|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
15.4.2010 21:52:52   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

OK Srake, kva je zdej to?

Tole je že mal scary.user posted image
Kje ste vse?? A je kej dans kje da jest ne vem al kako??user posted image

Midva sva dons popoldan letala po štacunah in izbirala ploščice za 2 kopalnici. Zdejle sm pa skor 2 uri risala, kako mora bit na kakšni steni, do katere višine so temne ploščice, kje je bordura, kje svetle ploščice, ... Na konc sm pa še cenovno vse izračunala in sva oba zelooo zadovoljna. Tko da bova v soboto kr naročila. user posted image

marjana....dobrodošla nazaj. user posted image Kako si kaj? Kako je mali Tibor? Vse laufa kot je treba? Čim več nam zaupaj, ko boš imela čas pisat. user posted image

Slikce...vem da sem jih že za danes obljubljala, ampak ni zneslo. V službi je bilo vse po starem. Mal se mi je še vrnil za včeraj, ko sem bila frej, in sem še sodelavca nadomeščala. Ampak ni bilo hudega. Vsaj čas mi je hitro minil. user posted image
Jutri bomo pa spet v polni zasedbi in bom imela več časa za izbiro in objavo fotk. Bom pa objavila samo svoje. Za skupinske fotke so morjo najprej ostale 3 (cojka, MM in Majček) strinjat.

krtkova...me veseli, da je torta uspela in so bili gostje zadovoljni z njo. user posted image Potem lahko tud od tebe na kakšnem srečanju pričakujemo sladico? user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 22:00:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
15.4.2010 22:00:52   
krtkova
petrca-tale torta je bla tko zahtevna in je najprej zelo slabo kazalo (vpraši MM), da mislim da je nekaj časa ne bom pekla.user posted image Oz. vsaj dokler imam razmajano Ivanko, ker me je vse bolelo kljub pasu, ki sem ga imela okol riti in Ivanke.user posted image  Morda kakšno drugo!user posted image

Cojka - sm vidla fotke na FB!! Men so pa tko luštne in super in oh in sploh in nikjer ni videti napihnjenih ustnic!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
15.4.2010 22:02:40   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Krtkova – dobra ideja. Veš, katera reklama bi bila najbolj primerna. Ena za neke bombone, ko trije najstniki sedijo na mavrici in potem en dol pade, ko podvomi. In tista punca, ki sedi na mavrici, je naravnost prečudovita in fotogenična

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaaaaaaaaaaaa!! Točno ta totalno ponesrečena reklama. Ker fora je men čist oK, sam kje so pa to punco najdl, pa men tud pod razno ni jasno. Zihr od kakšnega vplivneža hči!! Grozna je, te prov mine kupit te bonbone!!

Vidim, da pijete ta čaj, očitno ga bom še jst začela. Zakva je že dobr??user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 22:03:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1980
15.4.2010 22:08:07   
Anonimen
Marjanaaaaaa!!! Sem ti ze na fb smetila. Aja, na tickerju ti pise, da imas se 1 dan do roka. Kako potem, da je Tibor ze en teden star? user posted image user posted image
To pomeni, da bi mogla biti nasa ze 2 dni stara. Ampak seveda, da to pri nas ne gre tako ... user posted image

Pa ja, povej kako to zgleda ko ti cep odleti. Torej se obstaja moznost, da se tudi pri meni zacne kaj dogajati (in da je v doglednem casu konec). Ker jaz sem se vedno brez vsakega izcedka in vsega tega. Ah ... ne bom vas vec buzerirala. Bom ze sporocila, ko bom rodila. Junija!
Pa nehajte me strasiti da ne rabim knjige! Se na seznamu za v P pise knjige in revije. Ce ne drugega, verjetno lahko med klistirjem beres user posted image

Amazonka, kaj studiras? Pozitivno psihologijo? Poslovne vede? Kaj? Kje se to studira? Sicer pa je Masha tudi fedevejevka. Pa se kaksna verjetno. Ampak samo jaz se iz tega norca delam, ostale so pa modro tiho.
Meni je najbolj kul Tanika, ker medicino studira. Upam, da bos specializirala v plastiki ali pa ortopediji. Rabile bomo nove joske pa kolke user posted image
Jah, tale tema o maticnih celicah je zakon pri junijcicah. Saj nisem hotela biti nic nesramna, ampak takih informacij pa se ne ...

