Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 13:04:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Ste se naspali? Jaz sem se po celem tednu.Včeraj zvečer sva z nazdravila,ker sva spet imela obletnico,tako da sem po vinu zaspala kot dojenček.[image] Čestitke ob obletnici!!! http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tale sonček moram danes izkoristiti in posteljnino oprati. SS...še vedno ne vem,kakšna je bila vesela novica[image] Šiht sem dobila http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kasso..ti kar pripelji avto.Bomo pa še eno debato udarili. Upam,da bom jutri delala zjutraj,da gremo popoldne v nabavo po laminat za nejčevo sobo.počasi jo bo treba zrihtati,saj gre naslednje leto v šolo,pa sedaj še imamodenar,drugo leto pa vprašanje .No,drug teden dobimo že regres in bo kar lep znesek Veselo nakupovanje!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 13:05:41
|
|
|
|
style
|
SG: ŠIHT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 14:19:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: style SG: ŠIHT ???????????????????????????????????????????????????????????????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 14:26:03
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 15:47:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tally style lahko komot pridete(kasso, estrella, pa še katera .....) kakšen vikend na koffi, bi bila vesela . ojla bejbika sve se z Estrello neki menile za jutri dopoldan? Samo a bi bilo OK če bi prišle z , ker moj dela in nimam varstva? SG: naslednja si pa ti, oblubimmmmmm Jaz žal ne morem, otroka peljem na čistilno akcijo in potem grem na eno srečanje, kjer bo tudi predavanje o MS. Jaz te pridem en drug dan obiskat tally. Estrella, kje si hodila prejšnji vikend.... ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 15:47:19
|
|
|
|
kasso
|
SS juhuuu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 18:01:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tally style lahko komot pridete(kasso, estrella, pa še katera .....) kakšen vikend na koffi, bi bila vesela . ojla bejbika sve se z Estrello neki menile za jutri dopoldan? Samo a bi bilo OK če bi prišle z , ker moj dela in nimam varstva? SG: naslednja si pa ti, oblubimmmmmm Jaz žal ne morem, otroka peljem na čistilno akcijo in potem grem na eno srečanje, kjer bo tudi predavanje o MS. Jaz te pridem en drug dan obiskat tally. Estrella, kje si hodila prejšnji vikend.... .... lahko lahko sem sama z in , moj dela, kasso pa drugič potem, se že veselim..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 19:43:12
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tally style lahko komot pridete(kasso, estrella, pa še katera .....) kakšen vikend na koffi, bi bila vesela . ojla bejbika sve se z Estrello neki menile za jutri dopoldan? Samo a bi bilo OK če bi prišle z , ker moj dela in nimam varstva? SG: naslednja si pa ti, oblubimmmmmm Jaz žal ne morem, otroka peljem na čistilno akcijo in potem grem na eno srečanje, kjer bo tudi predavanje o MS. Jaz te pridem en drug dan obiskat tally. Estrella, kje si hodila prejšnji vikend.... .... lahko lahko sem sama z in , moj dela, kasso pa drugič potem, se že veselim.. ej tally jaz neki boleham, zamašen nos in kašlat sem začela pa mal sem razmišljala moja mala je sicer že čisto OK, ampak vseeno kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 19:44:19
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: style SG: ŠIHT ??????????????????????????????????????????????????????????????? sorči bejbika, ena črka mi je ušla dej dej povej kaj boš delala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 19:49:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tally style lahko komot pridete(kasso, estrella, pa še katera .....) kakšen vikend na koffi, bi bila vesela . ojla bejbika sve se z Estrello neki menile za jutri dopoldan? Samo a bi bilo OK če bi prišle z , ker moj dela in nimam varstva? SG: naslednja si pa ti, oblubimmmmmm Jaz žal ne morem, otroka peljem na čistilno akcijo in potem grem na eno srečanje, kjer bo tudi predavanje o MS. Jaz te pridem en drug dan obiskat tally. Estrella, kje si hodila prejšnji vikend.... .... lahko lahko sem sama z in , moj dela, kasso pa drugič potem, se že veselim.. ej tally jaz neki boleham, zamašen nos in kašlat sem začela pa mal sem razmišljala moja mala je sicer že čisto OK, ampak vseeno kaj praviš? pa sej jaz tudi neki kiham in mi mal iz nosa teče, Emiliji pa itak nos skos pušča odkar je šla v vrtec, ve kr pridite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 21:46:48
