|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
16.4.2010 19:21:10   
krtkova
sm pojedla žlico (al pa dve, se ne spomnim več) nadeva od torte, ki je ostal in me na srečo njihovo žretje palačink sploh ne gane!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je dons kakšn dobr film na TV? Moj itak spi, pa bi kej romantičnega gledala. To bi sicer Aglaia vedla!!!user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.4.2010 19:26:07   
MaliMišek
Jst se pa z vsemi štirimi upiram, da si ne grem pečt palačink user posted image . Zaenkrat sem uspešna user posted image !

Romantiko imaš danes na A kanalu. Ampak jst sm ta film že vidla, itak vse ponavljajo, pa se mi zdi da ni glih neki kvaliteten. Se ne spomnim več natančno! Drugje pa tud ni ič pametnega user posted image .
Moj tud spi user posted image , men je pa valda dolgčas...še dobr da si ti na rr user posted image .

Aglaia se verejtno še vedno cmera ob zadnjem delu Ugly Betty user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.4.2010 19:30:31   
krtkova
 tvoj tud spi, al kva? In od česa sta najina dva tok utrujena???? kr neki......user posted image

Jst sm sred noči ujela na HTV to Ugly Betty, men ni blo prov nič za jokat, ampak prov debilno in sm sred nehala gledat. Očitno je aglaia že na nekih predporodnih hormonih!!user posted image user posted image

en kuha pri nas v bloku in smrdi spet kot kuga!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.4.2010 19:42:44   
MaliMišek
Mogoče ju pa daje spomladanska utrujenost user posted image , al sta pa noseča user posted image .

Men gre ful na živce, ko se kej smrdljivga kuha po bloku user posted image , al pa še bolš, ko kakšna kej zažge user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.4.2010 19:48:36   
krtkova
MM - zapuščam te.user posted image Grem mal TV gledat, ker ne morem več sedet na tem stolu!!! Pa otrok mi tok nabija notr, da me kr malo boli!

Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.4.2010 19:50:37   
MaliMišek
user posted image user posted image user posted image no pol se grem pa jst potaplat user posted image ! Spočij si!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.4.2010 20:24:22   
Anonimen
Budale babje!! user posted image

Piskotek, prosim prosim pridruzi se nam. Poglej s kaksnimi se moram tu druziti user posted image

Nabijata o mafiji ... vidve sta cist zmesani user posted image

Jaz in vajina mozeka smo utrujeni od celega delovnega tedna in smo malo zaspali popoldan. No, jaz sem se kozarec vina spila ob kosilu. Mogoce pa to sproza. Hahaha. Zdaj sem na fb vidla, da mi ze tam kar ene ZNANKE pisejo, da se moj cas bliza. M je ze cist zivcen, ker tudi njega skoz klicejo. In cez dan ni dvignil telefona, ker je imel nujno delo v sluzbi in so zato mene 3x klicali. O maj faking god!! In njegov foter me je 3x klical. Jaz nic vec ne stekam. Res ne. Pa ne me narobe razumeti, mene nic ne moti, ce se tu norca delamo iz tega, da cakam na ta porod kot na sedmico na lotu. Ampak to kar pa eni ljudje delajo, je pa totalno netaktno. Sploh nimajo obcutka za druge. Unbelivable user posted image

Ugly Betty je bil konec serije za vedno. In je bil beden beden beden. Ne vem, ce vesta, ampak Ugly Betty je remake ene soap opere in tam sta na koncu ona in njen sef skupaj. No, tu se hvalabogu ni tako koncalo. Je bilo pa precej romanticno. Eh, to so hormoni. S 15 majem se bo tudi pri vama zacelo obdobje bednih filmov. Boste videle user posted image

Zdaj je na pop tv The Negotiator, ki je actually ful v redu film. In nic romanticen. Tako, da mene to caka zdaj. Potem pa spet pridem. Ce ne pa jutri. Saj bom se vedno tukaj, brez skrbi user posted image

Aja, za torek bom se sporocila, ce pridem. Malo se mi ne da v Horsa hoditi. Zakaj pa se vi babuske do Kasce Mrlacnik ne pripokate? Tu imajo tudi ful dobro hrano in lep vrt.

Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.4.2010 20:51:34   
anajrim
O pupike vam pa res ni dolčas...

Mi smo danes tudi jedli palačinke...pa še tašča jih je spekla user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.4.2010 20:58:00   
anajrim
Punce eno vprašanje!!!