Krti, zakaj se spet kregas po FB? user posted image Kako je blo? Vse mi povej. A lahko prosim se zame torto sparas? Oooo, moja Krti je torta mešter!! user posted image
Pa ne sekiraj se kam in zakaj se redis. Ema si vzame toliko kot rabi. Ti pa pac ozimnico delas. Saj je recesija. Sicer pa pocakaj, da poleg trebuha se v joske zacnes dobivati. Meni so za 3 stevilke pa 2 crki zrasle. Ampak zdaj jih lahko vsaj na trebuh naslonim, malo me skrbi kam bodo potem visele user posted image

Masha, kje si? Odkar si na bolniski se nic vec ne javljas. Si cist zamesala point bolniske. Doma moras biti in na racunalniku viseti. user posted image

Cojka, tale tasca ga pa useka. Bogjenimarad. Reci ji, da ce bo grdo govorila s tabo, da bos njen recept povedala naprej. Ker tale tvoj tiramisu je res svetoven!!

Nax, mkbk in ostale ... kje ste? No ok, onidve imasta vsaj otroke za izgovor. Petrca, MM in ostale prvorodke pa se kar skrivajo. Mogoce pa prazno (polno?) luno iscejo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
15.4.2010 22:08:40   
živa
Evo mene, se pofočkam. Sem imela v službi še tri dolgove (= tri projekte za končat) in sem pravkar oddala zadnjega user posted image . No, zadnji bi bil doktorat, ampak zanj velja rek "sanja svinja o koruzi" user posted image .

Marjanaj, user posted image , da si se oglasila. Kako T. user posted image ?Glede knjig pa - jaz sem vedno v P prebrala vsaj tri user posted image . Sicer v 6 dneh, kolikor sem bila tam po CR, ampak meni je bilo vedno za crknit dolgčas. Je pa res, da so v Postojni obiski samo uro in pol, spiš ponoči, pa po prvem porodu sem bila sama v sobi - res za umret!!!

Zabuhlost in zatekanje: jaz sem šla danes gledat fotke od prejšnje nosečnosti en dan pred porodom in jih še vedno težko gledam user posted image . Meni se je vedno zdelo, da so nosečnice, ki nosijo fantke, fuuuuul zatečene v obraz, res spremenjene, tiste s punčkami pa lepe za znoret. Glede na to, kakšne imam roke in gležnje (v faco se raje ne gledam user posted image ), prihaja še en džek user posted image . Za obraz mi boste pa raje ve povedale user posted image .

Pridobivanje kg: z izjemo zdajšnje nosečnosti sem jaz na koncu vedno dobila ogromno kilogramov (nesorazmerno veliko glede na tempo rejenja v celi nosečnosti). Na srečo je bilo vse na račun vode. Krtkova in cojka, če otekata, kot pravita, je večina kg zihr posledica tega.

A se naslednji teden kaj dobimo? Ker potem so itak prazniki - no, pa moj CR tudi user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 1982
15.4.2010 22:16:37   
Anonimen
Aaaaaa, zdaj vidim zakaj imata Cojka in Krti toliko postov. Ker eno po eno stvar odgovarjata in nabijeta v 5 minutah celo stran user posted image user posted image

Ziva, ti si pa tako pridna, da ti bom jaz, ko bom imela kaj nujnega za narediti, se svojo ta malo pripeljala. 3 bos ze tako imela, kaj pa je se ena vec. Ker ce imas zdaj pri 2 malih se vse to cas ... Mah, hude ste vse mamice. Amazonka tudi po dve seminarski na dan poleg 2 hcerkic spise. Kapo dol!! (bi rekel Katanec) user posted image
Kako si drugace? Se pripravljate na novega clana? Mala dva in B se veselijo?

Krti, malinov caj (no, caj iz malininih listov) je bojda dober za mehcanje MV in za krcenje maternice. Priporoca se piti po 35 tednu. Jaz zdaj tega res ogromno spijem (ampak je pac zeliscni caj) in mi je zadnjic ena kolegica rekla, da je ful hitro rodila ampak da je slo vse skupaj zelo zelo prehitro in zato tudi zelo zelo bolece in da so ji rekli, da zaradi tega ker se je overdosirala na malinovem caju. Go figure user posted image

Marjani je pa se dekompresija pomagala. Samo ona tega se ne ve user posted image

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 22:17:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.4.2010 22:18:17   
krtkova
Aglaia - a se kregam? Moram iti prov pogledat, ker ne vem, da sm se s kom skregala? aja,edin eni sm napisala, da me je sram da jo poznam ker take neumnosti govori o sobotni čistilni akciji. Mogoče je to to, moram pogledat.