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tally style lahko komot pridete(kasso, estrella, pa še katera .....) kakšen vikend na koffi, bi bila vesela . ojla bejbika sve se z Estrello neki menile za jutri dopoldan? Samo a bi bilo OK če bi prišle z , ker moj dela in nimam varstva? SG: naslednja si pa ti, oblubimmmmmm Jaz žal ne morem, otroka peljem na čistilno akcijo in potem grem na eno srečanje, kjer bo tudi predavanje o MS. Jaz te pridem en drug dan obiskat tally. Estrella, kje si hodila prejšnji vikend.... .... lahko lahko sem sama z in , moj dela, kasso pa drugič potem, se že veselim.. ej tally jaz neki boleham, zamašen nos in kašlat sem začela pa mal sem razmišljala moja mala je sicer že čisto OK, ampak vseeno kaj praviš? pa sej jaz tudi neki kiham in mi mal iz nosa teče, Emiliji pa itak nos skos pušča odkar je šla v vrtec, ve kr pridite. može jože dej plisss jaz očitno nimam več ttvoje cifre, sem toliko telefonov menjala, da sem jo očitno imela samo na gsm-u ne na kartici a imaš ti mojo? Bove se z Estrello zmenile pa ti sporočimo jutri zjutraj samo nekako bi si morale cifro izmenjati predlog???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 21:49:32
|
|
|
|
style
|
Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjj Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahlici ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofa pa tudi če ji samo bodi zamenjam.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 21:50:40
|
|
|
|
style
|
Martina: kak je mali???? Še v pravi pozi? Ej od brata punca ima rok dan teden: ej kot žoga je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 21:51:17
|
|
|
|
style
|
Tako torej mačke želim vam lahko in mirnoooo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 21:57:36
|
|
|
|
tally
|
style imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 17.4.2010 14:56:23
|
|
|
|
MARTINA25
|
OJla!!! Style včeri sem bila v porodnišnici v KR,kjer sem se zmenila z anestezistom za Ultivo,pa ful sem imela slab občutek (bila sem skor ziher da se je spet narobe obrnu),tko da sem šla na ultrazvok,in smo ugotovili,da je gospodič obrnjen pravilo-torej na glavco,je pa že fuuuul nizko.Drugače pa glede na prvo nosečnost moram rečt,da nisem tako žogasta....ful manj...pa zredila sem se tudi pol manj kot prvič Tvoja miška je pa ful pridna,če ne rabita več pleničk....naša tud slišat noče o kakšni kahlici....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.4.2010 8:50:54
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro Ste bile kaj pridne včeraj? No jaz sem se odločila, da ne bom šla po svojih opravkih, ampak da bom dan preživela z otroci in čistilni akciji. Zjutraj smo šli s smučarskim društvom čistit en hribček v PO...jejžeš koliko smeti se nabere. Sledila je pizza, da pridobimo energije. Popoldne pa sem šla z otroci še naš domači kraj počistit ob cesti oz. kolovozu. Kriza, kaj se vse najde in to po vasi . Vaščani pa so nas itak čudno gledali, ker tle je navada, pomest pred svojim pragom, drugod pa se lahko svinja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.4.2010 8:51:33
|
|
|
|
kasso
|
style za tvojo miško, da je brez pleničke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.4.2010 9:29:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjj Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahlici ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofa pa tudi če ji samo bodi zamenjam..... Kokr ker dan, največkrat k ga tašča za v vrtec rihta k gresta bl zgodi k bi on še spal, al pa včasih men med vikendi, GROZA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.4.2010 13:44:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Ste bile kaj pridne včeraj? No jaz sem se odločila, da ne bom šla po svojih opravkih, ampak da bom dan preživela z otroci in čistilni akciji. Zjutraj smo šli s smučarskim društvom čistit en hribček v PO...jejžeš koliko smeti se nabere. Sledila je pizza, da pridobimo energije. Popoldne pa sem šla z otroci še naš domači kraj počistit ob cesti oz. kolovozu. Kriza, kaj se vse najde in to po vasi . Vaščani pa so nas itak čudno gledali, ker tle je navada, pomest pred svojim pragom, drugod pa se lahko svinja. za čistilno akcijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.4.2010 13:57:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjj Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahlici ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofa pa tudi če ji samo bodi zamenjam..... za tvojo miško in uspešno odvajanje, mi smo mal začeli jo dam kr na školjko z nastavkom