Ali je potrebno v službo nesti kakšne papirje za porodniško in kakšne? Prosim pomagajte, ker o tem pa nimam pojmA!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.4.2010 21:50:19   
živa
anajrim, v službo naj bi nesel potrdilo o PDP, ki ti ga da G, potem pa ti izpolnejo še obrazec, ki ga dobiš na CSD in ga tja oddaš, ko oddajaš papirje za porodniško:
potrdilo delodajalca o zaposlitvi in podatki o plači oziroma osnovi, od katere so bili obračunani prispevki za starševsko varstvo (Priloga S-1).
Dobiš ga tudi na spletni strani:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dopustNegaVarstvo.asp

Lp,

živa

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.4.2010 21:52:14   
živa
Ma daj, Aglaia, kaj nas boš zatajila? Morda zadnjič v enem kosu? Maš da greš z mano na horsa, nazaj greš pa menda lahko tudi s tvojim (sklepam, da dela v LJ), ne?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.4.2010 22:10:26   
petrca2507
Dober večer

Končno sem uspela priti za računalnik. Popoldan sem bila gledalec na treningu, potem sem pa doma še 1x vse preračunala za najine ploščice. Jutri jih greva naročit, pa bi rada čim prej opravila vse skupaj.

Glede Horsa v torek. Ne vem, če se vam bom lahko pridružla, ker je zame to mal pozno. user posted image Prej žal ne morm zaključit s službo, ker bom ves višek ur porabila za predčasni odhod na dopust. Da bi vas prišla samo pozdravit in potem letela nazaj, pa tud ne vem, če ima smisel. user posted image

Zdej se grem pa na hitro poigrat s fotkam. user posted image Da vidim, kaj se da narest.

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.4.2010 22:10:52   
krtkova
Aglaia - nisem gledala tvojega filma, ampak romantičnega na A kanalu. Brez mnenja sm ob koncu.user posted image

Sam veš, men je jasno, da ti gredo na živce ljudje, ki preverjajo, če si že rodila. Sam si kr sama kriva!! user posted image  Tok govoriš o tem, kako bi že rada rodila pa kaj vse delaš, da bi se porod začel, da pol MI vsi skoz sam čakamo, da se zadeva res začne. user posted image  In pol se ne javiš eno dopoldne in smo čist nervozni user posted image , da kje si in potem preverjamo!!user posted image user posted image user posted image  Sam res, poglej marjanoj, ona ni nič govorila o tem in je pravzaprav eno dopoldne, ko se ni javila nič, sploh nismo tooook blazno pogrešal. user posted image user posted image

Torej, obljubi nam, da nam sporočiš, ko boš začela trpeti ob popadkih in obljubljam, da ti bomo dali mir.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A prov?????

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.4.2010 22:36:07   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Ma daj, Aglaia, kaj nas boš zatajila?

Ma daj, get ituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.4.2010 22:37:05   
amazonka3
Aja Živa, ne zezam se iz tebe, da ne bo kej hude krvi, to je iz enga pogovora zadnjič na sračenju!

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.4.2010 22:53:39   
bcljka
oj!

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

bcljka - a ni danes v Ikei in veselo zapravlja? Moram pa priznat, da je res malo poniknila.

evo me! Cojka, prav si mela... veliko zapravljanje user posted image user posted image user posted image zdej ma Pika uradno kompletno VSE user posted image še clo previjalna je iz Ikee, ker so mizarji čist preveč kompliciral, da ne govorim o ceni user posted image jutr sestavljava, v pondelk se pa še stenski elementi montirajo... no in potem grem lahko rodit user posted image mogoče pa prehitim Aglaio.

Sicer pa kako vas nej sledim...user posted image od 7ih do 14h sm na faksu pol hitr porihtam še tist kar mam za službo... pol rešm domače naloge (ja na difu imamo domače naloge!!! grrrrr) in pol se učim tm do ene 2h!! mam v tork izpit!! tko da lahko na srečanju držite pesti zame... komi čakam da se bom loh ornk naspala!!! pol pa spet učenje... jovo na novo... in to vse do junija!!! ajoj! user posted image

Na seznamček pa itak pišem sam nove članice pa datume rojstev... a sm kej zamudila??! ga bom mogla pa res ornk poiskat... ene 50 strani nazaj je najbrž user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.4.2010 22:54:59   
anajrim
Živa- ali lahko ta obrazec nesem pred 60dnevnim rokom poroda, predno urejam papirje na csa???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.4.2010 22:57:27   
krtkova
Aglaia kaj sm ti rekla, o vrstnem redu poročil?????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
17.4.2010 0:53:54   
krtkova
jst spet ne morem spatiuser posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
17.4.2010 4:22:11   
krtkova
in spet sem tukaj!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
17.4.2010 8:53:52   
petrca2507

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Živa- ali lahko ta obrazec nesem pred 60dnevnim rokom poroda, predno urejam papirje na csa???

