliko da se nekaj pokaže, po treh dneh pa čist zgine , no pritoževala se nekaj hudo ne bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.4.2010 14:32:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Hvala vama za pikapoke in objemčke, sem prepričana, da bodo koristili style, tableti sta pa le dve, ena zame in ena zanj. Morva oba ja, čeprav on nima nobenih težav, ampak ker se to dogaja vsakič po , mora tudi on pit. Naj bi bila pa kriva kandida. . Sumim tudi, da so moji problemi s prebavo povezani s tem hudičem, tako da trenutno pijem čaj brez sladkorja. Sicer ne bom črtala vsega iz jedilnika, kar pripomore k prekomernemu razmnoževanju te glivice, ampak bom le malo omejila. Čisti cuker mi lih ni nujen Menstruacijo pa imam po tem porodu kar redno, le enkrat mi je zamujala 10 dni. Glede na to, da preden sem jaz zanosila, je nisem dobila tudi po 3 mesece je zdaj majka (točno na 31 dni). NImam pa nobenih tabletk. Jaz bi se pozanimala pri G na tvojem mestu. Upam, da se ti pošlihta, ker je to res nadležno. Pa kaj vse moramo me ženske napram moških pretrpet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.4.2010 14:35:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: style Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjj Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahlici ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofa pa tudi če ji samo bodi zamenjam..... za tvojo miško in uspešno odvajanje, mi smo mal začeli jo dam kr na školjko z nastavkom samo redkokdaj ji kaj uaspe se polulat. včasih pa reče da ne bo šla , jo pa ne silim če hoče gre sama. dej mi povej kako je pri vas potekalo in a so v vrtcu sodelovali? pr inas je bilo rečeno, da bodo tam skupinsko začeli jih odvajat, sedaj pa ko sem vprašala če bo kaj iz tega mi je pomočnica V. rekla, da ko bo imela doma suho pleničko naj povemo pa jo bodo tudi tam dali na kahlico. hhhm sploh ne razumem tega sej je praktično več časa tam kot doma. sploh ne vem kako se tega lotit. naša se nič ne dere ko jo oblačimo, včasih bi se sama potem ko vidi da ne gre pa reče mami pomaga. je pa obupna prihranjenju, še vedno, zelo slabo je včasih pa drži hrano tudi po 10 min v ustih in govori ne da bi jo pogoltnla, vsakič je po uro da kaj spravim vanjo, obup . nima niti 11kg. nejc sicer redkokdaj protestira pri oblačenju, tud na wc lula, če ga dam gor, le zjutraj je problem..ko vse stoji drgač pa pr nas ni problem da noče jest, ampak da kr vse na hitro pogoltne, včasih kr cele makarone poje dol.. a so že vsi brez žabic ? JANA naša TJaša ima še vedno žabice...zjutraj je še kr mrzlo ko jo peljeva v varstvo...pa dopoldan so kr precej zunaj,tako da jo še ne upam poslat v varstvo brez žabic...če je topleje ji oblečem žabice in pajkice,drugače pa žabice in trenerko ali pa kake druge hlače... Načeloma smo brez, zjutraj je še sveže in jih ima gor, ko pa se malo otopli, pa ji jih dam obvezno dol, drugače bi se skuhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.4.2010 14:37:36
|
|
|
|
nia5
|
Moja pikica pa je tak fajn ritem ujela (do včeraj), ker ni čez dan spala in je lepo šla spat nekje med sedmo in osmo, zdaj pa ko je zbolela in je valda bolj izčrpana in spet spi čez dan. Trenutno spi, potem pa je do polnoči spet ne bom spravila v postlo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.4.2010 17:45:39
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Samo na brzino se oglasim, da vam povem, da se je danes končno vrnil moj . Je dobil letalo in sma ga z Vidom zelo vesela. Lep vikend želim vsem.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?