samo redkokdaj ji kaj uaspe se polulat. včasih pa reče da ne bo šla , jo pa ne silim če hoče gre sama. dej mi povej kako je pri vas potekalo in a so v vrtcu sodelovali? pr inas je bilo rečeno, da bodo tam skupinsko začeli jih odvajat, sedaj pa ko sem vprašala če bo kaj iz tega mi je pomočnica V. rekla, da ko bo imela doma suho pleničko naj povemo pa jo bodo tudi tam dali na kahlico. hhhm sploh ne razumem tega sej je praktično več časa tam kot doma. sploh ne vem kako se tega lotit. naša se nič ne dere ko jo oblačimo, včasih bi se sama potem ko vidi da ne gre pa reče mami pomaga. je pa obupna prihranjenju, še vedno, zelo slabo je včasih pa drži hrano tudi po 10 min v ustih in govori ne da bi jo pogoltnla, vsakič je po uro da kaj spravim vanjo, obup . nima niti 11kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.4.2010 13:59:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 OJla!!! Style včeri sem bila v porodnišnici v KR,kjer sem se zmenila z anestezistom za Ultivo,pa ful sem imela slab občutek (bila sem skor ziher da se je spet narobe obrnu),tko da sem šla na ultrazvok,in smo ugotovili,da je gospodič obrnjen pravilo-torej na glavco,je pa že fuuuul nizko.Drugače pa glede na prvo nosečnost moram rečt,da nisem tako žogasta....ful manj...pa zredila sem se tudi pol manj kot prvič Tvoja miška je pa ful pridna,če ne rabita več pleničk....naša tud slišat noče o kakšni kahlici.... za Lukca ker je priden in kg. jaz sem se v drugo zredila samo 5 kg in jim mam že 2kg manj kot pred nosečnostjo . mam pa ful trebuščka .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.4.2010 18:30:22
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Jaz pa sem žalostna. Jutri bi moral moj prispet iz Kanade, ampak je ravnokar na letališču in je že napisano, da je let odpovedan zaradi tega pr..... vulkana. Bog ve, kdaj jim bo uspelo domov prit. Upam, da bodo še danes kaj izvedli. Potem pa se mi je včeraj zgodila nesreča. Pri kosilu se mi je včeraj zlomil kos zoba, sedaj pa je tam tako ostro, da imam že cel jezik porezan. Kje naj sedaj iščem enega vredu zobozdravnika, ker moja osebna zobozdravnica je prava mesarica in mi že pri sami misli na njo postane slabo. V petek sem peljala svoj avto na optiko in menjavo ogledala. Pa sem čakala skoraj 3 ure, vozeki so pa nato pobarvali desno ogledalo, jaz pa rabim levo in imam sedaj eno belo ogledalo pa eno črno, pa zopet lahko nazaj hodim, ko bodo uspeli pravo ogledalo pobarvat. Sem pa dobila 20 % popusta za optiko in sem plačala samo 32 €. Ena prednost, če imaš star avto . Moj Videk se tudi ne oblači rad, HB da sedaj nimamo več žabic, pa si zokenčke že skoraj sam obleče. Na kahlico pa hodimo predvsem večer, čez dan pa še kar veselo pleničke močimo in polnimo. Lepo se imejte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.4.2010 9:11:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: style Ej bejbike a vaši malčki tudi tako protestirajo ko jih preoblačite?? Moja se tako dere da je jojjjjjjjjjjj Čez dan smo že itak brez pelenice-samo če gremo kam za dlje časa ji pač moram obleči pekenice: beri: potrebo opravlja samo na kahlici ne na školjki.....tako da ko je čas za preoblačenje je katastrofa pa tudi če ji samo bodi zamenjam..... za tvojo miško in uspešno odvajanje, mi smo mal začeli jo dam kr na školjko z nastavkom samo redkokdaj ji kaj uaspe se polulat. včasih pa reče da ne bo šla , jo pa ne silim če hoče gre sama. dej mi povej kako je pri vas potekalo in a so v vrtcu sodelovali? pr inas je bilo rečeno, da bodo tam skupinsko začeli jih odvajat, sedaj pa ko sem vprašala če bo kaj iz tega mi je pomočnica V. rekla, da ko bo imela doma suho pleničko naj povemo pa jo bodo tudi tam dali na kahlico. hhhm sploh ne razumem tega sej je praktično več časa tam kot doma. sploh ne vem kako se tega lotit. naša se nič ne dere ko jo oblačimo, včasih bi se sama potem ko vidi da ne gre pa reče mami pomaga. je pa obupna prihranjenju, še vedno, zelo slabo je včasih pa drži hrano tudi po 10 min v ustih in govori ne da bi jo pogoltnla, vsakič je po uro da kaj spravim vanjo, obup . nima niti 11kg. nejc sicer redkokdaj protestira pri oblačenju, tud na wc lula, če ga dam gor, le zjutraj je problem..ko vse stoji drgač pa pr nas ni problem da noče jest, ampak da kr vse na hitro pogoltne, včasih kr cele makarone poje dol.. a so že vsi brez žabic ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.4.2010 9:40:52
|
|
|
|
kasso
|
Danes praznuje TAJA svoj 2.rd VSE NAJBOLJŠE MALI PRINCESKI
< Sporočilo je popravil kasso -- 19.4.2010 9:41:14 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?