Jst imam rok 25.7. in so mi v službi rekl, naj prinesem obrazec za vpis plač do 26.5.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
17.4.2010 9:44:27   
Masha_M
anajrim: Jaz imam PDP 11.8. in so mi na CSDju rekli, da naj pridem k njim spet junija.

V torek tudi mene ne bo, ker bom ob 12h že pod frizerskimi škarjicami. :)

Drugače sem imela pa danes namen iti na čistilno akcijo, sem se že prijavila in vse. Ampak sem včeraj ene ušive pol urce malo pomigala in zdaj komaj hodim. In tako sedim za računalom z vročimi obkladki med nogami, da bom morda celo še kaj normalno hodila danes. Grrrr! user posted image Nič čudnega da vzhajam kot buhtelj, če pa moje drage kostke vsako premikanje ki je več kot hoja med posteljo, wcjem, računalnikom in hladilnikom kaznujejo z šklopotajočo medenico. Mamicu ji spalim! Medenici namreč...

Drugače pa vidim, da vam pošteno dogaja. user posted image Palačinke (moje včeraj na Zbiljah so bile prav za en drek!), mafijozoti, romantični filmi. :) Uf, kolko dogajanja. :D

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
17.4.2010 9:54:54   
krtkova
jutro!

kot ste verjetno opazile, sem spet slabo spala.user posted image

zdej sm pa že pokonc, pojedla zajtrk, zbrala smeti po stanovanju in grem v šoping po hrano.

Moram vam povedati, da okoli našega bloka kar nekaj ljudi že pridno čisti in je meni to vse tko ganljivo, da mi gre kr na jok. Moj je že zjutraj odšel na Vič, kjer čistijo!!user posted image user posted image  BRAVO SLOVENIJA!!! Če ne bi bila noseča, bi zagotovo tudi jaz sodelovala.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
17.4.2010 10:16:40   
Anonimen
Dobro jutro!

Saj, pokonci smo samo Masha in Krti (zaradi razstelanih kosti) pa jaz. Ki prevec spim in potem ob 10 ne morem vec. Sem pa zdaj hotela v trgovino pa vidim, da se v nasi mali soseski tudi ful puca. Ok, jaz ne morem ker sem visoko noseca (razen (opa!!) ce to sprozi porod!), ampak nerodno mi je, da moj leni moz se spi. Petrca, kje si? Matermuvidim leno, mu bom psa v spalnico naterala! Ves kako bo hitro pucal? user posted image

Drugace nic novega. Cep je se vedno na svojem mestu, MV je tudi se cvrst, medenica se skupaj drzi ... mah, kaj jaz vem. Bluzim.
So se mi pa ful palacinke zalustale. Ampak jih ne znam delat (razen tistih ta debelih ameriskih), edini recept, ki sem ga nasla pa je v Kuharici Uharici. Ooooo, a se spomnite tega? Madonis je blo fajn! user posted image

Aja, vceraj sem govorila s svojo "babco", da ji povem, da se se nic ne dogaja. Pa je rekla, da itak, da ne, da saj se ni cas. Ja sweet jesus kako pa potem druge (marjana, nax, VSE ostale!!) lahko prej rodijo?? user posted image No, v glavnem je rekla, da "bomo rodili okoli 27". Ona ze ve user posted image

Sem pa svojemu G povedala, da gre ona z mano pa je rekel, da je to ful dobro in da je ona neka nadzorna babica tam al nekaj. Da je v glavnem ful v redu. We'll see about that user posted image

Ej, a je kera opazila kako se zadnje case vedno bolj k bozanskemu obracam? A so to hormoni al pa me to cakanje na porod res pokristjanja. Zanimivo ... grem iskat cerkev na Brezovici. Pojma nimam kje bi bla user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
17.4.2010 10:23:44   
Masha_M
Fajn klapa smo. :) Dve razštelanki in ena neučakanka. :)

Tista s psom v spalnico me je pa hudo nasmejala. user posted image

Glede na to, da sem jaz še kar daleč od poroda, materinskih šol in babic, me zanima kako si se to zmenila z babico? A se od prej poznate, al si to lahko kar "rezerviraš" eno, ki ti je cool in se štekata? V vsakem primeru pa super, da imaš zagotovila da je tvoja dobra in sposobna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?