marjanaj
|
ojla. jest sem že malo bolj pri sebi. Polna energije, ampak še vedno bolj ali manj v horizontali. Te pof*** šivi so je****. Da o lušnih analnih orehih in lešnikih sploh ne govorim... mmmm je meni lušno! ja itak imam premalo časa, da bi se trenutno kaj bolj javljala, malo pa vseeno... ja amazonka, tako kot si rekla čep je čep. aglaia mene je samo malo zarezalo spodaj pri jajčnikih in potem sem začutila nekaj mokrega in letela na wc. (In seveda med potjo umazala tepih, pa parket, pa svoje lepe bele Alenka copate, ki mi jih je dragi kupil za božička kdo bo zdej vse te rdeče fleke ven spravil ) In potem se je vse ven zlivalo k pr norcih in ogromno ene sluzi je bilo. Niti sledu o cigaretnemu filtru . In v bistvu mi je kri ven tekla kar do poroda . Tko je bilo pri meni. Je pa pri vsaki lahko drugeče. Tko kot ti je rekla MM, lahko si že brez aglaia ti pa tvoja knjiga. Ja med klistirjem boš imela čas za branje pa for sure! Pod tušem bo še najbolj verjetno! Dekompresija ja to bo to! bi šla kar nazaj k našim nadvse prijaznim babicam, da se jim zahvalim. Uf ja, pa jest mam tudi Kuharico Uharico! Zakon! krti ti moram rečt, da mi je ime Ema full lušno In zdaj je dobila že svojo posteljico . Sam malo me pa vseeno skrbi zate. Da te res ne bodo kakšni mafijozoti ugrabili! Sploh ne smeš več sama v Horsa! Samo še v spremstvu! cojka ne pretiravaj z malinovm čajem jaz sem spila eno šalčko zjutraj in eno zvečer. Vrh glave! petrca sem vidla slikce. Iiiii, lepe.... glede tega pa babuške, ker vidim, da res pečete k pr norcih in sigurno dobro, pedlagam sledeče: ko bomo na sončku z vozički, nam sploh ne bo zreba zapravljati v slaščičarnah, ampak se bomo dobivale v Tivoliju, imela dekce s sabo in prinesle svoje torice. Naprimer cojka tiramisu, krti tortico, aglaia brownije in tako po vrsti... Se strinjate? babice v LJ pa... hmm.... moram rečt da je bilo tega mene najbolj strah, ko bom šla rodit... pa se niti nisem motila... sej... drugače pa je naš mali lumpi priden. Spi, se futra, mal pojokca (če že glih mora), nas zabava in prdi Trudimo se doijit. Ampak mi je tamau ze razf*** ta desno bradavico, tako, da se lahko priklaplja samo na levo, iz desne pa potem kar po flaški dobi. Ah kaj čmo, se bo že popravila, pa bomo spet probali. Super NN, da tebi to odlično uspeva Sem ti kar malo fouš... moram pa tudi mojega pohvalit. Zlat je. Ker moram več ali manj ležat, vse dela sam. Kuha, pere, lika, podira kupčke, ga uspava, puca, prekuhava stekleničke, mi kuha čajčke, nosi vodo, joj ne vem kaj bi brez njega. Počutim se tko odvečno, kot da ga izkoriščam Res je zlat... mogoče se spravim napisat še kako je bila ta moj (u)sodni dan. Sam ne vem, če je lih za vse... Hmm....
|