Če hočš torto, ampak boš morala košček deliti z MM (sta samo dva, en za mojga, en za vaju). Pa pridt morš jutri!!user posted image user posted image

Živa - se strinjam za drug teden, da se kaj dobimo. Jst v ponedeljek ne morem , drugače pa sem vam na voljo!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.4.2010 22:24:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Aglaia - a se kregam?

ja ja, že vidim, sej sm pričakovala, da se bo smrkljica razburila. Jo poznam je bla pri nas tajnica neki časa. Tipični primer bejbike, ki šele izza računalnika pokaže pravi obraz. V realnosti tiha, siva miš!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 22:25:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
15.4.2010 22:30:03   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Aaaaaa, zdaj vidim zakaj imata Cojka in Krti toliko postov. Ker eno po eno stvar odgovarjata in nabijeta v 5 minutah celo stran user posted image user posted image

da si nauš kej nardila!! Ti manj šetkaj naokoli in si odpiraj okna in vrata in se več posvečaj srakam, pa boš mela tud ti več zvezdic!!!user posted image user posted image
jst se (še) ne smem šetkat in pol visim za kompom.user posted image  Healthy??? Don't think soooooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.4.2010 22:37:13   
Anonimen
Evo me! Clovek se po sladoled ne sme, pa sem spet 5 postov v zaostanku! user posted image

Cojka, ja, to mi je ona rekla, da so ji v P rekli. Da je slo sicer vse ok in hitro, ampak da je prevec spila. Ampak meni je teta zeliscarica na trznici rekla, da lahko neomejeno spijem v zadnjih tednih. Prej pa po 2 loncka na dan. Ne vem no, nocem nic strasiti, ker se cisto zna zgoditi, da bi ta kolegica samo rada bila se ena izmed tistih, ki delijo svoje zgodbe o porodu, kot da so si v Vietnamu na zivo nogo stran rezale. Tako, da jaz pijem tega caja 2 litra na dan in upam na najboljse.

Ja, ti si bla z Marjano na dekompresiji in si bla blizje njenemu cepu. Mogoce bos ti pred mano. Ampak potem mi moras pa nujno dati recept za tiramisu, ker si ga bom zasluzila, ker bom zadnja ostala!! user posted image user posted image user posted image

Krti, jah ni kaj, Konfliktna si. Je pa ta punca do konca zmesana. Kaksne argumente ima. Me prav zanima kaj si ona misli o maticnih celicah. za druge jih ziher ne bi dala. Mislis, da bi jih svoji mami, ce bi imela raka? user posted image Joj joj, zdaj sem prebrala to. Se kar malo cudno slisi. Ampak bi mogle biti na MS z Krti, da bi bilo smesno. A ne?

Glede torte pa jo ti kar daj MM. Ona zadnje case itak tako ven hrano mece, da jo je treba malo napitati. Potem ji bo pa slabo, bo pa tvoja torta kriva user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.4.2010 22:43:17   
krtkova
aglaia - kakšen sladoled ob 22h???? Sej bo Zoja zmrznila notr, a bi rada ledene kocke rojevala??user posted image user posted image user posted image  (se čuti da sm ti mal fou? jst bi mövenpickovga jagodnega zdejle)user posted image

Ne bom komentirala njenih argumentov, ker mi je kr slabo, če pomislim, da nekdo tko RES misli. Sej je boga, veš, si barva sama lase doma na temno rdeče, objav to na FB, pol pride pa drug dan z roza lasmi v službo. Ker ji neki ni čist uspel. Pa tud pofotka urejene nohte, in to objavi na FB. Pa kva je folkuuuu nooooooooo s temi objavami vsakega sranja na FB-u???user posted image user posted image  Get a life!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.4.2010 22:47:07   
krtkova
jst grem zdej na wc, se bom pofotkala že na poti tja in to objavila na FB-ju (ne sicer dejanskega akta lulanja, ker to je pa res mal preveč, ampak mene na poti do WC-ja......)

pazi.....

user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 15.4.2010 22:49:54 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.4.2010 22:49:47   
Anonimen
Hahahahahahaha, dumbass! user posted image

Ledene kocke rojevati pa verjetno ne bi bilo tako napacno. Po depilaciji v P mi se pihati v Ivanko ne bi bilo treba, ker bi bilo vse ohlajeno. user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.4.2010 22:50:23   
Anonimen
Cojkaaaaaa, ti imas se danes tocno 2 tedna!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.4.2010 22:50:39   
krtkova
dej se sliki no kako ješ sladoled!!! Bodi "in"!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.4.2010 22:50:52   
Anonimen
moj najkrajsi post ever.

kje ste zvezdice?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
15.4.2010 22:52:54   
Anonimen
ne znam prilepit!! aaaa, neumna sem. itak

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
15.4.2010 22:54:47   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

ne znam prilepit!! aaaa, neumna sem. itak

google - slike - najdš sliko - jo odpreš - copy - paste - mal pomanjšaš (probaš večkrat ker včasih res nagaja)

al pa shraniš na shrani.si in kopiraj kodo

me je bcljka to zadnje naučilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
15.4.2010 22:55:09   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
15.4.2010 22:56:00   
Anonimen
How's that?

Krti, jaz sem 100 let pred tabo. Sem sama pogruntala. Ampak sem se vedno 100 let za gnilim jurckom. Hahahahaha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
15.4.2010 22:57:45   
Anonimen
Ce kliknes na sliko je se opis slike. Kako sem huda. Se ime sem ji dala.
Se vidi, da sem z informatikom porocena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?